Pokaż pełną wersje : Krypta w Carlin
Gdzien jest ta krypta w Carlin która jest zamykana na klucz? (są niej same trole).Najlepiej zeby którys
pokazal ją na mapce i powiedział czy do niej potrzebna jest lina.
--
Knight 8lv
Nie chce mi sie zamieszczac mapki ale ci powiem...to tak...idziesz wschodnim wyjsciem...i tam zaraz przy wyjsciu...jest cmentarz...na cmentarzu jest budynek...schodzisz na dol...otwierasz drzwi...schodzisz na dol i roz***** trolle :]...bardzo fajne miejsce...przewaznie dla magow...liny brac nie musisz...przy takiej ilosci trolli jakie tam sa nie ma szans zebys nie znalazl liny :P...
Ja bym mapke zamieścił ale cos z interia.pl jest nietak.
Ta ale zeby tam wejść trzeba miec klucz.
Skad mozna wziac ten klucz? ?(
Mozna go kupic za niewielka cene ok 50gp
Oryginalnie dodany przez Fanfi
Mozna go kupic za niewielka cene ok 50gp
oj, pomylilo ci sie
za 50gp to mozna kupic klucz do podziemi ab
ten klucz [do krypty] mozna znalezc w miescie. wskazowka gdzie dokladnie jest w takiej ksiazeczce w budynku na cmantarzu
klucz ten mozna tez dostac odemnie [jesli grasz na isarze bo te na danubii mi sie juz skonczyly] wystarczy ze do ab wyslesz mi parcela w ktorym bedzie: 10gp na parcel zwrotny a na labelu napiszesz takze swoje imie
Masz racje pomylilo mi sie z ab
Ale kolo tego cmentarza jest budynek, ale on jest zamkniety, jak go otworzyc??
jesli chodzi ci o budynek NA cmentarzu to potrzebujesz klucza
jesli chodzi ci o ten po prawej od cmentarza [z takim posagiem na placu] to to jest guildhouse
Ja gram na isarze i chętnie qpie ten klucz. A mółbym po protu znaleźć cie w ab?
mozna mnie znalezc w ab
przewaznie jestem w jednym z tych miejsc:
-przy depo :P [oczywiscie stoje tam i zebrze o itemy, jak to ktos trafnie nazwal]
-na elfach [zabijam arkanistow wiedz prosze nie przeszkadzac bo mam z nimi pewne rachunki do wyrownania :P ]
-na ghoulach [zarabiam wiec tez prosze nie przeszkadzac]
gram przewaznie w godzinach od 14:45 do 17:00
Pall of Kuznica
01-11-2003, 08:28
plzzzz powiedzcie mi gdzie sie ten klucz respawnuje i czy po save?
po save ale gdzie to poszukaj
mnie w tych kryptach zabili 6 razy (inna postac) jest tam duzo pk maja wiele sposbow wiec uwazajcie !
To na ciekawym swiecie grasz...ja tam moim knightem zanijalem chyba do...11 lvl i ani razu mnie PK nie zabil...nawet nie chwycil...nawet tam PK nie widzialem :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.