zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wielki problem bez wyjscia

Hunter Faranel
05-04-2006, 16:47
:( mam taki problem : sciagam tibie z dowolnej stronki i ja instaluje i kiedy ja wlanczam poszczególne elemeny tla sa pomnozone i gra strasznie tnie a kiedy urochomie wejde na acca to wide cyferki zamiast graczy i zamiast skrzynki depo jakis syf i kwiatek na gorze prosze o pomoc !!

Rybzor
05-04-2006, 17:05
Naucz sie pisać chłopcyku?

Hunter Faranel
05-04-2006, 17:08
niema ortek a tak po 2 temat to nie "ile zrobilem ortek" ale noobX(

sir Tifejo
05-04-2006, 17:16
niema ortek a tak po 2 temat to nie "ile zrobilem ortek" ale noobX(
Koledze, ktorego zreszta popieram, chodzilo o "pisanie ze zrozumieniem", z Twojego posta nie wynika absolutnie NIC, oprocz Tibii i cyferek.

Hunter Faranel
05-04-2006, 17:22
Koledze, ktorego zreszta popieram, chodzilo o "pisanie ze zrozumieniem", z Twojego posta nie wynika absolutnie NIC, oprocz Tibii i cyferek.
oki sprawa jest taka
mam tibie, nieraz juz w nia gralem i mialem formata wczoraj no i sciagam tibie wlanczam a tam 30 nog koni 20 rak od tej baby itd. a gra tnie jak chol...
no i sobie mysle ze wejde na acca i tam bedzie spoko i wchodze i widze ze wszystkie postacie to tylko okolo 4 cyferek

Slyth
05-04-2006, 17:26
zrb moze screena ;P

Rybzor
05-04-2006, 17:28
@up
No juz wiecej rozumiem, pewnie cos Ci sie z grafika pitoli, ale dalej nie wiem o co chodzi z wchodzeniem na acca i widzisz jakies 4 cyferki:P, sprawdz sterowniki do karty graficznej i takie tam :P

Heliwurab
05-04-2006, 17:40
@Up

"I takie tam". Ryba jak zwykle potrafi pomóc ;P

zrób najlepiej formata, moze pomoże B)

Hunter Faranel
05-04-2006, 17:50
wyslijcie mi moze istalator albo tibie.spr z folderu tibi na adres [email protected]

Helixaw
05-04-2006, 17:55
reinstalka tibii, sciagnij jeszcze raz i zainstaluj w innym folderze.

Hunter Faranel
05-04-2006, 18:13
nic nie dziala sciagnalem u kumpla i to sam, chyba tiba na stronie jest zepsuta :P

sir Tifejo
05-04-2006, 19:01
nic nie dziala sciagnalem u kumpla i to sam, chyba tiba na stronie jest zepsuta :P
A z jakiej strony sciagales? Sciagnij z tibia.com/.pl, to sa strony pewniackie :P. Jesli sciagnales z w/w to juz nie wiem...

Zala Milis
05-04-2006, 19:02

a sciagales instalke z innego zrodla i bawiles sie sterownikami? moze zainstalowales sterowniki nie pokolei po formacie?( zaczynaj od sterownikow od plyty glownej a potem reszta)

Jaki masz system operacyjny ciolku?

Hunter Faranel
05-04-2006, 19:13
ale sciagalem u kumpla dla pewnosci u niego tez zepsute sie sciaga bo jak tylko u mnie by sie zle sciagalo to bym formata zrobil

emilok
06-04-2006, 09:15
ale sciagalem u kumpla dla pewnosci u niego tez zepsute sie sciaga bo jak tylko u mnie by sie zle sciagalo to bym formata zrobil
Ale skąd ściągałeś?? Z tibia com? Ja przez dwa lata nie dostałem żadnej skopanej instalki ztamtąd, a wam się udało w kilka dni dostać dwie. Wina leży po waszej stronie mniemam.

Zrób tak, odinstaluj tibie, wywal wszystko co poniej zostało, ściągnij directX nowego, ściągnij sterowniki do karty grafiki ze strony producenta, jeśli masz płyte z tych nowszych to ściągnij sterowniki do płyty głównej ze strony producenta, wejdź na tibia com (http://www.tibia.com/home/?subtopic=download) zaklikaj tam że chcesz ściągnąć, ściągnij, otwórz, zainstaluj w nowym miejscu [ inna nazwa foldera/inna partycja ], przyjdź i powiedz nam że pomogło, albo zamilknij na wieki.
---------------
Jeszcez jedno, czym spowodowany był poprzedni format dysku? Nową częścią do komputera? Syfem jakimś? Czy poprostu?

Bradwen Hellscream
06-04-2006, 09:57
sprobuj wylaczyc antyaliasing i filtrowanie anizotropowe w karcie graficznej ( u mnie pomaga )

Evan Pall
06-04-2006, 12:53
Odnistaluj tibie sciagnij ja z http://www.tibia.com albo http://www.tibia.pl nie wgrywaj zadnych hackow bo po 1 to nielegalne a po 2 moze to jest przyczyna (nie mowie ze ich uzywasz) jak to nie pomoze to znaczy ze masz cos zrabane z karta graficzna zainstaluj nowe sterowniki... :P

Hunter Faranel
06-04-2006, 17:33
Thx Thx Thx Wylanczylem Filtorwanie Azotropowe I Jest Luz Tjhx Thx