Pokaż pełną wersje : 106 Elite Knight Dying [THORIA]
Dzis postanowilismy zabic 106 elite na thori Kama'ra.
nie bylo to pk ani PA powodem bylo to ze Kama'ra planowal zabic naszego qmpla ;] mam nadzieje ze odechce mu sie grozic nastepnym razem
link:
http://rapidshare.de/files/16973651/kamara.rec.html
19:27 Kama'ra :Hhahaha Kama'ra nigdy niezginie
@ osobiscie znam go z rl...
;) trap byl taki na koncu ze stwierdzil ze nie bedzie sie uhal..
Hehe Polak polaka:<
hmm o ile wiem To cwanish gra w 4:) nice share , Drasen w 2 :) z mabim
Lenku w 5;) to juz rekord w caffe pykaja;)
Lenku 3 lvl wiecej i hunted:(
Lenku niebedzie hunted :)
Myślę że Mitu'so napisal to co powinien napisać.
--------
Osoby które biły Kama're uważali się za kumpli (nie chodzi mi tu o wszytskich którzy tam byli), co mozna o tym powiedzieć, - naprawde zaje***i kumple...
--------
Jednak najśmieszniejsze jest to że probowaliscie wyludzić SoV'a, co kur** zal sie wam zrobilo ze Kama go ma a wy nie ? Chcecie SoV'a to sobie na niego kur** zapracujcie !
niechodzilo o sova reason byl wiec padl.
Mowiac krotko Thoria to pojebany swiat bez przyszlosci dla nikogo.Szkoda czasu na gre tam. n/c
niechodzilo o sova reason byl wiec padl.
Czy ja powiedzialem ze chodzilo o SoV'a ? Po prostu śmieszy mnie to, że probowaliscie go wyludzić. Już napisalem wczesniej, chcecie sova to sobie zapracujcie !
Wielki MarIuSzzo
02-04-2006, 01:03
Zapracowali, ladny trap ;].
Zgadzam sie z moimi kolegami Mitu'so i Goo'zi
Znam Kama're z Rl ... i wiem ze
Lenku Cwanish byli do tej pory dobrymi kolegami , kama'ra pozyczala im
znaczne ilosci pieniedzy i pomagala jak lojalny kolega
A Co do lenka to gosica takiego jescze swiat nie widzial :) , ma 5 ownerow:)
dodatkowo chodzi na hunty np. na hyrdy po kilku dziennym expie zadnego lootu a kilka dni pozniej niewiadmo z kad pojawia sie u niego kilkanascie
par bohów i rh X( .... A co najsmieszniejsze rano wykonuje z kolegami
Ani , aby wieczorem z niewiadoych przyczyn ich zabic 8o
A co do powodu , wymyslcie cos jeszcze glupszego !!!
Watpi Aby zapracowali jezeli cwanish gra w 4.. lenku w 5:< i cos im nie idzie a trzeba byc debilem aby napisac : pay sov... kama'ra to nie noob i napewno by wam nie dal sova... Cwanish a ciebie nawet kumple z guild zabijaja:) a ty lazisz za nimi jak krowa:) tak dalej
~Wielki MarIuSzzo
wes;) lepiej sobie popykaj na rooku..
~ edit
Lenku tylko patrzy;) jak zarobic.. jak cos ukrasc.. aby nie stracic.. ;)i bierze noobow na hydry ktorym pokazuje na 10 h 1 warrior helmeta i 1 k arma:) i sa happy;)
~ edit cos zapomnialem:)
Lenku.. taki kolega znaliscie sie dlugo:< pozyczal ci kase.. odawales mu ja Dobre 3 miesiace marne 30k.. a w Domku miales z 2 bp rh i z bp bohow:< i tak ciezko ci bylo.. cwanish tak samo kolega.. kolege zabija;)
Take Care Friend:)
Lotarkilla
02-04-2006, 01:39
Nie wiem czy chodziło o to 00:42 You see a magic sword (Atk:48 Def:35).It weighs 42.00 oz.It's the Sword of Valor.
Ale Kama'ra też jest shared więc nie obwiniajce Cwanisha Drasena Lenku że maja po kilku ownerów.Tak teraz wygląda tibia i trzeba z tym żyć.O Kama'rze sie nie wypowiem ale jeszcze na Anihi~ krzyczał że nigdy nie padnie a tu nagle taka niespodzianka :) Zbieg okoliczności?
Palek Demon
02-04-2006, 01:42
Trap bez Wyjscia niewiem jak jest na prawde ale z wypoiedzi wynika ze byli kumplami >; Wiec szkoda
Ale debile PAY SOV BUEheuheue
Heya All
Moim zdaniem ogólnie filmik był nudnawy:p jedynie co mi się spodobało to trap;) Motywu nieznam,ale z tego co przeczytałem to zrozumiałem to tak : jeżeli "kama'ra" był takim dobrym kolegą to niepowinniście go zabijać;) btw wogóle nie wiem po co pisaliście teksty typu "Pay sov,or die"etc... bezsensu co za noob da wam 2kk(niewiem ile u was stoi,ale na moim servie wlasnie tyleB) B) )za aol,który warty jest 50k...
Sir-Wojtek Hiberna
02-04-2006, 01:51
Zalosni ludzie....
Zalosny powod......
po prostu "I'm your polish friend...yes yes yes I'm"
dobijajace teksty z sovem....
Do tego nijakiego lenka....no to koles chcialbym ci powiedziec ze
jestes uber debilem ;] ( uber to cos jak rare ...czyli rzadko spotykany taki
wiecie ...unikat)
Tak, lenku kombinował, żeby zarobić i się nie narobić. Kiedy grałem na Thorii i byłem jeszcze noobkiem, chciał mi sprzedać pacc. Dałem mu itemki o wartości 120k a on mnie zwyczajnie przepierdolił. Myślałem wtedy, że hlvle to uczciwi ludzie, ale się myliłem. Thoria to najgorszy server na jakim grałem. Straciłem tu za dużo czasu. A powodem odejścia było oczywiście PA. Polacy na Thorii to najgorsze co może byc. Ale nie mówię o wszystkich, bo miałem lojalnych kolegów i nadal trzymam z nimi kontakt. Pozdro.
Hehe... Nowa forma cenzury na tibia.pl?
Palek Demon
02-04-2006, 02:22
Zalosni ludzie....
Zalosny powod......
po prostu "I'm your polish friend...yes yes yes I'm"
dobijajace teksty z sovem....
Do tego nijakiego lenka....no to koles chcialbym ci powiedziec ze
jestes uber debilem ;] ( uber to cos jak rare ...czyli rzadko spotykany taki
wiecie ...unikat)
Hyhy Racje noobek ten lenq Fajny tekst "Uber" XD
:faceoff:
Hahah Ciekawe mit'su ze ci nie skoda takje go druida i gadasz takie glupoty
nailepiej sie nie odzywaj bo niemoge cie juz suchac
.................................
A jak chcesz sie zalic to napisz do krzyśja z Tik Takow
Gz Lenku
Z tego co ja slyszalem to ten kama'ra sobie za duzo juz pozwala nabil 100 lvl
w 4 i mysli ze bendzie zadzil światem
.................................................. .................................................. ....
Jezeli chcesz cos uzyskac dobrego zaczni walczyc noobie
Miło bylo mnieć 106 lvl??
Hahahah
To juz se Chlopak pogral
Gz lenku:dance:
Stefan Wichura
02-04-2006, 06:52
z tego co widze o kumple zajebali kumpla to zajebiscie... a kurwa bym wolal miec hunted forever niz dac sova zarobil na to sam, a jesli nawet na kilku ownerow to znajdzcie sobie teraz 1 czy tam 2 ownerow to bedziecie mieli sova tez
Stefan Wichura
02-04-2006, 06:55
Heya All
Moim zdaniem ogólnie filmik był nudnawy:p jedynie co mi się spodobało to trap;) Motywu nieznam,ale z tego co przeczytałem to zrozumiałem to tak : jeżeli "kama'ra" był takim dobrym kolegą to niepowinniście go zabijać;) btw wogóle nie wiem po co pisaliście teksty typu "Pay sov,or die"etc... bezsensu co za noob da wam 2kk(niewiem ile u was stoi,ale na moim servie wlasnie tyleB) B) )za aol,który warty jest 50k...
no i jeszcze blesy 50 xD
Felux Zarius
02-04-2006, 07:27
Pay sov or die lala
Zalosne..
I co robiliscie se nadzieje ze da wam sova?-Lol-
Zalosny filmik
Pozdro Damian-Mitu'so ;>
:faceoff:
Hahah Ciekawe mit'su ze ci nie skoda takje go druida i gadasz takie glupoty
Czemu ma być mu szkoda ? Że przez takie gadanie bedzie hunted ? On przynajmniej jest dobrym kumplem, nie tak jak tamci...
Nie wiem o co ci z tą 4 chodziło, ale jeżeli myslisz ze Kama ma 4 ownerow, to się w tym temacie nie wypowiadaj bo nie masz o nim zielonego pojęcia.
Za dużo sobie pozwalał ? To że w bił setke to juz za duzo ? I kto powiedział ze będzie ządził światem....
------------
HaHa, niewiem czemu ale większośc ludzi którzy sie tu wypowiadali porpostu was WYŚMIALI, myślę ze ta proba zdobycia sova nadaje się na 1 miejsce w programie typu "Śmiechu Warte".
Pozdro ;)
Żal.pl... Wsumie mogl juz nie tracic uhow pasc i miec pare bp uh's wiecej...
Czy on/ona nie ma kumpli? Nikt nie przyszedl z pomoca...
Fuvion Budor
02-04-2006, 10:03
zal.br dla tego filmiku i ogólnie dla servera jak patrzyłem na erigu jakie oni tam expy robia to mi się śmiac chciało koleś gra w 3 a ma 77lvl od 2 lat to już wogóle zal.pl. Pozatym ten knight też znobił trapowały go 30 lvl'e ze skulami... Powinien ich na*******ac nawet z tego sov'a noby pewnie miały tak jak ten sorc z 8 uhów....
30 lvli nie widzialem widzialem 39 i wzwyz... wiedz nie pier*** chodz niech Ciebie strapuje 9-10 osob 40 lvle ciekawe czy bedziesz bil :>
.................................................. .................................................. ....
Jezeli chcesz cos uzyskac dobrego zaczni walczyc noobie
Miło bylo mnieć 106 lvl??
Hahahah
To juz se Chlopak pogral
Gz lenku:dance:
koles cholernie żałosny jestes :|
gowno wiesz o tym servie i o ludziach grajacych tam wiec nie gadaj glupot
btw ja takich kumpli bym osral z żalu albo moze z gniewu......
koles cholernie żałosny jestes :|
gowno wiesz o tym servie i o ludziach grajacych tam wiec nie gadaj glupot
btw ja takich kumpli bym osral z żalu albo moze z gniewu......
tak niepiszcie takich glupot ze kama'ra mial 100+ i myslal ze bedzie zadzic <LOL> jak on w ani 1 wojnie niewalczyl tyle te 40lvle pisaly o sova ale nikt niemial nadzieji na to:) byc moze dalby dsmik ale to by mu niepomoglo a reason miedzy innymi jest taki
Rozmowa z dnia w którym padl jego brat "Kamil'ek"
14:05 Kama'ra: znasz dobzre maginigusa
14:05 Kama'ra: dzisiaj siedze z thas vookiem a hydrach i moim sorcem
14:06 Kama'ra: a ten *****szon jeb*** wpada
14:06 Kama'ra: i zaje*** mi sorca
Kama'ra poskarzyl sie Drasenowi :|
14:11 Kama'ra: 14:09 Drasen: kto nie walczy o swoje ten nie ma wladzy i ma hu** do powiedzienia == ( tak sie wlasnie stalo z Kama'ra )
14:12 Kama'ra: pier**** to ide zrobie anihilatora ( jakos sie udalo :) )
14:12 Kama'ra: i zaje*** tego magigusa jeb** mnie to czy bede hunted
14:14 Kama'ra: wiesz co to ty tak naprawde
14:14 Kama'ra: tez amsz gów** do powiedzenia ( wlasnie zobaczylismy ile mam do powiedzenia ;) )
14:15 Kama'ra: bede hunted to dojde do lao i retired
14:15 Kama'ra: nie mów nkomu
a teraz najwazniejsze ( on chyba myslal ze jak ma 100+ to zrobi z thoria pozadek )
14:26 Kama'ra: po ani pozaluje peda* jebany
14:44 Kama'ra: na thori jeszcze nic nie ustalone
14:44 Kama'ra: nikt z gildi feaywna
14:44 Kama'ra: nei ebdzie zrzadzic
a jednak.
suma sumarum zabiliscie go/ją(?) bez powodu. po prostu chcial(a) wziac odwet za swojego sorka. i co z ciebie za qmpel ze jak prosi cie o zachowanie tajemnicy to ty na tibia.pl dajesz. zal.
moze i chcial odwet ale Magnifiqus jest moim qmplem wiec czemu mial bym dawac zeby jakis Kama'ra go bil pewnie Kama'ra by padl na nim ale cuz...
Moze ja sie wypowiem na ten temat:
Ja na za duzo sobie pozwalam? i gronizelm ze zabije magnifkusa,(gość zabił mi sokra każdy normalny człowiek sie wkurzy , wyzala sie "kolegą" i ma chęć sie zemścic, po czasie sie uspokaja i zmienia zamiary)
Humm ja na zaduzo sobie pzowalam zrobilem 106 lvl, i nie mam ani jednego unjusta. to jest worzenie sie?
Ja jestem pa? to co powiedziec o spartibusie, który padł na dragu i za to : "Ivul shnifiasz" Mar 26 2006, 17:28:25 CET Killed at Level 84 by Spartibus < w taki sposób sie wyrzyl >- to chyba mówi samo za siebie.
hum "nigdy nie padnie kama'ra nigdy nie padnie" to jest radość ze zrobienia anihilatora a nie zekome wozenie sie, co boli was to ze zrobilem 106 lvl i nigdy nie padlem? wole cieszyc sie i pisać takie słowa niz stac 30 minut w last roomie i pisac "kur** kur** kur** udalo sie". Zresztą wy nigdy nie doswiadczycie uczucia wykonania anihilatora bo jakas sprawiedliwosc jest.
No oprócz lenka (goscia juz zostawie bez komentarza wyzej zostal dobrze podsumowany):baby:
Btw odnośnie anihilatora pivopo ( jakos sie udalo ) przypomne ze sie udalo za pierwszym razem:);)
Odnośnie tego deda:(
Podniecacie sie ze drasen mnie poprosil o bloczenie dli poszedlem na d lair i wpadliscie w 10+ trapneliscie przejscie i mnie zabiliscie? Naprawde sukces!gratz!! poprostu. To ze padłem to nic 100 k i troche lvl da sie odrobic,( to tylko gra) najbardziej wkurza to ze ludzie udawaja przez kupe czasu kolegów a pózniej takiego wałka, jednym slówem żal.
A btw ja bym sie wstydził wystawiac taki filmik na tibia pl , to wstyyd pokazywac jakim jest sie nielojanym skur******(trzeba umiec)
SHaring w 4 to tez jest zabawne:D
A szkoda ze ja filmiku nie robilem byscie sie z lenka posmiali <ja pisze lenku pomóz > a on na priv sorki nie moge i mnie bije lol <tez tzreba miec nasrane w glówie.
Ktos napisał "fajnie było miec 106 lvl"- Fajnie było i bedzie jeszcze lepiej bo bedzie wyższy.
See you in game:)
żal.de - ja już się wypowiedziałem dość obszernie na forum.tibia.com
Tak, lenku kombinował, żeby zarobić i się nie narobić. Kiedy grałem na Thorii i byłem jeszcze noobkiem, chciał mi sprzedać pacc. Dałem mu itemki o wartości 120k a on mnie zwyczajnie przerzodkiewka jest superił. Myślałem wtedy, że hlvle to uczciwi ludzie, ale się myliłem. Thoria to najgorszy server na jakim grałem. Straciłem tu za dużo czasu. A powodem odejścia było oczywiście PA. Polacy na Thorii to najgorsze co może byc. Ale nie mówię o wszystkich, bo miałem lojalnych kolegów i nadal trzymam z nimi kontakt. Pozdro.
Hehe... Nowa forma cenzury na tibia.pl?
Hahahah
Przeciesz ty jestes noobem to widac po tobie goscju
Hahahah
Przeciesz ty jestes noobem to widac po tobie goscju
Kto to mówi? -.-
tak niepiszcie takich glupot ze kama'ra mial 100+ i myslal ze bedzie zadzic <LOL> jak on w ani 1 wojnie niewalczyl tyle te 40lvle pisaly o sova ale nikt niemial nadzieji na to:) byc moze dalby dsmik ale to by mu niepomoglo a reason miedzy innymi jest taki
Rozmowa z dnia w którym padl jego brat "Kamil'ek"
14:05 Kama'ra: znasz dobzre maginigusa
14:05 Kama'ra: dzisiaj siedze z thas vookiem a hydrach i moim sorcem
14:06 Kama'ra: a ten *****szon uwielbiam jeść banany*** wpada
14:06 Kama'ra: i zaje*** mi sorca
Kama'ra poskarzyl sie Drasenowi :|
14:11 Kama'ra: 14:09 Drasen: kto nie walczy o swoje ten nie ma wladzy i ma hu** do powiedzienia == ( tak sie wlasnie stalo z Kama'ra )
14:12 Kama'ra: pier**** to ide zrobie anihilatora ( jakos sie udalo :) )
14:12 Kama'ra: i zaje*** tego magigusa uwielbiam jeść banany** mnie to czy bede hunted
14:14 Kama'ra: wiesz co to ty tak naprawde
14:14 Kama'ra: tez amsz gów** do powiedzenia ( wlasnie zobaczylismy ile mam do powiedzenia ;) )
14:15 Kama'ra: bede hunted to dojde do lao i retired
14:15 Kama'ra: nie mów nkomu
a teraz najwazniejsze ( on chyba myslal ze jak ma 100+ to zrobi z thoria pozadek )
14:26 Kama'ra: po ani pozaluje peda* uwielbiam jeść bananyany
14:44 Kama'ra: na thori jeszcze nic nie ustalone
14:44 Kama'ra: nikt z gildi feaywna
14:44 Kama'ra: nei ebdzie zrzadzic
a jednak.
pewnie pół tekstu wycięte... jakoś widać tu teksty Kamary (sam do siebie gadał?):p Btw Nawet widać to po tym tekście "14:14 Kama'ra: wiesz co to ty tak naprawde
14:14 Kama'ra: tez amsz gów** do powiedzenia ( wlasnie zobaczylismy ile mam do powiedzenia ;) )" I jeszcze coś przedstawiłeś to jak w najgorszej formie dla kama'ra a pewnie było inaczej:] I tak na koniec z tego co przeczytałem w jego komencie to miał tylko to,że nigdy nie zginą
pewnie pół tekstu wycięte... jakoś widać tu teksty Kamary (sam do siebie gadał?):p Btw Nawet widać to po tym tekście "14:14 Kama'ra: wiesz co to ty tak naprawde
14:14 Kama'ra: tez amsz gów** do powiedzenia ( wlasnie zobaczylismy ile mam do powiedzenia ;) )" I jeszcze coś przedstawiłeś to jak w najgorszej formie dla kama'ra a pewnie było inaczej:] I tak na koniec z tego co przeczytałem w jego komencie to miał tylko to,że nigdy nie zginą
yhym nie kopiowalem calego gadania bo za duzo by zajelo napisalem ze pokaze oco poszlo i poszlo oto po co mam kopiowac wszytsko co bylo?
Lenku.. taki kolega znaliscie sie dlugo:< pozyczal ci kase.. odawales mu ja Dobre 3 miesiace marne 30k.. a w Domku miales z 2 bp rh i z bp bohow:< i tak ciezko ci bylo.. cwanish tak samo kolega.. kolege zabija;)
Take Care Friend:)
A Mituso kolega ... kolege hackuje ;S
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.