Pokaż pełną wersje : Cipsoft
Pewnie dostane za to bana albo coś, ale żyjemy w wolnym kraju :)
Cipsoft nie lubi graczy?:P
http://img346.imageshack.us/img346/2402/12cq.jpg ==>>http://img346.imageshack.us/img346/2959/25vi.jpg
Draconis Dragontooth
05-04-2006, 21:50
haha w sumie to prawda :D Gz sokolego wzroku ja tego nie zauważyłem :P
Ależ Zabawne huahauhauahauhauahua
Uśmiałem się .. do łez !!!!!!!!!
Moim zdaniem Cipom zalezy natym zeby ludzie nieoszukiwali tylko grali normalnie, legalnie a szczególnie na tym zeby placili za ta gre!
Jak myslisz czemu soul points laduja sie szybciej z promocja i paccem niz bez? Po to wprowadzili wlasnie soul points np. zeby ludzie kupowali pacca i ladowali soule 20 minut zamiast meczyc sie godzinaki na przeludnionych rotach etc..
A co do fakersa tez niezauwazylem nigdy.. ;p
Lowca Knight
05-04-2006, 21:55
w sumie fucker jest :) jakby nie patrzyl
Zylkolak
05-04-2006, 22:01
Gratz Kamchal niezla spotrzegawczosc nigdy sie szczerze mowiac nie przygladalem :dance:
Diamonic
05-04-2006, 22:09
Ależ Zabawne huahauhauahauhauahua
Uśmiałem się .. do łez !!!!!!!!!
Moim zdaniem Cipom zalezy natym zeby ludzie nieoszukiwali tylko grali normalnie, legalnie a szczególnie na tym zeby placili za ta gre!
Jak myslisz czemu soul points laduja sie szybciej z promocja i paccem niz bez? Po to wprowadzili wlasnie soul points np. zeby ludzie kupowali pacca i ladowali soule 20 minut zamiast meczyc sie godzinaki na przeludnionych rotach etc..
A co do fakersa tez niezauwazylem nigdy.. ;p
I-RON-IA otóż to... szkoła, pytanie pani z polskiego co to ironia i wszystko jasne...
Zala Milis
05-04-2006, 22:11
no i co w tym dziwnego??
spojrzcie na wlasne dlonie i zobaczycie, iz palec srodkowy (fakers:P) jest najwiekszy. taka jest nasza ludzna (?) anatomia.
co do cipow: skoro nie podoba ci sie zycie Facc to masz 2 wyjscia:
1. kup Pacca.
2. zacznij grac w cos innego np. Lineage 2, ET, Guild Wars'y.
no i co w tym dziwnego??
spojrzcie na wlasne dlonie i zobaczycie, iz palec srodkowy (fakers:P) jest najwiekszy. taka jest nasza ludzna (?) anatomia.
co do cipow: skoro nie podoba ci sie zycie Facc to masz 2 wyjscia:
1. kup Pacca.
2. zacznij grac w cos innego np. Lineage 2, ET, Guild Wars'y.
A kto powiedział, że ja nie mam PACCa? Mam PACCa ale widze co Cipsoft robi z FACCami i to mnie troche przeraża
Duch Guardi
05-04-2006, 22:43
ktoś kiedyś na forum pisał " Gdyby nie pacc to niebyło by facc , to pacc placi za to żeby facc mógł grać"
--
topic:
już dawno to widziałem
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.