zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak latwo 65 ms moze zepsuc ci radosc grania na no-pvp.

Miszczu
01-04-2006, 11:56
Chcialem isc na necro hunt...Wszystko ladnie pieknie. Resp czysty nikogo nie ma.
A tu wparowywuje 65 ms....reszte zobaczcie sami.
link
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/7482

Mikelp
01-04-2006, 12:08
Ależ skur**el! Takich tylko kurde tepic! Eeh...

BibekBTB
01-04-2006, 12:09
Tiaaa.. smutne... :( ale tak bywa. To są noobki... no ale czesto w tibii panuje prawo dzungli - silniejszy przetrwa. Nie pozostaje nic jak czkac az sie zwolni resp :P

libner
01-04-2006, 12:15
Tiaaa.. smutne... :( ale tak bywa. To są noobki... no ale czesto w tibii panuje prawo dzungli - silniejszy przetrwa. Nie pozostaje nic jak czkac az sie zwolni resp :P

no nie wiem czy silniejszy "przetrwa" wejdz na www.tibia.com wpisz sobie "Zephiscer" zobacz moje fragi 26 drutem xD a co do filmu dlatego wlasnie nie gram na nonpvp

Magson
01-04-2006, 12:22
Wszystko fajnie tylko ze nic nie widzialem...

A moze ten koles byl pierwszy ? :>

Miszczu
01-04-2006, 12:26
Jesli byl pierwszy mogl powiedziec a nie wpierd**** sie i zaczac lurowac dsy i necro :/.ehhh....i jeszcze cip-soft zrobil cofke szkoda gadac

Master Knight de'Vere
01-04-2006, 14:45
Jakiś debil z tego gościa, ale ty chyba też święty nie jesteś? LH plx?

Pocu
01-04-2006, 16:03
Kurwa pierdzielone nooby nie nawidze takie czegoś;/

Miszczu
01-04-2006, 16:08
Uzywam tylko lighthack bo nie chce marnowac many na swiatlo :P .Najlepsze jest to ze rozmawialem z kolegami i oni mowia ze u tego goscia to normalka.

Phoelerius
01-04-2006, 20:22
Ten film sie powinien nazywac: "Dwa nooby z light hackiem"
xD

Darnok99
01-04-2006, 20:40
O zesz w morde. Karoleer to jest je***y ch*j. Mi tez cos takiego zrobil, niestety jestem knajtem i nie mam niewidki:( Skonczylo sie dedem. Jak go tylko ktos zobaczy niech pokrzykuje radosnie 'Fuckin n00b!!':)

Karoleer
01-04-2006, 20:55
Mowilem ci juz na filmie-ciesz sie ze mialem zamkniete m walle ^^
A reszta-spier***ac jak nie wiecie co i jak ^^

Ogolnie mowiac-Nie pyklo :<
Mala prosba-Nastepny raz tez krec, bede miec otwarte m walle XD

Ah i dzieki twojej umiejetnosci szybkiego zwijania sie z respa juz 66 XD

Ssreb
01-04-2006, 21:02
Ten typ to pies, jezeli byles napewno pierwszy, bo on byc moze byl na gornym respie xP i jak krecisz film to bez light hacka bo pamietaj ze nie wszyscy tego uzwaja :D pzdf:(

Palek Demon
01-04-2006, 21:07

Zabić Jak ....(szkoda słów)
takich którzy maja problem na zmyslach i byli bici w dziecinstwie zadko sie spotyka ....
tibia to nie gra dla ciebie a pozatym albo jestes mega super idiotą albo kupiłes chara i n00bisz-.-

Miszczu
01-04-2006, 21:28
Powiedzcie co mozna zrobic z takim czyms ? Jakby samo bylo pierwsze to by sie zesralo za tym zeby huncic.
O co ci wlasciwie chodzi czlowieku ? Pierwszy raz w zyciu cie widze na oczy wiec nie wyjedzaj z tekstem ,,A reszta-spier***ac jak nie wiecie co i jak".
I tak hunciles tam pol godziny tylko.Huntuje cie polowa Celesty wiec nie wiem czy oplaca ci sie grac.Lepiej sprzedaj swoja postac na allegro.Wiesz przeciez jak to sie zalatwia sam kupowales postac.
Jeszcze raz sorry za lighthacka :P
Edit
Na pewno bylem pierwszy bo nie bylo zadnych martwych necro.Nie bede go straszyl bo i tak gostek ma przechlapane nie tylko ode mnie zreszta.Koledzy z serwa mówili mi ze on juz jest taki nOOb i innym tez tak juz robil.Dowodem na to ze nie jestem ,,wyjatkowy" jest to ze nosi na no-pvp m walle.

malyjanek
01-04-2006, 21:31
zwykly smieć (no sorry ale musialem uzyc tego słowa),a Ty z tym lighthackiem wymiatasz :s

ShadowSSJ2
01-04-2006, 22:02
Oh jejku... Straszne... Moze mial powod, by trapowac go? Ten 65 MS tez nie byl najlepszy, ale te 6 DS mnie rozbroilo ; d Kolo se stoi, a tu za nim idzie juz 6 DS ; d RoxOr

Dr.Dondi
01-04-2006, 22:17
Ależ skur**el! Takich tylko kurde tepic! Eeh...

zwykly smieć (no sorry ale musialem uzyc tego słowa),a Ty z tym lighthackiem wymiatasz :s

Zabić Jak ....(szkoda słów)
takich którzy maja problem na zmyslach i byli bici w dziecinstwie zadko sie spotyka ....
tibia to nie gra dla ciebie a pozatym albo jestes mega super idiotą albo kupiłes chara i n00bisz-.-

@up (Zgadzam się !)

Sam gram na non-pvp znam ten ból.

@down (ileś tam)

Trza miec kur*a stajla skoro sie zabic nie udalo ;d

Sram na was all,chara kupiles Ty i za to chcialem cie zabic i zaufaj mi ze na probie sie nie skonczy ^^
A ta "polowa" serwera ktora mnie huntuje <kotr probowal to dal se spokoj-doszedl do wniosku ze tylko mi expa daje ;d kto nie wierzy niech sie go zapyta ;d>niech sie wali na leb ^^

Skromny kolo jest taki z jego gracz ,że będzie miał 3000 lvl tylko. Zmieni nick na Noobernal Oblivion

Sir Radzio Angelus
01-04-2006, 22:28

No tupet to tY masz8o , pokazałeś jaki z cIEBIE n00b i potwierdziłes to postem @up:baby: .

Karoleer
01-04-2006, 22:30
Oh jejku... Straszne... Moze mial powod, by trapowac go? Ten 65 MS tez nie byl najlepszy, ale te 6 DS mnie rozbroilo ; d Kolo se stoi, a tu za nim idzie juz 6 DS ; d RoxOr

Trza miec kur*a stajla skoro sie zabic nie udalo ;d

Sram na was all,chara kupiles Ty i za to chcialem cie zabic i zaufaj mi ze na probie sie nie skonczy ^^
A ta "polowa" serwera ktora mnie huntuje <kotr probowal to dal se spokoj-doszedl do wniosku ze tylko mi expa daje ;d kto nie wierzy niech sie go zapyta ;d>niech sie wali na leb ^^

Palek Demon
01-04-2006, 22:43
I Niech pruboja dalej może uswiadomisz sobie ze tibia to nie gra dla takiego IDIOTY jak ty -.-

Ares de'Buchanan
01-04-2006, 23:22
I Niech pruboja dalej mże uswiadomisz sobie ze tibia to nie gra dla takiego IDIOTY jak ty -.-

Naucz sie pisac tępa pało :D

:dance: Siemka Karolku :D Cipko Ty moja :D Szkoda ze jak ze mna byles to nikogo nie bylo :/

Tylko nub moze mowic ze Karol to nub :)

Same wasze wypowiedzi o tym swiadcza.... powyklinac powyklinac i co z tego macie? Kazdy z takich osob jak Karol leje na was z gory cieplym moczem. Albo ten madrala co powiedzial ze jest knightem i nie ma niewidki ;) LOL! Tu dopiero widac ze to nubek :)

Zaraz obejrze sobie filmik i zobacze Karolq co tam zepsules :baby:
Jeszcze tydzien zostaje u kobiety, wiec zwiewaj ze szkoly to skoczymy na guardy ;) Moze next c-arm wyleci ;)

Ok... sciagam film.....

TraP
01-04-2006, 23:57
bardzo dobrze znam tego kolesia
zaczalem niedawno grac na Celescie i ide sobie z kazoo do carlin, nagle on idzie i zaczyna mi blokowac droge, to ja mu zaczynam wrzucac "u are the noob king", a on do mnie "no, i are the best lurer here"
jescze powiedzial ze jestem hunted i gdy bede mial wiekszy lvl to mnie przyblokuje

moral: glupi pedal, noob i moim zdaniem kupil chara na aukcji typu allegro i zgrywa "mastah"

~ pozdrawiam

@edit
Karol~
zasluzyles na miejsce w moim podpisie ^.-

Karoleer
02-04-2006, 00:02
bardzo dobrze znam tego kolesia
zaczalem niedawno grac na Celescie i die sobie z kazoo do carlin, nagle on idzie sobie i zaczyna mi blokowac droge, to ja mu zaczynam wrzucac "u are the noob king", a on do mnie "no" "i are the best lurer here"
jescze powiedzial ze jestem hunted i gdy bede mial wiekszy lvl to mnie przyblokuje

moral: glupi pedal, noob i moim zdaniem kupil chara na aukcji typu allegro i "mastah"

~ pozdrawiam
LOL
twoj angielski pozostawia wiele do zyczenia
jak juz to nie zmieniaj czego mowilem co?najpierw bloczyles mi w ten sam sposob innego low lv chara i myslales ze kozak.
poza tym powiedzialem co innego-Nope,im ur new nightmare ^.-

TraP
02-04-2006, 00:04
LOL
twoj angielski pozostawia wiele do zyczenia
jak juz to nie zmieniaj czego mowilem co?najpierw bloczyles mi w ten sam sposob innego low lv chara i myslales ze kozak.
poza tym powiedzialem co innego-Nope,im ur new nightmare ^.-

chyba mnie z kims pomyliles -.-
ja napewno czegos takeigo nie mowilem ciotko ^^

@edit
co do mojego ang. mzoe i pozostawia wiele do zyczenia bo dopiero 2 klasa gimnazjum (od 1 ucze sie ang.) ale co cie to wogole obchodzi? -.-

Karoleer
02-04-2006, 00:06
Takis kozak?K, poprosze nick pod ktorym grasz na celescie

TraP
02-04-2006, 00:08
Takis kozak?K, poprosze nick pod ktorym grasz na celescie

a co? zhuncisz mnie (smiech na sali)
druga rzecz - to moj ostatni post w tym temacie... poprostu mam za dobry humor zeby jakis nóbek mi go psul ^^

~ pozdrawiam pana

Gangrel
02-04-2006, 02:17
Zamykam wątek bo jak widzę panom ciężko idzie konstruktywna dyskusja.