Pokaż pełną wersje : GS i sd
siemka chce sie wybrac niedlugo na jakiegos Giant spidera moim druidem (20 lvl, 31mlvl- wiem wiem jestem wolniejszy) ile tak SD zejdzie mi na 1 Gs?
Bedziesz walil za ~200hp, a ze gs ma 1300, to zejdzie ci 6-7sdkow.
Edit
@Down : I tak nieoplacalne
@down down : jesli nie ma, to ma pecha i nie uzyje czaru.Temat wyczerpany.
dzieki za odpowiedz czyli w przeliczeniu na kase jest to 6-7 sd( jeden 200 gp) to 1.2-1.4k ale moze cos z K-seta wypadnie :))
A nie lepiej zamiat sd walic z hmm? wiem ze jetes wolniejszy ale gdy wezmiesz utani hur to chyba bez problemu uciekniesz...
no niestety pacca nie mam 8) a powiedzice gdzie jest najblizszy GS obok Carlin tak zeby mozna bylo uciekac ?(
pozdro
Vanhelsen
11-07-2004, 01:10
Na PoH jest jeden dobry resp i szybki, a droga ucieczki jest naprawde dluuuuga. I możesz isc z HMM zamiast SD, zaopatrz sie w Time Ringa i to ci powinno starczec na ucieczke przed GSem, ale mniej SD w pogotowiu i UHy (combo to chyba 200hp ale niejestem pewien)
Wiesz gdzie ja tobie polecam tłuc GS? Jest takie miejsce koło Venore że wchodzisz na góre i widzisz GS.Do tego miejsca łatwo dojśc jak wiesz gdzie jest domek Wydy masz łatwo.Żeby tam dojsc musisz wejsc an pietro z wyda,po prawej masz taki mostek idziesz tam w góre potem w lewo.Zauwazysz drabine(a na skale sa witch),zchodzisz na dół maczeta obinasz krzaki zabijasz waspy i jednego szkieleta idziesz w lewo i zchodzisz w dol.Jak dobrze trafiles zauwazysz tabliczke z napisem:"dalej czeka smierc!" lub cos takiego idziesz w lewo zabijasz pajaki a na gorze masz GS.Latwo go tam tluc bo mozsz w razie czego zejsc na dol.
@down
Utamo Vita.Może wziaśc mana fluidy nawet po to żeby sie vitować.No najwiekszego hita z:c-helmet,blue robe,drag shield,skull staf,p-legs załapałem za 201(00:58 You lose 201 mana blocking an attack by a giant spider).
@Up : Tylko raczej nie ma gdzie biegac...zluruje sobie gsa pod dziure, bedzie wchodzil (sd) i od razu hita zalapie...
tak to dość beznadziejne.
Spokojnie na POH możesz iść, jeśli masz odpowiednie doświadczenie to zabijesz gsa bez utan hut, bohów, time ringa i innych pierdół. Aha żeby to zrobić przedewszystkim naucz sie na pamięć drogi ucieczki między krzakami i zabij tam wszystkie szczury i inne potworki które mogą zablokować ci tą drogę. Poruszaj się zawsze tą samą drogą ucieczki, dokładnie te same ruchy, aż dojdziesz do wprawy i zabije cie dopiero... lag
Gs.Ta możesz wziąść sd nie opłacalne ale co tam aha i gfb jakby cię szczury miały bloknąć ały czas mowa o pohxD albo przedtem szczurki wybijasz nigdy nie biegnij w cyklopy i archery i nie luruj gsów z polany bo huntery cię napadną i zabiją:-)
Jak chcesz zaliczyc tylko gsa to biez sd, ale to jest nie oplacalne nabije ten 26lvl i uciekaj i z hmm wal
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.