Pokaż pełną wersje : Cofka
mlodysiwek
03-04-2006, 17:53
Pare dni temu na celescie zdazyla sie cofka, mianowicie serwer zostal zrestartowany na stan ze wczorajszego dnia. Ja stracilem skile 7 w swordzie i 4 w shieldingu, bo wtedy gralem knightem. Ktos tam stracil 150k z jakis huntow,jakis sorc 4 mg levele, ktos kupil dsm'ke za 60k i jej nie mial :( wszyscy jechali na cipsoft. Ale nikt nie mogl wytlumaczyc dlaczego zrobili cofke??.
Ogolnie sie wkurzylem X( i juz stracilem ochote do nabijania spowrotem skili.
Prosze pisac jezeli ktos wie dlaczego cipy zrobily cofke
Słuchaj, zanim coś powiesz na kogoś usłysz ten problem z jego strony.
Wolałbyś żęby niebyło cofki a świat by był tak zdebugowany że by się grać niedało?
Ja raczej nie...
mlodysiwek
03-04-2006, 17:57
zdebugowany? mozesz cos wiecej napisac?
cofka tu cofka tam ale macie problemy :)
Tigo'Avalord
04-04-2006, 01:11
Cofka ma dobre i zle strony zalezy dla kogo ;). Kiedys jak gralem jeszcze na Valori zabili mnie pk i wypadl mi FS warty wtedy 8k(byla to dla mnie zawrotna suma ;) ) A oni zrobili cofke i mialem swojefo Fs'a zpowrotem:D
mlodysiwek
04-04-2006, 18:33
Cofka ma dobre i zle strony zalezy dla kogo ;). Kiedys jak gralem jeszcze na Valori zabili mnie pk i wypadl mi FS warty wtedy 8k(byla to dla mnie zawrotna suma ;) ) A oni zrobili cofke i mialem swojefo Fs'a zpowrotem:D
No fajnie miales :D :D
Misterio
04-04-2006, 23:02
@offtop
Taaaa jak byla cofka po niedawnym Uptadzie to stracilem 1k malo, ale moj kumpel wyslal RH do kogos nawet nie wiedzial kogo ;/
A tak do tematu to poczytaj forum.tibia.com
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.