zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wejście do Molsa

thunvil
03-10-2003, 15:21
Niech ktoś mi wreszcie powie, jak otwiera się tą dziure pod e fieldem, wejście do Maze of Lost Souls. Nie ma tam sterty kamieni, nie da sie kilofem, nie da sie łopatą, nie da sie SD (taaak, też próbowałem, widzicie jaki zdesperowany jestem...).

Słyszałem, że gdzieś jest jakaś dzwignia, więc jeśli to prawda to gdzie ona jest..

Plz, pomóżcie, bo mi sie już czekać godzinami nie chce aż ktoś łaskawie tą dziure w jakiśnie wytłumaczalny dla mnie sposób otworzy. ;(

vade
03-10-2003, 15:32
Poszukaj tematu o MOLTS bo juz raz to bylo. Była nawet mapka

MOLTS jest na polach chwaly na północ od Carlin. Nie daleko od pomnika jest jedno z wejsc sa przy nim pajaki .

thunvil
03-10-2003, 15:35
Ja sie nie pytam jak wejść do jaskiń pod Fields of Glory, tylko do Molsa.
Chodzi mi o wejście będące na 2 lvlu tych jaskiń.

Aha, ja wiem gdzie to wejście jest, tylko JAK JE OTWORZYĆ???? ?( X( ?(

Re:down

Matkus, po pierwsze nie moge znaleźć tego tematu, a po drugie po co mi mapka? Ja wiem gdzie to miejsce jest, tylko jak je do jasnej cholery otworzyć!!! Jeśli z tą dzwignią to prawda, to chce wiedzieć mniej wiecej gdzie jej szukać. Wystarczy "mniej więcej", więc mapka mi nie potrzebna. I ktoś mógłby wreszcie na to pytanie odpowiedzieć, chyba, że nie wiecie, to tródno...

MatKus
03-10-2003, 15:44
Odopwiem tak :
Poszukaj tematu o MOLTS bo juz raz to bylo. Była nawet mapka

vade
03-10-2003, 16:12
No cóż powiem Ci tak:

Drzewa są kluczem. Poszukaj dokładniej a znajdziesz.

MatKus
03-10-2003, 16:17
Nie raz już to było, ale mapka była tu : http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=373&boardid=15

thunvil
03-10-2003, 16:20
No i dzieki wam WIELKIE za to, bo sie namaxawqrw@#$łem na to.
I szukałem w tych drzewach!!! Ale zeza mam widocznie :P No nic, dzieki jeszcze raz.