zaloguj się

Pokaż pełną wersje : ~~Fast exp na tombach~~

Wojtini21
01-04-2006, 19:35
Jak w temacie:
http://www.ultrashare.de/f/1870/Rodivol.rec

COMMENT PLZ

Deaf Scream
01-04-2006, 20:30
obejzalem i powiem ze nawet nawet ci szlo nie wiem czy miales light hacka (ale chyba tak bo torchow nie chcialo sie zucic na ziemie :>) [taki oftop light hack psuje klimat gry] to jeden mankament duzy byl, a mianowicie,...dlaczego pioes po jednym mfl ? jak ci sie mana skonczy to nielepiej zapelnic mane chociaz do polowy ? widzialem pare razy na deep yellow wiales bo many nie miales...runek leczacych tez nie no ale to twoja sprawa.

ale ogolnie filmik fajny (wole z huntow niz z pk jakos,...bo pk w 80% sa nudne..trapy lub zabicie 20 lvli mniejszych od siebie ..bezsens]

Testerz
01-04-2006, 21:50
lol! picie mfow po 1 rox0r

ShadowSSJ2
01-04-2006, 21:53
Ja tez wole po 1 mf pic ; d Czuje sie "bezpieczniej" z 3/4 BP MF, niz jak zuzyje te 3/4 odrazu ; S Takie jest moje zdanie...

Antliq
02-04-2006, 10:34
Ja tez wole po 1 mf pic ; d Czuje sie "bezpieczniej" z 3/4 BP MF, niz jak zuzyje te 3/4 odrazu ; S Takie jest moje zdanie...

To masz glupie zdanie -.-
Ja dzieki temu ze nie mialem many, bo akurat wybilem salwe guardow, i wpadl nasz szanowny PA
Seba Shady
niestety, 120 many pomoglo mi przedszumac jakies 5 min tylko
Pijac mfy i uhajac sie
(gdy sd bylo po 200 + bolt, na 330 hp...)
nie ucieklem, a moglem...
to tak off top~~
:p
Glupota, lepiej miec wiecej many i wypic all mfy
niz wypic je potem z ryzykiem

Machu.

ShadowSSJ2
02-04-2006, 10:40
@up
1. Co Cie obchodzi co ja robie ; d
2. Powiedzialem, co chcialem i Ciebie to powinno najmniej obchodzic ; )
3. Ty wiesz swoje, a ja swoje...
4. Patrzac na statystyki Twojej postaci po lewej, chcialbym powiedziec GZ, MF'owac sie uciekajac przed PK, bedac knightem...
Btw. Twoche glupie argumenty, ale sa ...

Korniczeq
02-04-2006, 11:59
Amagad...to jak On spożywa manasy, to tylko i wyłącznie jego sprawa ;p

@Film
Cóż by tu powiedzieć...ogólnie film fajny, świetny exp dla sorca/druida w przedziale lvlowym 35-50, no i nie idą żadne runy xp

Pozdrawiam
Korniq~

aires
02-04-2006, 12:38
@up
1. Co Cie obchodzi co ja robie ; d
2. Powiedzialem, co chcialem i Ciebie to powinno najmniej obchodzic ; )
3. Ty wiesz swoje, a ja swoje...
4. Patrzac na statystyki Twojej postaci po lewej, chcialbym powiedziec GZ, MF'owac sie uciekajac przed PK, bedac knightem...
Btw. Twoche glupie argumenty, ale sa ...

Jak nas ma to nie obchodzic to napisz to sobie na kartce w domu a nie na forum.
Wow zobaczyles statystyki jego postaci... co kogo obchodzi jaka ma postac jak i tak ma racje? -.-" Chcesz to pij sobie po 0.5 mfa i mi to zwisa ale dzieki niemu chociaz inni nie beda cie nasladowac.

Ma'tys
02-04-2006, 16:36
Ile trzeba bp mfow na 1h?
Exp fajny i filmik też.