Pokaż pełną wersje : Ile czasu spędzacie na...
... graniu na PC?! Ja dziennie gdzieś tak... 7-12 (jak na 13 letnei "dziecko" to duużo :) )godzin (sic!) Dzisiaj to aż mnei oczy bolą... po napisaniu tego tematu chyba się położę, albo cuś, bo nie wytrzymam (Ciągle gram w GTA : VC)
Dodaję także do tego tematu ankietę... 8)
3-7 godzin ale srednia to 5h.Radze Ci tyle nie grac bo jak bedziesz mial ~30 lat to bedziesz nosil okulary albo bedziesz slepy...
ja tez tak 7-12 h tez mam 13 lat masz racje to za duzo ;o
hehe, a uwieżycie, że od grania na PC wzrok mi się narazie nei psuje :) BA! Nawet Poprawia! :D pewnie nei uwieżycie, ale na to wynika... raz miałęm wadę na jednym oku ( :) ) +0.75 , a na drugim + 0.25 i jeszcze więcej grałem na PC i teraz mam normalny wzrok :D (wada na 0 :) ) hehe. A tak długo to gram tylko na te wakacje, bo wcześniej to grałem krócej (mama też na PC siedzi ;) ) No chyab że rodziców nei było w domciu :]
Warloczek
09-07-2004, 23:38
Ja gram ponad 7 mój rekord to 11godzin grając w tibie...
OMG i po co... bysiek ma racje będe ślepy...
sir abaddon
10-07-2004, 09:20
ja tam maksymalnie siedze 3,20min
bp uh lub cos takiego nigdy wiecej bo pozniej ludzie berety sobie ryja 8o
ja około 3-5H dziennie.
Spędzam czas nad tibią, kotorem i buszowaniem po necie :] (robiąc runy)
Ja zwykle około 2-3 godzin. Czasem w ogóle, czasem nawet 7, ale to bardzo rzadko.
Około 5h-8h:-)Nie licząc nocek.Gram w tibie jak mam blcked ip to w rtcw-return to castle wolfenstein,jak robie runki czy 15mlvl (paladyn)To przeglądam forum coś w necie itp. 8o
Ja dziennie siedze ok 5-7 h. A mój rekord to 14h 8)
He, he! A ja dzisiaj ustanowiłem mój nowy rekordzik :)
14 godzin i ok. 20 minut :D Grałem w GTA VC (już przeszedłem :D ) no i troszkę w tibię :)
idZi Master Of Dizaster
11-07-2004, 23:52
zalezy jak jest zjebana pogada na dworzu to moge siedziec caly dzien .. jak jest sloneczko to pogram tylko troche rano i troszke wieczorekiem
Aethrian
12-07-2004, 10:41
Jeśli dziennie znaczy w ciągu dnia, to mało - siedzę wieczorem (4-5 rano :P)
BTW, ciency jesteście, jak wasze rekordy wynoszą 14 godzin.... (20 już ujdzie :P)
she_devil
18-07-2004, 17:40
A ja mam 11 lat i oj rekord to 6 godizn ponad dobe czyli 30h przed compem.
A srednia 7h dziennie na wakacjach krocej, bo wyskakuje na miasto.
ja z 8h a kompa mam wlaczonego ze 20 h dziennie :P
Melabux_1
11-08-2004, 01:56
Lol ja siedzie około 10-18 godzin hahah :D
Ja siedzę około 6 godzin dziennie w wakacje. W roku szkolnym ze 3. Rekordu nie pamiętam i wogóle mnie nie interesuję.
L..i..S..e..K
13-08-2004, 23:00
Od 4 do 6 godzin , w soboty i niedziele ~17godzin.
Neo-Skaza
14-08-2004, 20:32
Ja tam siedze jakies 2-12h. W Tibie gram tylko u kuzyna bo u siebie nie mam stalki :p :p (mój rekord to 13h 26min) ;) ;)
14-08-2004, 21:03
Dziennie jestem przy kompie średnio jakieś 10 - 15h - średnio :) czasem więcej czasem wogule, czasem tylko kilka godzin.
Lord Karik
16-08-2004, 14:28
Przeciętnie 2 h to nie dużo :D
Wszyscy macie racje ... wiec powiem o sobie ... mam 14 lat , na kompie siedze codziennie 10+ godzin , nosze okulary... bez nich jestem prawie kompletnie slepy ... gram w Tibie od 3 lat ... oczywscie wstydze sie ich , i tylko w domu przy kompie je nosze ... ostrzegam wszystkich!wzrok jest bardzo wazny!dbajcie o niego bo jak go stracicie to juz bedzie za pozno na jakiekolwiek przemyslenia!Przykład tego głupstwa mozecie wziasc ze mnie ... :(
Matheous
16-08-2004, 18:36
A u mnie zalezy to od kilku czynnikow:
a)Ilosci wolnego czasu(no jasne...)
b)Mojego rodzenstwa(NO KTO SIE OSMIELI MNIE WYWALIC Z KOMPA??? NO KTO??? NO JASNE ZE MOJE KOCHANE SIOSTRZYCZKI I BRACIK!!!)
c)Mojego brata(Komp jest w 80% jego:)
d)Jakie gry mam wgrane(Czyli od mojego brata, powzoli, nie pozwoli:P Ale wiecej niz 5-6 godzin za jednym zamachem raczej nie siedze...)
No i srednio na kompie siedze tak po 1-2 godziny w rok szkolny, 3-4 w wakacje(za jednym zamachem of korz;) Bo ogolem w wakacje to jak caly dzien siedze w domu to chyba nic innego nie robie...)
Pozdro for all PoWeRgAmErS:)
Obłedny Rycerz
16-08-2004, 20:57
To zależy.Teraz jak jest lato , to przeważnie 2-3 (czasem 4) godziny na sesje .Potem oczywiście przerwa :) . Zdarza się że czasem po 7 godzin siedzie non-stop , ale rzadko .
Ja na komputeże gram pszecientnie od 3-7 h czasem i wiencej i gram tylko w tibia i hodze po forum tibia.pl :D.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.