Pokaż pełną wersje : Moj Pierwszy Fake -Świnie Atakują
Sir Tomeq
31-03-2006, 15:34
Witam !
To jest mój Pierwszy fake wiec sie nie zdziwcie jak cos bedzie zle:PP
O to I część:
C:\Albion\Tibia0003
Mezo Ziom Ucieka Z Miasta.Już Doszedł do Bieguna północnego gdy zaatakował Go ziomek :
C:\Albion\zima47wi[1].jpg
W Yourots Czekał Na niego młodszy brat:
C:\Albion\Tibia0006.bmp
Po Godzinie Czekania Już nie wieżył że brat żyje.
Postanowił iść do Carlin i Zabić wszystkie Świnie.Wziął Całą swoją armię i Zaatakował świnie:
C:\Albion\tibia0003.bmp
Już za Tydzień Nastepna Część!!
Najpierw naucz się używać imageshack.us/ foteka.pl a potem wstawiaj zdjęcia -.-''
Dark Alphadron
31-03-2006, 15:40
Albo Photobucketa. Poza tym nie cierpię przesadnego "jołziomalstwa", więc raczej nie będzie zbyt dobrej oceny za wykonanie.
@down
Hehe, ten rodzaj humoru uwielbiam :P.
Już za Tydzień Nastepna Część!!
Ja moge ja wstawic juz teraz za ciebie:
C:\Albion\Tibia0005
C:\Albion\zima47wi[2].jpg
C:\Albion\Tibia0007.bmp
C:\Albion\tibia0004.bmp
UP@: Ty też się naucz wstawiać zdjęcia -.-''
Mateusz500
31-03-2006, 16:09
Jak mozesz dawac linki swojego dysku?Tytuł powiedzmy niezbyt dobry,naduzywasz słowa ziom.....
Ocena na Teraz:
Grafika:0/10
tresc(wedlug podpisów na linkami)1/10
Ocena koncowa 0,5
Postaraj sie bardziej.
Sir zajacc smialy
31-03-2006, 16:18
Co to za trudność obsługiwać ImageShack? (chociaż ja osobiście uywam fotosik.pl bo Imagehack mi sie cos ***ie i nie moge zdjec hostingowac ale moze u ciebie nie bedzie tego problemu preczytaj sobie "podręcznik młodego artysty" Crowala pkt. 4
Sir zajacc smialy
31-03-2006, 16:18
Co to za trudność obsługiwać ImageShack? (chociaż ja osobiście uywam fotosik.pl bo Imagehack mi sie cos ***ie i nie moge zdjec hostingowac ale moze u ciebie nie bedzie tego problemu) Przeczytaj sobie "podręcznik młodego artysty" Crowala pkt. 4 :p
UP@: Ty też się naucz wstawiać zdjęcia -.-''
wklejac zdjecia umiem na fora, strony itp ale ty widac ze jestes za glupi na to zeby zauwazyc ze po prostu skopiowalem "linki" z posta tego niby tworzyciela fake'ow i tylko pozmienialem numerki i chodzilo mi o to ze tak prawdopodobnie bedzie wygladac nastepna czesc
lol a wiesz moze co to jest ironia??
A ty wiesz? Bo jego post to była ironia.
up:
Nie sądze...
Topic:
N/c
A ty wiesz? Bo jego post to była ironia.
Nie, w jego poscie nie bylo jakiejkolwiek ironii. On po prostu nie zrozumial mojego posta i mnie wysmial ze niby nie umiem wklejac zdjec.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.