Pokaż pełną wersje : Będzie Wojna?
Na Pandorii zrobiło sie gorąco po tym jak Fenza z Drotterem zabili Kim de'Brava.. i chyba szykuje sie wojna cos o tym sądzicie proszę komentować
;)
Drazharm
04-04-2006, 19:58
Thaldus i Thor Pee tylko czekaja zeby rozjebac was wszystkich.
dobrze ze Amilad Erus delete zalapal
Wald_Kerius
05-04-2006, 07:09
E tam wojna, co najwyzej pobija sie hlvl, padnie kto ma pasc i wszystko wroci do normy. Poprostu ktos pada i ktos za ten ded musi odpowiedziec. Tak samo bedzie jak np. 30 pallek ubije 20 knighta. Nikt w tym przypadku nie bedzie mowil o wojnie bo maja za slabe lvl. Tak samo bedzie teraz z hlvl-ami i nie ma co mowic o jakiejs wojnie.:cygaro:
Up
NIe zgadzam sie z tobą bo wojna w każdej chwil może być bo mogą sie już wykurzyż że TK bije ich za nic... wczoraj 4 Kwietnia około 22-30 ide sobie a tam Carismo biją Thor pee i Drotter
Mymichelle
05-04-2006, 13:57
Up
NIe zgadzam sie z tobą bo wojna w każdej chwil może być bo mogą sie już wykurzyż że TK bije ich za nic... wczoraj 4 Kwietnia około 22-30 ide sobie a tam Carismo biją Thor pee i Drotter
heh, smiechowy temat do komentarzy, żadnej wojny nie będzie
@Up
To byla walka for fun.
Pandorian technomancer
05-04-2006, 15:56
Kim de'Brava zostal zabity za acc sharing - przynajmniej tak brzmi oficjalna wersja. A wedłóg mnie prawda jest taka ze na Pandori jesli chesz duzo expic musisz placic, w przeciwnym razie zostaniesz huntowany. Przykładem na to jest m. in Cruth, Marbol, Dreycler, Anielskiego Pylu, kazdy z nich zaczol za szybko expic i został wykopany przez Fenze/Thora pee i Thaldusa/Amilada Erusa. Ta sama sytuacja dotyczy miedzy innymi polaka Wulfa który juz z tego powodu chcial odejsc z serwera ale ostatecznie zaplacil i gra nadal. Jezeli osoby typu Relyta, drootera, thora, thaldusa mówia ze zabijaja tylo sharerów powinni sie sami zrookowac. :D. Kazdy grajacy dluzej na Pandori wie ze Fenza i thor pee to ci sami ownerzy ( nie jeden owner lecz ownerzy grajacy nimi ) to samo Thaldus i Amilad. To stary sposób szwedów z innych swerwrów. na poczatku acc sharing jednej postaci a nastepnie przy protekcji juz wysoko levelowej postaci protektowanie i sharowanie postaci dla drugiego(trzeciego lub następnego ownera). Teraz po zbanowaniu amilada pewnie Thaldus zacznie "szybciej expic" lub szybko pojawi sie nastepny wysoki lvl :P.
Cała ta "wojna" ma na celu tylko powstrzymanie innych graczy od zmniejszania dystansu do czołówki, lub zmuszenie ich do zaplacenia za mozliwosc szybkiego expienia.
tak jak napisali poprzednicy Wojny nie bedzie :) poprostu co jakis czas padnie kolejny pgamer :P
Co do sytuacji polakow na pandori to oni tam ch.uja moga wiec raczej nie rozpoczna wojny a nawet jak rozpoczna to przegraja i tak. Nie mowie tu o tych PL's typu Zikk itd
Mithgar XX
05-04-2006, 16:09
[QUOTE=tak jak napisali poprzednicy Wojny nie bedzie :) poprostu co jakis czas padnie kolejny pgamer :P[/QUOTE]
Czyli mogę już pakować manatki8o
Pandorian technomancer
05-04-2006, 16:52
Czyli mogę już pakować manatki8o
:faceoff:
No chyba ze wolisz dalej tak ciągnąc XD :
Mar 28 2006, 22:33:46 CET Killed at Level 66 by Pyros Xelith
Mar 17 2006, 20:11:14 CET Killed at Level 68 by Gonzalez de'Brava
and by Rhaldus
Mar 09 2006, 12:41:54 CET Killed at Level 65 by Phrix
and by Lucas Sunshine
btw. cos nie za bardzo ci wychodzi to PG-owanie :P
Pandoria to chyba jedyny świat gdzie Thaldus i Thor będą mogli wreszcie pobawić się swoimi charami, więc radzę mieć się na baczności.
Cwane skur...ny.
Wald_Kerius
05-04-2006, 17:43
Tak jak juz napisalem wojny raczej nie bedzie. Co do sytuacji politycznej Pandorii
to w duzym stponiu ma racje Pandorian technomancer. Dokladnie to sie dzieje na tym serwerze. Zabijanie noob(~50lvl) charami innych albo prowokowanie do zaatakowania ich to tutaj codziennosc. Na swoim przykladzie moge tylko powiedziec ze dostalem hunta za to ze Rhaldus ukradl mi loota noob charem a ja sie spytalem czy on chce za to zaplacic. Z racji ze mialem wyzszy lvl od noob chara zostalem zabity za PA wogec noob chara Rhaldusa. Tak sie wlasnei toczy zycie na PA-ndori 8o
Apr 01 2006, 19:07:01 CET Killed at Level 35 by Rhaldus
Mar 27 2006, 20:01:35 CET Killed at Level 35 by Rhaldus:cygaro:
edit1:
Ktos mi poweidzial ze jednak dojdzie do jakiejs bitwy miedzy Tala Kahn vs Invisible. Zobaczymy jak to sie zakonczy.Byc moze jednak ktos sie wkoncu przeciwstawi SWE stosujacym PA. Hmm... robi sie ciekawie :p to lubie:) choc znajac zycie to z duzej chmury maly deszcz pada
Pandorian technomancer wy przypadku Anielskiego Pyła to on sam dał delete bo padł i nie mogli go bić bo był w tej samej Gildi co Thaldus THor pee Fenza itd. a Dreycler padał za to że za bardzo był pewny siebie ....... :]
Nath-horthath
05-04-2006, 21:49
sadze ze wojna moze miec miejsce lecz nie taka jak na Galanie kilka osob napewno polegnie ale takie sa okolocznosci sporow
Pandorian technomancer
06-04-2006, 09:15
Pandorian technomancer wy przypadku Anielskiego Pyła to on sam dał delete bo padł i nie mogli go bić bo był w tej samej Gildi co Thaldus THor pee Fenza itd. a Dreycler padał za to że za bardzo był pewny siebie ....... :]
Anielski padal co kilka dni, a co do tego ze niemogli go bic bo byl w tej samej gildi :). Spytaj go ile razy padl i z czyjej ręki. to ze dal deleted nie zmienia faktu ze zrobil to z powodu ze bez placenia dalej by niepogral tym charem, i jesli uwazasz ze to ze jest sie w TK cos zmienia to mylisz sie i to grubo, oni tak naprawde dbaja tylko o swenskych graczy, polacy sa dla nich tylko słuzacymi którzy robia im tanie runy, przynosza runy/bolty/bursty na hunt place i blokuja im potwory. A Polskie dzieciaki ciesza sie ze Kim albo Chuck w nagrode rzuca im wirtualnego buziaka ;)
Odnosnie Dreya to masz racje był pewny siebie ale chciał grac tak jak moga grac szwedzcy gracze, tzn expic gdzie sie chce i gdy przyjdzie swensky noobchar i każe ci wy.... móc mu poprostu wybic to z głowy, ale Pandoria to swiat rzadzony przez 4 szwedzkich :baby: i jednego szkockiego rasiste i jednego kanadyjskiego dzieciaka z skrzywiona psyhe ;).
Drey padl z reki tych samych graczy którym pomagal i których uwazał za przyjaciół... wiesz co napisał do mnie zanim padł ... " jest ok Thaldus powiedzial ze juz idzie i mi pomoże... " ... widzisz martwego człowieka vol. 8. Znalazłeś Dreycler. Zabitego przez Thaldusa i Thora pee. ;) i po chwili słowa Dreya " nie ci ownerzy.. Kim by mi pomógl "
życie życie jest nowela ;)
Poprostu oni dobrze sie bawia, moga zniechecic do gry kazdego kogo tylko zechca.
Mithgar XX
06-04-2006, 11:25
Killed at Level 68 by Thor Pee
Gdyby nie kicki, moze bym uratowal dupe.
10:03 Mithgar: You Take advantage, that disengage me
10:03 Thor Pee: ys yes yes yes
10:04 Mithgar: You will kill all innocent ppl?
10:04 Thor Pee: yes, Its funny j jaja ;D
10:05 Mithgar: Whats reason this war?
10:05 Thor Pee: No idea ;]
Stoje wczoraj przed dp w Ank a tu nagle 2 SD Leca oczywiscie kto?! Thaldus i Master Nexia ,ale naszczescie spierdolilem do dp!
Slimer: Reason?
Master Nexia: I'll find something
Thaldus: People said u are PK
No comment!!
Podobno But Maniu Tu juz sie wynosi z Pandorii bo Thaldus powiedzial ze go Rooknie!!
Pandorian technomancer
06-04-2006, 13:06
Stoje wczoraj przed dp w Ank a tu nagle 2 SD Leca oczywiscie kto?! Thaldus i Master Nexia ,ale naszczescie srzodkiewka jest superilem do dp!
No comment!!
Podobno But Maniu Tu juz sie wynosi z Pandorii bo Thaldus powiedzial ze go Rooknie!!
ehhh i pomyslec ze Master Nexia to potencialny GM.
Co do Thaldusa, to od ponad 2 tygodni niegra nim juz Kim, tak samo Fenzą nie gra juz Adam. Aktualnie graja nimi ich drudzy ownerzy Thaldus ( ownuje go osoba która doprowadzila do delete Amilada), Fenza (ownuje go chuck grajacy takze Thorem Pee)
Generalnie na Pandori szwedzi bawia sie w pseudo rasistowska gre polegajaca na atakowaniu postaci o outficie odmiennym od szwedzkich barw ;).
Oni Bija dla zabawy.Otstatnio stale sobie na dragch w ank i pobeszli do mnie thor i relyt zapytali sie "br,pl,swe" ja napisalem pl i deadlem ;/.Teraz sa nowe ownery.I cha wybic polakow bo za szyko expia.Amilad dosal delete i kazal zabic ("ostatnie jego zyczenie") Gonzalez de'brava.Ale z tego wyszlo ze zabijaja all rodzine de'brava.Tak samo bylo z kim de'brava za szybko expil i dead.Szwedzi umia sie ZJEDZNOCZYC a Polacy nie to jest nasz minus.Jesli bysmy sie zjednoczyli to moze bysmy ich pozabijali ale Polacy sie boja zjednoczyc.Beda nas wybijac pojedynczo razem z Polakami z TK a puzniej i tak zabija tych Polakow z TK.Wczoraj padl juz imrahol. ;/
pawlak69
06-04-2006, 15:03
Zamiast płakać troszke inwencji, jest sporo graczy z dobrymi lvl którzy może mogliby wam pomóc. Załużcie jakiś sojusz, może Stars of Armageddon lub MM(pewne jest, że po ubiciu was z nudów zajmą się nimi, bo serwery pvp polegają na tym), jednoczcie się, działajcie. Życze powodzenia, jak bedziecie mieli jakieś fajne filmiki to zamieszczać.
Stoje wczoraj przed dp w Ank a tu nagle 2 SD Leca oczywiscie kto?! Thaldus i Master Nexia ,ale naszczescie srzodkiewka jest superilem do dp!
No comment!!
Jesli chodzi o But Maniu Tu nie wynosi sie z Pandori, postanowil walczyc!!:)
Teraz wszyscy polacy chodza na Bialo Czerwono a swe na Zolto Niebiesko.Chyba bedzie wojna.Jesli polacy by sie zlonczyli to by ich rozwalili .Bysmy ich pojedynczo wybijali ;d
Apok Sorcer
06-04-2006, 16:02
Cześć Wszystkim moim zdaniem powinnismy walczyc jeśli sie poddamy to szwedzi beda nami rządzic i robic z nami co chca z drugiej strony mamy małe szanse na wygranie ale zawsze jakies sa dobra taktyka pelno rónów duzo hlvli z wszystkich miast... To nie my chcieliśmy wojny tylko szwedzi sami zaczeli zabijac naszych to ze thaldus ma 163 lvl nieznaczy ze niemozna go zabic mozna go otoczyc kilku pk bedzie go bila a reszta tylko stala i uhala jesli thaldus uzyje UE to zabije zwykłych ludzi nie tylko pk i za to moze dostac bana lub delte konta :D nie poddawajmy sie !!!
co prawda wydaje mi sie ze polacy maja male szanse..
Ale jest ich duzo i przypomina mi sie sytuacja berylii gdzie KH glownie wieksze lvle przegrali(KH robi tylko\az mass loggi ) z liczebnoscia AO .... Ale tam maja fobrych liderow Excail , Yukori a na pandorii polacy nie sa znani z dobrego PvP i strategii
ja bede walczyć!! zbieram ekipe jest nas 10 sorków 30+lv i bedziemy walczyc z sd do rokka(albo do 15mlv ;p) ludzie dolączajcie noob hary piszcie do powrot mondragona moze cos zrobimy (ps. gadalem z kimem ownerem thaldusa i musi sie tera do matury(swedzkiej;p) kucale jak wróci to mowi ze zrobi porzadek z rasistoskim PA> ALE MY BEDZIEMY WALCZYC!!!!:evul:
Nie wiem czy to wojna czy nie,ale zauwazylem ze h lvl zaczynaja atakowac kogo popadnie(niewime czy swe,br czy pl)dzis dednolem 2 razy stracilem 2lvl i 2mlvl i dragon shield.Troche odechcialo mi sie grac,boje sie ze jak pujde na expowisko to wpadnie jakis h lvl i 3 raz dzis obejrze napis "You are dead"....
edit: mialem 31lvl a teraz mam 29lvl scor...
Za kazdym razem jak jakas gildia gdzie sa szwedzi ma wojne z gildia gdzie jest nawet kilku polakow, znajda sie nooby ktorzy pieprza bzdury ze to swe vs. pol.
u szwedow tak samo. pamietajcie ze to gildia thaldusa kontra invisible.
ale zawsze znajdzie sie ktos kto krzyczy na oficjalnym forum pandorii na tibia.com ze wszyscy polacy powinni pomuc. ja niemam zamiaru mieszac sie w wojne i nie, niebede pomagac polakom ktorzy w wiekszosci by mi tez niepomogli.
cheers
Mithgar XX
08-04-2006, 21:44
Heh, z tego co wiem ta wojenka wybuchła z powodu konfliktu(?) Gonzaleza z TK. Jak powiedzial mi jeden ze szwedów, beda oni zabijac do momentu, az gozno przystapi oficjalnie do walki.
Szybko powstala gildia gonzaleza, dolaczylem do niej, gdyz tego samego dnia dostalem deda od thora, drotera i relyta. Przez caly dzien nic sie dzialo, tzn. polacy siedzieli w dp.
Nastepnego dnia dostalem deda od thora( jebac kicki). Pomyslalem sobie, po co tu grac? Nie zamiarzam przez cala moja grę placic szwedom za wolnosc, przymilac sie na sile do nich, udawac ze wszystko jest w porzadku. Nie chce ukrywac mojego zdania, ktore jest sprzeczne z mysleniem szwedow.
Dlatego gram jush na innym serwie
Jezeli chcesz kupic jakies itemki/runki na Pandorii, to pisz na GG 9460962
Witam.
Hmmm... Moim zdanie powinna być wojna z tego powodu,że swe robią se co chcąB) A my sie boimy znimi walczyc:D Tak ciężko się zjednoczyć i wybijać ich na jakimś huncie?? Ostatnio pare razy ( wieczorem ) tylo Drotter i thor Pee Był online a jagby Polacy dzień wcześniej ustalili by mass log to już by było po 1-2 swe ;) I tak wybijać... Wiem żę potem by byli bardziej czujni ale ich jest mniej od nas:p I mamy dość spore szanse w wojnie,trzeba tylko ruszyć głową:baby:
Mithgar XX
09-04-2006, 01:12
Kompletny brak organizacji, stanie w pz i czekanie na cud.
Kompletny brak organizacji, stanie w pz i czekanie na cud.
Zgadzam się w 100%:] Niewiem czemu polacy nie chcą walczyć... Stanie w pz locku nic tu nie da;) Btw : Ostatnio widzialem jak gonili carismo,a on "I am too fast because today I not drinked of no beer" czy coś takiego dobrze niepamiętam:p
stalem sobie dzis kolo 22 w dp i jakis kilku low lvl(10-20lvl) zabijalo low lvl(nawet nie patrzyli czy br czy swe) i krzyczeli cytuje "POLSKA MISTŻ" albo "JEB** SWE" i uwazaja sie za wojownikow......a jak by zobaczyli h lvl swe to by nie wiedzieli w ktora strone spier****c
wg mnie to bylo glupie zachowanie nie wiem co chcieli tym pokazac...
Mithgar XX
09-04-2006, 02:47
Zgadzam się w 100%:] Niewiem czemu polacy nie chcą walczyć... Stanie w pz locku nic tu nie da;) Btw : Ostatnio widzialem jak gonili carismo,a on "I am too fast because today I not drinked of no beer" czy coś takiego dobrze niepamiętam:p
1. Tez nie wiem, czemu nie chca walczyc
2. I am too fast because today I not drinked of no beer - Ja też jestem szybki, ponieważ dzisiaj nie piłem żadnego piwa . lol:p
Polowa polakow wyniesie sie na nowe serwy, beda placic za życie na serwie swe, albo retired i sellna chara.
Btw. chce ktoś kupić itemki w Tibii za rl kase?
Przecież Polacy nie mają szans wystarczyłby Thor pee Fenza Thaldus i Pyros Xelith żeby wybić gildie gonzaleza a po za tym tyle co widze to gonzalez i reszta to jak sie juz odwarzyli walczyć to niech nie siedzą non stop w pz a jak nie mają szans w otwartej walce ;] to przynajmnij Mas logi ... 8o
slimaczek
09-04-2006, 11:09
Eh. W sumie to zgadzam sie z Naabsky, bardzo czesto jak jest wojna i po jednej stronie sa glownie swedzi a po drugiej glownie polacy, to zaraz pełno low lvli krzyczy ze szwedzi to wielcy PA, i ze tez beda walczyc za Polskę, rotfl. Ale fakt, ci którzy są teraz atakowani przez Fighters of Trust (gildia Thaldusa), powinni tez stworzyc swoja gildie, zrobic kiedys mass loga i zbic kogos na huncie, kiedy nie bedzie zbyt duzo z reszty FoT. A narazie to są zabijani pojedyńczo, niech zrozumieja ze wkoncu im sie znudzi nagle uciekanie z hunta/stanie w pz.
Pandorian technomancer
09-04-2006, 15:34
Eh. W sumie to zgadzam sie z Naabsky, bardzo czesto jak jest wojna i po jednej stronie sa glownie swedzi a po drugiej glownie polacy, to zaraz pełno low lvli krzyczy ze szwedzi to wielcy PA, i ze tez beda walczyc za Polskę, rotfl. Ale fakt, ci którzy są teraz atakowani przez Fighters of Trust (gildia Thaldusa), powinni tez stworzyc swoja gildie, zrobic kiedys mass loga i zbic kogos na huncie, kiedy nie bedzie zbyt duzo z reszty FoT. A narazie to są zabijani pojedyńczo, niech zrozumieja ze wkoncu im sie znudzi nagle uciekanie z hunta/stanie w pz.
Ta wojna nie jest Wojna Swe vs PL
To poprostu wojna Gildi FoT wraz z pojedynczymi osobami z TH i AoTK z ludzmi których oniuwazaja za sharerów, oszustów. Czemu krzyczycie swe to PA, PK itd a sami nie powiecie ze maja oni racje ze z czym takim trzeba walczyc. Inna sprawa jest fakt ze czlonkowie TK, FoT, i AoTK sami nie sa lepsi od tych z którymi walcza. aLe poprostu oni maja na tyle zgrania i umiejetnosci oraz maja na tyle wysokie lvl ze to Oni decyduja kto jest ok a kto jest bad.
Przykład: stoi drooter, thor pee, relyt - idzie knight lvl +50 wiec okolo 800 hp
leci SD - knight sie uha - werdykt oszukuje za szybko sie uhnol, macro. end
inny przyklad: knight ciagnie lootbag, podbiega lov lvl i zaczyna mu go podbiarac , zarzucac pustyni bagami smieciami, - uderzenie ostrzegawcze(odstraszenie) - przebiegajacy drooter - "PA" "PK" - trade equip or die and change serwer - end
przykladów jest wiele.
A reszta graczy, myslenie ja jestem ok, po mnie nie przyjda, to nie moja sprawa, to sprawa hlvl - blad oni sa znudzeni kogo nie zastrasza to zabija. Niema na nich rady nikt tu nie zaryzykuje niema lidera, hlvl z swe sie dogadaja z nimi, Polacy albo sie wyniosa albo sie dogadaja serwer nadal bedzie taki jak jest, to nie pierwsza taka sytuacja, zawsze bedzie to samo.
Polacy jak by chcieli to by wygrali ale nie chca.gdyby sie zjednoczyli pozbierali jakis sorow na 15mllv + i dali sd .To Bysmy ich pojedynczo wybili.Po co mamy placic za expienie??.Nie rozumiem tego .jesli Wruci Kim 1 owner Thaldusa to zobaczymy jak bedzie narazie gra nim Amilad .Wczoraj mi sie udalo zagadac z kimem byl na chwilke i ja pisze mu "Why Swe Kill Pl" o on
"Relyt To huj" Nie chodzilo mi tylko o niego ale jak to ujol :D.Thaldus ma napisane w coment na tibia.com The Trio-Thaldus.Fenza.Thor Pee.
ALe juz takiego trio nie ma teraz jes "Thor Pee,Drotter.Relyt Ca.Glownie to oni zbijaja .i Jeszcze Pyros :evul: Widzialem ostatnio jak Lali jakis polskich 21lvl+ Niech bija Jeszcze po 2+ Fragi To bede mieli bany a wtedy polacy moze przejma Serva.Mamy Duze Sznase Wygrac Wojne
Pandorian technomancer
09-04-2006, 15:54
Przecież Polacy nie mają szans wystarczyłby Thor pee Fenza Thaldus i Pyros Xelith żeby wybić gildie gonzaleza a po za tym tyle co widze to gonzalez i reszta to jak sie juz odwarzyli walczyć to niech nie siedzą non stop w pz a jak nie mają szans w otwartej walce ;] to przynajmnij Mas logi ... 8o
Polacy czemu włąsnie Polacy maja cos tu zrobic ??? Kazdy kto umie sie dogadac (zaplacic) za gre bedzie grał, sa tez osoby które maja uznanie w oczach rzadzacych serwerem, kto ma zaryzykowac ?? wulf - a na co mu to ma lvl stac go na to by grac, Iki - on nie musi placic jest lubiany ma uwazanie jest bezpieczny nie potrzebna mu wojna, miloe (belg) - ta sama sytuacja co iki, zikk - po co ma bic kogos kto jest na tym serwerze jego kolega on nie jest polskim ksenofobem<krzyczacym ze swe to cale zlo tego serwera> tak samo jak i nie jest nim iki. szwedzi majacy wysokie lvl tez nie maja po co ryzykowac po co to komus takiemu jak Lucius, Massi, Garcius, kriss,. PAndoria jest specyficznym serwerem tutaj albo sie dogadujesz/placisz i grasz albo odchodzisz. a Banda dzieciaków krzyczaca "..ać swe" i podobne bzdury tylko pogarsza cala sytuacje.
Wojtas_Smieciarz
09-04-2006, 20:24
Wy ci co tutaj opieprzaja "polakuf" za kompletny brak organizaji nie są lepsi od nich samych bo zamiast po kilku deadach cos z tym zrobic i pomóc w organizacji to placzecie i zmieniacie serva od razu. Jak nie gracie na pandori a graliscie, to co wam szkodzi zabic jakiegos szweda który robi PA :) nawet jak potem padniecie ale wy tez wolicie w pz lockach siedziec i czekac na cud. Więc zamiast opieprzac opieprzanych zacznijcie dzialac z polakami na PaN dorii. No i "jebać szweduf"
Sam gram na Pandorii i to co się dzieje nie za bardzo mi pasuję. :( Nie jestem przeciwnikiem Szwedów ale nie popieram żadej strony. Po prostu mam ochotę grać spokojnie, a płacenie za to bym mógł sobie expić cholernie mi nie odpowiada. X( Raczej się nie dogadam bym nie płacił, bo nie mam znajomości takich, nie znam szwedzkiego :D, a po angielsku nawijać tak dobrze nie umiem. :) Mogę być wporządku wobec szwedów ale po co mi to skoro i tak będą chcieli bym im płacił. X(
Myśle, że Polacy powinni się zjednoczyć i przejać serwer, a nie nawzajem się zabijać. Ale chyba nigdy się to nam nie uda. :baby:
Pozdro
Pandorian technomancer
10-04-2006, 17:57
Myśle, że Polacy powinni się zjednoczyć i przejać serwer, a nie nawzajem się zabijać. Ale chyba nigdy się to nam nie uda. :baby:
Pozdro
I myslisz ze wtedy będzie lepiej ??. Zmienia sie tylko ci którym bedziesz płacił.
jestes kolejnym ograniczonym polaczkiem który uwaza ze poscy gracze sa lepsi. Niema lepszy gorszy wszyscy sa tacy sami Ta gra ma to do siebie ze jesli posiadasz siłę to ja wykorzystujesz. Wiec by tu grac sa dwa wyjscia dogadujesz sie albo płacisz trzecia droga to juz nie Pandoria. Niemoge zrozumiec czemu wiekszosc w tym temacie pisze ...ac szwedów, wg mnie sa o wiele lepsi w tym co robia od polaków, a najwieksi PA na serwerze to Kanadyjczyk Relyt Ca, Szkot Drooter, oprócz niego tez co niektórzy szwedzi, ale tez duzo wiecej polaków.. Tu niechodzi o to by zjednoczyc polaków... tu bardziej chodzi o to by Ci którzy chca grac dla przyjemności wykopali stad Tych którzy dla zabawy bija przypadkowe osoby.
@wojtas666
bez komentarza... no moze kolejny "polaczek" uosabiajacy 90 % polskich graczy z Pandori identyfikowanch z stajacych pod depo nuubkiem wykrzyjujacym rasistowskie hasłą pod adresem szedzkich graczy na przemian z friiitamzblixxxiwashacked.
...
I jeszcze raz, TO NIE POLSKA VS. SWE.
TU NIEMA OBAW ZE SKORO JESTESCIE POLAKAMI TO WAS WYRZUCA.
a jak juz sie mieszacie w wasza zmyslona wojne pl vs. swe to wypadalo by zrobic cos wiecej niz stanie w depo i wyzywanie szwedow bo 2 polakow juz zabilem za obrazanie ogolnie szwedow -.-
jak lubicie wojny i takie jazdy to proponuje thorie ;) tam sie niemoze nudzic.
a i jak chcecie przejac server zeby byl tylko polski to pomyslcie czy naprawde czujecie sie lepsi od szwedow?
Pandorian a umiesz czytać ze zrozumieniem?
"Nie jestem przeciwnikiem Szwedów..."
Wiec nie mów mi, że jestem ograniczonym polaczkiem, X( którym raczej jesteś ty skoro nie czytasz ze zrozumieniem.
"Grać dla przyjemności." Tu masz rację ale wątpie w to, że Ci którzy chcą grać dla przyjemności wykopali stąd tych, którzy dla zabawy biją przypadkowe osoby.
I tibia nie jest grą płatną i płacić nikomu nie będę. Najwyżej wyniosę się z Pandorii. B) Wykorzystywanie siły jest było i będzie zawsze. Taki świat.
dzitka16
11-04-2006, 18:15
Bardzo ciekawy temat ;)
"Wojna" o ktorej tu tak glosno nie jest wojna Polakow przeciwko Szwedom ( przynajmniej takie byly poczatkowe zalozenia ). Byly to porachunki kilku osob za oszukiwanie, oraz uzywanie niedozwoloncyh programow. Wszystko juz dawno by sie zakonczylo gdyby nie Polacy stojacy w dp wyzywajacy Szwedow.
"Co do Thaldusa, to od ponad 2 tygodni niegra nim juz Kim." <--- ciekawe skad masz tkie informacje ?;) jezeli znasz go dobrze, to po 2 minutach rozmowy z nim, wiedzialbys, ze to nadal ta sama osoba;)
Ahm i co to gildii TK, jest to najdluzej istniejaca gildia na Pandorii, wszyscy czlonkowie znaja sie tam doskonale i moga wzajemnie liczyc na siebie w kazdej sytuacji. Nie prawda jest, ze Polacy sluza w niej tylko do prszynoszenia "boltow i run ":D i nie boj sie, gdyz nie nie dojdzie nigdy do tego, ze zaczna walczyc miedzy soba B)
Osobiscie narazie nie mieszam sie w ta "wojne", gdyz zarowno lubie Polakow jak i Szwedow, ale oczywiscie jezeli ktorakolwiek ze stron zaatakuje kogos z moich najblizszych badz mnie, wtedy bede walczyla :D :D :D :dance: :flaga_pl: :kon:
Bardzo ciekawy temat ;)
"Wojna" o ktorej tu tak glosno nie jest wojna Polakow przeciwko Szwedom ( przynajmniej takie byly poczatkowe zalozenia ). Byly to porachunki kilku osob za oszukiwanie, oraz uzywanie niedozwoloncyh programow. Wszystko juz dawno by sie zakonczylo gdyby nie Polacy stojacy w dp wyzywajacy Szwedow.
"Co do Thaldusa, to od ponad 2 tygodni niegra nim juz Kim." <--- ciekawe skad masz tkie informacje ?;) jezeli znasz go dobrze, to po 2 minutach rozmowy z nim, wiedzialbys, ze to nadal ta sama osoba;)
Ahm i co to gildii TK, jest to najdluzej istniejaca gildia na Pandorii, wszyscy czlonkowie znaja sie tam doskonale i moga wzajemnie liczyc na siebie w kazdej sytuacji. Nie prawda jest, ze Polacy sluza w niej tylko do prszynoszenia "boltow i run ":D i nie boj sie, gdyz nie nie dojdzie nigdy do tego, ze zaczna walczyc miedzy soba B)
Osobiscie narazie nie mieszam sie w ta "wojne", gdyz zarowno lubie Polakow jak i Szwedow, ale oczywiscie jezeli ktorakolwiek ze stron zaatakuje kogos z moich najblizszych badz mnie, wtedy bede walczyla :D :D :D :dance: :flaga_pl: :kon:
a co ty nubie wiesz o pandori i o tej wojnie, masz tylko 10 lvl. :evul:
nao mi jołk, ju protekt mi plaz? plx mi łil noł jołk enymore
dzitka16
11-04-2006, 21:50
Osz Ty ;( ;( ;( dlaczego tak do mnie brzydko mowisz??
Ps. Ale jak masz jakies itemki to ja zawsze jestem chetna :cup:
Osz Ty ;( ;( ;( dlaczego tak do mnie brzydko mowisz??
Ps. Ale jak masz jakies itemki to ja zawsze jestem chetna :cup:
xD spell is naab plax
jakie itemki?
i czy nieodbiegamy od tematu wojny? ;P
Wojtas_Smieciarz
11-04-2006, 22:30
naabsky ciekaweco co bys napisal jak bys wiedzial jaki ona ma lvl, a nie jej noob char.. "dzitka16" ty sie nie mieszasz no bo niby po co.. jak jestes "dziewczyna" thaldusa w tibi :p za to twoi koledzy sie mieszaja i przez to polacy sie tacy robią.. dzieki aztoazowi który zabija polaków za nic a pózniej ci zabici przez niego zaczynaja tak mówic "lubie jesc banany" :P
naabsky ciekaweco co bys napisal jak bys wiedzial jaki ona ma lvl, a nie jej noob char.. "dzitka16" ty sie nie mieszasz no bo niby po co.. jak jestes "dziewczyna" thaldusa w tibi :p za to twoi koledzy sie mieszaja i przez to polacy sie tacy robią.. dzieki aztoazowi który zabija polaków za nic a pózniej ci zabici przez niego zaczynaja tak mówic "lubie jesc banany" :P
urm... jasne? wow super HYHY NOOB HYHY NOOB
Pendragon nie ;P
21:26 Pendragon Ginewra: osz Ty
widzisz juz mam lipe
dzitka16
11-04-2006, 23:01
Wierz lub nie ale staram sie robic co moge aby to wszysko sie skonczylo;) Ale np. dzis Liinek ze swoimi kolegami zabili mojego providera, ktory rowniez byl Polakiem bez powodu. I co o tym myslec?
Hrhr a ja wraz z kilkoma znajomymi obmyslamy plan dzialania i wkrotce do ataku :kon:, jak plan sie powiedzie to napewno kazdy bedzie szczesliwy, a ja bede musiala pozegnac sie z gra tutaj 8o ;)
Ps. Spellcoaster nie widziales jak walcze ze snejkami to nie mow, i przypomnij sobie kto dzis przybiegl do swojego bossa na red hp i plakal X( -->HYHY ROX, (wciaz przyjmuje do gildii, jak cos to pisac, mamy gh na fibuli )
Wierz lub nie ale staram sie robic co moge aby to wszysko sie skonczylo;) Ale np. dzis Liinek ze swoimi kolegami zabili mojego providera, ktory rowniez byl Polakiem bez powodu. I co o tym myslec?
Hrhr a ja wraz z kilkoma znajomymi obmyslamy plan dzialania i wkrotce do ataku :kon:, jak plan sie powiedzie to napewno kazdy bedzie szczesliwy, a ja bede musiala pozegnac sie z gra tutaj 8o ;)
Ps. Spellcoaster nie widziales jak walcze ze snejkami to nie mow, i przypomnij sobie kto dzis przybiegl do swojego bossa na red hp i plakal X( -->HYHY ROX, (wciaz przyjmuje do gildii, jak cos to pisac, mamy gh na fibuli )
erm... a prze ciebie 44 lvl druid niema kim sie bronic, zreszta zjadlbym tego palka na solo
Pandoria Sux i tyle,dlatego przestałem grać....ale takimi samymi frajerami jak thaldus albo relyt jest tez de'brava,ginewra itd.....dlatego mam ich gdzies...niech sobie cały kochany thaldus wybija....będzie kilku frajerów mniej.
Przykładem był incydent z lepperem z jak się nie mylę Wulfem.
juz nie będe się rozwodził na ten temat ale moge powiedizec tylko tyle ze grało mi się całkiem przyjemnie na pandorii dopóki nie spotkałem tej bandy idiotów....i wiecej złego spotkało mnie ze strony polaków niz szwedów...wiec HWWD wszystkim h levelowcom polakom z pandorii.
:] ile ty masz lat?? 7 max po takich wypowiedziach
21 kolego....po co zgrywasz inteligenta? to jest niepotrzebne
dzitka16
12-04-2006, 12:17
Hybryda jak zwykle musi wtracic swoje 3 grosze, nie majac pojecia o co chodzi :baby: Tez Cie kocham :browar: :faceoff:
Ty to byłabys na pierwszym miejscu na odstrzał .....ale brudzić ręce takim byle czym to hańba.
Ty to byłabys na pierwszym miejscu na odstrzał .....ale brudzić ręce takim byle czym to hańba.
Gościu :evul: nie obrazaj "dzitka16"B) bo pojade do tego Grudziądza i ci Naje...!!! X(
Walekifa
12-04-2006, 20:55
I dziwić się że swe biją polaków...
Dzieciaku idż na podwórko pograć w piłkę...
Pare słów sprostowania dla takich ludzi jak Dzitka16 czy Jiwyni.
Ludzie k..a mac,naprawdę nie jest miło widzieć jak ziomki na 10-15 lvl'u kozaczą się myśląć że są elitą servera.Nawet nie wiecie kim są Hybryda/Technomancer(sam dokładnie nie wiem,ale po tym co czytałem widze że wiedzą co na pandorii się kori). Jeden h lvl zabije drugiego,wy usłyszycie to od super kolegi to robicie z tego wielką aferę,i myślicie że odrazu będzie wielka wojna. Twierdzicie że wiecie coś o tym serverze,i się tam liczycie.A jesteście gówno warci. Nie macie pojęcia o niczym,i wszystko przekręcacie robiąc z siebie super elitę.... to naprawdę żałosne.Powinni usunąć ten dział z tibi.pl bo udzielają sie tutaj tylko podniecone nooby,a forum na tibi.com starczy.Przynajmniej tam nie udzielają się tacy ludzie,bo nie znają angielskiego.
Gościu :evul: nie obrazaj "dzitka16"B) bo pojade do tego Grudziądza i ci Naje...!!! X(
Jiwyni sie odezwał ;/ wielki mistrz hahahahaaha który bał sie własnego cienia ;] najwiekszy meganoob pandorii który mając 50 lv bał się mnie ;] podlizywał się i zaczepiał wiecznie "ej ej a to a tamto"
PFFFF śmieszny jesteś.
dzitka16
12-04-2006, 21:43
Jiwyni :browar: :*
Walekifa
20:46 Hyhy invites you to his party.:( :D
Hybryda
n/c
nom.... hyhy ty noobie, nieudzielaj sie ;)
Pandorian technomancer
20-04-2006, 13:25
no niestety sytuacja na Pandori nie poprawia sie a raczej nawet pogorsza, juz nie pekuja tylko hlvl z FoT ale równiez inni gracze calkowita anarhia... lvl 30-60 w kazdej chwili moga byc zabici za nic. Cele wybierane sa przypadkowo z listy ludzi on line.
Ten serwer w pelni zasluguje na swoja nazwe ;).
ehhh ale jak tu nie pekowac kiedy koles majacy Aol rzuca golden arma ... <naab plx>, lub oddaje bp z wszystkimi uhami...
Franolex
26-04-2006, 13:34
ehhh ale jak tu nie pekowac kiedy koles majacy Aol rzuca golden arma ... <naab plx>, lub oddaje bp z wszystkimi uhami...
Przepraszam bardzo a co miał twoim zdaniem zrobic ten koleś z uhami skoro nie miał AOLa ?. Predzej czy później i tak by padl. Placac uhami miał jakąś szanse , że go nie ubiją.
Co Ty bys zrobił na jego miejscu ??
Franolex
26-04-2006, 13:41
Moim Zdaniem wojna nie ma sensu i tak połowa Polaków nie będzie w niej uczesniczyc np, Pyros~, Shilirius ~ i polowa TK, bo wola bronic Szwedów
Pandorian technomancer
26-04-2006, 18:58
@ Franolex
A gdzie ja napisalem ze niemial AoL ?
Dopuki beda ludzie którzy zastraszeni beda rzucac itemy, runy to PA zawsze bedzie najlepsza metoda na zarabianie. Pomijam fakt ze nawet jak zaplacisz to i tak padniesz ;). a oddanie wszystkich uh to tylko glupota.
@ gildi TK... zostawie to bez komentarza, zaden z hlv szwedzkich z TK nie stanie nigdy po stronie polaka, dajecie sobie tylko zludna nadzieje na to ze jestescie bezpieczni. Jesli tu jest Anielski Pył niech on powie co znaczy bezpieczenstwo w TK.. zabil go dzis relyt za milczacym przyzwoleniem innych czlonkow TK i tak bedzie z kazdym z was. Pewnie zaraz Agata xd mi powie ze nieznam sytuacji itd itp ;). Ale to tylko twoje zdanie, Tomek tez nic nie powie woli siedziec cicho i nadal miec zludne nadzieje na "bezpieczenstwo" A wy durne dzieciaki nadal noscie runy, bursty za swoimi szwedzkimi kolegami.
Pandoria to martwy swiat juz. to plac zabawy Trio :wiking: z Halmstad oraz
relyta i drottera. Tu placisz i grasz jak nie to predzej lub pozniej padasz lub siedzisz po PZ.
@ dzidka (hyhy aka Pandragon~) Agato czy wirtualne buziaki od 18 latka z halmstad sa az tak cenne ze dla nich warto zdradzic przyjaciół ?? zreszta pewnie i tak gra toba spowrotem Rasta hry hry.
kur... już nie mogę na twoje posty patrzeć bo huja sie odzywasz jak kurwa guwno wiesz..... udajesz mądrego a tak naprawde huj wiesz Anielski Pyl padł trudno ale Relyt napewno za to odpowie Thor nie lubi po za tym jak bije sie jego gildie ... i nie mów mi że TK nie zapewnia ochrony czy widzisz żeby ktoś padł.. od Thldusa, Drottera , Relyt ca? X(
Franolex
27-04-2006, 12:35
Moim Zdaniem Jedynym polakiem ktory sie nie boi szwedów jest Makaveli Of chaos.
Jak go lal na 86lvlu Drotter makaveli zaczol go nawalac i Drotter pisal do Thor pee ktory mu pomogl bo by padl, ale mam nadzieje, ze w koncu od niego padna xD
Hi.
Nie wiem dlaczego postanowilem przylaczyc sie do tej beznadziejnej dyskusji, ale napisze kilka slow.
Po pierwsze nalezy zauwazyc ze w grze nie ma znaczenia jakiej jestes narodowosci, ale to juz mowiono setki razy, wiec zostawie ten watek.
Jako przedstawiciel "ciemnej strony" (PA, PK, ect.) nie bede dementowal glosow o Power Abusingu z naszej strony, gdyz to prawda :)
Zamiast plakac na forum i wyzywac w grze zrobcie cos innego, jesli nie mozecie, zmiencie server lub przestancie grac.
Zabijamy dla wlasnej przyjemnosci i korzysci, jestesmy obojetni i nie obchodzi nas co o nas myslisz, czy placzesz przed kompem czy miales hacka ect.
Face it, If you can't, adios.
/Zikk aka Sick aka player killer aka power abuser
Ps. co do lizania du** szwedom to nigdy nie zylem dobrze z The Trio i wcale sie nie lubimy i wcale mi nie pomagaja w NICZYM.
Xzonixek
27-04-2006, 14:55
Omg znawcy serwera-.- Widziałem co sie działo w kwietniu w thais (Pol Noobs 8-20 lvl i kilka wyższych+ Pendragon vs Swe Thaldus przyszedl i takie tam) wielu polaków było ze szwedami ale nawet ja potrafiłem zaatakowac Rhaldusa i go zredować a gdyby nie Thaldus to by padł.
Od kilku miesięcy(2-3) świat umiera. Zaxx Hunter (mój główny przykład) stojąc przed domkiem dostaje sd w banie i co robi?-wchodzi do domku i sie loga. Wiem że takie osoby jak Spellcoaster czy Lukasz Tabak (3mał ze swe) prędzej czy później padną.
Pandorian technomancer
27-04-2006, 15:44
kur... już nie mogę na twoje posty patrzeć bo męski narząd płciowya sie odzywasz jak kobieta lekkich obyczajówa guwno wiesz..... udajesz mądrego a tak naprawde męski narząd płciowy wiesz Anielski Pyl padł trudno ale Relyt napewno za to odpowie Thor nie lubi po za tym jak bije sie jego gildie ... i nie mów mi że TK nie zapewnia ochrony czy widzisz żeby ktoś padł.. od Thldusa, Drottera , Relyt ca? X(
Tak widzialem Spytaj Anielski Pyl ile razy padl, spytaj tych ktorzy odeszli/ wyrzucono ich z TK. Jestes im potrzebny jestes cacy, jak tylko podpadniesz ich kolega z innych gildi to juz jestes be ;P i albo padasz i maja cie w dupie albo wywalaja cie z gildi. Pozatym jesli nie potrafisz napisac zdania bez uzywania wulgaryzmów to tylko nalezy Ci współczuc.
@ zikk :D :cup: o co jak o co ale o trzymanie z Trio :viking: nikt cie nie posadza przynajmniej ktos kto troche zna sytuacje na serwie. btw. gratzz PvP bylem naprawde pod wrazeniem twojego filmu z DH Questa.... tylko czemu zadrzala ci reka i nie dobiles thaldusa z SD... byl bys bochaterem ;P i legenda... tak tylko ze wtedy moglbys zostac tylko biernym obserwatorem wydarzen na serwerze zamiast je kreowac.:p
Masz racje zabawa jest najwazniejsza , to tylko gra, ale zawsze bedzie jakies ale, zabijasz bez zmruzenia oka ?? odragowujesz stres z reala ?? leczysz swoje kompleksy ??. czemu jedni graja dla zabawy i expia, zwiedzaja, pomagaja ?? a inni wymuszaja, zabijaja itd... <wiem wiem toj umysł zainfekowany jest przez diabla > to tylko niewinny zarcik w stosunku do twojego comenta z strony. Ja osobiscie nic niemam do Ciebie zreszta jak do innych graczy, jestem tylko bezstronnym obserwatorem ;P. Jak w kazdej grze RPG musi byc "jasna" i "ciemna " strona.
@Franolex a czego ma sie bac jesli ci co go zabijaja pojawiaja sie w jego comencie jako jego najlepsi przyjaciele... :p . Pozatym Makaveli... to zgrany zespół :D.
generalnie Tibia nie jest gra dla wrazliwych dzieciaków przynajmniej na Pandori.
dobrze napisal Kondrad: jesli nic nie mozesz zrobic to zmien serwer albo skoncz gre.
głowa do góry, coco jumbo i do przodu ;P
do admina/ moderatora Temat do zamkniecia.
Teraz mi sie przypomniala ta bodajze druga wojna, przez n00bow nazywana Pol vs Swe <a tak naprawde Yuroth and company vs. Independence czy jak sie wtedy nazywali :P>. Zgraja n00bow w Ab stala przed depo i krzyczala Pol r0x, Swe sux i tym podobne teksty a jak tylko sie zjawil Nareli przed depo cala rzesza ludzi wskoczyla do depo, a on ich nawet lac nie chcial -.-.
A co do PA i PK to uwazam ze to jest hmmm... powiem inaczej, Tibia jest gra MMORPG w ktorej praktycznie w ogole nie jest zachowany klimat RPG<fantasy>, ale sa ludzie ktorzy chca tworzyc taki klimat poprzez uzywanie nie wspolczesnego jezyka itp. i to jest ok tak? Ale nie mozna zapomniec o tym ze swiat fantasy to takze zle istoty i tzw PA czy PK chca tworzyc klimat RPG, chca sie wcielic w postac o zlym charakterze i to wszystko.
A to ze wy ich powyzywacie itp. to napewno wam nie pomoze
Signed,
Royal Globi, retaired archer from Pandoria
kur... już nie mogę na twoje posty patrzeć bo hu.. sie odzywasz jak kur guwno wiesz..... udajesz mądrego a tak naprawde hu.. wiesz Anielski Pyl padł trudno ale Relyt napewno za to odpowie Thor nie lubi po za tym jak bije sie jego gildie ... i nie mów mi że TK nie zapewnia ochrony czy widzisz żeby ktoś padł.. od Thldusa, Drottera , Relyt ca? X( mówie do pandorian Techno...
Walekifa
27-04-2006, 23:08
kur... już nie mogę na twoje posty patrzeć bo hu.. sie odzywasz jak kur guwno wiesz..... udajesz mądrego a tak naprawde hu.. wiesz Anielski Pyl padł trudno ale Relyt napewno za to odpowie Thor nie lubi po za tym jak bije sie jego gildie ... i nie mów mi że TK nie zapewnia ochrony czy widzisz żeby ktoś padł.. od Thldusa, Drottera , Relyt ca? X( mówie do pandorian Techno...
I kto to mówi? :S
Pandorian technomancer
29-04-2006, 13:06
@ fred
Jesli nie masz nic do powiedzenia tylko powtarzanie non stop tych bredni jakie wam wmawiaja w TK to lepiej nic niemów.
@ topic
Temat do zamkniecie. Wojny na Pandori nie bedzie. Bedzie dalej tak jak bylo. Placisz grasz nie placisz predzej czy pózniej padasz.
Mithgar XX
03-05-2006, 18:40
Wbiłem się na noob chara i zagadałem do Szweda, czy jestem hunted i czy muszę bulić...Poprostu zobaczcie na nasze forum, trzeba placić Thor Pee kase, zeby grać. Twój lvl x 2. Czyli mam do zaplacenia 132k...-.-.
Btw. Co się teraz dzieje? Polacy się nawzajem wybijają...Opamiętajcie się, bijecie nie tych co trzeba-.-.
Walekifa
03-05-2006, 21:36
@ UP
Chciałeś tą wypowiedzią zaszpanować jaki masz lvl? :>
@ WOJNA
Niee ma,jest tak jak było.Polacy płacą,biją się na wzajem. to nie jest wojna pl vs. swe . to jest poprostu tyranie słabszych lvli przez best lvl'i i nie chodzi o żadnych swe... Bo polacy też mają w tym udział.
@ down
:s tak to wyglądało
Mithgar XX
04-05-2006, 10:34
@ UPChciałeś tą wypowiedzią zaszpanować jaki masz lvl? :>
-.-. Nie, gamoniu, rusz łbem.
A o tej ,,wojnie" wiesz shit.
Morgaroth
04-05-2006, 16:02
Ja tam nie mam co się bać deda , ani hunta. Nikt prawie nie wie o moim istnieniu , a sam o takich rzeczach dowiaduje się po czasie :] , ale pewny jestem , że kiedyś napewno taki np. Thor wpadnie do "mojej jaskini" i strace mój "piękny" , tworzony przez rok lvl. Pilnujcie się pandorianie !!
P.R...
Mithgar XX
04-05-2006, 16:33
Beware, beware..
Thor Pee here!
UP = jaki ty masz lvl? Bo o n i nie huntują zazwyczaj 15-25lvl..
Morgaroth
04-05-2006, 20:26
Teraz mi sie przypomniala ta bodajze druga wojna, przez n00bow nazywana Pol vs Swe <a tak naprawde Yuroth and company vs. Independence czy jak sie wtedy nazywali :P>. Zgraja n00bow w Ab stala przed depo i krzyczala Pol r0x, Swe sux i tym podobne teksty a jak tylko sie zjawil Nareli przed depo cala rzesza ludzi wskoczyla do depo, a on ich nawet lac nie chcial -.-.
Z tego co wiem właśnie przez to Szwedzi denerwują się i tępią Polaków. Przez to, że nasi kochani rodacy wpychają nos w nie swoje sprawy i za dużo mówią. Ludzie nie szykujcie się na wojne tylko przestańcie kłamać na temat innych. Wielki Wódz przemówił :baby:
*UP
Wole nie ujawniać się... do czasu...
Mithgar XX
04-05-2006, 22:44
Wtf, co ci szkodzi, jak lvl robiłeś rok...Hmm...PL na Pandorii, musze pomyslec, jak ci na imie :>. CHyba, zebys napisal priv z twoim nickiem :D
A de Brava nie lepszy od drottera i szczerze mówiąc cieszyłbym się jakby zabrali smoczek dziecku:) niech go zabiją...będzie jednego palanta mniej...z dwojga złego na tym serwerze wolałbym eby padł ktos z polaków...taki wulfgar (nie bede wspominał za co) albo taki gonzalez;)
bo ze szwedami nigdy na tym serwerze jakos nie miałem zatargów...prawda jest taka ze polak polakowi frajerem więc niech tak będzie.
Jesli chodzi o But Maniu Tu nie wynosi sie z Pandori, postanowil walczyc!!:)
pfff jiwyni sie odezwał....ty noobie,ciesz sie ze juz nie gram na pandorii bo bym cie do rooka zje***ł ,chyab ze jestes kolejnym noob ownerem:d
napewno masz cienkie skile bo nie bylo cie nawet na liscie.
Pandorian technomancer
05-05-2006, 14:05
pfff jiwyni sie odezwał....ty noobie,ciesz sie ze juz nie gram na pandorii bo bym cie do rooka zje***ł ,chyab ze jestes kolejnym noob ownerem:d
napewno masz cienkie skile bo nie bylo cie nawet na liscie.
Hybryda... nie oceniaj innych podłóg siebie.
A de Brava nie lepszy od drottera i szczerze mówiąc cieszyłbym się jakby zabrali smoczek dziecku:) niech go zabiją...będzie jednego palanta mniej...z dwojga złego na tym serwerze wolałbym eby padł ktos z polaków...taki wulfgar (nie bede wspominał za co) albo taki gonzalez;)
bo ze szwedami nigdy na tym serwerze jakos nie miałem zatargów...prawda jest taka ze polak polakowi frajerem więc niech tak będzie.
z swoim lvl na pandori nawet nie byles w kregu zainteresowan tych co tak naprawde Pk uja i Pa suja. co oni mogli z Ciebie wylotowac... p-set (zart) ty poprostu nie miales lvl na tyle wielkiego zebys był wart fraga. Sam sobie narobiłes problemów na Pandori wtykajac nos w nieswoje sprawy.
@ Topic
Hie hie zaczoł sie nowy rozdział w gnebieniu pandorianczyków FoT sie rozpadło, teraz kazdy kto ma wysoki w miare lvl sam próbuje jak najwiecej wyrwac dla siebie. czesc tych ludzi którzy mieli hunta oplaciła sie, inni robia szybkie wypady w celu zabicia konkretnej osoby i wracaja do PZ. ;).
co tylko potwierdza to co pisza na tym forum ludzie którzy choc troche znaja sytuacje serwera. Płacisz grasz, nie płacisz odchodzisz/padasz.
Cześć Wszystkim moim zdaniem powinnismy walczyc jeśli sie poddamy to szwedzi beda nami rządzic i robic z nami co chca z drugiej strony mamy małe szanse na wygranie ale zawsze jakies sa dobra taktyka pelno rónów duzo hlvli z wszystkich miast... To nie my chcieliśmy wojny tylko szwedzi sami zaczeli zabijac naszych to ze thaldus ma 163 lvl nieznaczy ze niemozna go zabic mozna go otoczyc kilku pk bedzie go bila a reszta tylko stala i uhala jesli thaldus uzyje UE to zabije zwykłych ludzi nie tylko pk i za to moze dostac bana lub delte konta :D nie poddawajmy sie !!!
Właśnie dlatego niektórzy z nas kreują się na abuserow i player killerow. Jak widac na załączonym obrazku, teoria szczęścia szanownego kolegi zawiera się w takim oto obrazie:
Zjednoczmy wszystkich Polaków, jesteśmy przecież narodem nad narodami. W liczbie siła, powtórzmy historie i przepędźmy Szwedow z gry! W końcu Tibia jest czymś wiecej niż tylko grą...Jest całym moim życiem, nie potrzebujemy szkoł (jak widać po ilości błędów ;) ani pracy...Przecież świat pełen tylko polskich graczy będzie piękny!
A teraz na poważnie....
Czytam co poniektóre posty i czasem człowiek się zaśmieje, czasem zaduma...nad głupotą niektórych graczy, z całym szacunkiem oczywiście...
Wyciągając doświadczenia z innych gier, głównie MUDów, ktorych zawsze byłem zagorzałym fanem, zauważam, ze nie istnieje tu coś, co nazwaliśmy kiedyś ze starszymi kolegami "role playem"/
Nie będę/nie chcę się tu rozpisywać na ten temat, mam tylko nadzieję, ze choć niewielka liczba fanów tej gry potrafi zrozumieć zachowanie takich graczy jak Zikk, Pyros, Tie...
Esencją role playing jest wlaśnie to, ażeby kreować sie, być charakterystycznym i nie utonąć w monotonii...
To, że ktoś oskarża mnie np o zabijanie Polaków, "lizanie swe" itd świadczy o braku dojrzałości, pomieszanego z nieświadomością wyższych celów tej gry...
"Trójca" - mówię tu o wyżej wymienionych, odgrywa pewną rolę. Nie chodzi tu z pewnością o podlizywanie sie komukolwiek, lecz o spełnienie sie, wobec z góry zaplanowanych ambicji .
Gdyby kogololwiek zainteresował ten temat, proszę o komentarz w tej sprawie. Dla nas gra pozostaje w kręgu gier...życie toczy się dalej, pozostają rodzina, praca, dom...
Pozdrawiam wszystkich czytelników tego posta i zachęcam do skromnej refleksji.
Pyros Xelith
Morgaroth
05-05-2006, 16:38
Ciekaw jestem czy Ginewra byłaby wstanie zrobić coś z tym , ale problem jest w tym , że od jakiegoś czasu nie gra :( Z tego co wiem to pracuje... , a szkoda , bo ona ma dobry wpływ na Szwedów , zwłaszcza na Thaldusa , a jeśli chodzi o mój nick to Globi nie raz zamienił ze mną słówko (jeśli mnie znasz prosiłbym o milczenie). Eh szkoda mi tej naszej kochanej pandori , ale nie mam zamiaru zrezygnować z gry. Nawet jeśli miałbym płacić , a w ostatecznośći przerzuce się na Infernię :p
UP
Ciekawe , najpierw wymieniłeś w "trójcy" Pyrosa , a później się podpisałeś Pyros Xelith ? Przepraszam jeśli coś pominęłem.
Ginewra nie pracuje, ma natomiast duzo nauki, jak to na studiach...
Podpisalem sie dwojako tylko i wyłącznie z przypadku...
Ciekaw jestem czy Ginewra byłaby wstanie zrobić coś z tym , ale problem jest w tym , że od jakiegoś czasu nie gra :( Z tego co wiem to pracuje... , a szkoda , bo ona ma dobry wpływ na Szwedów , zwłaszcza na Thaldusa , a jeśli chodzi o mój nick to Globi nie raz zamienił ze mną słówko (jeśli mnie znasz prosiłbym o milczenie). Eh szkoda mi tej naszej kochanej pandori , ale nie mam zamiaru zrezygnować z gry. Nawet jeśli miałbym płacić , a w ostatecznośći przerzuce się na Infernię :p
UP
Ciekawe , najpierw wymieniłeś w "trójcy" Pyrosa , a później się podpisałeś Pyros Xelith ? Przepraszam jeśli coś pominęłem.
Nie pamietam , zebys mi kiedykolwiek zaszedl za skore, i mam nadzieje , ze tego nie zrobisz, nie radze nas wyzywac za to co robimy, bo jesli tak zrobisz to na infernie rowniez sobie nie pograsz ;)
Wiekszosc z tych, ktorzy tu pisza, jest tylko banda noobow, ktorzy nie rozumieja na czym ta gra polega.
Pandorian technomancer
05-05-2006, 19:43
Nie będę/nie chcę się tu rozpisywać na ten temat, mam tylko nadzieję, ze choć niewielka liczba fanów tej gry potrafi zrozumieć zachowanie takich graczy jak Zikk, Pyros, Tie...
Esencją role playing jest wlaśnie to, ażeby kreować sie, być charakterystycznym i nie utonąć w monotonii...
To, że ktoś oskarża mnie np o zabijanie Polaków, "lizanie swe" itd świadczy o braku dojrzałości, pomieszanego z nieświadomością wyższych celów tej gry...
"Trójca" - mówię tu o wyżej wymienionych, odgrywa pewną rolę. Nie chodzi tu z pewnością o podlizywanie sie komukolwiek, lecz o spełnienie sie, wobec z góry zaplanowanych ambicji .
Pyros Xelith
Stawiajac sie w towarzystwie Taia i Zikka obrazasz ta dwójke. Zarówno Adrian jak i Kodrad nie ukrywaja w grze ze sa polakami, ty za to wstydzisz sie tego, udajesz ze nie rozumiesz po polsku, na pytanie odpowiadasz "understand, speak english plizz" mówisz ze jestes swe, cos w tym jest moze tak bardzo zasmakowałes w nich ze stałes sie jednym z nich ;)
Gry typu Tibia na swój sposób pokazuja twoje rzeczywiste oblicze, zabijajac i naduzywajac siły wobec słabszych leczysz tylko swoje kompleksy z rzeczywistowci, brak akceptacji, brak zycia towarzyskiego, kreujesz w grze kogos kim nie mozesz byc w rzeczywistosci.
Jesli dla Ciebie wyzszym celem tej gry jest zabijanie, szerzenie teroru, wymuszanie haraczy, zastraszanie to chyba jednak ty jestes nie dojrzały i nie pojmujesz istoty gry jaka jest Tbia.
btw. pamietam jak biegales na 30 lvl i prosiles czy mozesz bic cyce na Poh ;).
Kolejny raz potwierdzileś tezę, że w tibie grają głównie dzieci...smutna prawda.
Kilka słów sprostowania:
Nigdy nie mówiłem, że nie jestem Polakiem...oczywiście nigdy również nie potwierdziłem :) To, że większość uważała mnie za obcokrajowca spowodowane było faktem, że nigdy nie rozmawiam na default w innym języku niż angielski, z oczywistych powodów.
To "wy" przypisaliście mi taką etykietę, przyjaciele zawsze wiedzieli. Różnica polega na tym, że nie jesteś w moim kręgu przyjaciół, a więc o czym tu rozmawiać?
Moje osobiste życie to jak dotąd pasmo sukcesów zawodowych i prywatnych, tu nie trafileś... ( ajaj)
Pełni się zgadzam z Harpoon wreszcie ktoś napisał coś mądrego a nie cały czas słyszymy mądrość Pandoriana techno~
Pandorian technomancer
05-05-2006, 22:30
... Różnica polega na tym, że nie jesteś w moim kręgu przyjaciół, a więc o czym tu rozmawiać?
zdziwił bys sie bardzo bys sie zdziwił :)
Moje osobiste życie to jak dotąd pasmo sukcesów zawodowych i prywatnych, tu nie trafileś... ( ajaj)
Pewnie w swoim CV umieszczasz lidzbe fragów i lvl z Tibie ;) (zapomniał bym pewnie niewiesz co to CV, bo przy twoich sukcesach zawodowych to nie jest wymagane) ;)
@ freed
pamietaj .... do końca i koniecznie połknij ;)
Mithgar XX
05-05-2006, 22:34
Dla nas gra pozostaje w kręgu gier...życie toczy się dalej, pozostają rodzina, praca
Prawda, ci co mieszyaja gre do rl zycia, zle koncza. Przpadek matki, co dostala z krzesla od syna...
Pandorian Sokrates powiedział kiedyś takie słowa "wiem że nic nie wiem" i to w twojim przypadku pasują idealnie tylko że ty "nie wiesz że nic nie wiesz :)" o Pandorii tylko że tobie sie wydaje że coś wiesz
czyżbyście uważali, że zjedliście wszystkie rozumy? nawet po 10 latach gry ciagle bedziemy noobami pod pewnymi względami ;)
Morgaroth
06-05-2006, 13:27
czyżbyście uważali, że zjedliście wszystkie rozumy? nawet po 10 latach gry ciagle bedziemy noobami pod pewnymi względami ;)
Zgadzam się z tobą w 100%. Każdy popełnia błędy i jeśli chcemy kogoś za coś winić najpierw popatrzmy na siebie.
oMg jesli ma by naprawde woja na pandori... to napewno polacy ja przegraja:/ grlaem ponad cale wakacje na pandori i wiem co sie tam dzieje,nawet polak polaka zabije,wiec co tu mowic o zjednoczeniu sie?No nic powodzenia zycze:]
Mithgar XX
06-05-2006, 18:45
Up ...
POlak polaka zabije. Ok, ale tak jest na wszystkich serwach pvp, gdzie jest od groma pl =czyt.noobow, ktorzy wybijaja sie nawzajem, ale dobra...
Tutaj jest tak, do 40*50lvl padasz od zwyklych pk, a od 55*60lvl biora sie za ciebie Drottery, Relyty itp...Nie wiem, szukaja jakiegos przeciwnika, chca pvp pocwiczyc. Wymyslaja jakies bzdurne powody, a jak uda ci sie uciec do pz, najczesciej slychac ,,pay.
Do ,,highlvlnapandoriirandompekerow!!
Startujcie do rownego sobie, a nie walicie ludzi z dwa razy mniejszym lvl niz wy. Pvp na otsach sobie cwiczcie. Was, jak mieliscie takie levele, co my, nikt nie ruszal, bo to wy mieliscie wtedy najwieksze lvle. Zabijacie, my tracimy czas, aola albo itemy, skille i lvl leci w dol, tracimy czas, bo teraz z powrotem trzeba to odrobic. Jestescie zadowoleni, jak w 3 osoby trapujecie 1 osobe o dajmy na to 50lvl mniej?
Sorr za brak polskich znakow, ale klawiatura mi sie rozwalila.
Up ...
Wymyslaja jakies bzdurne powody, a jak uda ci sie uciec do pz, najczesciej slychac ,,pay.
Napisz co Ty byś zrobił mając teraz 100 level na Pandorii. Masz możliwość zarobku, wykorzystujesz to. Proste.
Poza tym chciałbym podpisać się pod pierwszym postem Harpoon'a.
@Do wszystkich zabitych.
Elementem każdej gry jest ryzyko, ten dreszczyk gdy biją Cię wysokie levele, albo gdy Ty zabijasz, czyż nie po to się gra? Mówiłeś, że tracisz bardzo dużo padając... Magia Tibii polega na tym, że wkładasz pracę i czas, które możesz w każdej chwili stracić. Moim zdaniem to prawie hazard, nie możesz narzekać bo zaczynając gre, podejmujesz ryzyko przegranej.
Ja juz tu nie moge :D:D. Ludzie, jak to ktos okreslil: "polaczki" zakonczcie gre w tibia i zacznijcie zyc :P, bo to za bardzo was pochlania. Poza tym powinniscie wyruszyc na masowa wyprawe do Szwecji i pozabijac wszystkich Szwedow.
Jak czytalem ostatnie posty to tylko plakac mozna <ze smiechu>. Ile to wam mozna tlumaczyc ze to jest gra -.-, tak tak tylko gra i narodowosci za wiele wspolnego nie maja. Ci Polacy ktorzy zabijaja "polaczkow" bardzo dobrze robia, bo udowadniaja ze dla nich narodowosc nie ma znaczenia.
Jak wam sie nie podoba na Pandorii to poprostu zmiencie serva, inni jakos tam graja i normalnie lvle tluka.
"Polaczki", mam prosbe, zacznijcie tu pisac jak sie czegos nauczycie, a nie piszecie co wam slina na jezyk przyniesie.
@Morgaroth
Sorry, ale po nicku z forum Cie nie kojarze :P, jakbys mogl to napisz mi nick z tibii na priv ;]
Up ...
POlak polaka zabije. Ok, ale tak jest na wszystkich serwach pvp, gdzie jest od groma pl =czyt.noobow, ktorzy wybijaja sie nawzajem, ale dobra...
Tutaj jest tak, do 40*50lvl padasz od zwyklych pk, a od 55*60lvl biora sie za ciebie Drottery, Relyty itp...Nie wiem, szukaja jakiegos przeciwnika, chca pvp pocwiczyc. Wymyslaja jakies bzdurne powody, a jak uda ci sie uciec do pz, najczesciej slychac ,,pay.
Do ,,highlvlnapandoriirandompekerow!!
Startujcie do rownego sobie, a nie walicie ludzi z dwa razy mniejszym lvl niz wy. Pvp na otsach sobie cwiczcie. Was, jak mieliscie takie levele, co my, nikt nie ruszal, bo to wy mieliscie wtedy najwieksze lvle. Zabijacie, my tracimy czas, aola albo itemy, skille i lvl leci w dol, tracimy czas, bo teraz z powrotem trzeba to odrobic. Jestescie zadowoleni, jak w 3 osoby trapujecie 1 osobe o dajmy na to 50lvl mniej?
Sorr za brak polskich znakow, ale klawiatura mi sie rozwalila.
May 14 2006, 22:10:21 CET Killed at Level 67 by Zikk
and by Tie Pogromca
:) ;)
Na Pandorii zrobiło sie gorąco po tym jak Fenza z Drotterem zabili Kim de'Brava.. i chyba szykuje sie wojna cos o tym sądzicie proszę komentować
;)
korzystając z okazjii....mam komunikat do gonzaleza - " wyczyśc mi buty paziu"
Dark'Conqueror
15-05-2006, 16:21
Hybryda - ale ty jesteś zj****y bez kitu
Zikk-zwaliłes se jak zabiłeś Mithgara?
Zikk i co stanoł ci jak go zabiłeś ?? słuchaj ja wiem że musisz się dowartosciować w tibi bo w RL to twoje jedna porażka ale nie musisz aż tak tego pokazywać ja wiem że zabicie dla ciebie 65 knight to wielki wyczyn ale nie wszyscy tak sądzą przy czym biorąc fakt że biłeś go jeszcze z 113 rp to gratuluje wyczynu :] :cup:
Zikk i co stanoł ci jak go zabiłeś ?? słuchaj ja wiem że musisz się dowartosciować w tibi bo w RL to twoje jedna porażka ale nie musisz aż tak tego pokazywać ja wiem że zabicie dla ciebie 65 knight to wielki wyczyn ale nie wszyscy tak sądzą przy czym biorąc fakt że biłeś go jeszcze z 113 rp to gratuluje wyczynu :] :cup:
Wiadomość Zikk'a miała na celu ukazanie przeciętnego użytkownika tego noobowskiego forum, który kozaczy i wyzywa na forum natomiast w grze nie potrafi nic, większość z was należy do tej grupy ludzi.
Nie wiem czy sprawia wam przyjemność wyzywanie kogoś na forum, nawet gdy macie świadomość, że jest to bez sensu , i że nie macie racji.
My natomiast mało mówimy, dużo robimy.
Mithgar XX
16-05-2006, 15:26
May 14 2006, 22:10:21 CET Killed at Level 67 by Zikk
and by Tie Pogromca
:) ;)
Haha, ale masz powód do dumy, gz dla ciebie, Tie i jeszcze pare osob, ktore z wami byly.
Jak zwykle prosili jakiś newbie po drodze, żeby bloczyli drogę, uniemożliwiając ucieczkę.
Combo coś też wam nie wyszlo ( o ile jakieś było ).
Może lepiej było exit dać.......................<lol>
P.S.
Zikk, ile mam płacić?
Stała opłata, Lvl x 2?
Chociaż i tak nie zamierzam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.