Pokaż pełną wersje : magicLONGSWORD
Wyglada to tak "sztucznie" troche dziwne ze odrazu jakis koles sie zucil :P no ale jesli to prawda... to gratz :P Gz skilli.
Bo ja wczesniej juz probowalem sellnac a musialem dac loga aby filmik nagracB)
michalll
01-04-2006, 12:17
11:21 Kuba otwieracz mielonkii: mam magick long sworda!!!
Ale koleś sie dał nabrać dziwne ze aż tyle kasy miał.
heh, fajnie to wymyśliłeś.Skille, ml i fishing macro rox -.- nie ma się czym chwalić. Tylko nie prubój nam wmawiać, że nie uzywasz macro, ta kasa w dp to pewnie z robia run na tym waszym mc, tylko potem jest płasz im hacked plx halp me itanz. Chyba każdy się ze mna zgodzi, że cheatowanie nie przynosi kozysci w pożniejszym czasie.
LoL! Macro... I co moze skille mam przez macro? Popacz kiedy char zalozylem i od poaczatku ciagle trenie... Nie osadzaj jak nie wiesz... Poza tym jeszcze nigdy nie bylem shackowany i nie dam sie shackowac
To bylo na 100% all ustawione
Nie sciagac bo badziewie.
Sry za taki comment ale mowie to, co mysle.
Mnie tylko ciekawi dlaczego go w vip masz.
Albo to bylo ustawione, albo ten koles jest takim nubem.
Ale raczej malo wiarygodne, bo takie nuby nie maja tyle kasy
Lukrecja
01-04-2006, 14:45
Na 100 % ustawione ^^
Ten otwieracz mielonki od razu sie rzucil jak powiedziales "Sell MLS", poza tym jak juz zaoferowal to 13k, to nie poszedl po nie do depo tylko miall je w plecaku.Druga sprawa, ze od razu poszedl do magic shopu, a jak sam powiedzial, musi uzbierac 10k zebu umagicznic longsworda : ).
~lukra
Works__1985
01-04-2006, 15:14
Taaa nice fake 1. masz go na vip :d reszte możecie przeczytać w innych postach....prima a prilis plx
heh, fajnie to wymyśliłeś.Skille, ml i fishing macro rox -.- nie ma się czym chwalić. Tylko nie prubój nam wmawiać, że nie uzywasz macro, ta kasa w dp to pewnie z robia run na tym waszym mc, tylko potem jest płasz im hacked plx halp me itanz. Chyba każdy się ze mna zgodzi, że cheatowanie nie przynosi kozysci w pożniejszym czasie.
lol, czlowieku wez sie zastanow co ty wogole mowisz... czy to ze gosc ma dobre skille oznacza ze gra na macro? naprawde czasem gdy czytam to forum az mnie w srodku roz-d-pca
i tak, to fake
malyjanek
01-04-2006, 21:18
jasne 31 lvl daje sie nabrac omfg,pozatym masz go w vipach ehehe prima aprilis ale Ci sie nie udalo
Palek Demon
01-04-2006, 21:22
Hyhy Jeżeli to prawda ale noobek ...;p
Gz skili Mlvl I Eq I Oczywisce kasy w dp :] na czym zbierales?
Mastersasek
01-04-2006, 21:38
Prima aprilis ci nie wyszlo to było ukartowane
lol, czlowieku wez sie zastanow co ty wogole mowisz... czy to ze gosc ma dobre skille oznacza ze gra na macro? naprawde czasem gdy czytam to forum az mnie w srodku roz-d-pca
i tak, to fake
hm, moze nie powiesz, ze fishing nie byl robiony na macro. to oznacza, ze przy treningu ciagle lowil ryby. na moim starm druidzie lowilem na macro, tzn tasker ale mialem 67 fishinga(duzo czasu przed monitorem, i kupa run, wiele bp ryb, moze te 500k masz z allegero, albo sprzeadjesz ryby, ktorych nie zlowiles na afku i na macro lol n/c, w*****aja mnei tacy co oklamuja siebie i jeszcze innych, chcial zaszpanowac ze ma super skille i duzo kasy w dp, mam wiecej lol, bez allegro i ryb :D), wiesz prawie 80 to jest bardzo duzo, zauwaz, ze eternal oblvion ma 89 fishinga i ma skille ktore sie dlugo robi, a ty cfaniaku nie kozakuj i nie gadaj ze nie robiles skilli na macro, wcale... nie bede sie upokoazal na puplicznym forum bo zanada ;) jak to mowia
Palek Demon
02-04-2006, 13:52
@up
Widac ze mu zazdroscisz nieudzielaj sie lepiej bo twojej wypowiedzi nie sa na poziomie to że ty kupujesz na allegro to nieznaczy że on ; )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.