PDA

Pokaż pełną wersje : 106 Elite Knight Dying [THORIA]

pivope
01-04-2006, 23:27
Dzis postanowilismy zabic 106 elite na thori Kama'ra.
nie bylo to pk ani PA powodem bylo to ze Kama'ra planowal zabic naszego qmpla ;] mam nadzieje ze odechce mu sie grozic nastepnym razem
link:
http://rapidshare.de/files/16973651/kamara.rec.html
19:27 Kama'ra :Hhahaha Kama'ra nigdy niezginie

Mitu'so
02-04-2006, 00:00
@ osobiscie znam go z rl...

;) trap byl taki na koncu ze stwierdzil ze nie bedzie sie uhal..

Hehe Polak polaka:<

hmm o ile wiem To cwanish gra w 4:) nice share , Drasen w 2 :) z mabim

Lenku w 5;) to juz rekord w caffe pykaja;)

Lenku 3 lvl wiecej i hunted:(

pivope
02-04-2006, 00:23
Lenku niebedzie hunted :)

Goo'zi
02-04-2006, 00:33
Myślę że Mitu'so napisal to co powinien napisać.
--------
Osoby które biły Kama're uważali się za kumpli (nie chodzi mi tu o wszytskich którzy tam byli), co mozna o tym powiedzieć, - naprawde zaje***i kumple...
--------
Jednak najśmieszniejsze jest to że probowaliscie wyludzić SoV'a, co kur** zal sie wam zrobilo ze Kama go ma a wy nie ? Chcecie SoV'a to sobie na niego kur** zapracujcie !

pivope
02-04-2006, 00:40
niechodzilo o sova reason byl wiec padl.

Raayden
02-04-2006, 00:43
Mowiac krotko Thoria to pojebany swiat bez przyszlosci dla nikogo.Szkoda czasu na gre tam. n/c

Goo'zi
02-04-2006, 00:45
niechodzilo o sova reason byl wiec padl.

Czy ja powiedzialem ze chodzilo o SoV'a ? Po prostu śmieszy mnie to, że probowaliscie go wyludzić. Już napisalem wczesniej, chcecie sova to sobie zapracujcie !

Wielki MarIuSzzo
02-04-2006, 01:03
Zapracowali, ladny trap ;].

Xarotto
02-04-2006, 01:19
Zgadzam sie z moimi kolegami Mitu'so i Goo'zi

Znam Kama're z Rl ... i wiem ze

Lenku Cwanish byli do tej pory dobrymi kolegami , kama'ra pozyczala im
znaczne ilosci pieniedzy i pomagala jak lojalny kolega

A Co do lenka to gosica takiego jescze swiat nie widzial :) , ma 5 ownerow:)
dodatkowo chodzi na hunty np. na hyrdy po kilku dziennym expie zadnego lootu a kilka dni pozniej niewiadmo z kad pojawia sie u niego kilkanascie
par bohów i rh X( .... A co najsmieszniejsze rano wykonuje z kolegami
Ani , aby wieczorem z niewiadoych przyczyn ich zabic 8o

A co do powodu , wymyslcie cos jeszcze glupszego !!!

Mitu'so
02-04-2006, 01:20
Watpi Aby zapracowali jezeli cwanish gra w 4.. lenku w 5:< i cos im nie idzie a trzeba byc debilem aby napisac : pay sov... kama'ra to nie noob i napewno by wam nie dal sova... Cwanish a ciebie nawet kumple z guild zabijaja:) a ty lazisz za nimi jak krowa:) tak dalej

~Wielki MarIuSzzo

wes;) lepiej sobie popykaj na rooku..

~ edit

Lenku tylko patrzy;) jak zarobic.. jak cos ukrasc.. aby nie stracic.. ;)i bierze noobow na hydry ktorym pokazuje na 10 h 1 warrior helmeta i 1 k arma:) i sa happy;)

~ edit cos zapomnialem:)

Lenku.. taki kolega znaliscie sie dlugo:< pozyczal ci kase.. odawales mu ja Dobre 3 miesiace marne 30k.. a w Domku miales z 2 bp rh i z bp bohow:< i tak ciezko ci bylo.. cwanish tak samo kolega.. kolege zabija;)

Take Care Friend:)

Lotarkilla
02-04-2006, 01:39
Nie wiem czy chodziło o to 00:42 You see a magic sword (Atk:48 Def:35).It weighs 42.00 oz.It's the Sword of Valor.
Ale Kama'ra też jest shared więc nie obwiniajce Cwanisha Drasena Lenku że maja po kilku ownerów.Tak teraz wygląda tibia i trzeba z tym żyć.O Kama'rze sie nie wypowiem ale jeszcze na Anihi~ krzyczał że nigdy nie padnie a tu nagle taka niespodzianka :) Zbieg okoliczności?

Palek Demon
02-04-2006, 01:42
Trap bez Wyjscia niewiem jak jest na prawde ale z wypoiedzi wynika ze byli kumplami >; Wiec szkoda

Ale debile PAY SOV BUEheuheue

Drafti
02-04-2006, 01:48
Heya All
Moim zdaniem ogólnie filmik był nudnawy:p jedynie co mi się spodobało to trap;) Motywu nieznam,ale z tego co przeczytałem to zrozumiałem to tak : jeżeli "kama'ra" był takim dobrym kolegą to niepowinniście go zabijać;) btw wogóle nie wiem po co pisaliście teksty typu "Pay sov,or die"etc... bezsensu co za noob da wam 2kk(niewiem ile u was stoi,ale na moim servie wlasnie tyleB) B) )za aol,który warty jest 50k...

Sir-Wojtek Hiberna
02-04-2006, 01:51
Zalosni ludzie....
Zalosny powod......

po prostu "I'm your polish friend...yes yes yes I'm"

dobijajace teksty z sovem....

Do tego nijakiego lenka....no to koles chcialbym ci powiedziec ze
jestes uber debilem ;] ( uber to cos jak rare ...czyli rzadko spotykany taki
wiecie ...unikat)

Tzuful
02-04-2006, 02:07
Tak, lenku kombinował, żeby zarobić i się nie narobić. Kiedy grałem na Thorii i byłem jeszcze noobkiem, chciał mi sprzedać pacc. Dałem mu itemki o wartości 120k a on mnie zwyczajnie przepierdolił. Myślałem wtedy, że hlvle to uczciwi ludzie, ale się myliłem. Thoria to najgorszy server na jakim grałem. Straciłem tu za dużo czasu. A powodem odejścia było oczywiście PA. Polacy na Thorii to najgorsze co może byc. Ale nie mówię o wszystkich, bo miałem lojalnych kolegów i nadal trzymam z nimi kontakt. Pozdro.

Hehe... Nowa forma cenzury na tibia.pl?

Palek Demon
02-04-2006, 02:22
Zalosni ludzie....
Zalosny powod......

po prostu "I'm your polish friend...yes yes yes I'm"

dobijajace teksty z sovem....

Do tego nijakiego lenka....no to koles chcialbym ci powiedziec ze
jestes uber debilem ;] ( uber to cos jak rare ...czyli rzadko spotykany taki
wiecie ...unikat)
Hyhy Racje noobek ten lenq Fajny tekst "Uber" XD

kolina
02-04-2006, 05:53
:faceoff:
Hahah Ciekawe mit'su ze ci nie skoda takje go druida i gadasz takie glupoty
nailepiej sie nie odzywaj bo niemoge cie juz suchac
.................................
A jak chcesz sie zalic to napisz do krzyśja z Tik Takow
Gz Lenku

kolina
02-04-2006, 06:05
Z tego co ja slyszalem to ten kama'ra sobie za duzo juz pozwala nabil 100 lvl
w 4 i mysli ze bendzie zadzil światem
.................................................. .................................................. ....
Jezeli chcesz cos uzyskac dobrego zaczni walczyc noobie
Miło bylo mnieć 106 lvl??

Hahahah
To juz se Chlopak pogral
Gz lenku:dance:

Stefan Wichura
02-04-2006, 06:52
z tego co widze o kumple zajebali kumpla to zajebiscie... a kurwa bym wolal miec hunted forever niz dac sova zarobil na to sam, a jesli nawet na kilku ownerow to znajdzcie sobie teraz 1 czy tam 2 ownerow to bedziecie mieli sova tez

Stefan Wichura
02-04-2006, 06:55
Heya All
Moim zdaniem ogólnie filmik był nudnawy:p jedynie co mi się spodobało to trap;) Motywu nieznam,ale z tego co przeczytałem to zrozumiałem to tak : jeżeli "kama'ra" był takim dobrym kolegą to niepowinniście go zabijać;) btw wogóle nie wiem po co pisaliście teksty typu "Pay sov,or die"etc... bezsensu co za noob da wam 2kk(niewiem ile u was stoi,ale na moim servie wlasnie tyleB) B) )za aol,który warty jest 50k...

no i jeszcze blesy 50 xD

Felux Zarius
02-04-2006, 07:27
Pay sov or die lala
Zalosne..

I co robiliscie se nadzieje ze da wam sova?-Lol-
Zalosny filmik

Pozdro Damian-Mitu'so ;>

Goo'zi
02-04-2006, 09:45
:faceoff:
Hahah Ciekawe mit'su ze ci nie skoda takje go druida i gadasz takie glupoty

Czemu ma być mu szkoda ? Że przez takie gadanie bedzie hunted ? On przynajmniej jest dobrym kumplem, nie tak jak tamci...

Nie wiem o co ci z tą 4 chodziło, ale jeżeli myslisz ze Kama ma 4 ownerow, to się w tym temacie nie wypowiadaj bo nie masz o nim zielonego pojęcia.
Za dużo sobie pozwalał ? To że w bił setke to juz za duzo ? I kto powiedział ze będzie ządził światem....

------------
HaHa, niewiem czemu ale większośc ludzi którzy sie tu wypowiadali porpostu was WYŚMIALI, myślę ze ta proba zdobycia sova nadaje się na 1 miejsce w programie typu "Śmiechu Warte".

Pozdro ;)

Koszyk
02-04-2006, 09:59
Żal.pl... Wsumie mogl juz nie tracic uhow pasc i miec pare bp uh's wiecej...

Czy on/ona nie ma kumpli? Nikt nie przyszedl z pomoca...

Fuvion Budor
02-04-2006, 10:03
zal.br dla tego filmiku i ogólnie dla servera jak patrzyłem na erigu jakie oni tam expy robia to mi się śmiac chciało koleś gra w 3 a ma 77lvl od 2 lat to już wogóle zal.pl. Pozatym ten knight też znobił trapowały go 30 lvl'e ze skulami... Powinien ich na*******ac nawet z tego sov'a noby pewnie miały tak jak ten sorc z 8 uhów....

Koszyk
02-04-2006, 10:19
30 lvli nie widzialem widzialem 39 i wzwyz... wiedz nie pier*** chodz niech Ciebie strapuje 9-10 osob 40 lvle ciekawe czy bedziesz bil :>

Raayden
02-04-2006, 11:18
.................................................. .................................................. ....
Jezeli chcesz cos uzyskac dobrego zaczni walczyc noobie
Miło bylo mnieć 106 lvl??

Hahahah
To juz se Chlopak pogral
Gz lenku:dance:

koles cholernie żałosny jestes :|
gowno wiesz o tym servie i o ludziach grajacych tam wiec nie gadaj glupot
btw ja takich kumpli bym osral z żalu albo moze z gniewu......

pivope
02-04-2006, 11:55
koles cholernie żałosny jestes :|
gowno wiesz o tym servie i o ludziach grajacych tam wiec nie gadaj glupot
btw ja takich kumpli bym osral z żalu albo moze z gniewu......
tak niepiszcie takich glupot ze kama'ra mial 100+ i myslal ze bedzie zadzic <LOL> jak on w ani 1 wojnie niewalczyl tyle te 40lvle pisaly o sova ale nikt niemial nadzieji na to:) byc moze dalby dsmik ale to by mu niepomoglo a reason miedzy innymi jest taki
Rozmowa z dnia w którym padl jego brat "Kamil'ek"
14:05 Kama'ra: znasz dobzre maginigusa
14:05 Kama'ra: dzisiaj siedze z thas vookiem a hydrach i moim sorcem
14:06 Kama'ra: a ten *****szon jeb*** wpada
14:06 Kama'ra: i zaje*** mi sorca
Kama'ra poskarzyl sie Drasenowi :|
14:11 Kama'ra: 14:09 Drasen: kto nie walczy o swoje ten nie ma wladzy i ma hu** do powiedzienia == ( tak sie wlasnie stalo z Kama'ra )
14:12 Kama'ra: pier**** to ide zrobie anihilatora ( jakos sie udalo :) )
14:12 Kama'ra: i zaje*** tego magigusa jeb** mnie to czy bede hunted
14:14 Kama'ra: wiesz co to ty tak naprawde
14:14 Kama'ra: tez amsz gów** do powiedzenia ( wlasnie zobaczylismy ile mam do powiedzenia ;) )
14:15 Kama'ra: bede hunted to dojde do lao i retired
14:15 Kama'ra: nie mów nkomu
a teraz najwazniejsze ( on chyba myslal ze jak ma 100+ to zrobi z thoria pozadek )
14:26 Kama'ra: po ani pozaluje peda* jebany
14:44 Kama'ra: na thori jeszcze nic nie ustalone
14:44 Kama'ra: nikt z gildi feaywna
14:44 Kama'ra: nei ebdzie zrzadzic
a jednak.

Teo
02-04-2006, 12:17
suma sumarum zabiliscie go/ją(?) bez powodu. po prostu chcial(a) wziac odwet za swojego sorka. i co z ciebie za qmpel ze jak prosi cie o zachowanie tajemnicy to ty na tibia.pl dajesz. zal.

pivope
02-04-2006, 12:22
moze i chcial odwet ale Magnifiqus jest moim qmplem wiec czemu mial bym dawac zeby jakis Kama'ra go bil pewnie Kama'ra by padl na nim ale cuz...

Xarotto
02-04-2006, 16:30
Moze ja sie wypowiem na ten temat:
Ja na za duzo sobie pozwalam? i gronizelm ze zabije magnifkusa,(gość zabił mi sokra każdy normalny człowiek sie wkurzy , wyzala sie "kolegą" i ma chęć sie zemścic, po czasie sie uspokaja i zmienia zamiary)
Humm ja na zaduzo sobie pzowalam zrobilem 106 lvl, i nie mam ani jednego unjusta. to jest worzenie sie?
Ja jestem pa? to co powiedziec o spartibusie, który padł na dragu i za to : "Ivul shnifiasz" Mar 26 2006, 17:28:25 CET Killed at Level 84 by Spartibus < w taki sposób sie wyrzyl >- to chyba mówi samo za siebie.
hum "nigdy nie padnie kama'ra nigdy nie padnie" to jest radość ze zrobienia anihilatora a nie zekome wozenie sie, co boli was to ze zrobilem 106 lvl i nigdy nie padlem? wole cieszyc sie i pisać takie słowa niz stac 30 minut w last roomie i pisac "kur** kur** kur** udalo sie". Zresztą wy nigdy nie doswiadczycie uczucia wykonania anihilatora bo jakas sprawiedliwosc jest.
No oprócz lenka (goscia juz zostawie bez komentarza wyzej zostal dobrze podsumowany):baby:
Btw odnośnie anihilatora pivopo ( jakos sie udalo ) przypomne ze sie udalo za pierwszym razem:);)
Odnośnie tego deda:(
Podniecacie sie ze drasen mnie poprosil o bloczenie dli poszedlem na d lair i wpadliscie w 10+ trapneliscie przejscie i mnie zabiliscie? Naprawde sukces!gratz!! poprostu. To ze padłem to nic 100 k i troche lvl da sie odrobic,( to tylko gra) najbardziej wkurza to ze ludzie udawaja przez kupe czasu kolegów a pózniej takiego wałka, jednym slówem żal.
A btw ja bym sie wstydził wystawiac taki filmik na tibia pl , to wstyyd pokazywac jakim jest sie nielojanym skur******(trzeba umiec)
SHaring w 4 to tez jest zabawne:D
A szkoda ze ja filmiku nie robilem byscie sie z lenka posmiali <ja pisze lenku pomóz > a on na priv sorki nie moge i mnie bije lol <tez tzreba miec nasrane w glówie.
Ktos napisał "fajnie było miec 106 lvl"- Fajnie było i bedzie jeszcze lepiej bo bedzie wyższy.
See you in game:)

Maniack
02-04-2006, 17:02
żal.de - ja już się wypowiedziałem dość obszernie na forum.tibia.com

kolina
02-04-2006, 23:27
Tak, lenku kombinował, żeby zarobić i się nie narobić. Kiedy grałem na Thorii i byłem jeszcze noobkiem, chciał mi sprzedać pacc. Dałem mu itemki o wartości 120k a on mnie zwyczajnie przerzodkiewka jest superił. Myślałem wtedy, że hlvle to uczciwi ludzie, ale się myliłem. Thoria to najgorszy server na jakim grałem. Straciłem tu za dużo czasu. A powodem odejścia było oczywiście PA. Polacy na Thorii to najgorsze co może byc. Ale nie mówię o wszystkich, bo miałem lojalnych kolegów i nadal trzymam z nimi kontakt. Pozdro.

Hehe... Nowa forma cenzury na tibia.pl?
Hahahah
Przeciesz ty jestes noobem to widac po tobie goscju

Tzuful
03-04-2006, 00:29
Hahahah
Przeciesz ty jestes noobem to widac po tobie goscju

Kto to mówi? -.-

Drafti
03-04-2006, 01:05
tak niepiszcie takich glupot ze kama'ra mial 100+ i myslal ze bedzie zadzic <LOL> jak on w ani 1 wojnie niewalczyl tyle te 40lvle pisaly o sova ale nikt niemial nadzieji na to:) byc moze dalby dsmik ale to by mu niepomoglo a reason miedzy innymi jest taki
Rozmowa z dnia w którym padl jego brat "Kamil'ek"
14:05 Kama'ra: znasz dobzre maginigusa
14:05 Kama'ra: dzisiaj siedze z thas vookiem a hydrach i moim sorcem
14:06 Kama'ra: a ten *****szon uwielbiam jeść banany*** wpada
14:06 Kama'ra: i zaje*** mi sorca
Kama'ra poskarzyl sie Drasenowi :|
14:11 Kama'ra: 14:09 Drasen: kto nie walczy o swoje ten nie ma wladzy i ma hu** do powiedzienia == ( tak sie wlasnie stalo z Kama'ra )
14:12 Kama'ra: pier**** to ide zrobie anihilatora ( jakos sie udalo :) )
14:12 Kama'ra: i zaje*** tego magigusa uwielbiam jeść banany** mnie to czy bede hunted
14:14 Kama'ra: wiesz co to ty tak naprawde
14:14 Kama'ra: tez amsz gów** do powiedzenia ( wlasnie zobaczylismy ile mam do powiedzenia ;) )
14:15 Kama'ra: bede hunted to dojde do lao i retired
14:15 Kama'ra: nie mów nkomu
a teraz najwazniejsze ( on chyba myslal ze jak ma 100+ to zrobi z thoria pozadek )
14:26 Kama'ra: po ani pozaluje peda* uwielbiam jeść bananyany
14:44 Kama'ra: na thori jeszcze nic nie ustalone
14:44 Kama'ra: nikt z gildi feaywna
14:44 Kama'ra: nei ebdzie zrzadzic
a jednak.
pewnie pół tekstu wycięte... jakoś widać tu teksty Kamary (sam do siebie gadał?):p Btw Nawet widać to po tym tekście "14:14 Kama'ra: wiesz co to ty tak naprawde
14:14 Kama'ra: tez amsz gów** do powiedzenia ( wlasnie zobaczylismy ile mam do powiedzenia ;) )" I jeszcze coś przedstawiłeś to jak w najgorszej formie dla kama'ra a pewnie było inaczej:] I tak na koniec z tego co przeczytałem w jego komencie to miał tylko to,że nigdy nie zginą

pivope
03-04-2006, 14:48
pewnie pół tekstu wycięte... jakoś widać tu teksty Kamary (sam do siebie gadał?):p Btw Nawet widać to po tym tekście "14:14 Kama'ra: wiesz co to ty tak naprawde
14:14 Kama'ra: tez amsz gów** do powiedzenia ( wlasnie zobaczylismy ile mam do powiedzenia ;) )" I jeszcze coś przedstawiłeś to jak w najgorszej formie dla kama'ra a pewnie było inaczej:] I tak na koniec z tego co przeczytałem w jego komencie to miał tylko to,że nigdy nie zginą
yhym nie kopiowalem calego gadania bo za duzo by zajelo napisalem ze pokaze oco poszlo i poszlo oto po co mam kopiowac wszytsko co bylo?

Telikss
04-04-2006, 15:25
Lenku.. taki kolega znaliscie sie dlugo:< pozyczal ci kase.. odawales mu ja Dobre 3 miesiace marne 30k.. a w Domku miales z 2 bp rh i z bp bohow:< i tak ciezko ci bylo.. cwanish tak samo kolega.. kolege zabija;)

Take Care Friend:)
A Mituso kolega ... kolege hackuje ;S