PDA

Pokaż pełną wersje : Wyprawa do Elf Village

Midarth
10-07-2004, 12:05
NO to macie filmik:

http://members.lycos.co.uk/midarth/elfyvillage.rec

Comment plx

Re.Down:
U mnie się wszystko ładniutko sciąga nie ma wyczerpanego limitu...

Re.Re.Down :D :
Dla ludzi znających Whickeda to było tak: <logowanie>
Midarth: siema
Whicked: wlasnie na ciebie czekam, idzemy to elf village rób hmmy.
Pozatym jeśli patrzyliście na akcję przy liczeniu arkanów chłpoak wspomniał że przyjdzie z 40 master sorcem Khaniem i będzie UE. Lvl i mlvl zaczynam trenować jak w/w Whicked załatwi mi pacca.
Pozdrofka!

PS. Ktos pytał o świat: Libera

Winged Vallor
10-07-2004, 12:54
Nie kce sie sciagac ;( albo mam cos spie***ne

mqrcin
10-07-2004, 16:03
Chyba naprawde nie znales tych terenow bo tam bez gfb i sd bym sie nie wybieral. Bylem tam kiedys swoim sorcem ok.30 lvlu to sam zrobilem quest na dole. Tam sie chyba zdobywa time ring, crystal ball... nie pamietam bo to juz bylo dawno. Pamietam ze do zabicia jest 4-5 arcanistow, ds, pare ghouli i oczywiscie scoutow. Sam zrboilem tego questa. Obok jest smok na ktorym zginalem zaraz po zrobieniu questa :P. Wez pare SD na arcanistow jak tam bedziesz szedl.
Co do filmu to szkoda ze nie wchodziles na chwile jak qmpel wchodzil liczyc arcanistow.Wiesz tak na sekundke zeby widzowie tez mogli obejrzec co jest na gorze :P
Masz niezly mlvl, ale mozesz jeszcze troche popracowac nad lvlkiem.

C YA IN TIBIA

ARES DE'BUCHANAN, MQRCINEK

kostek38
10-07-2004, 16:16
filmik cool ;) podoba mi sie gdyz jeszcze niewidzialem ten elf village musz sie tam przejsc na te questy z kolega

THX :D

By$iu
10-07-2004, 19:13
Filmik strasznie nudny.Nic ciekawego...

nie wiem
10-07-2004, 19:24
Moze mnei nazwiecie LOL-em ;( ale powidzciemi jaki program jest potrzebny aby odpalic ten filmik bylbym w 7 niebie :] :))

Lig@
10-07-2004, 21:36
Oryginalnie dodany przez mqrcin
Chyba naprawde nie znales tych terenow bo tam bez gfb i sd bym sie nie wybieral.

Ja do elf village chadzałem bez ani jednego gfb. Zrobiłem tam w jakąś godzine knightem na 38lvl'u ~20k expa. o ile dobrze pamiętam to poszło jakieś 15 uh'ów. Byłem tam tylko raz, bo elfy mają shitowy loot. teraz chadzam z qmplem na mass-dragi. Jutro będzie temat w zdjęcia ;]

rozii
10-07-2004, 22:24
Filmik mi sie podobal dzieki niemu wiem o quescie i o tym miejscu, fajnie by bylo roz**** tych arkanistow na gorze. No troche kiepsko ze gfb nie wzioles tam bylo mocno potrzebne, ale coz z kolega sobie daliscie rade.

Filmik mi sie podobal, a i jeszcze jedno pytanko swiat jaki?

Mako
11-07-2004, 19:16
patrze ze ten twoj kompel to jakas piz*a... na tym lvlu nie moglk z taba zrobic tego questa amagad... filmik jest troszke nudny gdyz bylem t65am nie raz i to dla mnie nic ciekawego:) ale dobrze ze tym co jeszcze tam nie byli sie podoba :)

gratzz zrob jeszcze z questu
:)

ssjgt
11-07-2004, 22:23
Oryginalnie dodany przez nie wiem
Moze mnei nazwiecie LOL-em ;( ale powidzciemi jaki program jest potrzebny aby odpalic ten filmik bylbym w 7 niebie :] :))

No jestes LOL-em bo w pierwszym temacie działu pisze jak nie skapniesz sie to to jest TibiCam i bez zbednych postow plx

natalek
12-07-2004, 00:40
wkoncu zobaczylem jak wyglada ta wioska xD

Coldain
31-07-2007, 15:44
Aby uniknąć bezsensownych komntarzy wprowadziliśmy ograniczenie dotyczące smarowania chlebka margaryną kujawską.

:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup:

Ep'Dulin
15-08-2007, 16:08
Midarth czy mogę prosić o wysłanie filmu na rapidshare albo coś innego ? :)

Dialog
15-08-2007, 17:39
omg ale z was arecheolodzy ^.-