Pokaż pełną wersje : 2 Dragi solo 14lvl Paladin
Gollumek
06-04-2006, 14:48
Niedawno jakiś gość (zapomniałem nicka) pokazywał filmik jak próbuje zabić Draga na 14 lvl Sorcererem.
Dzisiaj ja przedstawiam moje dzieło: 14 lvl Paladin próba draga
Obejrzyjcie naprawde warto :D:D
http://rapidshare.de/files/17330281/dragsolo14.rec.html
Dla tych co oglądnęli to powiem, że wróciłem tam,zabilem drugiego Draga i wypadl mi Dragon Shield.
@Edit: Bardzo prosze o komenty :D
czesciowo pokazales jak sie smokow nie zabija szczegolnie tego 2 : pamietaj jak walczysz ze smokami unikaj stania przodem do pyska i nie podchodz za blisko
bo hita z lap ci walnie i moze combo za o ile sie nie myle 300 hp ,ale oglnie gz za zabicie 1-szego smoka
Dark Eduardo Knight
06-04-2006, 19:58
ABUAHAUHUAHUHAHAUHA JAKA POMPA PADL BAUAHHAHAHAHAHAH
po 1 .zle miesce do bicia draga dla pala (noob)
po 2. ile miales uhów ??(2 ?)
po 3. BUAHAHAHAHHA
po 4. z takimi skilami to na cyce
Gollumek
06-04-2006, 21:35
ABUAHAUHUAHUHAHAUHA JAKA POMPA PADL BAUAHHAHAHAHAHAH
po 1 .zle miesce do bicia draga dla pala (noob)
po 2. ile miales uhów ??(2 ?)
po 3. BUAHAHAHAHHA
po 4. z takimi skilami to na cyce
no tylko tam byl dla Pallka kamień i dookoła szło zabijać, a że na czerwonym życiu uciekł przed wejście to nie miałem wyboru musiałem tam przyjść i mi walnął Fireballa 3x i ded xD
@edit:
pozatym nie mialem kasy na UHy. Myślałem, że zabije tylko 1 Draga i pójde ale sie inaczej złożyło xD
Gollumek
06-04-2006, 21:39
czesciowo pokazales jak sie smokow nie zabija szczegolnie tego 2 : pamietaj jak walczysz ze smokami unikaj stania przodem do pyska i nie podchodz za blisko
bo hita z lap ci walnie i moze combo za o ile sie nie myle 300 hp ,ale oglnie gz za zabicie 1-szego smoka
nom gdybym pomyślał to bym poczekał aż sie uleczy i do mnie wróci zamiast się tam pakować :d
Filmik ladny, loot cienkiiii... buu moglby sie zloocic Wand of Inferno :p
Ale i tak fajny :p
Gollumek
08-04-2006, 22:34
Filmik ladny, loot cienkiiii... buu moglby sie zloocic Wand of Inferno :p
Ale i tak fajny :p
hehe to zależy od szczęścia :] :]
ehhh
ciekawe na 14 lvl'u zsolować prawie 2 dragi lecz najbardziej mnie dziwi że to zrobiłeś z takimi skilami;) ja tam z takim lvl'em i skilami bym sie tam niepchał :baby: no ale jak powiedziałem GZ
Gollumek
10-04-2006, 23:34
ehhh
ciekawe na 14 lvl'u zsolować prawie 2 dragi lecz najbardziej mnie dziwi że to zrobiłeś z takimi skilami;) ja tam z takim lvl'em i skilami bym sie tam niepchał :baby: no ale jak powiedziałem GZ
heh sam bym się nie pchał tylko mi się nudziło xD
i przy okazji nakręciłem ten filmik :P
Ja mojego 1 draga zabijalem na 16 lvl i walilem tez z hmm i z lepszymi skilami i w innym miejscu.gdzybys wzial hmm'y to bys tego drugiego zabil.Mi raz zrobil komba z 255 do 12hp:P
Gollumek
12-04-2006, 00:32
Ja mojego 1 draga zabijalem na 16 lvl i walilem tez z hmm i z lepszymi skilami i w innym miejscu.gdzybys wzial hmm'y to bys tego drugiego zabil.Mi raz zrobil komba z 255 do 12hp:P
lol?? ja niewaliłem z HMM :/ - oto cytat "i walilem tez z hmm"
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.