Pokaż pełną wersje : Kanał RSS na tibia.pl
Czy chcielibyście dostawac newsy kanałem RSS?
Odpowiedzcie.
Jakie wiadomości?
Kanały RSS to takie, dzięki którymi można sprawdzić czy np. są nowe wątki na stronie nie wchodząc na stronę
Wiem, co to są RSS -.- Pytałem, o jakie dokładnie wiadomości chodzi... Newsy?
Dla mnie by było lepiej, jakby przychodziły newsy ze strony głównej tibia.pl na pocztę, coś w stylu subskrypcji;p(może i RSS dawałby podobne działanie, ale subskrypcja wygodniejsza:>)
oczywiście że newsy, chociaż jeszcze osobiście chciałbym Hunted
Ja bym wolal takie cos w roli smsa, bo wiadomosc na maila itp jest beznadziejna, latwiejszy dostep mam juz na tibia.pl niz na majla, a kom mam zawsze, tyle ze czasem mnie nie ma dluzej przy kompie to by mnie zadawalaly smsy o newsach etc :]
[Cięta riposta]
@up
A ja bym wolał żeby specjalny posłaniec przyszedł do mnie wyrecytował newsa a na dodatek odpowiedział na wszystkie pytania... bo wiesz smsy czasem nie dochodzą a takiego posłańca to zgubić trudno
[/Cięta riposta]
Kanał RSS z niusami to wg mnie dobra rzecz. Najlpeiej abybył zoptymalizowany aby działał z firefoxem to to już miodzio by było.
zawsze moga Ci jacys bluzniercy pobic poslanca. a jak widac, jednokomurkowcy maja sie dobrze ... niestety ... takie czasy. czego nie przeczyta w smesie, stwierdzi ze nie istnieje :(
Kanał RSS z niusami to wg mnie dobra rzecz. Najlpeiej abybył zoptymalizowany aby działał z firefoxem to to już miodzio by było.
A najlepiej to by było sprawdzić użytkowników której przeglądarki jest najwięcej i zoptymalizować pod tę przeglądarkę;p(pod inne też, ale w IE jak będzie to musi działać)
Moim zdaniem to bezsens... Jak chcę to wchodzę na tibia.pl a nie mi jakiś spam będzie wyskakiwał (oczywiście byłyby reklamy) i jeszcze pamięć żzerał :P
w sumie newsletter to nie jest zly pomysl, ale ja osobiscie takich rzeczy nie lubie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.