Pokaż pełną wersje : BLOKOWANE CYKLOPA PALKIEM
a więc mam 15 lv skile 52/43 PALADYN
czy udalo by mi się bez większych obrazen na full def blokować cyklopa ponieważ chcialbym potren owac na nich dist i shield
i nosze na sobie p set /dark helmet/ leather boots / dwarfen shield
pawel-wsp
09-07-2004, 09:04
Heh myśle ze raczej nie chyba że masz zaj****te EQ. Ale po co ci go Blokować nie lepiej wziąść jakiegos Knajcza chodz palladyni tez sa bardzo dobrymi blokerami tylko miej skille na shiedingu conajmniej 50 :P :]
Hmm.. Nie.
Idź potrenuj troszkę shielda by mieć go więcej niż 55 potem możesz brać je na klatę;]
Załatw sobie lepszą tarcze np. becho.
Zastanów się jednego cyca będziesz bił przesz 10 minut, bo spiry będą robiły mu chmurki.
Jak chcesz trenować to trenuj z platerami albo z monkiem:]
chetnie mial bym skile w shieldingu conajmiej 50 tylko nie mam z kim trenowac
Szczawix
09-07-2004, 09:09
Hehe stan koło dp i daj ogłoszenie po polsku że chcesz trenować i jakie masz skile wtedy ktoś powinien się do ciebie odezwać:]
a propo tarczy nie chce mi nikt za darmo jakiejs dobrej tarczy dac gram na solerze
uzywaj opcji edytuj.
z takm eq nie masz szans na zablokowanie cyklopa
Cycka mozesz spokojnie blokowac ze skillami i sprzetem jakim masz. Ustawiasz sie tak, zeby bil cie tylko jeden i walisz ze spearow na ful def. Na wszelki wypadek trzymaj tez otwarte uhy. Obrazek:
http://members.lycos.co.uk/youri123/zdjecia/cyklop.jpg
Raiderek
09-07-2004, 10:57
Wedugl mnie blokowanie cyklopa palladynem jest po prostu niepotrzebne i głubie tym bardziej na tym lvl (wyrazam swoie zdanie) a jezeli juz zablokujesz to chyba pare runek pujdzie......(jezeli uwazacie ze zle mu doradzilem to nie bijcie)
blokowanie cyklopa jest opłącalne.
Speary są źle wyważone i nie nadaja się do treningu. Jedyną którą można podnieść. Dlatego blokuje się cyklopa i klepie go z włóczni bo tkai długo dosć wytrzyma, a palek rpzy wyższych skilla bierze takiego np. dwarfa na 5 shotów około...
Klusek07
09-07-2004, 23:34
ja sobie ryckiem blokuje cyce i malo co mnie leja (skile na dole) jak chcesz trenowac to lepiej z jakims gosciem bo chyba bezpieczniej jak co, ale jak chcesz z cycyem to jakiegos szczurka zobie zalatw :baby:
Po co sie wypowiadacie jak nie wiecie?
Z prawie identycznym sprzetem jak w temacie, tez na 15 lvl a ze skillami tylko minimalnie lepszymi trenowalem kiedys dla zabawy paladyna, przecietnie jesli mamy pelno many to mozna trenowac ze 20-30 minut zanim trzeba zrobic kilka minut na doladowanie many/zycia.
Pozatym trening distance na Non PvP to praktycznie tylko cyklopy (na duzo wyzszych lvl rowniez dwarf guardy), a to ze sie nie oplaca to STFU, zamiast siedziec jak glupek nad rzeka z kolega i nawalac sie zaly dzien ze spearow rownie dobrze moze isc na cyklopy i zarobic troche expa w miedzyczasie.
Btw. Obaj kolesie co osiagneli 100+ distance na Secura trenowali przedewszystkim w cyclopolis ze spearami.
re: Top
Przydala by sie lepsza tarcza zeby mniej run schodzilo.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.