Pokaż pełną wersje : Transformers
redfaction
08-07-2004, 17:46
Witam, chciałbym poprosić was o jakieś linki tudzież namiary na stronki z cooltowym anime Transformers z której mógłbym ściągnąć muzyke z tego właśnie anime.
Z góry thxxx! :)
Chodzi ci o te roboty z Polstatu ktorymi sterowaly jakies dzieciaki czy cos takiego?
Oryginalnie dodany przez Bysiek
Chodzi ci o te roboty z Polstatu ktorymi sterowaly jakies dzieciaki czy cos takiego?
"Roboty z polsatu" - nienawidze takich określeń -.-' Jemu chodzi o A-N-I-M-E (jeśli wie ktoś co to znaczy)...
@Ontopic
Powodzenia w szukaniu...Ja tam wolę Crest of the Stars ^^"
redfaction
08-07-2004, 22:30
... Chodzi mi o Transformersy - roboty które mają zdolność do przekształcania się w różnego typu samochody, odrzutowce itp. itd. są dwie "rasy" Autoboty I Decepticony jeśli to wam coś mówi to bardzo prosze o jakieś linki z której moge ściągnąć muze do tej właśnie Anime. (jeśli nie wiecie nadal o co chodzi to nie odpisujcie)
Kolego jeśli transformersy znasz tylko z tej strony to bardzo mi przykro :D ja mam jeszce kasety i oglądałem to kiedy miałem 7 lat to Anime ma dłuuuugą Historie:D
spider-bialystok
12-07-2004, 19:41
juz wiem, chodzi o te co byly z nimi tazosy w chrupkack :D
Oryginalnie dodany przez spider-bialystok
juz wiem, chodzi o te co byly z nimi tazosy w chrupkack :D
A idź ty się utop ._.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.