Pokaż pełną wersje : Knight a Crown legsy
A więc często widze jak Knighci expią w c-legach a mają one tyle defa co knighty i tylko o pare cap mniej waża.Cena c-legów jest wyzsza o 10-15k na nowsztch servach na starszych jakies 5 k za ta kase mozna kupic runa dla knighta a te pare cap nie stanowi dla niego nic.Więc po co knightem nosić te legsy?
Hi. Najpierw co do ceny... U nas (Refugia) K-legsy kosztuja ~35k, a C-Legsy 60k ;). A teraz dlaczego nosza:
1. A czy eq trzeba odrazu kupowac? Mogl wylootowac C-legsy i nie chce zmieniac na gorsze :).
2. C-legsy sa ladniejsze :).
3. C-legsy maja lepsza "renome" ;]
Pozdro
Pingu
Hi. Najpierw co do ceny... U nas (Refugia) K-legsy kosztuja ~35k, a C-Legsy 60k ;).
To sie ,,troche'' pomyliłem;p
1. A czy eq trzeba odrazu kupowac? Mogl wylootowac C-legsy i nie chce zmieniac na gorsze :).
Lepiej sprzedac je kupic knighty uhy i expic zarobisz wiecej + exp a i tak to samo Arm
2. C-legsy sa ladniejsze :).
Nie pjawda:<
3. C-legsy maja lepsza "renome" ;]
Tu sie zgodze;p
@down teraz pasi?
@up Istnieje opcja cytuj....
Ehhh... crown legi powinno tylko sie lootowac. Knight sa nawet ladniejsze, a crown sa tylko 5 capa lzejsze,prawie nic ci to nie da -.^ A crown legsy sa 2x drozsze od knight (o ile dobrze pamietam -.^) A, no i trudniej je zdobyc.
Więc Crown sie nie oplacaja (chyba ze lootniesz, to czemu nie?).
prędzej zlootuje c legi z hero niż k legi z gsa. a nie każdy ma 50+ żeby chodzić na bk
prędzej zlootuje c legi z hero niż k legi z gsa. a nie każdy ma 50+ żeby chodzić na bk
Nie każdy ma pacc na hero.
A z gsów wcale tak wolno nie lecą leg's
Venderer
02-04-2006, 11:32
Dużo więcej osób expi na GSach niż na Hero (w skali ogólno-serverowej) bo GSów jest więcej, i mają dużo respawnów... W dodatku Hero only 4 PACC.
Jak już zauważono knightowi opłaca się nosić C legsy tylko gdy sam je zlootuje i gdy nie nażeka na brak kaski.
Pawlisza
02-04-2006, 11:41
Albo mogą też zrobić tak:
-lata długo p-legach,siedzi na GS-ach lub Hero i wypadają mu crown lub knight legi.Bierze se brzydsze według niego,a ładniejsze daje do domku :p (jeśli ma PACC)
Pozdro~Pawlisza
szymon287
02-04-2006, 11:48
omg niech kazdy nosi to co mu sie podoba tylko zauwaz ze z gs k elgi leca naprawde rzadko (ja nawet k arma nie lotlem ;() ale dobra niby 5cap ale zawsze cos i te legi bedziesz mial naprawde dlugo bo zanim kupic golden legi (or demon xD) to troche crowny/knighty sie posluza wiec lepiej crowny ;]
PS. crowny rlz
Knight Hero
02-04-2006, 17:35
Elo...no wiec ja gram na serwerze ''Lunara'' , u mnie Knight Legsy kosztuja 5K a Crown Legsy kosztuja ok 10-12 K. NIe ma raczej zadnej roznicy wiekszej miedzy tymi spodniami. Mysle, ze sa ode dla tych, ktorzy maja nadwyzke kaSy -_^ PozdRo 600 ;p
dagothar
02-04-2006, 23:11
Knighci raczej rzadziej chodza na GSy niz na hero, wiec predzej c legi zlootuja:)
Jerkov Thundersword
02-04-2006, 23:14
A więc często widze jak Knighci expią w c-legach a mają one tyle defa co knighty i tylko o pare cap mniej waża.Cena c-legów jest wyzsza o 10-15k na nowsztch servach na starszych jakies 5 k za ta kase mozna kupic runa dla knighta a te pare cap nie stanowi dla niego nic.Więc po co knightem nosić te legsy?
Być może dlatego, ze komuś wygląd c legs bardziej sie podoba i komponuje się w set, a także dlatego, że c legs są lżejsze, a te pare cap czasem się przydaje.
Venderer
02-04-2006, 23:18
Knighci raczej rzadziej chodza na GSy niz na hero, wiec predzej c legi zlootuja:)
Taaa, a szczególnie Ci z Facciem no nie?
Przemolud
08-04-2006, 12:09
No według mnie to c legi zamiast k legow nosi sie dla wygladu sporo osób robi tak ze gdy maja c arma i c legi to nosza zamiast np crusadera crown helmet bo im sie ladniej komponuje w c set
8o 8o 8o
A ja bym cos zjadl a wy? B) a tak nawaisem kto ma za duzo kasy niech kupi c-legsy kto wiecej niech kupi k-legsy I CZY WIDZICIE JESZCZE JAKIS PROBLEM :baby:
oj oj oj chyba sie mi cos znowu w pale pojebalo kto ma wiecej kasy niech kupi c-legsy kto mniej niech kupi k-legs (mam nadzieje ze teraz dobrez xD)
ja uwazam ze to tylko kwestia gustu (no chyba ze komus tak bardzo zalezy na tym cap'ie :p )
np. moim zdaniem c-legi ladniej wygladaja z calym c-setem albo g-armem
natomiast do dsm'a juz lepiej k-legi...
Kielbik
do dsm g-legi bardziej pasuja:P
a co do c legów i knight legów tenat ten bedzie monotonny bo różnicy niema a pytanie poco kupowac ma wiele odpowiedzi
mysle ze najlepszą bedzie tu to ze to rzecz gustu gracza mi clegi bardziej sie podobają mimo iz są droższe inny stwierdza ze i tak na golden niedlugo zmieni i woli knight kupic i miec juz to 10k na golden odlozone;P
a jeszcze inny w plate biegal bedzie bo powie ze to 2 arma niejest tyle warte;)
Propan Butan
10-04-2006, 23:00
nie według mojich znajomych ale według mne ibardziej psuje do golden armora i crawn armora
nie według mojich znajomych ale według mne ibardziej psuje do golden armora i crawn armora
O naprawde? crawn armor? 0.o a co to jakiś nowy armor?
@topic
Topic można zamknąc odpowiedż poznałem.
ale zabawny jesteś -_- każdy wie o co chodzi a ty z siebie robisz głupka (nie użyje wulgaryzmów)
a co do tematu lepsze są k legsy :) tańsze a te troche capa nie robi wielkiej różnicy jesli chodzi o knighta :)
Pogromca Królików
11-04-2006, 16:31
Knighci na gsy chodza? Wezcie mnie nie rozsmieszajcie. Chyba nigdy knightem nie graliscie bo walicie takie bzdury ze az glowa boli. To eternal oblivion omija gsy dalekim lukiem a wy knighci ponizej 50 lvla se na gsy chodzicie i bijecie az legsy poleca? Wezcie sie zastanowcie zanim cos napiszecie. Na pewno szybciej znajdzie sie knight ktory ma pacc i bedzie bil hero niz jakikolwiek knight na gsach, no chyba ze ktos ma mozg zjarany i podoba mu sie wywalanie 3 bp uh na jednego gsa, z ktorego wypadnie 2 gp.
Michałeq
11-04-2006, 17:57
@Up
Zwróć uwagę, że istnieje coś takiego jak TEAM, a jak na 42 lvlu zsolowalem gsa nie zszedl żaden uh :S
@Topic
Jedni wolą mieć więcej capa mniej cash, inni na odwrót. K legi lepsze z dsm a c legs z g armem itp. Sprawa gustu, a o gustach sie nie dyskutuje. To tyle.
Venderer
11-04-2006, 19:28
Knighci na gsy chodza? Wezcie mnie nie rozsmieszajcie. Chyba nigdy knightem nie graliscie bo walicie takie bzdury ze az glowa boli. To eternal oblivion omija gsy dalekim lukiem a wy knighci ponizej 50 lvla se na gsy chodzicie i bijecie az legsy poleca? Wezcie sie zastanowcie zanim cos napiszecie. Na pewno szybciej znajdzie sie knight ktory ma pacc i bedzie bil hero niz jakikolwiek knight na gsach, no chyba ze ktos ma mozg zjarany i podoba mu sie wywalanie 3 bp uh na jednego gsa, z ktorego wypadnie 2 gp.
TY "boroku"... Myślisz, że jeśli knighci "chodzą" na GSy tzn. że sami je leją? -.- Użyj czasem mózgu... Na Gsy chodzi prawie tylko w teamie, jedynie wysoko lvlowi magowie/ Palkowie chodzą solo na GSy, a tak to tylko z blokerem -.-
Dragonit
11-04-2006, 20:40
Cóż,knight legi są tańsze od crown,ale crown są ładniejsze(knight też są ładne,ale nei aż tak) są cześcią srogiego setu o są lżejsze.
Pogromca Królików
11-04-2006, 21:08
a jak na 42 lvlu zsolowalem gsa nie zszedl żaden uh :S
Co za debil -.- Knightem zsolowales na 42 lvlu gsa bez straty uh? Ty czlowieku chyba jestes powalony do reszty -.- nawet EO by zapewne nie zabil gsa solo bez straty uh a ty na 42 zabiles? no tak ale ty mistrz jestes przeciez, nie doceniam cie, pewnie miales skile z 200/200 i 100 mlvl knightem i sie exurowales za wiecej niz sie uha normalny knight -.-
kostooch
11-04-2006, 21:12
Co za debil -.- Knightem zsolowales na 42 lvlu gsa bez straty uh? Ty czlowieku chyba jestes powalony do reszty -.- nawet EO by zapewne nie zabil gsa solo bez straty uh a ty na 42 zabiles? no tak ale ty mistrz jestes przeciez, nie doceniam cie, pewnie miales skile z 200/200 i 100 mlvl knightem i sie exurowales za wiecej niz sie uha normalny knight -.-
Lolq, wiesz, co to explo albo burst arrows + bow?
Pytajnik
12-04-2006, 16:53
ja tam proponuje kupic knight legsy i dopiero pozniej jak bedziesz miec wiecej kasy to kupic od razu dragon scale legsy, crownow sie nie oplaca bo niewiele lepsze od knight
skryhull
02-05-2006, 20:53
knight legsy są jak dla mnie ładniejsze, no i tańsze
ale crown są szersze i bardziej szpanerskie, takie do domku akurat albo dla kozaków (czytać dresiarzy co lubią szerokie spodnie)
@pytajnik
ta, a nie lepiej kupić golden helmet, omg...
U nas na empera k legsy kosztują 30k a c legs 50k no i po cenie widać że bardziej sie oplaca kupić k legi bo są tańsze a w sumie jedyna różnica między nimi to te marne 5 cap (czyli moim zdaniem prawie nic) a co z tego że są ładniejsze? czy to ci w czyms pomoże? no czyba że wylootujesz c legs to wtedy bierz ale one tylko z hero wypadają a do tego trza mieć pacc (na szczęście ja mam :])
Jeżeli chodzi o szpan kupcie sobie soft buty:D .Jeżeli chcecie cos ładnie wyglądającego kupcie sobie juz wyżej wymieniony golden helmetB) .
A jezeli chcecie obrony kupcie sobie Madżik plejt ermor:p
Nie bardzo wiem po co założyleś temat :confused:
Chyba każdy wie, że wygląd nic nie, tylko poprostu fajnie mieć coś ładnego
To chyba logiczne nie ?
Tak wogule to wcale się nie opłaca się kupować c legów jeżeli są o tyle droższe(nie licze już tego niewidocznego capa), możesz je kupić mając duży level, kiedy nie masz co robić z kasą - nic pozatym.
Harry Xin
08-05-2006, 16:34
"Te parę cap" ma spore znaczenie na dłuższą metę. Załóżmy, że zakładasz k legsy i koncząc hunta nie masz wystarczająco capa na np. mace, który można sprzedać u NPC za 25 gp. Wystarczy, że sytuacja się powtórzy i jesteś sporo gp (a nawet k) w plecy. Oczywiście można robić lootbagi ale nigdy nie masz 100 % gwarancji, że zdołasz dostarczyć je do depo. Nooba możesz przecież spotkać nawet na huncie. :(
Ale jezeli juz masz taki wysoki level to masz wiecej capa;) .
"Te parę cap" ma spore znaczenie na dłuższą metę. Załóżmy, że zakładasz k legsy i koncząc hunta nie masz wystarczająco capa na np. mace, który można sprzedać u NPC za 25 gp. Wystarczy, że sytuacja się powtórzy i jesteś sporo gp (a nawet k) w plecy. Oczywiście można robić lootbagi ale nigdy nie masz 100 % gwarancji, że zdołasz dostarczyć je do depo. Nooba możesz przecież spotkać nawet na huncie. :(
nie przesadzajmy hehehe
według mnie crown są dobre dla sorca, ale najtowi wystarczają Knight :)
Ja wole K-legy fajnie wygladają a C-legs dećko lepiej........szczegół
Pare cap mnie nie zbawi ale kase tylko oszędze :]
Hehe jak co to można znaleźdź C-legs (mój kumpel znalazł):D
To trzeba mieć fart co nie ?? ;)
C-legs są spox ale wole nie tracić kasy zostawie na BOHY :p
:dance:
poisoner
09-05-2006, 23:19
często widze jak Knighci expią w c-legach
LOOOL. Jak mozesz widziec, jaki eq maja inni gracze?
Więc po co knightem nosić te legsy?
Przede wszystkim dla wlasnego samopoczucia, zeby czuc sie kims wielkim, ze ma sie super legsy i sie wymiata, chociaz to tylko zludzenie. No i dla szpanu takze, bo pozniej opowiada sei kumplom ze sie ma c-legsy, a oni maja plate seta to pieją z podziwu. Takze ze wzgledow estetycznych (ladniejsze niz c-legs) oraz tego ze pasuja do c-seta. No i sa tez tacy idioci co mysla ze 5 capa ich zbawi i tez kupia c-legsy rotfl. Niektorzy tez wylootowali c-legsy i dlatego je nosza.
crown legsy sa 2x drozsze od knight
Zalezy od swiata. I raczej na wiekszosci sa mniej niz 2 razy drozsze. Chyba ze grasz na swiecie co powstal tydzien temu.
Nie każdy ma pacc na hero.
Tylko ze wiecej jest osob co tego pacca maja i pojda na hero niz osob ktorzy jako knighci huntuja gsy.
A z gsów wcale tak wolno nie lecą leg's
Szybciutko - raz na 200 gsów jak masz farta.
Dużo więcej osób expi na GSach niż na Hero (w skali ogólno-serverowej) bo GSów jest więcej, i mają dużo respawnów... W dodatku Hero only 4 PACC.
No tak, ale nie knightow. Knightom sie nie oplaca chodzic na gsy, eo nawet nie expi nigdy na nich.
knightowi opłaca się nosić C legsy tylko gdy sam je zlootuje i gdy nie nażeka na brak kaski
Jak ma duzo kasy to i tak bardziej sie oplaca kupic uhy.
5cap ale zawsze cos
5 cap to "az" 4 uhy wiecej, a kupujac crown legsy stracimy duzo duzo wiecej uhow.
c legs są lżejsze, a te pare cap czasem się przydaje
Jak wyzej.
Taaa, a szczególnie Ci z Facciem no nie?
Z faccem nie chodzi ani na jedno ani na drugie, z paccem czasami chodzi na hero. A jesli chodzi na gsy to chyba nie ma co robic z kasa/czasem bo to waste wszystkiego zarowno w grupie jak i solo.
No według mnie to c legi zamiast k legow nosi sie dla wygladu sporo osób robi tak ze gdy maja c arma i c legi to nosza zamiast np crusadera crown helmet bo im sie ladniej komponuje w c set
99,9% osob nosi to co ma wiecej arma jak jest knightem.
mojich
analfabetyzm sie szerzy :-/
Nie podniecaj sie tak, ciekawe co bedzie jak ty zrobisz literowke -.-
istnieje coś takiego jak TEAM
Blokowanie gsow to waste money i super extra mega waste czasu.
a jak na 42 lvlu zsolowalem gsa nie zszedl żaden uh
Z dystansu sie jeszcze mniej oplaca bic gsy knightowi niz w zwarciu. :p W zwarciu moze przynajmniej sie manasowac i exori walic. :p
Na Gsy chodzi prawie tylko w teamie, jedynie wysoko lvlowi magowie/ Palkowie chodzą solo na GSy, a tak to tylko z blokerem -.-
Nikt normalny nie bedzie gsow blokowal, no chyba ze 4fun.
Lolq, wiesz, co to explo albo burst arrows + bow?
Taaa z burstow to se knight moze zabijac trole na pojedynczym spawnie, wez mnie nie rozsmieszaj.
@pytajnik
ta, a nie lepiej kupić golden helmet, omg...
LOOOL. Nie zauwazyles ze idiota se robi prowokacje? Po co mu odpowiadasz?
zakładasz k legsy i koncząc hunta nie masz wystarczająco capa na np. mace, który można sprzedać u NPC za 25 gp. Wystarczy, że sytuacja się powtórzy i jesteś sporo gp (a nawet k) w plecy
LOOOL wez mnie nie rozsmieszaj, to ty idziesz na "hunt" i zawalasz se capa smieciami takimi jak mace? Gratuluje pomyslowosci ;p No chyba ze ty huntem nazywasz expienie na rotach -.-
Oczywiście można robić lootbagi ale nigdy nie masz 100 % gwarancji, że zdołasz dostarczyć je do depo.
Masz 0% szans ze je doniesiesz do depo, tylko ze wlasnie o to chodzi, ze lootbagow sie do depo nie donosi.
Ale jezeli juz masz taki wysoki level to masz wiecej capa .
A na nizszym masz mniej?
według mnie crown są dobre dla sorca
LOOOL. Normalny sork chodzi w plate legsach, po co mu crowny?
Hehe jak co to można znaleźdź C-legs (mój kumpel znalazł)
To trzeba mieć fart co nie ??
No fajnie a moja babcia znalazla w smietniku dragon scale legsy i je zalozyla i teraz orshabaal jej wali hity za zero. Podniecaj sie dalej...
Derbil Gloe
10-05-2006, 22:18
Na Harmoni k legsy 18-19k (chyba sie nie myle:p ) no acrown legi 35:D
Harry Xin
12-05-2006, 15:32
No i sa tez tacy idioci co mysla ze 5 capa ich zbawi i tez kupia c-legsy rotfl.
Czyli jeżeli wole kupić c legsy bo wiem, ze na dłuższą metę na tym oszczędze, to jestem idiotą? Bardzo inteligentne. :(
@ edit
Szczególnie, że w c legsach bede chodził gdzieś od 30 lvl. Zmienie je dopiero jak sam wylootuje g legsy. A troche potrwa.
xedhgyr zezathyn
13-05-2006, 10:31
jest tu pare ciekawych argumentów za c-legami ale ja jako rodowity knight wole k-legi tym bardziej że z gotówką u mnie ciężko bo niepotrafie robić lootbagów i nawet na k-legsy mnie nie stać...5 capa tak naprawde żeby przynieść straty w wysokości 15-20k(czyli różnica u mnie ich ceny)trzeba by bylo sytuacje z mace powtórzyć mnóóóóóóóóóóóstwo razy
Też u mnie na servie też jest ten argument. K legi 20k, a c legi ok. 35k. Poza tym crown legi za bardzo mi przypominają plate (od których rzygać mi się chce), więc kupiłem knight legs.
Harry Xin
13-05-2006, 19:25
Poza tym crown legi za bardzo mi przypominają plate (od których rzygać mi się chce), więc kupiłem knight legs.
Jak tak bardzo ich nie lubisz to mogłeś od razu przerzucić się na goldeny. :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.