Pokaż pełną wersje : Łamanie zasad
Postanowiłem zamieścić ten temat ponieważ spotkałem się z wieloma przykładami kategorycznego łamania zasad tibi, to denerwuje kiedy nooby, spamują i klną, oni wogule nie powinni się logować! ja gram żeby się dobrze bawić, zdobywać doświadczenie, i przeżywać przygody Tibi, tak więc jeśli ktoś z zażądu przeczyta ten temat i troche pomyśli, to mam nadzieje że odpowiednie osoby zostaną ukarane
Masterek Danio
06-04-2006, 20:29
Loczi."nadzieja jest matką głupców"
Taa w co ty wierzysz ?? jak chcesz grac bez noob'ów to poszukaj ots :faceoff:
Postem swiata nie zmienisz.
Jak juz widzisz jak ktos łamie zasady mozesz zareportowac to uzywajac skrotu CTRL + R i modlac sie, ze ktos odpisze;]
sir Tifejo
06-04-2006, 21:29
Jak juz widzisz jak ktos łamie zasady mozesz zareportowac to uzywajac skrotu CTRL + R i modlac sie, ze ktos odpisze;]
Wlasnie - modlac sie - co i tak niewiele da - kiedys, kiedy jeszcze gralem w Tibie, kazde naruszenie zasad staralem sie reportowac - raz czy dwa ktos mi odpowiedzial, kazal wszystko ladnie wyjasnic i opisac - a kiedy juz to zrobilem, osoba zareportowana nie dostala NIC. Pozniej zaczalem olewac to, i staralem sie przyzwyczajac. Jakos mi sie udalo.
Nie sadze, zeby ten temat mial jakikolwiek skutek, osoby ktore lamia zasady Tibii - zazwyczaj robia to celowo i taki topic - to dla nich "pryszcz".
Spammerski post, nic nie wniesie. Nooby były, są i będą (chociaż kiedyś było ich mniej). Możesz reportować albo się przyzwyczaić. Preferuje tą pierwszą metodę.
Paciorek_ms
06-04-2006, 21:38
95% ludzi w tibce to nooby!
Poprostu tak jest i tak zostanie!
Sam kilka razy prawie kur****y dostalem jak np. chce plynac statkiem a jakis noobek stoi i non stop krzyczy "Job"!
Ale staralem sie przyzwyczaic i udalo mi sie! Chyba bedzeiszz musial zrobic to samo :):faceoff:
Jest takie madre przyslowie "Jesli wchodzisz miedzy wrony musisz krakac tak jak one"
Masterek Danio
07-04-2006, 13:53
@Ryba:
Taa modliłem się i to coś dało [1 raz 8o ]
@sir Tifejo:
Ja przestałem grac w tibie :)
Zasady sa po to by je lamac ;] Chociaz osobiscie uwazam tak samo jak ty.
szymon287
07-04-2006, 14:56
Zasady sa po to by je lamac ;]
zasady sa po to by je przestrzegac
sir Tifejo
07-04-2006, 17:07
@sir Tifejo:
Ja przestałem grac w tibie :)
Jak widac - ja tez przestalem grac. Pisalem o stanie sprzed 6 czy 7 m-cy. Pocinam w Tibie tylko jak juz bardzo nie mam co robic, a to sie zadko kiedy zdarza :)
95% ludzi w tibce to nooby!
Poprostu tak jest i tak zostanie!
O, patrz jakie sa male szanse, ze nie jestes nobem:confused:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.