PDA

Pokaż pełną wersje : Najciekawsze psikusy pierwszokwietniowe

J. Hunter
01-04-2006, 11:36
Chciałbym się dowiedzieć jakie najciekawsze i najśmieszniejsze numery robiliście rodzinie i znajomym na prima aprilis. Osobiście nie mam się czym pochwalić ale może natchniecie mnie weną twórczo-destrukcyjną. ;)

Emily Firehair
01-04-2006, 14:13
1 gim, wlozylam reke do gipsu.
2 gim, przebralam sie z kolezankami w szkole za pokemony (nie pytajcie mnie jak to wygladalo, ale byla zabawa)
3 gim, planowalam zalozyc ubrania na lewa strone, ale 1 kwietnia wypadl w sobote i jeszcze w piatek cala szkola byla na pogrzebie mlodszego kolegi, wiec nie wypadalo.

z takich numerow to raz przyszlismy do szkoly przebrani za dzieci kwiatow :) Cala klasa wiec nauczyciele zrobili nam luzne lekcje ;p

Wybraniec Ludzi
03-04-2006, 20:47
W tamtym roku zucilem sie na brata (brat ma 7 lat) z nozem o 3 nad ranem ;] ;], rodzice sie wkurzyli ale jak sie tlumaczylem faktem ze dzisiaj specjalne swieto nic juz nei mowili.

W tym roku powiedzialem rodzica ze zrobilem kolezance dziecko, juz wiecej tego nie bede probowal xD

Portaknus Minusbus-farmer
04-04-2006, 22:31
ja wysłałem koledze z nowego gg:
"Uwaga! Pod numerem 613614 wysyła posty PEDOFIL(613614 to numer tego mojego qmpla xD)! Wszystkie osoby które miały z tym numerem jakikolwiek kontakt proszone są o zablokowanie tego numeru!" tak sie wystrachał że wczoraj do szkoły nieprzyszedł xD
a drugi to nagadałem koleżance że pewien kuba z klasy się w niej zakochał ale się wstydzi powiedzieć (ten kuba jest najładniejszy w klasie) uwierzyła! I poszła do niego zapytać się czy bedzie z nią chodził! Jak on już się z niej śmiał mówiąc "Nie! ahahaha!" wrzasnąłem: "Prima a prilis!". Tak się wqrzyła że mnie goniła przez całą klase xD...

UWIELBIAM PRIMA A PRILIS! 8o

Bambuko
04-04-2006, 22:43
Eee Portkanus, ale Prima Aprilis był w sobotę ;/

ciemne dropsy
06-04-2006, 22:49
Mozna znajomemu nakleic kartke na samochod z napisem: NA SPRZEDAZ...

Kajulec
07-04-2006, 00:18
Moze nie smieszne, ale akurat w Prima Aprilis jechalem z rodzicami na zakupy. I w pewnym momencie zaczynam jeczec, ze mnie boli brzuch i bede wymiotowal. Wystraszyli sie i ojciec w wielkiej panice na pobocze zjezdza, a ja wykrzyczalem znana wszystkim formule. :dance:

Bamargera
08-04-2006, 02:12
Ja rok temu ubralem sie w mojej siory ciuchy (troche duze byly bo starsza xD) umalowalem (oczywsicie byle jak ale sie staralem) jak starzy wrocili ze sklepu (siora nocowala u kumpeli bo byly na dysce) i jak weszli do mojego pokoju to ja powiedzialem ze chce zmienic plec xD

A w tym roku jak wyszedlem na dwor z kumplami to po poludniu zadzwonilem na kome siory i krzyczalem ze mnie porwali i odlaczylem sie potem zadzwonilem jeszcze raz ale gadal moj starszy kumpel ze chcemy (lol) okupu. Jak wrocilem do domu (mialem klucze) to zaczalem krzyczec Prima Aprilis. Starzy sie wkurzyli chcieli mi dac szlaban ale powiedzialem ze jest specjalny dzien ^^