Pokaż pełną wersje : Exp palkiem
Luki The Darknes
03-04-2006, 22:29
SIemka.Mam takie pytanie czy moje expienie jest dobre
Expie ze strzalami, gdy zrobie 100 souli robię z tego 1000 strzal, i na te tysiąc strzal ile musze wydac kasiorki jesli kupuje hamy
BO sięboje ze jak zrobie te 100 souli pzry expieniu to mi sie nie zwroci kasa na food abym mogl zrobic strzaly pomozcie mi
oplacalne jest to ? ze robie 100 souli kupuje food z lota i expie tak dalej ? ? ? ? ? ? ? ? ?
PharadoX
03-04-2006, 22:33
Na czym expisz?
Luki The Darknes
03-04-2006, 22:45
GHule scopry ale ogolnie mi chodzi o to ile musze kupic hamow aby zrobic 1000 strzal i ile to by bylo kasy ... bo haka mialem i nei iwem co robic juz dalej
Venderer
03-04-2006, 22:59
Eh... Wystarczy policzyć
czas regeneracji many ile daje ham (360 chyba) / czas co ile palek dostaje mane = X
potem 100 x (ilość many potrzebnej na exevo con) / X i Ci wyjdzie ile hamów mósisz zjeśc aby zrobić te 1000 strzał, potem pomnóz to przez cene hama w sklepie gdzie się zaopatrujesz i masz gotowy wynik
Dane wprowadź sobie sam.
Czy Ci się opłaca? nie... Skoro już chcesz Mana sitingować to lepiej sobie połów, niby taka monotonna i nieopłacalna robota ale ja moim Knightem zawsze przed trainem łowie sobie ok. 40 rybek co zajmuje mi max 10 minut a te 40 rybek wystarcza na 2h trejna... Złowiłem już z 400~ rybek, nigdy nie qpowałem żarcia a fishing mam dopiero 40 :P
Luki The Darknes
04-04-2006, 11:48
czemu nie oplacalne ... ;[
Bo skad mam brac arrowy jak mi sie nie zwraca za nie z expa
jestem po haku nic nie mam ;d i dlatego tym sposobem jade nie mowie ze akurat 1000 bede robil ale poexpie i racej z tej kasy da rade na food abym mogl zrobic z 600 arrow ;p
Kto Ci powiedzial ze musisz kupowac hamy? zbieraj robaki expiac na ghulach itp i łów ryby, co jakis czas tez mozesz zrobic maly wypad na deery :)
Radzę Ci pozbierać trochę kasy na speary i dobić 70 dista (na ghoule styka 60) na monku. Wtedy z arrowami będzie Ci się zwracać. Jeśli masz pacc to polecam tomby. Jeśli nie masz - polecam kupić xD Zamiast kupować hamy zbieraj wormsy z ghouli i łów ryby. Taniej wyjdzie.
Gollumek
04-04-2006, 15:33
dokladnie to samo chcialem powiedziec co ripper :P xD
Lolq Assassin
04-04-2006, 18:23
Jak expisz w Ghost Landzie w tej dziurze co są ghoule i skorpiony to Ci sięspokojnie zwróci, gdyż jak ja z ~300 strzałami wynosilem ponad 1k + life ring :)
spider-bialystok
04-04-2006, 18:30
Radzę Ci pozbierać trochę kasy na speary i dobić 70 dista (na ghoule styka 60) na monku. Wtedy z arrowami będzie Ci się zwracać. Jeśli masz pacc to polecam tomby. Jeśli nie masz - polecam kupić xD Zamiast kupować hamy zbieraj wormsy z ghouli i łów ryby. Taniej wyjdzie.
Na ghule spokojnie starczy i 40 dista. Nie ma potrzeby bawic sie w trening.
A jedzenia w sklepie nie kupuj za nic bo wystarczy przed expem zlowic troche rybek, strzaly rob w czasie expienia i za zarobiona kase kupuj nastepne, stanie przed depo i robienie strzal przez godzine na 20min expa to strata czasu [chyba, ze zlapia cie lagi].
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.