Pokaż pełną wersje : Nowa wojna Castigators Vs Domnesticus
Tigo'Avalord
01-04-2006, 19:27
Od wczoraj na Xerenie rozpoczela sie nowa woja Castigators Vs Domnesticus.
Dwie najsilniejsze gildie na Xerenie skrzyzuja miecze w walce o wladze nad naszym swiatem.
Ciekawe kto wygra ;)
Obecnie wynik wynosi 6:2
Fragi Castigators:
Airand:Apr 01 2006,16:21:04 CET Killed at Level 44 by Redeox and by Sulev
Jokery of spades:Apr 01 2006, 16:23:53 CET Killed at Level32 by Wako Malice
and by Lukh Eltod
Lex Grym: Apr 01 2006, 16:23:57 CET Killed at Level 37 by Degarn and by Sulev
Xagroz: Apr 01 2006, 16:21:29 CET Killed at Level 57 by Redeox
and by Zeona
Elon Milus: Mar 31 2006, 19:52:15 CET Killed at Level 56 by Lavius
and by Degarn
Yovx: Apr 01 2006, 16:21:37 CET Killed at Level 51 by Lukh Eltod
Fragi Domnesticus:
Noodee: Apr 01 2006, 13:34:41 CET Killed at Level 45 by Zwid
Elite Slox: Apr 01 2006, 01:36:14 CET Killed at Level 49 by Mac'Donkan
Castigators narazie wygrywa, ale kto wie jak potoczy sie walka.
Cya in tibia ;)
malyjanek
01-04-2006, 19:37
War started at 31.03.2006 19:43:03, when Phy Praefectus officialy declared war upon Castigators
musisz odliczyc kilka fragow bo licza sie tylko te po wypowiedzeniu wojny ;) popraw
Kolejny temat rozpoczety przez oobe nie majaca zielonego pojecia co sie naprawde dzieje.Thallur nie byl czlonkiem naszej gildi kiedy sie zaczela , co prawda Domn huncil go ale to nie mialo nic wspolnego z nasza gildia.Wojna wybuchla z powodu coraz czestszego abusowania naszych ...a glownym powodem byl Arnoo 50ms ktory zaczol podrabiac screeny zeby sie pozbyc od nas z gildi Erisus ...de facto nasz najlepszy obronca przed PA Domn~ wiec chcieli sie pozbyc niewygodnej osoby .I to by bylo mniej wiecej tak . Dziwie sie tylko ze niektorzy ludzie z NS dolaczaja do Domn ... skoro byli przez nich hunceni i musieli placic niezle haracze ...
Tigo'Avalord
01-04-2006, 19:55
@up:
Mylic sie to zecz ludzka, a jedyna osobe ktora znam i jest rozeznana w spawie tej wojny jest Thallur, i to wlasnie jego sie pytalem jak sie ta wojna rozpoczela. Podal mi powod, ze Domnesticus go huntowali. Za pomylke przepraszam :(
Ps. Widocznie on takze nieznal wszystkich powodow ;)
Ps.2 Niepotrzebne wymazalem i chyba juz wszystko powinno byc dobrze :P
Lord Dreathan
01-04-2006, 21:46
Korun Dore i Mordi'mer Il padli przed wypowiedzeniem wojny więc "fragi" na nich się nie liczą.
Over and Out~
Misterio
01-04-2006, 23:38
Jokery of spades:Apr 01 2006, 16:23:53 CET Killed at Level32 by Wako Malice
and by Lukh Eltod
Lex Grym: Apr 01 2006, 16:23:57 CET Killed at Level 37 by Degarn and by Sulev
Bys liczyl fragi od 40 lvla a nie od 30 :| Takie cos to mozesz gdzie sobie wsadzic? ...
Frag to frag, co z tego czy zabity ma 30 czy 130 lvl? Jest w gildii więc jest w wojnie. Jeśli padnie, to frag się liczy.
PS. Jest jakiś film z wojny?
Tigo'Avalord
02-04-2006, 00:43
Bys liczyl fragi od 40 lvla a nie od 30 :| Takie cos to mozesz gdzie sobie wsadzic? ...
Wsadzic to ty sobie mozesz takie posty... Na wojnie kazdy frag sie liczy jak niewiesz. Jak nizszy lvl zginie to wieksze prawdopodobienstwo ze z gildi wyjdzie, a co za tym idzie coraz mniej osob bedzie w gildi.
Lord Dreathan
02-04-2006, 10:20
Nowe fragi Castigators
Demus Nautilus
Apr 02 2006, 00:24:06 CET Killed at Level 59 by Thallur and by Chrissy Elvenhorn
Ablaze Sorcerer
Apr 02 2006, 00:31:31 CET Killed at Level 49 by Kiiro
and by Vedal Rephiel
Goliath The Painmaster
Apr 02 2006, 00:30:05 CET Killed at Level 35 by Acamas Mort and by Gladast
Mac'Donkan
Apr 02 2006, 03:50:22 CET Killed at Level 47 by Kiiro
Nowe fragi Domnesticus
Xerenan
Apr 01 2006, 22:36:28 CET Killed at Level 41 by Xazez
and by Erale
Sir Vaider
Apr 02 2006, 00:18:12 CET Killed at Level 40 by Jefus
Erisus
Apr 02 2006, 00:31:42 CET Killed at Level 55 by Claudian and by Fabien
Falliatan
Apr 02 2006, 00:32:02 CET Killed at Level 36 by Phy Praefectus
Wako Malice
Apr 02 2006, 01:54:01 CET Killed at Level 44 by Fabien and by Ablaze
Mam nadzieje, ze Domnesticus wygra. W przeciwnym wypadku sytuacja na xerenie bedzie jeszcze gorsza dla niektorych, tylko jeszcze o tym nie wiedza.
Mam nadzieje, ze Domnesticus wygra. W przeciwnym wypadku sytuacja na xerenie bedzie jeszcze gorsza dla niektorych, tylko jeszcze o tym nie wiedza.
Mowisz o tych co dolaczyli do Domn poniewaz Domnesticus "jest najsilnieszja gildia"?Nie tylko lvle sie licza...
Misterio
02-04-2006, 13:58
Taaa w jednej guildi zabija np. 2 60 lvle a w drugiej guildi 4 30 lvle i co ci co zabili 4 30lvle to sa lepsi :|
Ciekawie sie zapowiada, Filmik Plix (pomyslec ze gdyby nie ban to bym tam gral :P)
Wojna jak wojna, szkoda, ze bede musial walczyc przeciwko osobom, które cenilem i uwazalem za najlepszych znajomych. Teraz wiem, ze nie mozna ufac nkomu oprócz tych, z którymi sie naprawde dlugo gra.
Inhabitant of Morgana
02-04-2006, 14:58
@dzg
mozna powiedziec ze to sa zlote slowa....sam wiem cos o tym....:)
kruliczek
02-04-2006, 16:08
sorry stary ale Twoja fraglista jest bardzo slaba i jak ktos chce naprawde znac stan fragow to zapraszam do tego tematu:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1178537
Sytuacja w wojnie zmienia sie w kazdym dniem, jak na razie prowadzimy 12-10 (czy jak kto woli 11-10, nie liczac fraga na tym calym Noodee, ktory powinien byc zaliczony skoro mial ich wojenny outfit i zaraz po deadzie dolaczyl do Castigators, jak padal to chyba mial juz invite).
Walka jest dosyc wyrownana, wczoraj chcielismy open batlle mimo ze bylo nas o jakies 5 osob online mniej, niestety Castigators woleli sie chowac na mostach i innych miejscach gdzie mogli nam walic combo z sd. Widac massrecruiting jaki zrobili nie za bardzo im sie przydaje, maja 73 czlonkow, nas jest 55, a mimo to walka jest wyrownana.
Zapowiada sie dluga wojna.
Mowisz o tych co dolaczyli do Domn poniewaz Domnesticus "jest najsilnieszja gildia"?Nie tylko lvle sie licza...
Nie, mowie o was. Wszystkim wmawiacie na forum, ze uwolnicie xerene od pa a tym czasem sami nie jestescie lepsi + zaloze sie ze jesli zajmiecie miejsce domne~ (choc watpie w to) to g*wno a nie wolnosc bedzie.
Dokladnie, lvle sie duzo nie licza, liczy sie pvp, a tego ludzion w domnesticus nie brakuje. Pewnie zaraz powiesz ze jak ich zabijaliscie to padali latwo. Widzialem film i braliscie ich z zaskoczenia.
Coz wojna jest wojna a ataki z zaskoczenia sa czescia tego...Co do pa to aktualnie Domn najwiecej PA robil ...nie wmowisz mi ze bylo inaczej bo to Domn jest u wladzy...A co do pa z naszej strony to nikt sie na nasza gildie nie skarzyl dopiero jak sie wojna zaczela , zaczely sie posty pisane przez noob chary i kumpli domn ...Propaganda tez jest czescia wojny...I rozumiem tez ze kazdy stoi za swoimi znajomymi tak jak ty za Kryptonem~~ Mam tylko nadzieje ze obejdzie sie bez niepotrzebnych wyzwisk etc...
oO
wojna wojna pora sie wziasc za exp :)
kruliczek
02-04-2006, 20:32
@Vrael
Ten film ktory pewnie widziales (smieci Mordi~, Korun Dore i Vanerous) to byly fragi jeszcze sprzed wojny. Chamsko to zrobili z tym Ablaze~ no ale coz, to tylko gra, widac nie liczy sie tu zaden honor itp. Szkoda bohow, ale jak pech to pech.
Iyphon i Ato'mico wywołali wojne, szkoda ze reszta Castigators na to poszli, jeszcze sobie wzieli innych PA do gildii. Sam widzialem na noobcharze (szpiegowalem temple poh :P) jak Thallur w czwartek bloknal Mark Neth na smoku, następnie wpadli Castigators zeby go zabic, ale Thallur zwial do temple. W piatek Thallur juz byl z nimi w gilldii i walczy "przeciwko PA", smiech na sali :D
Z Castigators odeszly juz 4 osoby, mimo to i tak jest ich 73 -.- Warto jeszcze napomknac ze dalismy czas na wyjscie z ich gildii kazdym kto chcial w ciagu doby. Oni nie dali takiego czasu naszym czlonkom (i tak by nikt nie odszedl :P)
@Bacik
go go PGer :)
@kruliczek
Nah to nie mialo nic wspolnego z Ato to byly ich prywatne porachunki jak widzisz Ablaze jest w domn a Ato u nas ...Jak mowilem wczesniej glownie chodzilo o Arnoo i Fabiena i nie powiesz mi ze to sa aniolki...
Coz wojna jest wojna a ataki z zaskoczenia sa czescia tego...Co do pa to aktualnie Domn najwiecej PA robil ...nie wmowisz mi ze bylo inaczej bo to Domn jest u wladzy...A co do pa z naszej strony to nikt sie na nasza gildie nie skarzyl dopiero jak sie wojna zaczela , zaczely sie posty pisane przez noob chary i kumpli domn ...Propaganda tez jest czescia wojny...I rozumiem tez ze kazdy stoi za swoimi znajomymi tak jak ty za Kryptonem~~ Mam tylko nadzieje ze obejdzie sie bez niepotrzebnych wyzwisk etc...
Teraz opowiem Ci rzecz, która uslyszalem od osoby, którą bardzo cenie. Mianowicie gdy studiowała(mniejsza z tym co) dostali pewne zadanie. Narysowac punkt na bialej kartce i powiedziec co widza. Pare osób się meczyło, wszyscy mowili, ze widza czarna kropke, punkt itd itp. Nikt nie zdał. Wiesz dlaczego? Nikt nie powiedział, ze dokoła tego czarnego punktu jest dużo białej przestrzeni. Jeśli zrozumiałeś aluzje, to teraz zastanów się nad walką o "DOMNESTICUS = PA!!11oneone"
oO
wojna wojna pora sie wziasc za exp :)
Jesli znowu wrociles na Xerene i wbiles podobny lv, to naprawde jestem pelen podziwu dla ciebie. _/
@dzg
Nie mowie ze Cale Domn to pa...w wiekszosci gildi znajdzie sie pare takich osob...nawet w naszej .... chodzi o to ze Domn ma o wiele wiecej mozliwosci do PA i...Doszlo poprostu do konfliktu interesow ...prawie zawsze do tego dochodzi..a co do masrekrutacji...skad sie wzielo tyle osob chetnych do nas dolaczyc?Chyba nie powiesz ze wszyscy oni dolaczyli tylko byle by rozrobe robic...wiekszosc z nich ma jakies urazy do Domn...
Jesli znowu wrociles na Xerene i wbiles podobny lv, to naprawde jestem pelen podziwu dla ciebie. _/
_/ z tym sie zgodze
Zapomnialem dodac ze jak na kartce jest masa bialej przestrzeni to nie znaczy ze ta czarna kropka zniknela -.^
@reod
To erisus wszedl do tombu arnoo i zaczal go wyzywac, arnoo nie wytrzymal i go zaatakowal. Ty bys tego nie zrobil gdyby 30 minut ci ktos glowe zawracal? I to jest PA twoim zdaniem? Zreszta patrz, walczyliscie z nami przeciwko osobom, których tak nie nawidziliscie. Kompletnie nie rozumiemi bylych memberow Botoxu. Zreszta poczekajcie Polacy az beriah i jego koledzy z Nebuli zaczna rzadzic to juz na zawsze sie z serwerem pozegnacie. Domnesticus potrafia docenic pomoc, oni nie maja zadnych zasad. Nie zniknela, racja, ale wszystko ma swoje wady i zalety, nie ma rzeczy doskonalych. (no moze oprocz mnie ^^)
Miltoner
02-04-2006, 21:03
Wojna jak wojna, szkoda, ze bede musial walczyc przeciwko osobom, które cenilem i uwazalem za najlepszych znajomych. Teraz wiem, ze nie mozna ufac nkomu oprócz tych, z którymi sie naprawde dlugo gra.
Swiete slowa wiem cos o tym ;]
Widzialem film i braliscie ich z zaskoczenia.
poprostu nie mieli wlaczonych botow no chyba ze jeszcze nie bylo zadeklarowanej wojny ;]
kruliczek
02-04-2006, 21:07
@kruliczek
Nah to nie mialo nic wspolnego z Ato to byly ich prywatne porachunki jak widzisz Ablaze jest w domn a Ato u nas ...Jak mowilem wczesniej glownie chodzilo o Arnoo i Fabiena i nie powiesz mi ze to sa aniolki...
Vrael tak napisal ze widzial film w ktorym zabili z zaskoczenia. Tylko ten film jest ogólnie dostepny wiec dlatego dalem odpowiedni komentarz. A na Ablaze~ grał RL kolega Iyphon bo Ablaze~ z nim próbował share'ować i właśnie o to mi chodzi, że zrobił hamsko oszukując kolesia który mu zaufal i dał passy do konta.
Co do Arnoo i Fabien... W obu gildiach są PA, już nie róbmy z tego jakiegoś powodu do wojny. Chcieliście wojny to macie, obie gildie na tym stracą, zyskają neutralne gildie.
@dzg
ownage xD
Vrael tak napisal ze widzial film w ktorym zabili z zaskoczenia. Tylko ten film jest ogólnie dostepny wiec dlatego dalem odpowiedni komentarz. A na Ablaze~ grał RL kolega Iyphon bo Ablaze~ z nim próbował share'ować i właśnie o to mi chodzi, że zrobił hamsko oszukując kolesia który mu zaufal i dał passy do konta.
Co do Arnoo i Fabien... W obu gildiach są PA, już nie róbmy z tego jakiegoś powodu do wojny. Chcieliście wojny to macie, obie gildie na tym stracą, zyskają neutralne gildie.
@dzg
ownage xD
Ablaze to jeden z najlepszych gosci na tym serwerze, ufam mu w 100% ale faktem jest, ze chlopak jest zbyt naiwny. Kolega iyphona zrobil z niego wala, niektorzy nie maja nawet za grosz honoru. Ownage? ;) dlaczego? ^^
@reod: To prawda, w pewnym % trzymam sie Kryptona, ale po przeczytaniu tematow na forum tibii.com sam sie zaciekawilem domne (wczesniej nie zwracalem wiekszej uwagi). Pozatym wy tylko z zaskoczenia, lub iloscia potraficie zabijac, bo jak domne~ chcieli open battle to sie baliscie. <pokazuje jezyk> xD
@reod
To erisus wszedl do tombu arnoo i zaczal go wyzywac, arnoo nie wytrzymal i go zaatakowal. Ty bys tego nie zrobil gdyby 30 minut ci ktos glowe zawracal? I to jest PA twoim zdaniem? Zreszta patrz, walczyliscie z nami przeciwko osobom, których tak nie nawidziliscie. Kompletnie nie rozumiemi bylych memberow Botoxu. Zreszta poczekajcie Polacy az beriah i jego koledzy z Nebuli zaczna rzadzic to juz na zawsze sie z serwerem pozegnacie. Domnesticus potrafia docenic pomoc, oni nie maja zadnych zasad. Nie zniknela, racja, ale wszystko ma swoje wady i zalety, nie ma rzeczy doskonalych. (no moze oprocz mnie ^^)
Nic takiego nie zaszlo ...Jak juz weszlismy do tomba Arnoo to bylo nas pare osob i nie przyszlismy z zamiarem wyzywania to nie mialo sensu jak juz chielismy go zabic...Kazdy kto zna dobrze Arnoo z xereny/beryli wie jaki to typek ... mielismy go naprawde dosc tak samo jak fabien ...Co do botox to jak oni wypowiedzieli wojne Potenti to wiekszosc osob ktore oni nienawidzili zwialo pod skrzydla Phy do domn wiec wojna z Potentia nic nie rozwiazala.
kruliczek
02-04-2006, 21:20
Ownage? ;) dlaczego? ^^
chodziło mi o te historie z kropką tylko postów napisaliscie z 5 w międzyczasie i to tak głupio wyszło :D
@Reod
Widać jak walczycie o PA, jak nawet nie wiecie dlaczego każa wam liderzy walczyć tylko ślepo ich sluchacie. Wiesz dalczego poszliscie zabic arnoo? Bo zaatakowal erisusa, który go wyzywał, nie chciał wyjsc z jego tomba i lurowal na niego pelno monsterków zeby dal spokuj i sobie poszedl. To nie jest pierwszy raz, erisus za duzo sobie pozwalal pare razy widzialem jak wyzywal kogos i wchodzil na expowiska. Jesli chcecie byc respektowani, respektujcie innych.
@Kruliczek
Ty, czasem warto jednak uważac w szkole ^^
malyjanek
02-04-2006, 21:26
W piatek Thallur juz byl z nimi w gilldii i walczy "przeciwko PA", smiech na sali
sorry ale smiech na sali to jestes Ty(Yovx,Overcom~,Yebro?) i reszta z NS ktora dołaczyla do Domnesticus.Zrozumiec moge Zwida bo on tam juz jakis czas byl i mial znajomych.Nie wiem po co dolaczacie do gildi ktorej nienawidziliscie i z ktora walczyliscie juz 2krotnie o wladze.Chyba dlatego aby zostac unhanted(nie wiem jaki tam macie uklad).Szkoda bo wierzylem w was gdy stworzyliscie NS a teraz jestem za Castigatorsami bo moim zdaniem Phy i kilku jego ziomow zbyt mocno sie wozi na tym swiecie i czuja sie bezkarni ;/ i zebyscie za jakis czas nie zdziwili sie co z wami zrobia Domnesticusy jak wygracie wara..
p.s ciagle mam w pamieci wasz filmik jak zownowaliscie Phy~ :D
sorry ale smiech na sali to jestes Ty(Yovx,Overcom~,Yebro?) i reszta z NS ktora dołaczyla do Domnesticus.Zrozumiec moge Zwida bo on tam juz jakis czas byl i mial znajomych.Nie wiem po co dolaczacie do gildi ktorej nienawidziliscie i z ktora walczyliscie juz 2krotnie o wladze.Chyba dlatego aby zostac unhanted(nie wiem jaki tam macie uklad).Szkoda bo wierzylem w was gdy stworzyliscie NS a teraz jestem za Castigatorsami bo moim zdaniem Phy i kilku jego ziomow zbyt mocno sie wozi na tym swiecie i czuja sie bezkarni ;/
CZY WY NIGDY TEGO NIE ZROZUMIECIE? Masz klapki na oczach, bo przegraliscie z phy to juz jest be. My, w przeciwienstwie do niektorych, za pomoc okazujemy wdziecznosc. Kordun dore, pomogl nam - jest w gildii. Z reszta bedzie tak samo, jesli nam pomogli my to docenimy czy to takie trudne?
kruliczek
02-04-2006, 21:31
Nic takiego nie zaszlo ...Jak juz weszlismy do tomba Arnoo to bylo nas pare osob i nie przyszlismy z zamiarem wyzywania to nie mialo sensu jak juz chielismy go zabic...
Arnoo trąbił na GC że siedzi u niego w tombie Erisus jakieś 15 minut więc bez kitu :D Zrobił sobie na nim PZ i wpadliscie... Uciekl wam az do miasta ale niestety miał pz-locka i tyle :X
@malyjanek
nie jestem zadnym z tych ktorych wypisales miśq
Jezu ludzie, ide po kanapke wracam po 15 minuatch i juz jest 10 nowych postow... Co wy kampujecie przy kompach az sie nowy post pojawi?xDDDDD
Jezu ludzie, ide po kanapke wracam po 15 minuatch i juz jest 10 nowych postow... Co wy kampujecie przy kompach az sie nowy post pojawi?xDDDDD
To chyba oczywiste, ze tak... XD
malyjanek
02-04-2006, 21:48
My, w przeciwienstwie do niektorych, za pomoc okazujemy wdziecznosc.
taaaa szczegolnie ex czlonkom krew ktorzy pomogli wam w wojnie z NS,Botox im wypowiedzial wojne a wy....zrobiliscie nowa/stara gildie i niech sie martwia o siebie :D nie zdziwie sie jak teraz bedzie podobnie
@kruliczek
no oki Korun Dore ew Mordi~ xD
cya
taaaa szczegolnie ex czlonkom krew ktorzy pomogli wam w wojnie z NS,Botox im wypowiedzial wojne a wy....zrobiliscie nowa/stara gildie i niech sie martwia o siebie :D nie zdziwie sie jak teraz bedzie podobnie
@kruliczek
no oki Korun Dore ew Mordi~ xD
cya
Byles z nami w gildii? Ex. czlonkowie krew powiedzieli na ventrilo, ze nas wykoncza po wojnie z NS wiec stfu jak nic nie wiesz, zal takich osob jak Ty, wymadrzasz sie a gowno wiesz.
malyjanek
02-04-2006, 21:55
no pewnie zawsze jakis powod sie znajdzie :D takze ex NS beware bo i na was przyjdzie czas po wojnie <joke>
ps. nie nerwuj sie tak xanthippe bo Ci zylka peknie ;)
no pewnie zawsze jakis powod sie znajdzie :D takze ex NS beware bo i na was przyjdzie czas po wojnie <joke>
zal mi ciebie...
kruliczek
02-04-2006, 22:09
ja od początku przegranej NS byłem nastawiony na nowy świat, a że na razie nie mam co robić to gram na Xerenie, pamiętaj to tylko gra a nie jakas walka o Polske ;]
a że jestem w Domnesticus, no cóż... tak jakoś wyszło, że mam tam więcej znajomych niż w Castigators
@up
Znowu na new idziesz? ;p szkoda czasu =p
Arnoo trąbił na GC że siedzi u niego w tombie Erisus jakieś 15 minut więc bez kitu :D Zrobił sobie na nim PZ i wpadliscie... Uciekl wam az do miasta ale niestety miał pz-locka i tyle :X
Co najwyzej mogl spamowac help na gc bo wpadlismy i z 5min biegal up down zanim nie schrzanilismy i sie wydostal z tomba ..przepraszam ze cie rozczaruje ale Arnoo nie mial pz locka i nie zdazyl uciec do miasta...poniewaz mu te mozliwosc zablokowalismy ...zdazyl co najwyzej zwiac do larwa cave obok swojego tomba...gdzie padl ...wiem bo tam bylem i sam poczulem na sobie ewave od ktorego padl :D
pamiętaj to tylko gra a nie jakas walka o Polske ;]
Z tym sie wpelni zgadzam :]
kruliczek
02-04-2006, 22:38
Co najwyzej mogl spamowac help na gc bo wpadlismy i z 5min biegal up down zanim nie schrzanilismy i sie wydostal z tomba ..przepraszam ze cie rozczaruje ale Arnoo nie mial pz locka i nie zdazyl uciec do miasta...poniewaz mu te mozliwosc zablokowalismy ...zdazyl co najwyzej zwiac do larwa cave obok swojego tomba...gdzie padl ...wiem bo tam bylem i sam poczulem na sobie ewave od ktorego padl :D
W sumie to jak to się stało jest mało ważne ale ok, nie byłem tam, może Arnoo na GC kłamał lub coś żle zrozumiałem? Więc, daj link do filmu jak go zabijacie, na pewno macie. To rozwiąże ten spór, kk?
@kruliczek
On nie mowil, ze uciekl do miasta tylko mowil, ze nie zdarzylismy XD zreszta i tak dlugo wytrzymal jak tak sie na niego rzuciliscie. Zuwazcie ze to ms.
kruliczek
02-04-2006, 22:57
@kruliczek
On nie mowil, ze uciekl do miasta tylko mowil, ze nie zdarzylismy XD zreszta i tak dlugo wytrzymal jak tak sie na niego rzuciliscie. Zuwazcie ze to ms.
aha, jakos mi sie wydawało że była mowa o miescie i piramidach, moze to Phy pisał, bo on tam tez niby był, nvm... juz dziury od tej tibii w głowie mam :P
ale link do filmu i tak będzie mile widziany, chyba że to top secret :o
Jako ze znajomych mam w Domne~ to jestem za nimi chociaz z 2 strony nienawidze Daenero za czasy na Selenie (teraz Phy Praefectus), To bedzie dluga jazda i szkoda ze nie moge w niej uczestniczyc, a na Selenie akurat cisza bo Swapzor cos nieaktywny ostatnio
Lord Dreathan
02-04-2006, 23:27
Dzisiaj padło od was kilka osób, radzę wyjść z wojny dopóki wasze paymenty są niskie ; ]
:)
Czas pokaze ;]
@up
Juz wiem, ze grasz, nawet nick znalazlem ^^
@up jakos tak wyszlo
@topic, dzisiejszy dzien znow na nasza korzysc, miejmy nadzieje, ze bedzie tak do konca wojny.
kruliczek
03-04-2006, 22:59
@topic, dzisiejszy dzien znow na nasza korzysc, miejmy nadzieje, ze bedzie tak do konca wojny.
Dzisiejsze fragi dla Domnesticus:
Ebu Boltier
Apr 03 2006, 18:22:04 CET Killed at Level 50 by Fabien
Chrissy Elvenhorn
Apr 03 2006, 19:49:38 CET Killed at Level 40 by Zwid and by Phy Praefectus
Mark Neth
Apr 03 2006, 17:42:25 CET Killed at Level 42 by Ablaze Sorcerer and by Jefus
Lord Shackal
Apr 03 2006, 20:17:07 CET Killed at Level 31 by Mac'Donkan and by Simplett
Xezh Avarian
Apr 03 2006, 18:10:51 CET Killed at Level 42 by Jefus
Lukh Eltod
Apr 03 2006, 19:18:58 CET Killed at Level 40 by Yovx
Dzisiejsze fragi dla Castigators:
Claudian
Apr 03 2006, 13:26:27 CET Killed at Level 54 by Gladast and by Kiiro
Erale
Apr 03 2006, 17:59:18 CET Killed at Level 65 by Tryniti Furie and by Ato'Mico
TOTAL: DOMNESTICUS 23-13 CASTIGATORS
Widać nie tylko w kupie siła _/
Tuhamiid
04-04-2006, 00:09
Cala xerena...zaniedlugo zas 1/2 domen~ stworzy gildie z 1/2 cast~ a a druga polowa tak samo i zas powstanie nowa wojna...Sam gralem na xerenie długi czas tylko niestety dzieki gildi cast~ zostalem takjakby wydalony z tego serva a to dlatego ze nie chcialem wyjsc z kopalni guardów dla Erisus...który uparl sie ze chce tam expic a jak nie pójde to mnie zabije ke ? ale ja mam honor i nie interesowalo mnie to ze on mial 10 lvli wiecej i postawilem sie ze nie pójde...niestety dostalem hunta po 10 minutach od calej gildi casta~ nie liczac tego ze 20 minut póziej Erisusa spotkalo cos przykrego "Apr 02 2006, 00:31:42 CET Killed at Level 55 by Claudian and by Fabien "Wiec dla mnie to jest PA...ale ale odkad gralem na xenerze to nigdy nie spotkalem sie z zadnym PA w moja strone od gildi Domen~...nawet duzo osób takich jak Erale/Claudian/Phy Praefectus/ duzo razy mi pomogli zeby nie bylo to podam przklad...Expilem sobie na tombach i oczywiscie jakis koles z NS caly czas na mnie lurowal potworki ale przyszedl tam claudian z Erale(bo dalem im cynk ze ten ziom tutaj siedzi xD ) i po 5 minutach moglem spokojnie dalej expic..I potem jeszcze z 20 razy pomogli mi wlasnie te osoby..Wiec osoby z casta~ nie mówcie ze wy walczycie niby o anty-pa i "wolnosc dla xereny"....Ja wiem to ze jak wygracie ta wojne(a macie szanse 1:100000) to z tego serva zrobi sie wiekszy syf niz z kyry -.-..Dlatego mam wielka nadzieje ze Domnesticus wygra ta wojne i wszyscy z casta~ wyniasa sie z serva...
Tigo'Avalord
04-04-2006, 00:39
Czytam tak te posty i w koncu doszedlem do wniosku, ze kazdy tu by tylko wojnowal. Zamiast expic to oni sobie wojny uzadzaja. Rozumiem na poczatku bo to normalne, ale w 2 miesiacebylo juz bylo tyle wojen, ile na innych swiatach niebylo przez caly czas ich istnienia wiec to juz lekka przesada!!
Czytam tak te posty i w koncu doszedlem do wniosku, ze kazdy tu by tylko wojnowal. Zamiast expic to oni sobie wojny uzadzaja. Rozumiem na poczatku bo to normalne, ale w 2 miesiacebylo juz bylo tyle wojen, ile na innych swiatach niebylo przez caly czas ich istnienia wiec to juz lekka przesada!!
:faceoff: Ja:faceoff: Expie:faceoff:
B)
Protarus
04-04-2006, 10:53
Zycze powodzenia Bacik mam nadzieje ze nakopiesz do dupy dla kilku osob.
Pozdro:faceoff:
Zycze powodzenia Bacik mam nadzieje ze nakopiesz do dupy dla kilku osob.
Pozdro:faceoff:
eee ja juz sie nawalczyłem w du** to mam juz ;p tera chce spokojnie pograc:confused:
eee ja juz sie nawalczyłem w du** to mam juz ;p tera chce spokojnie pograc:confused:
Po co ma sie bic skoro przy jego pg zanim skonczy sie wojna bedzie mogl byc 1 na serwie poniewaz Domn nie expi a my bardzo powoli ( ale zawsze) :d
noobki z nich i tyle wracam taszcze loota podchodzi typ bierze loota ja nci nie moge zrobic nie chce podawac name'ow bo szkoda loot na jakies 4k;/.Za drugim razem zabijam draga podbiega tyz z Cas~ oczywiscie loot zgarnol zastalem pusty worek.Wybijcie ich do h..a
SicMaggot
04-04-2006, 23:52
Ja tez wole zeby Domnesticus wygralo poniewaz raz sobie bylem na dragach zabijam sobie drag ma 3/4 zycia jeszcze a tu podbiega 39 pall z Castigators i zaczyna atakowac draga i zebral polowe doswiadczenia :/ POWYBIJAJCIE ICH WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!X(
Jasne dziaj caly dzien w pz siedzielismy dopiero wieczorem mass log trapa zrobilismy :D
23:39 You see a dead human (Vol:10).You recognize Szafa Squad. He was killed by Perico Feritas.
23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize Lex Grym. He was killed by Demon De'Tera.
23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize Ablaze Sorcerer. He was killed by Thyr Doom.
23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize Fabien. He was killed by Iyphon.
23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize Claudian.
23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize Demus Nautilus. He was killed by Articold.
23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize War'ing. He was killed by Iyphon.
Xanthippe Inflamatio
Apr 04 2006, 23:14:16 CET Killed at Level 64 by Iyphon
and by Mady Praefectus
Tylko w tym trapie...
malyjanek
05-04-2006, 15:19
Castigators objeli prowadzenie we fragach stan na teraz to bodajze 26:25 dla Castigators,pojedynczy gracze opuszczaja Domnesticus(szafa squad free to hunt,Mordi'mer il przechodzi do Castigators ;o ) ,Najlepszy gracz na servie wg lvlu (beriah alatin) nie przejmuje sie wojna i expi w najlepsze dzis zrobil 73 lvl,poza tym z tego co widze to reszta castigators tez expi (Erisus odrobila lvl ma 53).......czyzyb powolny koniec Domnesticus?
Tigo'Avalord
05-04-2006, 15:33
Up:
Beriah Alatin expi i bardzo dobrze robi, bedzie expil i wyscignie reszte na tyle, ze nikt go niedogoni :D. A po drugie co mu da ze powalczy na wojnie z ktorej i tak nic niewyniknie? Znajac Xerena zanim skonczy sie ta wojna nastepna sie zacznie.
kruliczek
05-04-2006, 16:20
błeee, no cóż w plecy fragi 27-25 ;p wczoraj wtopa, ale jeszcze nie ma co sie poddawac...
trzeba mieć jakiś honor, nie mam pytań co do Mordi'mer Il
a Beriah Alatin to bana wyłapie ze ten swój ubershare, chyba ze maja jedno IP to mu mogą GM skoczyć ;p Castigators nie expia tak jak mowisz, ewentualnie Ci co na pohu, ktorzy moga zwiac do temple (Beriah~, Degarn, knajty na cycach)
Najwięcej na tej wojnie traca mniejsze lvle ktore nie expia a potem nic z tego nie dostaną... No a najlepiej maja neutralni, patrzylem na erigu to ładnie tam jadą ;]
Jasne dziaj caly dzien w pz siedzielismy dopiero wieczorem mass log trapa zrobilismy :D
23:39 You see a dead human (Vol:10).You recognize Szafa Squad. He was killed by Perico Feritas.
23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize Lex Grym. He was killed by Demon De'Tera.
23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize Ablaze Sorcerer. He was killed by Thyr Doom.
23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize Fabien. He was killed by Iyphon.
23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize Claudian.
23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize Demus Nautilus. He was killed by Articold.
23:38 You see a dead human (Vol:10).You recognize War'ing. He was killed by Iyphon.
Xanthippe Inflamatio
Apr 04 2006, 23:14:16 CET Killed at Level 64 by Iyphon
and by Mady Praefectus
Tylko w tym trapie...
Co z tego, ze padlem? Przegrana bitwa to nie wojna. Chociaz potrafie pomoc komus w potrzebie, a nie jak pare osob z domnesticus stac i patrzec. Zal dupe sciska. Polowa ludzi w tej gildii(casti~) gowno zrobila, a najbardziej kozacza na forum/tibii.
Phy Praefectus
05-04-2006, 16:54
błeee, no cóż w plecy fragi 27-25 ;p wczoraj wtopa, ale jeszcze nie ma co sie poddawac...
trzeba mieć jakiś honor, nie mam pytań co do Mordi'mer Il
a Beriah Alatin to bana wyłapie ze ten swój ubershare, chyba ze maja jedno IP to mu mogą GM skoczyć ;p Castigators nie expia tak jak mowisz, ewentualnie Ci co na pohu, ktorzy moga zwiac do temple (Beriah~, Degarn, knajty na cycach)
Najwięcej na tej wojnie traca mniejsze lvle ktore nie expia a potem nic z tego nie dostaną... No a najlepiej maja neutralni, patrzylem na erigu to ładnie tam jadą ;]
a może nadszedl moment by tak jak Mordi'mer il przylaczyc sie do Castigators (chyba masz tam mniej wrogow niz w domnesticus) wraz z reszta ex-NS i wygnac z serva tych co na to zasluzyli? ....................uwierz mi ale Domnesticus tej wojny nie wygra.....
Co z tego, ze padlem? Przegrana bitwa to nie wojna. Chociaz potrafie pomoc komus w potrzebie, a nie jak pare osob z domnesticus stac i patrzec. Zal dupe sciska. Polowa ludzi w tej gildii(casti~) gowno zrobila, a najbardziej kozacza na forum/tibii.
Nie smieje sie z tego ze padles , war to war...i no i masz racje to wszystko inaczej by sie skonczylo jak by reszta z was z pz sie nie patrzyla...Phy np... byl prawie od samego poczatku i tylko sie patrzal z pz jak za toba biegamy...z kozaczeniem na forum tez ...nas jest w gildi 75 osob a walczy mniej niz polowa...tak samo jak w domnnesticus niektore osoby patrza tylko jak to sie skonczy prawie sie nie logujac...
@kruliczek
I bardzo dobrze ze neutrali tak pguja ... przynajmniej sie lvle na serwie bardziej wyrownaja...jesli domn wygra nie bedzie mogl tak kozaczyc jak przedtem... a jak my ...to nie sadze zebysmy(botox & casti) mogli Krew(ekipa beriaha)...dlugo kontrolowac...jacy sa wszyscy wiemy... plus Mediota ciagle gra na serwie ...
@up.
To nie my sie wozilismy tylko erisus wszczynal problemy. Teraz walczycie przeciwko nam, ale zobaczycie co Krew z wami zrobi jak juz sie z nami uporaja(o ile uporaja).
@up.
To nie my sie wozilismy tylko erisus wszczynal problemy. Teraz walczycie przeciwko nam, ale zobaczycie co Krew z wami zrobi jak juz sie z nami uporaja(o ile uporaja).
Nie wiem co kto ci w glowie namieszal ale to nie Eri zaczynal problemy ...chyba ze problemami nazywasz to ze nie pozwalal na to zeby naszych wywalac z expowisk przez domn ...Arnoo z Fabienem probowali za to wyjebac Eri z gildi i zhuncic...rezultal znamy ..niestety musielismy "polaczyc" sily z Krew...co do War'ing nie bede strzepil slow na darmo wszyscy na xerena chyba wiedza jaki on jest ...Te trzy osoby wlasnie sa glownym powodem wojny.. bynajmniej ze strony casti.
Tigo'Avalord
05-04-2006, 23:27
Wszystko biegnie do tego co powiedzialem wczesniej. Jeszcze sie ta wojna nieskonczyla, a juz kolejna sie zapowiada ;). Robcie tak dalej to moze uda wam sie go zniszczyc do konca(moze bedzie to najgorszy serwer na tibii? :P )
Nie wiem co kto ci w glowie namieszal ale to nie Eri zaczynal problemy ...chyba ze problemami nazywasz to ze nie pozwalal na to zeby naszych wywalac z expowisk przez domn ...Arnoo z Fabienem probowali za to wyuwielbiam jeść bananyac Eri z gildi i zhuncic...rezultal znamy ..niestety musielismy "polaczyc" sily z Krew...co do War'ing nie bede strzepil slow na darmo wszyscy na xerena chyba wiedza jaki on jest ...Te trzy osoby wlasnie sa glownym powodem wojny.. bynajmniej ze strony casti.
No jasne, szkoda, ze nie wspomniales o tym ze erisus sam probowal przejac tomb arnoo i nie gadaj, ze nie bo sam to widzialem. Mojego rl kolege tez probowal wyrzucic pare razy ale po tym jak msgnalem sie uspokajal i pisal tylko stfu noob bye itp. -.-
malyjanek
06-04-2006, 00:34
wina zawsze lezy po srodku.....zarowno w Castigators jak i Domnesticus znajdziemy kilku PA takze nie ma sie co spierac kto zaczal wojne(imho Iyphon ja zaczal).Fakty na dzien dzisiejszy sa takie ze Domnesticus zaczyna sie sypac,dzis z Domnesticus do Castigators przeszedl Bante Emberius a i kilku ludzi opuscilo Domn~ i sa wolni do expienia (np jeden z najwyzszych lvli na servie shin puna).
Zylaczek
06-04-2006, 11:03
Server bynajmniej dziwny ale przyznam ze bardzo przezywalem wojny gdy jesxze w nich uczestniczylem
PEwnie niewiele ludzi pamieta mnie.
Ale prawda jest taka ze gdyby nie my to Dom~ by urzadziloby sobie swoj server i robilo co chcialo.
Oczywiscie mowa o Apocalyps Riders,pierwszej gildi ktora zebrala polskich smialkow i postanowila powalczyc.
Ja nazywalem sie Zylak Terius i mozecie na filmie mnei zobaczyc.(Retired jako 10 osoba na servie,teraz juz nie mam tam po co wracac)
Film przepiekny i bezstronny co jest jego najwieksza zaleta.
Swietne zatrzymanie filmu na smierci Phy (miedzy innymi przez mojego bylego znakomitego przyjaciela Overcoma,ktorego dobzre pamietam do dzis),smierci osoby ktora bez wiatpienia jest najwieksza postacia tego servera od samego poczatku,mozna go lubic mzona miec go zza zwyklego umeijetnie grajacego sharowca(ja wlasnie mam o nim takei zdanie) ale jest to postac ktora zmeinila wiele z zyciu tego servera.I tu nagle Phy obstawiony jak nikt inny ginie w desperackiej ucieczce,goniony przez 2 Polakow,na ktorych polowalo wtedy kilkadziesiat ludzi.
1 zal mam po obejrzeniu filmu,szkoda ze na wojne miedzy AR a Dom poswiecono tak malo filmu jedna akcja jak ginie San(tu pzodrawiam Sana z ktorym gawedze do dzi,a w przyszlosci bedziemy wspolnie grac),a mi sie udaje uciec.
Pozatym akcentem(byl to pierwszy frag tej bitwy) nic z tego wara wiecej nie ma a szkoda bo wiele ludzi nawet obecnych h lvli na xerenie nie zdaje sobei sparwy ze taka wojna miala miejsce.
Dla ludzi z pierwszej polskiej gildi AP daje swoje gg-9074428 jakbyktos chcial pogadac to zapraszam bo jakos dlugo bylo o mnei cicho
Pozdrawiam wszystkich graczy z Xereney i zycze im zeby ten server byl miejscem mile spedzonych godzin przy tej grze
No cóż, wojne przegrywamy, duzo osob odeszło, pare osób ma malo czasu lub wyjechalo. Szanse sa coraz mniejsze, chociaz moim zdaniem mimo takiej przewagi liczebnej przeciwnika, zarowno lvlowej jak i liczebnej dobrze dawalismy sobie rade. Jesli dalej sie tak potoczy, to bede musial pozegnac sie z serwerem, trudno. Myslalem ze nabije wkoncu ten 100 ale widze, ze nie :P Moze czas skonczyc z tibia ;)
Phy Praefectus
06-04-2006, 16:40
No cóż, wojne przegrywamy, duzo osob odeszło, pare osób ma malo czasu lub wyjechalo. Szanse sa coraz mniejsze, chociaz moim zdaniem mimo takiej przewagi liczebnej przeciwnika, zarowno lvlowej jak i liczebnej dobrze dawalismy sobie rade. Jesli dalej sie tak potoczy, to bede musial pozegnac sie z serwerem, trudno. Myslalem ze nabije wkoncu ten 100 ale widze, ze nie Moze czas skonczyc z tibia
imho zawsze mozesz wyjsc z wojny,przeciez byly momenty jak czesc Domnesticus sie przygladala jak was bija.Popatrz na Grana Divonnium nie chce wojen i expi w spokoju.Czasem nie warto poswiecac postaci........no tak ale przeciez jest takie cos jak loyal till the end
@up
Nie widze sensu w wyplaceniu sie, nawet gdybym to zrobil to krew by mnie nie puscilo wolno. Zreszta wole nie grac bez Domnesticus, za duzo osob, ktorzy byli naprawde fajnymi ludzmi.
kruliczek
06-04-2006, 22:36
21:37 Warning! The murder of Beriah Alatin was not justified. :cygaro:
poza tym:
Iyphon
Apr 06 2006, 21:17:42 CET Killed at Level 63 by Elon Milus and by Lefius
załamał się chłopak i zdowngroudnował do 44 ;]
no cóż... wszysstko sie zmienia jak w kalejdoskopie =]
A mówiłem że to będzie dłuuuuuga wojna :) ;pp
Gz fragów
Obecnie Iyphon zdegradowal sie do 15 lvla, jesli nie mniejszego ; P
Phy Praefectus
07-04-2006, 14:35
go go Untora lvl 100 ;(
Apr 07 2006, 13:02:35 CET Killed at Level 65 by a dragon
szkoda deda ale pg niezly ;D
No i juz jest 32:31 dla domnesticus, ale sie przewrocilo wszystko, az milo popatrzec.
Za 5 dni wracam na xerenie ( po haku) trzeba znowu ludzi gonic ;/
a co do wojny to mam nadzieje ze Castigators wygra :P
Xaldas skontaktuj sie ze mna jak wrocisz.
Phy Praefectus
08-04-2006, 23:44
Untora uwazaj jakies nooby Cie reportuja na gms forum ;/
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1185167
Tigo'Avalord
09-04-2006, 01:01
I myslisz ze sie ktos na to nabierze? hahaha smieszny jestes...
Btw. to keylooger jakby kto niewiedzial ;)
Phy Praefectus
09-04-2006, 01:05
I myslisz ze sie ktos na to nabierze? hahaha smieszny jestes...
Btw. to keylooger jakby kto niewiedzial
wejdz se na tibia.com --> forum -->Gamemaster ----> znajdz post napisany przez lord chinga zatytulowany "Account sharing on a new server."
a teraz na kolana i przepraszaj
Tigo'Avalord
09-04-2006, 01:31
up:
Sorki :P Juz myslalem ze jestes jednym z tych hackerow co robia sobie podobne nicki i prubuja schakowac postac. Na xerenie juz jeden byl z nickiem podobnym do twojego.(robia clony tibii.com i cos puszczaja ze na forum gadaja cos o tobie ty to czytasz i wpisujesz passy zeby odpowiedziac, a hacker dostaje passy :P)
Ps. Na kolana nie padne nigdy ;)
Phy Praefectus
09-04-2006, 01:33
luz spoko ;)
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1185167
Ahh, niektore nicki widzialem jak casti sie wpisywali przeciwko nam. hwehw
Aaaaaaaaaaaa Wojna :OOO
Szkoda, ze best frager na servie nie moze walczyc :D
Ehh, Good luck to the domnesticus, especially to Xanthippe and Korun :)
Chetnie porozmawiam z Gm'ami jeżeli byloby to konieczne...
@about war
Xhan~ go go go :D
kruliczek
09-04-2006, 16:07
Sytuacja w wojnie się wyrównała, fragi chyba minimalnie dla nas bo koleś od fraglisty jej nie aktualizuje. W obu gildiach aktywne jest max po 25 osób reszta zlewa sprawę. IMO Domnesticus jest bliżej zwyciestwa bo kilka osób z Castigators zapłaciło, Iyphon się rook'nął, inni mają bany - ilość członków się wyrównuje i myślę, że ci przeciw którym tak naprawde nic nie mamy poddają się i zapłacą, a paymenty są b. niskie w porównaniu do tego co oni nam proponowali.
@ ban Untory
lol, chłopaki mu zazdroszczą dobrego PG :D, a niech sobie piszą, jak na razie to tylko Seth Elvenhorn z Castigators wyłapał bana ^^
@Aerthis
dzięki =)
Sytuacja w wojnie się wyrównała, fragi chyba minimalnie dla nas bo koleś od fraglisty jej nie aktualizuje. W obu gildiach aktywne jest max po 25 osób reszta zlewa sprawę. IMO Domnesticus jest bliżej zwyciestwa bo kilka osób z Castigators zapłaciło, Iyphon się rook'nął, inni mają bany - ilość członków się wyrównuje i myślę, że ci przeciw którym tak naprawde nic nie mamy poddają się i zapłacą, a paymenty są b. niskie w porównaniu do tego co oni nam proponowali.
@ ban Untory
lol, chłopaki mu zazdroszczą dobrego PG :D, a niech sobie piszą, jak na razie to tylko Seth Elvenhorn z Castigators wyłapał bana ^^
@Aerthis
dzięki =)
Zaplacily tylko te osoby ktore i tak wiekszosc czasu byly offline lub nie walczyly(tak jak mowisz zlewaly sprawe).Nikt nie zazdrosci Bacikowi pg...Co do wygrywania...hehe ...to nie my w pz siedzimy...moim zdaniem jakolwiek wojna sie skonczy .. to im dluzej potrwa tym lepiej dla serwa ...bo wy nic nie expicie.I nie zapomnij ze od was ludzie tez sie wyplacili, a co do niskich paymentow heheh az dziw ze nie sa to paymenty jak dla NS czyli bardzo duze...hehe ciekawe dlaczego ... :P
"Nikt nie zazdrosci Bacikowi pg" Edit:No prawie nikt ..kto nie chial by robic 600k+ expa dziennie teraz ..zaloze sie ze w domn tez sie pare osob znajdzie :D .. ale to nie od nas takie chamstwa robia jak namelocki i proby zbanowania ...Tira Rosas teraz Thyr Doom dostal name locka -.- , co do setha dostal bana zanim sie pojawil u nas.
kruliczek
09-04-2006, 20:42
Zaplacily tylko te osoby ktore i tak wiekszosc czasu byly offline lub nie walczyly(tak jak mowisz zlewaly sprawe).
[...]
Rosas teraz Thyr Doom dostal name locka -.- , co do setha dostal bana zanim sie pojawil u nas.
Leiku, Casuvel, Kalev, Shamis, Lord Jaxx - ok, chociaz widziałem niektórych z nich w AB czy na Edron
Sulev
Airand
Apr 01 2006, 16:21:04 CET Killed at Level 44 by Redeox and by Sulev
Lex Grym
Apr 01 2006, 16:23:57 CET Killed at Level 37 by Degarn and by Sulev
Shu'art
Overcom Unmortal
Apr 05 2006, 01:05:58 CET Killed at Level 48 by Shu'art
Thallur
Demus Nautilus
Apr 02 2006, 00:24:06 CET Killed at Level 59 by Thallur and by Chrissy Elvenhorn
Thallur
Apr 02 2006, 15:22:04 CET Killed at Level 56 by Phy Praefectus and by Xazez
Tryniti Furie
Tryniti Furie
Apr 09 2006, 00:16:29 CET Killed at Level 48 by Mordi'mer Il
(pomijając fakt co do zaliczenia bądź nie tego fraga)
Mark Neth
Mark Neth
Apr 03 2006, 17:42:25 CET Killed at Level 42 by Ablaze Sorcerer and by Jefus
Nie brali udziału, he? :D
Tak czy owak tamten mój post wyżej miał na celu pokazanie tego, że siły się wyrównują i może w końcu dojdzie do open battle. Ahahaha, spoko, nie siedzicie w PZ :D To, że świr Beriah w nocy expi na pohu nic dla mnie znaczy =] OK, pare innych osob expi, tak jak np. wczoraj Kax'kero, expił na Cavebocie na Ghostlandzie :baby:
Co do jakichś banów/reportów czy coś to wy świeci nie jesteście, np. GM zawołał kto z was na statek kiedyś że niby wielki trap zrobiło Domnesticus -.- A Seth~ dobrze wiem że miał bana przed wojną, ale chodziło mi ogólnie o zazdrość etc.
You recognize Beriah Alatin. He was killed by Untora.
To mówi samo za siebie.
JA jestem neutral, chociaz musialem placic komus z Domn za nic ;/ Gdyby out of SPace nie pomogło Domn przegraliby a tak wszystko yasne....
malyjanek
10-04-2006, 14:56
no szkoda troche castigators bo nie wszyscy tam byli tacy zli,mam nadzieje ze ich paymenty nie beda zbyt wysokie i ze nie zostana (niektorzy) wygonieni z serva....troche dziwne ze Phy stworzyl sobie topic o paymentach skoro to OOS przechyla w tym momencie szale zwyciestwa :P powinni zaplacic Untorze i jej gildi
peace
Więc jak już wszstko yasne to czas na payment. Sądze że tu będzie problem i kolejna wojna Domn vs OoS + Casta(nie wiem czy Casta dołączy)
A jeżeli tak sie nie stanie to nieliczni z Casta zaplace a reszta powróci na swoje dawne servery.
Edited:
Są juz paymenty:
This day, the 10th of april changed alot of things in the war, the biggest of them all, which follows by members of the Castigators wants to pay out and accepting Domnesticus as winners. The reason was cuz of deaths from their side and that the guild: Out of Space joined our side in this war.
IMPORTANT - Runes/Cash is accepted as payment, send to Phy Praefectus in Venore. Those who paid, can't hunt untill next server save, cuz I have to inform all in the guild that none of Castigators dies innocent and I also want to check if you really sended payment to me!
The payment of Castigators:
Erisus - 130k
Vedal Rephiel - 20k [Paid]
Jonas Feritas - 20k
Nazaes - 60k
Degarn - 150k
Beriah Alatin - 250k + Boots of haste
Lukh Eltod -
Thyr Doom -
Chief Josef -
Chikako Yamanaka -
Draure -
Elite Slox -
Hel'ziu -
Helluxzii -
Marco Josef -
Ocodra'Diab -
Rhuxu -
Romi Leodos -
Silm -
Sir Vaider -
Smygar Ragnar -
Vizmo -
Wizo Morales -
Xerberuz -
Yiroqu -
Zeona -
Athwood -
Angel Xerena -
Xaxupi - 70k [Paid]
Ato'Mico -
Bante Emberius -
Demon De'Tera - 20k [Paid]
Drana Bloo -
Ebu Boltier -
Kamesat -
Kax'Kero -
Lavius - 200k
Lu'Dwix -
Nexwer -
Noodee -
Oskabuch -
Rasekito -
Redeox -
Satamos Phoung -
Sir Galido -
Sithod -
Vei Moolan -
Wako Malice -
Xere'monthis -
Xoenz -
Zeon Elvenhorn - 10k
Zilla Silvertand - 5k
Obix'Tera - 10k [Paid 8k]
Kax'Kero - 60k [Paid]
Mark Neth - 40k [Paid 12k]
Those names who is missing are hunted forever or I just simply missed them, I will edit this.
[Will be updated, be patient..]
Co do paymentów to nie bedzie problemów uzgodniliśmy ze my bierzemy 1/3 i tyle.
Hail Peace on Xerena ;] _/B)
Nie myślicie o tym aby zacząć rzadzić na Xerenie? Dalibyście rade Domn.
Ludwix Trimera
10-04-2006, 16:10
Mi sie wydaje ze Out Of Space, nie zdaje sobie sprawy z tego ze Domne predzej czy pozniej wypowie im wojne...
Moge nawet powiedziec, ze najprawdopodobniej Domne wykorzystalo OoS bo gdyby nie OoS to Domne by przegralo.
Ale to sa oczywiscie tylko moje drobne przypuszczenia.... >.<
Ludi zamierzasz placic? Co do twoich przepuszczeń zgadzam sie więc OoS badzcie czujni.
Ludwix Trimera
10-04-2006, 16:27
@up
Nie mowie nie, nie mowie tak... Narazie sie nie zanosi na to, ale kto to wie...
Ehh gdyby nie OoS >.<
kruliczek
10-04-2006, 17:42
Hehe, noi co? :D Jak mowilem zebyscie placili poki payment niski to sie ze mnie smialiscie :D
gratz Bacik fraga na tym "Almighty Beriah Alatin", taki był kozak jak mnie zabił ale jak ja go ubiłem to nawet się nie odezwał (oczywiscie ja byłem z ekipą, a Ty solo? ;) movie plz)
Kruliczek jak sie nazywasz w tibi?
Z tego co widzialem Domn nie oddal Oos 30% i oferuje 30k...
Hehe coz przegralismy ,ale to nie domn zasluga tylko out of space ...i nie przez ilosc fragow bo nawet ich wiecej mielismy ...nie byla to latwa wojna dla obu tron ale nawet nawet zabawna ...co do przyszlej wojny Out of Space vs Domn ktora wybuchnie niedlugo ... to ex-casti beda tylko patrzec jak Domn uzywa kaski z paymentow ... "i wont join" "u have my word" slowa Becika do Dempish...nic dodac nic ujac...
@up
Po co mielibysmy walczyc przeciwko ludziom, ktorzy nam pomogli? Zreszta mamy duzo znajomych w OOS.
@all co mysla, ze wypowiemy im wojne.
Nie myslcie za duzo, bo wam sie mozgi przegrzeja ;-)
@dzg
Claudian, Fabien ,Phy~ i reszta to starzy "przyjaciele" liderow casti z innych swiatow ...w obu gildiach mozna powiedziec ze po rowno bylo bw ludzi ktorzy kiedys byli loyalni wobec siebie i razem walczyli~~ ... tez tak myslelismy ze jestesmy sojusznikami Domn ...eheh... czas pokaze jak bedzie...eheh...
@up
I dlatego, ze mysleliscie, ze jestesmy sojusznikami zaczeliscie nas bic? To ciekawe..
Ato mialbyc wydalony z gildi po tym co robil z Iyphonem...My zas myslelismy ze mamy "pozwlenie" zjabania Arnoo przez phy ~~ oraz mowil ze chce nowa gildie zrobic tylko z przyjaciolmi(Claudian etc ) cos ala tzw Council~~ do roztrzygania sporow miedzy obiema gildiami...wyszlo jak wyszlo... co bylo to bylo...ale nie powiesz ze nie bylo nawet zabawnie ...inaczej sie walczy jak druga strona oddaje wet za wet :D
Czy ja wiem czy tak fajnie... Gdyby bylo nas porowno i w miare podobne lvle, wtedy by bylo lepiej. Tak musielismy masslogi, sneaki itp robic, wolalbym open battle z porownywalnymi stronami=)
kruliczek
11-04-2006, 00:23
@Morphio
Korun Dore
@payment dla Out of Space
Dopilnujemy tego z Xanthippe Inflamatio, na razie nie wszyscy zapłacili więc spokojnie ludzie...
@Reod
lol, fajnie ze powie Dmepish'owi ze jutro dolacza... to ze Untora nam pomoze bylo wiadome juz 2. dnia wojny, ale czekalismy zeby wbil lvl
@Ato'mico
no jak nie odzyskam moich boh'ów to on sobie moze na pohu wybudowac domek i pkowac po nocach
@kruliczek
Wiesz mogl sie wymigac jakos inaczej ...nie dajac slowa...~~
Co do Ato to pewnie quitnie i bedzie pkowal juz tego samego dnia/dzien pozniej po tym jak Iyphon wyladowal na 8lvlu chcial sie zrookowac..,dokladnie nie wiem bo nie gadalem z nim za duzo ze wzgledu na niemoznosc porozumienia jezykowego :P ...
@Dzg co do lvli to srednia mielicie wieksza...u nas masa noobkow etc ...wiec bylo w miare rowno tylko trzeba bylo podjac ryzyko ...tak jak my na dara kiedy nawet przed i po bylo nas mniej -.^
Gratz my dear friends =)
btw, Korun, moze wpadniesz do nas w ktorys weekend, nie daleko masz ;)
ps. Kto mnie chce na Xerenie again?:(
Mam pytanko do Kruliczka i Dgz. Zajmiecie sie Random Pa tzn reszta z Casta? Zabili pare osob koło 4 ;/ Ja moge im zalatwiz pz xD a wy reszte
malyjanek
11-04-2006, 18:15
o to co napisal lider Out of Space Jolly Corrigan (polak) na tibia.com odnosnie tego ze OoS opuszcza wojne
Reason ?
Phy ignoring me and he wont give 30% of payments. so cya
heh czyzby wykorzystali Untore a teraz nie chca wywiazac sie z zobowiazan?
Prwdziwa woja sie zaczyna....tylko niektorzy z Casta juz placili ;] chociaz wypowiedz Phy na to nei wskazuje ale...
kruliczek
11-04-2006, 20:38
edit:
właśnie się dogadali :P
Więc odnośnie paymentow - osoby, które g*wno wiedza niech sie nie wypowiadaja. Gadamy odnosnie kasy dla OOS, a Jolly poprostu pospieszyl sie z postem. Wczoraj decyzja stanela na 25%, Phy nie ma wszystkich paymentow + nie bylo go dzis online do momentu kiedy post powstal. Jesli OOS kasy nie dostanie to wtedy bieg zdarzen potoczy sie inaczej.
kruliczek
11-04-2006, 20:54
Looz;] A co z Random Pk?
Przez to całe zamieszanie Lavius i Drana Bloo chcieli dzisiaj zabić naszych członków. Jednak Airand wylogował sie na tombie zanim do niego doszli więc nie mieli pzlocka gdy zebraliśmy ekipę zdolną ich zabić zdołali już uciec na piramidy :(
Będziemy starać sie zwalczać tych którzy postanowili PKowac po nocach, ale ciezko też siedziec całą noc na ventrilo i czekac aż kogos zabiją :|
A jakbym ja zaczal bic jedenego z nich? Raczej oddalby albo mnie zabil jak cos msg w grze i pomoge;]
Btw z tego co wiem padly 4 osoby przez Randomow w tym kolega z gildii mojego main chara ;/ Chyba padl Ablaze Knight i chyba Vitara ( z OoS)
A to pewne fragi
Lefius
Apr 11 2006, 02:42:10 CET Killed at Level 43 by Degarn
Henniver
Apr 11 2006, 03:02:01 CET Killed at Level 59 by Helluxzii
Jefus
Apr 11 2006, 02:39:52 CET Killed at Level 49 by Dempish and by Remdila
Mac'Donkan
Apr 11 2006, 02:29:31 CET Killed at Level 46 by Dempish
Looz;] A co z Random Pk?
Raz mowisz, ze domnesticus be i fe, a teraz prosisz o pomoc? zdecyduj sie...
Muslaem placic komus z Domn sporo kasy za nic. Troche Domn be, ale oglnie nikomu nie kibicowalem, w trakcie jej trwania szanowalem obie gildie. A co do random pk nie sadze zeby pkowali 11 lvl. A pytam bo nie podoba mi sie zachowani Casta, wiec Casta be ( Ci ktorzy odzeszli) A co do payment wszystko jest ustalone wiec sorry za moje podejrzania.
A co do twojej osoby jestem pelen szacunku
Denerwuje mnie poprostu jedna rzecz(nie mowie o tobie), jak zaczela sie wojna to wszyscy mowili domnesticus be i pa, jak zaczelismy wygrywac to wszyscy nas lubia, znow zaczelismy przegrywac i znowu wszyscy mowia, ze be i pa, a teraz wszyscy sie podlizuja nam i OOS. Troche zalosne. A co do random pkerow, nie tak latwo ich zabic, oni pkuja w nocy, gdy normalni ludzie spia. To co mowiles z tym pz, nie sa na tyle glupi zeby robic pz na 11 lv wiec z planu nici, trzeba poprostu ich zlapac w nocy i tyle
Denerwuje mnie poprostu jedna rzecz(nie mowie o tobie), jak zaczela sie wojna to wszyscy mowili domnesticus be i pa, jak zaczelismy wygrywac to wszyscy nas lubia, znow zaczelismy przegrywac i znowu wszyscy mowia, ze be i pa, a teraz wszyscy sie podlizuja nam i OOS. Troche zalosne.
"Asslickers"?? wiesz noobki muszą się podlizać do ludzi trzymających władze żeby czasem ich nie zabijali, ale masz racje jest to żałosne. ;)
Tigo'Avalord
12-04-2006, 13:58
Wiec to juz koniec tej ciezkiej i wyrownanej wojny. Znajac Xerene pozostaje nam tylko czekac na nastepna wojne ktora na pewno juz niedlugo sie odbedzie :D
Tylko ciekawe ktore gildie.
Co do lizania dupki. Zgadzam sie. Chyba na kazdym swiecie tak jest? aaa i jeszcze jedno needuje ktos hmm providera? Cena bp do ustalenia + protekcja ( niekoniecznie z Domn, zeby asslick nie bylo) Kazda oferta milo widziana;]
Armijon ,Nelijon , Remdila , Lavius , Gullzor , Degarn ,Beriah Alatin , Siicko , Kiiro ,Helluxzii ... Pk party beriaha ktore zabija nawet ex-casti/casti... reszty ex-/casti w to nie mieszajcie~~ przegralimy ale takiego czegos nie robimy ...btw smiesza mnie te przechwalki Nielsa i reszty domn (mowie o holendrach ) ze to oni wygrali ...wszyscy wiedza ze poddalismy sie tylko dlatego ze OOS sie dolaczylo ... a tak to bysmy dalej ciagneli to ~~ trzymajac domn w pz...
Mówiąc 'Random Pk' mialem na mysli tych co wymienił Reod. Reszta Cast gra dalej i looz. Reod jak nazywasz sie w tibi?
Armijon ,Nelijon , Remdila , Lavius , Gullzor , Degarn ,Beriah Alatin , Siicko , Kiiro ,Helluxzii ... Pk party beriaha ktore zabija nawet ex-casti/casti... reszty ex-/casti w to nie mieszajcie~~ przegralimy ale takiego czegos nie robimy ...btw smiesza mnie te przechwalki Nielsa i reszty domn (mowie o holendrach ) ze to oni wygrali ...wszyscy wiedza ze poddalismy sie tylko dlatego ze OOS sie dolaczylo ... a tak to bysmy dalej ciagneli to ~~ trzymajac domn w pz...
A mnie denerwuja Polacy, ktorzy gowno w wojnie zrobili, a najwiecej maja do gadania. 3/4 waszych fragow zrobili Hiszpanie, ktorym raz sie udalo zrobic massloga gdy nas bylo dosc sporo. Zreszta, skoro jestes takim geniuszem pvp, to chyba powinienes wiedziec ze przy 2 razy mniejszej liczbie osob walczacych nie mielismy wyboru tylko siedziec w pz i was wybijac pojedynczo.
Nie mowie ze jestem geniuszem ani nic...i przyznaje ci racje na waszym miejscu tez bym tak robil ... co nie zmienia faktu ze bylo jak bylo siedzieliscie w pz :P , coz liczy sie efekt koncowy czyli gratki wygranej -.^ , ten temat mozna spokojnie zakonczyc...
@up
Siedzenie w pz jest 1 z elementow wojny, to chyba oczwysite ze jak was jest 40 a ich 20 to nie wyjda :confused:
btw, cikawe kiedy nowa wojna :~
Nie mowie ze jestem geniuszem ani nic...i przyznaje ci racje na waszym miejscu tez bym tak robil ... co nie zmienia faktu ze bylo jak bylo siedzieliscie w pz :P , coz liczy sie efekt koncowy czyli gratki wygranej -.^ , ten temat mozna spokojnie zakonczyc...
Nie raz i nie dwa, siedzieliscie w pz jak nas bylo 2 razy mniej...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.