Pokaż pełną wersje : i znów r-key
oskurek:)
03-04-2006, 20:34
mam pytanie, czy jeśli podałem nie koniecznie wszystkie dane poprawnie (ale imie i nazwisko i może coś jeszcze tak) przy kupnie pacca, a zgubilem r-key to jak myślicie gm zdecydowałby mi się zmienić r-key?:cygaro:
Vanhelsen
03-04-2006, 20:49
Jeżeli popełniłeś drobną literówkę przy wypełnianiu jakiegoś pola to CS może to uznać ale jeśli nie da się określić, czy dane na paszporcie należą do tej samej osoby co dane w personalizacji to CS może (a raczej będzie) miał wąty.
03-04-2006, 21:15
a jeśli popieprzyłem troszke w dacie urodzenia (podałem sie za o kilka lat starszego to jak myślisz, jeśli ze starszymi zagadam o jakąś zgode czy cuś to cipy by przyjęły? :s)
a jeśli popieprzyłem troszke w dacie urodzenia (podałem sie za o kilka lat starszego to jak myślisz, jeśli ze starszymi zagadam o jakąś zgode czy cuś to cipy by przyjęły? :s)
o zgode na co? 0o
03-04-2006, 21:38
zeby sie cipy nie czepialy, bo jak sie kupuje pacc to jak sie jest niepelnoletnim to trza od rodzicow zgode miec
Fire Necromacer
03-04-2006, 21:51
up:
co? Jaka zgoda rodzicow? 0.o? wysylasz kase do droma i nic go nie obchodzi czy jestes 90 letnim piernikiem czy 4 letnim bobo ;P
A tak zeby wysylas kase odrazu do Cipow - odradzam, Pacc przyjsc moze naprawde duuuzo puzniej (testowal kolega, omalo nie rozwalil kompa, bo zaplacil za 6 miechow, a przysali go dopiero po 2 tygodniach -.- )
Vanhelsen
04-04-2006, 07:44
Powiem ci, że na to jest jedno wyjście, wyślij kopię, jeśli podrzucą nowego r-keya to dobrze, jeśli nie, to znaczy, że majstrowanie przy dacie jest złe ;p
p.s.
a wystarczyło podać prawdziwą datę a potem zaznaczyć, że masz zgodę od rodziców i tyle ;)
Ludzie najpierw poczytajcie coś. Racja, żeby kupić pacca trzeba być pełnoletnim, ale personalizacja tego nie wymaga! Możesz mieć półtora roku i mieć spersonalizowane na siebie konto. Wtedy wysyłasz kopię paszportu i nie mają żadnych problemów.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.