zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dragi

Kubus^^
04-04-2006, 12:03
Czy ktoś zna jakies miejsce gdzie jest pojedynczy,szybki spawn draga?

Master Pepi
04-04-2006, 14:38
Thais, niedaleko Kazordoonu, na Evelbone koło Ab'dendriel. Najlepsze sa i tak w Ankrahmun ( pacc) :cygaro:

Crocir
04-04-2006, 14:52
kubus^^ albo mi sie wydaje albo twoj podpis pierdoli glupoty;p jak osoba z takim levelem ze solo dle orbi(chociaz je mozna orbic jka ise nudiz od 35)(: nie iwe gdzie jest poejdynczy resp dragow(:kolo venore jka ise na dl'a idize jest fajnie(:jeszcze jest mozliwosc ze kupiles chara oc jest nielegalne!!:faceoff: sorki za offtop:P

@Palek Demon nie wiem co sie stało ale prawdopodobnie cos niedobrego bo sam nie rozumiem tego co napisalem(:moim zdaniem to sprawka tego ze podczas gdy to pisalme troche mi sie mylily klawisze na klaiwaturze co bylo spowodowane malym spojeniem alkocholowym spowodowanym dobrymi emocjami po napisaniu testu kompetencji na koniec 6 klasy szkoly podstawowej(:sorki za bledy o ile ktos w ogole sie rozczytal(:ejj u mnei pisze albo mi sie wydaje albo twoj podpis pierdoli glupoty a tma pisze jakas rzodkiewka(:czyzby cenzura zaawansowana (:pozdroo

panekrafi
04-04-2006, 15:30
czesc!!powidzcie mi czy mam sznase z solowac draga na 39 lewelu jestem knight mam skile 66/64. moje eq:k.legsy g.armor crusader helmet bohy meduza shield bright sword platinum amulet.mam szanse??:D

pawepek
04-04-2006, 15:37
masz szanse i słabe skille:D Pwoiem wiecej, nie ebdzie problemów z solo... ale polecam podtrenic do 70/70+ i potem (ogolnie mówie:D an draga tez sie przyda)

Palek Demon
04-04-2006, 15:43
@Croic Pisz Wyrazniej i nieprzemieniaj literetk (;

@topic
Drag jezeli facc to d lair ew.Thais sa 2 respy może kanion ale dlugi resp

Co do solo tym knightem dasz rade ale jak juz ktos wspomniał polecam 70/70+ i 1 może 2 uhy na draga ci pojdzie

Nowohucianin
04-04-2006, 15:56
Thais, niedaleko Kazordoonu, na Evelbone koło Ab'dendriel. Najlepsze sa i tak w Ankrahmun ( pacc) :cygaro:

zalezy bo mi sie lepiej expi na d lair jak jest full ludzi na serwerze bo czasami nie ma nikogo i mozna polatac :faceoff:

Sonic Aline
04-04-2006, 16:21
Idz na elf fortec sa 2 dragi ale za sciana nie na raz nawet szybko resp (zeby dojsc trzeba kilka elfow i elf scountow rozwalic) albo elvenbone jak juz kolega powiedzial (uwazam to za najlepsze miejsce gdzie jest 1 drag, prosta droga ucieczki) dragi obok orc forrest masz 2 mozliwosci na powierzchni (polecam pallom sorcom i drutom najlepiej z summon ds ) albo d lair tam tez mozesz na poczatku pojedynczo solowac dragi :D pozdro

Leera
04-04-2006, 16:52
Szybki respawn draga <pojedynczy> jest pod thais. Mozna tam pod shodami postawić dski i respa nawet bloczyć nie bedą ;). Chociaż po drodze lurniety fd moze być.

Kubus^^
05-04-2006, 20:38
kubus^^ albo mi sie wydaje albo twoj podpis rzodkiewka jest superi glupoty;p jak osoba z takim levelem ze solo dle orbi(chociaz je mozna orbic jka ise nudiz od 35)(: nie iwe gdzie jest poejdynczy resp dragow(:kolo venore jka ise na dl'a idize jest fajnie(:jeszcze jest mozliwosc ze kupiles chara oc jest nielegalne!!:faceoff: sorki za offtop:P

@Palek Demon nie wiem co sie stało ale prawdopodobnie cos niedobrego bo sam nie rozumiem tego co napisalem(:moim zdaniem to sprawka tego ze podczas gdy to pisalme troche mi sie mylily klawisze na klaiwaturze co bylo spowodowane malym spojeniem alkocholowym spowodowanym dobrymi emocjami po napisaniu testu kompetencji na koniec 6 klasy szkoly podstawowej(:sorki za bledy o ile ktos w ogole sie rozczytal(:ejj u mnei pisze albo mi sie wydaje albo twoj podpis rzodkiewka jest superi glupoty a tma pisze jakas rzodkiewka(:czyzby cenzura zaawansowana (:pozdroo
Nieposądzaj mnei o takie rzeczy poneiważ pytam o SZYBKI resp draga,a DL można solowac z sd,nei expie masowo na DL to było dla Best Solo-.-

Romeo'Cruz
05-04-2006, 20:44
Najlepiej w Ankh, bo miejscowki blisko chociaz jak za daleko pojdziesz mozesz dostac 3x f wave od DL na raz ^^.
A dla Facc to dobra jest miejscowka w AncieD Tempel i Dragland kolo Venore.
Tam spawn srednio szybki ale duzo pojedynczych wiec jak bedziesz dobrze bil to git :)

Master Pepi
06-04-2006, 10:55
to dobra jest miejscowka w AncieD Tempel i Dragland kolo Venore.

Tak, tak dzieko dragland :faceoff: ( Radze sie poduczyć o tibi jeszcze zanim zaczniesz "pomagac" innym) :cygaro:

Bjoern Shu
06-04-2006, 11:28
Tak, tak dzieko dragland :faceoff: ( Radze sie poduczyć o tibi jeszcze zanim zaczniesz "pomagac" innym) :cygaro:
jaki ty dorosly :D:D:D

>.>'