Pokaż pełną wersje : czyszczenie mintwalin
Sir Asmon Aldoro II
05-04-2006, 15:18
wybrałem sie na Mintwalin, bo mi nudno było:
http://rapidshare.de/files/17253706/huncik.rec.html
film troche przynudza, ale jak ktoś zamierza tam expić to warto obejrzeć
Vampir-Der Reaktywacja
05-04-2006, 21:31
hail celesta ^^ dla mnie fajny 1 comment xD
Granteon
05-04-2006, 21:47
Niezly Film. Dzieki Tobie wiem już jak tam dojść i wiem czy dam rade czy nie;)
no fajny dla noobkow droga sie przyda
@up: Bardziej dla newbie...
Gz wyczyszczenia mintwalin! Teraz moze wyczyscisz Dark Catedral lub cos podobnego. :]
Zala Milis
05-04-2006, 22:00
a ja nie moge sciagnac ;/ rehost plax?
Diamonic
05-04-2006, 22:13
CO ZA IDIOTA! Gratuluje, zostałeś kandydatem do zostania największym kretynem forum!
Co do topicu, gratz. ;) Przyda się co poniektórym "noobkom" tak znanym newbie...
CO ZA IDIOTA! Gratuluje, zostałeś kandydatem do zostania największym kretynem forum!
Co do topicu, gratz. ;) Przyda się co poniektórym "noobkom" tak znanym newbie...
loool to moze ty jestes nobkiem i w sprawdz co znaczy "noob" a to oznacza gracza poczatkujacego i nieznajacego sie jescze na tibi/innej grze w ktora zaczyna grac.
Sir Asmon Aldoro II
05-04-2006, 22:37
niepowiem, że jesteś noobkiem ale napewno newbie, który ma maxymalnie ze 20 level i na oczy niewidziałeś mino maga -.-
jak mam wyczyścić katedre to jutro dam filmik dla tych newbie co niewidziały assasina lub dark monka ...
Diamonic
06-04-2006, 08:24
loool to moze ty jestes nobkiem i w sprawdz co znaczy "noob" a to oznacza gracza poczatkujacego i nieznajacego sie jescze na tibi/innej grze w ktora zaczyna grac.
Noob - osoba, która dopiero zaczęła grać w Tibię i mówi wszystkim, że ma pełno kolegów i 300lvl na kyrze, że masz hunta, itp. Prosi o free itemy pod depo i takie tam badziewie.
Newbie - osoba, która dopiero zaczęła, ale się do tego przyznaje i chce się czegoś o tej grze nauczyć...
Nie wiesz to STFU.
malyjanek
06-04-2006, 13:34
Gz wyczyszczenia mintwalin! Teraz moze wyczyscisz Dark Catedral lub cos podobnego.
moze u mnie w domu wyczyscic bo burdel mam :P
a co do filmu niezly cos odmienngo bo mintwalin jakos dawno tam nie bylem i fajnie znow zobaczyc :)
Sir Walus
06-04-2006, 13:39
AHAHAHA Pompieram tego komenta raczej no-pvp to jest syf a nie server denerwujom mnie te noby gralem na ponad 12 serverach najwiekszy muj lvl to 104 ale zaczynałem grac i mnie zbanowali a moim motem jest tibia padłes powstan power rede ;]:p :p :p :p
_/
Adde Sir Walus pozdrowionka
ja tesz niemam za czysto ;p
Sir Asmon Aldoro II
06-04-2006, 15:00
po cholere dawać filmy, bo kurwa newbie gadają, że dla noobków a inne noobki pieprzą, że maja 100+ levele i kumpli GM, ale H-levele już najgorsze tylko krytyka im w głowie ... sami byście na tym levelu lepiej tego niezrobili, więc nieszpanujcie
P.S.: poprawcie ortografię :)
Sir Asmon Aldoro II
06-04-2006, 15:04
po cholere dawać filmy, bo kobieta lekkich obyczajówa newbie gadają, że dla noobków a inne noobki pieprzą, że maja 100+ levele i kumpli GM, ale H-levele już najgorsze tylko krytyka im w głowie ... sami byście na tym levelu lepiej tego niezrobilo, więc nieszpanujcie
z tą stroną coś sie wali, bo ten tekst: "kobieta lekkich obyczajówa" nienapisałem i za h*ja niemoge usunąć
@up - a wiesz, co to jest autocenzura? To jest takie śmieszne coś, że zmienia wulgarne/niepożądane słowa na inne.
@Sir Walus - a mnie denerwujOM nooby, ktUre nie potrafJOM pisać POPOLSKÓ :(
Filmik całkiem niezły. Zastanawiam się, czy nie wybrać się tam na wyższym lvl'em moim drutem... Jeśli wybiore się, to będzie to twoja zasługa :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.