Pokaż pełną wersje : Gdzie pallem na Dragi kolo Thais?
Vihizoz the slayer
08-07-2004, 09:32
Mam pytanie... Gdzie moge chodzic swoim pallem na dragi (blisko Thais, duza przestrzen do ucieczki albo co tam wymyslicie byle bylo latwo),mam skille 60/51 i 20lev... to czekam na odpowiedz...
Ancient Temple. Jednak najpierw pozwiedzaj oraz weź dużo amunicji i UH'ów. Jest tam pojedynczy spawn dragona, możesz biegać dookoła dużej skałki i strzelać z strzał/boltów.
Vihizoz the slayer
08-07-2004, 16:14
No tez slyszalem o starozytnej swiatyni... tylko po 1. moglbys "przyblizyc" mi droge do tego draga... a po 2. poradze se sam czy isc z blokiem??
Radze wzisc blocka.opisze Ci droge:
Na polcniej bramie thais po lewej stronie jestmaly budynek.Wchodzisz tam,sa schody w dol i jescze jedne w dol.Teraz jest bardziej rozudowanie jest pujdziesz w dol pujdziesz na bh i orcy jesli do gory to dobrze.Zalozmy ze poszles dobrze masz drabinke w dol,schodzissz.I jescze jedna drabinka.Treaz idziesz lekko w dol i w prawo.Po drodze spotkasz orc waior,orc,spirmenki kilka rotow i inne smiecie.Doszles do samego dllou tego to idziesz w prawo idziesz caly czas prtostu,jesli w srodku pujdziesz w dol wejdziesz w firedevila.Dalej prosto,prsto i jest taka skosna kamina drabinka.Wchodzisz i masz draga(nie jest on przy samym wejsciu).Mozesz z nim manewrowac.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.