Pokaż pełną wersje : Sytuacja bez wyjscia ??
Postaram sie przedstawic obraz sytuacji. Moj kumpel kupil sobie pacc na rok , jednak po pewnym czasie przez przypadek taki jeden koles zobaczyl jego rec key i teraz caly czas zmienia passy . Problem w tym ze podal on fikcyjne dane przy robieniu rec keya :( Co on teraz ma zrobic ?? Zostalo mu 215 dni pacc a to bardzo duzo.
Evul Tibian
02-04-2006, 20:48
A to dobre. Nic nie zrobi bo nie udowodni, że to jego account a jak bedzie próbował z GMami gadać to mogą go podejrzewać, że kupił acc i chce rk zmienić. A tak wogóle to co za idiota rozdaje rk? Bawcie sie dobrze :D
btw.
Mam wrażenie, że to ty jesteś tym co nonstop zmienia passy i poprostu chcesz sobie acc przywłaszczyć na stałe :)
..::QRAS::..
02-04-2006, 20:54
daj dziecku bron do reki ...
Postaram sie przedstawic obraz sytuacji. Moj kumpel kupil sobie pacc na rok , jednak po pewnym czasie przez przypadek taki jeden koles zobaczyl jego rec key i teraz caly czas zmienia passy . Problem w tym ze podal on fikcyjne dane przy robieniu rec keya :( Co on teraz ma zrobic ?? Zostalo mu 215 dni pacc a to bardzo duzo.
Przez przypadek zobaczył rec keya?
Jakim cudem?
Jego wina...
>.<
Wojownik Boss
02-04-2006, 21:03
Jak mozna pokazywac rk :( Wspolczuje Ci :P Chyba :P
Evul Tibian A to dobre. Nic nie zrobi bo nie udowodni, że to jego account a jak bedzie próbował z GMami gadać to mogą go podejrzewać, że kupił acc i chce rk zmienić. A tak wogóle to co za idiota rozdaje rk? Bawcie sie dobrze
btw.
Mam wrażenie, że to ty jesteś tym co nonstop zmienia passy i poprostu chcesz sobie acc przywłaszczyć na stałe
Nie po prostu kumpel mi dal teraz konto i nie moge pograc bo koles zmienia pasy X(
Jwitos
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Niba
Postaram sie przedstawic obraz sytuacji. Moj kumpel kupil sobie pacc na rok , jednak po pewnym czasie przez przypadek taki jeden koles zobaczyl jego rec key i teraz caly czas zmienia passy . Problem w tym ze podal on fikcyjne dane przy robieniu rec keya Co on teraz ma zrobic ?? Zostalo mu 215 dni pacc a to bardzo duzo.
Przez przypadek zobaczył rec keya?
Jakim cudem?
Jego wina...
>.<
Wiem ze jego no ale zal tych 215 dni :P
Vanhelsen
02-04-2006, 21:12
Przez przypadek ujawnić r-key? spox, rozumiem, ale za nic nie mogę wyczaić, jak można być takim idiotą by uzupełnić personalizację fikcyjnymi danymi!
Wielkie GRATZ!
p.s.
pożegnaj się z kontem i paccem, nic nie zrobisz...
Wieszok Przez przypadek ujawnić r-key? spox, rozumiem, ale za nic nie mogę wyczaić, jak można być takim idiotą by uzupełnić personalizację fikcyjnymi danymi!
Wielkie GRATZ!
Widocznie mozna :D
Jalokowy_
02-04-2006, 21:29
Oj niba niba, kolego z gildii...
wiem ze ten kolo co ci zmienia passy to kolega rl tego co ci dal konto ;p
popros Graiv... by zlal tego kolege w rl i masz odrazu konto...
btw. pokazywac rec keya innym, <rtfl>
Mirek Paladyn
02-04-2006, 21:37
ja jak mozna byc takim lol-em jakos inni kupujom sobie pacca nikomu niepodajom danych i grajom normalnie. z drugiej strony to szkoda tego pacca.
rotfl ? n/c ;p czemu nie podałes prawdziwych danych ? ;> mozesz powiedziec papa dla konta ;p albo napie*dolic tego co ci zmienia passy ;p pogłaskanie kogos po pysku zawsze pomaga ;p
Napisz do GM że właściciel konta nie mając 18stu lat zakupił premium account, założył r-keya na fałszywke żeby nie wyszło że ma 15 lat, pokłócił się z kolegą z którym szarował, chciał przekazać konto koledze z którym nie szarował ani się nie pokłócił i teraz Ci dwaj koledzy kłócą sie o schedę po tym pierwszym. Problem minie jak ręką odjął.
Napisz do GM że właściciel konta nie mając 18stu lat zakupił premium account, założył r-keya na fałszywke żeby nie wyszło że ma 15 lat, pokłócił się z kolegą z którym szarował, chciał przekazać konto koledze z którym nie szarował ani się nie pokłócił i teraz Ci dwaj koledzy kłócą sie o schedę po tym pierwszym. Problem minie jak ręką odjął.
lol, pacca można kupić mając mniej niż 18-ście -.- "za pozwoleniem rodziców"
Prubuje pisac do gmow ale oni chyba se w h... leca w ciagu 2 dni prubowalem z 6 razy zawsze czekajac okolo 1h na odp i ani razu sie zaden nie odezwal :/ normalnie potrafia dobic czlowieka
Vanhelsen
04-04-2006, 17:12
Pisz do CSa na maila lub do GMa pod warunkiem, że grasz na Antice.
Sir Klimek
04-04-2006, 17:28
Napisz recka na forum, może razem cos wskóramy:D, btw chyba nikt z poza twoich rl kumpli nie mógl zobaczyc recka. Wiec zadzwon po tate niech go zleje i ukradnie mu komórke, w której ma zapisanego recka, jak przyjedzie policja starczy, że powie "On zajebal recka" i koles bedzie w wiezieniu na 219 dni, po czym skonczy sie pacc.
Zrozumieliscie cos?:D
Pisz do CSa na maila lub do GMa pod warunkiem, że grasz na Antice.
Jaki jest email do CSa i czemu tylko jak gram na antice ??
Raczej nic tutaj nie wskurasz. Jeśli podałeś fałszywe dane to twój problem. CipSoft nic ci tutaj nie pomoże. Każdy by wtedy znajomych z rl hackował znając ich dane i mówiąc, że podało się fałszywe dane.
Jedyna opcja to imo podrobienie paszportu i uzupełnienie go danymi, które podałeś przy personalizacji i wysłanie prośby o nowy rk. Jeśli ładnie uzupełnisz i zmniejszysz odpowiednio jakość to powinno przejść. ;)
Vard Acal
04-04-2006, 20:44
Pośmiałem sie i mi lepiej :), pośmieje sie jeszcze HAHAHAHA... powiem jedno, jesteś beznadziejny. Jakim cudem przez przypadek ktoś pokazał rk ? Wyjaśnij mi to proszę :)
Pośmiałem sie i mi lepiej , pośmieje sie jeszcze HAHAHAHA... powiem jedno, jesteś beznadziejny. Jakim cudem przez przypadek ktoś pokazał rk ? Wyjaśnij mi to proszę
Mowie ci ze to moj kumpel !! Niewiem jak on to zrobil... ale w kazdym razie postanowilem zbanowac to konto bo tamten co mi wbija to straszny noob i nie zasluguje zeby grac nim :D Trudno i tak nie ja zabulilem za pacc tylko mi szkoda tych 200 dni bo bym niezle pogral :/
Trudno i tak nie ja zabulilem za pacc tylko mi szkoda tych 200 dni bo bym niezle pogral :/
Łatwo przyszło, łatwo poszło, i tyle na ten temat.
Vard Acal
05-04-2006, 19:29
to zapytaj kolegi jak przez "przypadek" pokazał rk, pewnie chciał napisac "hi" a niechcący wpisał swój rk :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.