Pokaż pełną wersje : Sytuacja bez wyjścia?O.O
Pacman666
02-04-2006, 05:06
Expilem sobie spokojnie na mintwalin i wpadlem na genialny pomysl ze pozbieram boxy by dostac sie na dachy i posprawdzac co na nich jest, wiec wlazlem na dach, patrze a tam minos przesunol mi boxy i nie moge zejsc z dachu. Oferowalem ludziom wynagrodzenie 5k za ratunek ale nic z tego wychodzi na to ze bede musial czekac do up date i przeniesienie mnie do temple >.> Beznadzieja:o
PharadoX
02-04-2006, 13:39
Użyj Help-channel , poproś kolege o pomoc , jak masz inną postać to relog i idz podstaw se paczki. Jeśli masz czar dla pacców "levitate" to go użyj.
Pharadox wszystko ci wyjasnil. :)
Ale powiedz mi jedna rzecz, na co ty liczyles ze co tam znajdziesz na dachu? 10k czy g arm? ;/
Nie wydaje mi sie ze ejstes newbie, jezeli expisz na Mint~, wiec czym sie kierowales? xD
Defciak Defikus
02-04-2006, 13:51
O jeju...
Psujecie caly klimat rpg.
chcial moze znalesc jakis quest czy cos a wy od razu :/
Z takim podejsciem nikt nizcego nie odkryje.
NApisz na jakim grasz swiecie to moze ktos z forum Ci pomoze :)
Pacman666
03-04-2006, 00:51
newbie nie jestem bo znalazlem na dachu czyjegos loota bo zobaczylem bp ze tam lezy B) to wlazlem , ale juz sobie z tym dachem poradzilem tylko ze napisalem na trade ze dam 5k temu kto mi pomoze ale i tak go w ch**a zrobilem ; P
Ostrzezenie zeby nikt nie wchodzil na dachy !! xD
newbie nie jestem bo znalazlem na dachu czyjegos loota bo zobaczylem bp ze tam lezy B) to wlazlem , ale juz sobie z tym dachem poradzilem tylko ze napisalem na trade ze dam 5k temu kto mi pomoze ale i tak go w ch**a zrobilem ; P
Przyznaje newbie to ty niejestes, ale NOOBEM TO TAK -.-'
Cieszylbym sie jakby cie zajebali jesli to pvp a jesli non to nie wiem co, ludzie czasem chca pomoc i tak im sie odwdzieczaja....
Wielki MarIuSzzo
04-04-2006, 00:11
@Up
Ja tez lubie banany ^^
Dream Angel
04-04-2006, 11:39
Teraz udowodniłeś swoją wyrzszość przyznając się do kradzierzy.
Teraz chyba nikt ci nie pomorze...X(
@Up
Ja tez lubie banany ^^
Tak cos sie dzieje ze k u r w a to kobieta lekkich obyczajow itp a babany to niewiem do czeog bo niepamientam xD
Ale ja tesh lubie banany, sam nie jestes :]
Venderer
05-04-2006, 00:11
na trade ze dam 5k temu kto mi pomoze ale i tak go w ch**a zrobilem ; P
I taką masz wdzęczność? Szkoda, żes nie musiał siedzieć na tym dachu do usranej śmierci...
A lubie jeśc banany = J*B *E xP
O jeju...
Psujecie caly klimat rpg.
chcial moze znalesc jakis quest czy cos a wy od razu :/
Z takim podejsciem nikt nizcego nie odkryje.
Omg a moze chlopak chcial se cos sprawdzic widac ze ty tylko robisz te questy ktore koledzy znaja...
Rak' Pal
06-04-2006, 20:32
[QUOTE=Pacman666]newbie nie jestem bo znalazlem na dachu czyjegos loota bo zobaczylem bp ze tam lezy B) to wlazlem , ale juz sobie z tym dachem poradzilem tylko ze napisalem na trade ze dam 5k temu kto mi pomoze ale i tak go w ch**a zrobilem ; P
Ostrzezenie zeby nikt nie wchodzil na dachy !! xD[/QUHe mogles mu psynajmniej 1 k dac jak koles chcial ci pomoc :cygaro:
Pacman666
07-04-2006, 01:00
Napisalem na trade ze dam 5k bo byla 3 w nocy i chcialem expic a kolesiowi dalem 2k bo sie odwdzieczyc zawsze jakos trzeba ^^
PS:
W tym bp znalazlem loota o wartosci 4k ^_^
ale ty jestes lier.... koles sie trudzi przychodzi taki kawal drogi ratuje ci dupe a ty mu nawet kasy niedales-.- wez wyjdz z tego forum...
Pacman666
07-04-2006, 08:19
Up
lol czytanie ze zrozumieniem dalem mu 2k -,-''
A miałeś dać 5k. Oszukałeś go. I wcześniej zarobiłeś jeszcze 4k.
Chociaż lepsze to niż nic...
Ja kiedyś jak sie chciałem gdzieś wbić to nosił po 6 albo 8 Parceli moim Knightem :p Teraz druidek , to co innego... :p
Ej , ale nie maz zadnych kolegow co by ci pomogli zejsc ? :> :p
Pozdro
Pacman666
07-04-2006, 19:39
masz kolegow ale nie zawsze graja o 3 w nocy ^^
Van Goozen
07-04-2006, 20:27
Nalezaloby ci sie siedziec tam do usranej smierci... fajnie sie oszukuje ludzi ktorzy maja dobre serce zapierpadalja taki kawal drogi????? Jak ty bys sie żłobie czuł -.- 2k tez mi cos :/
Pacman666
07-04-2006, 21:33
Rotfl dzwonilem do ziomka na kom to spal i mowil ze uwolni mnie troche pozniej takze z wydostaniem nie mialbym anjmniejszych problemow ^^ a ze ludzie sa tacy ufni tonic nie poradze ^^
Pacman666
07-04-2006, 21:35
ups double post ^^
Zala Milis
07-04-2006, 21:36
Użyj Help-channel , poproś kolege o pomoc , jak masz inną postać to relog i idz podstaw se paczki. Jeśli masz czar dla pacców "levitate" to go użyj.
mialem podobny problem a mianowicie wdrapalem sie po parcelach na dc na tarantule na gore i jakis typ przesunal parcela, no i jakis typ poszedl do veno i kupil parcele bo nie bylo nic w poblizu a na help channel tutor sie plul ze to nie jest kanal do takich rzeczy, BL??
Pacman666
07-04-2006, 21:40
jak ja to napisalem to sie do mnie plul ze spamuje na help chanel :S
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.