Pokaż pełną wersje : The Great Story (RP movie dating 2004)
Theoric Ironfist
29-03-2006, 20:33
To nie jest filmik o huntach, expieniu itd. Mozecie w nim zobaczyc 2 roleplayujących graczy.
http://rapidshare.de/files/16723116/Great_Story_0001*****.html
:cygaro:
EDIT: Here is ***** version for people with slow internet
http://rapidshare.de/files/16812432/Great_Story_0001*****.html
Theoric Ironfist
30-03-2006, 02:00
Can a moderator verify this file as safe please? :baby:
a ty nie mozesz? :D:D Wg mnie czyste... pozdro..
Skan dis łan pliks! Chciałbym zassać, ale boje się keyloggerów;)
Radosny~
30-03-2006, 16:10
ja to widzialem na Tibia.De ...film czysty ale jak wasz angielski wacha sie pomiedzy stopniem podstawowy/gimnazjalny to nie macie co sciagac...dosyc trudne teksty kolesie tam wala;p ale muzyczka nawet nawet:D
ps. to nie jest jakis ultra mega combo film gdzie ktos sie napierdziela...;p taki film trzeba zrozumiec!;p
Kobielak
30-03-2006, 19:11
ja to widzialem na Tibia.De ...film czysty ale jak wasz angielski wacha sie pomiedzy stopniem podstawowy/gimnazjalny to nie macie co sciagac...dosyc trudne teksty kolesie tam wala;p ale muzyczka nawet nawet:D
ps. to nie jest jakis ultra mega combo film gdzie ktos sie napierdziela...;p taki film trzeba zrozumiec!;p
jestem w 2 gim i all zrozumialem:D
@topic
calkie mspoko szkoda ze nie skonczyli
Theoric Ironfist
30-03-2006, 21:46
Here is ***** version for people with slow internet :cygaro:
http://rapidshare.de/files/16812432/Great_Story_0001*****.html
Rychulec
31-03-2006, 00:32
Filmik za***isty mi siębardzo podobał:p
Więcej takich!! ;)
Było napisane że niby zrobili 4 częsci wie ktos co z z resztą?;p
Theoric Ironfist
15-06-2006, 05:35
A shameless bump, yes...shameless
germany :cup:
poland ;(
sweden :D
Moze to ktos dac na megaupload albo cos innego bo ja mam na rapidzie caly czas limity;/
PanKracy
15-06-2006, 21:05
Filmik swietny. Normalnie bomba. Pokazali prawdziwa atmosfere tibi. Gratz dla aktorow. Kiedys tibia byla inna, taka bardzo tajemnicza. Szkoda ze sie tak zmienila. Ludzie byli wogole inni. Po prostu extra
Dla autora, jezeli nie jest polakiem.
@For author
Hiho. This movie was great. The old times on tibia, and this atmosphere, was just excellent. Good job guys. Greetings
Nice movie ;) More more more :)
Milo sie ogladalo :)))
Widziałem kiedyś to na tibia.de :>
Po pierwszej części wszyscy czekali i pytali kiedy kolejna :P
Ale niestety historia nie ma zakończenia :S
Always hunted
16-06-2006, 11:35
No, to jest po prostu świetne.Szkoda ze nie dokończone, naprawdę fajnie by było, bo ten film pokazuje prawdziwą atmosferę Tibii. I taka mała rada, nie dawajcie paska eq i chatu :P
Rudziaczek
22-06-2006, 17:14
jeśli autor nie jest polakiem to do niego:
Very nice.... good job man xD gratz for u and your friends..... I want to see remaining parts :) What with them?
No bardzo miło mi sie to ogladalo.... pamietam jeszcze troche z tamtej tibii... wtedy wszystko było inne xD jesli filmik ma wiecej czesci chcialbym wszystkie obejzec... szkoda ze narazie filmik nei ma zakonczenia ;p
aha i jak co to teraz ide do 3 kl gimn i zrozumialem wszystko xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.