zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pomocy!! Nie wiem co to jest??

Sharthar
06-04-2006, 20:30
Dzis (8.04.2006r.) skillowalem na cycach na Femor Hills. I co zobaczylem... Odrastajaca trawa, ale nie zwyczajnie odrastajaca!!:dance: Nie wiem moze to jakis quest??8o Co tu duzo gadac zobaczcie film. :D Chetnie dowiedzial bym sie cos wiecej o tym.;]

http://rapidshare.de/files/17354683/dziwneto.rec.html

Rybzor
06-04-2006, 20:50
Lol, fajna nazwa pliku:P, wiem o co Ci chodzi, to trawa ktora odrasta z predkoscia czegos tam;p. Chyba nie da sie tam dostac, moze to jakis quest, wokolo tej towerki jest wiele ksiazek, mozna sie interesujacych informacji dowiedziec, kiedys je czytalem;].

Kumpel mi mowil, ze tylko czaczero z t ringiem na utani gran hur moze wyprzedzic trawke ;D

.B2.
06-04-2006, 20:55
<Rozpoznajesz jakis dziennik>
... Teraz mam informacje ktorych tak bardzo potrzebowalem. Kosztowalo to fortune ale jest z tym moja milosc. Zly Minz schowal moja Caramellie w wiezy w gorach Femur, Bede podrozowal...
... Prawie mnie zabil ale dostalem sie do wiezy. Niestety druid zaczarowal to miejsce jakas magia i trawa jest prawie nie do przejscia ...
... Spotkalem elfa i kupilem maczete. Teraz bede w stanie...
... Niemozliwe! Nie jestem na tyle wytrenowany zeby sciac ta szybko rostaca trawe na tyle szybko zeby oczyscic droge do wiezy ...
... Schowam sie na noc w jaskimi ktora zauwazylem tego ranka kiedy przechodzilem obok, jutro pojde do miasta aby podniesc moje umiejetnosci scinania trawy (lol) Jestem pewny ze jesli lepiej sie z tym zapoznam, bede w stanie to zrobic

Mniejwiecej tyle to znaczy. Niebardzo wiem co to jest, ale wydaje sie ciekawe ;D

Edit. @up Taaa jasne :P i potrafi tak szybko chodzic ze woda to nie problem dla niego:P to raczej dziala tak ze trawa odrasta automatycznie jak sie wejdzie na to pole... no chyba ze jest ktos kto potrafi chodzic tak szybko ze przeskakuje co 2 kratki ;>

Master Mind
07-04-2006, 13:04
Edit. @up Taaa jasne :P i potrafi tak szybko chodzic ze woda to nie problem dla niego:P to raczej dziala tak ze trawa odrasta automatycznie jak sie wejdzie na to pole... no chyba ze jest ktos kto potrafi chodzic tak szybko ze przeskakuje co 2 kratki ;>

Zgadzam się B)

Cahir Mawr Dryffryn
07-04-2006, 15:31
no chyba ze jest ktos kto potrafi chodzic tak szybko ze przeskakuje co 2 kratki ;>

Na lagach tak umiem 8o

kierki11
07-04-2006, 15:32
Ta trawa odrasta tylko wtedy, gdy jakis player na nia ustanie.
Podobno mozna ja sciac magiczna maczeta...
Czyli jest jasne, ze rozwiazania nalezy szukac gdzies w jaskiniach...
Kiedys zajmowalem sie ta zagadka, teraz niemam na to czasu ;)
POZDRO!

Alosh15
07-04-2006, 15:55
Ta tam jest quest i na tibia.org.pl nad nim pracowali i go rozwiazali :] ale szczegoly zostawili w tajemnicy

Ibanez
07-04-2006, 17:38
Dzis (8.04.2006r.) skillowalem na cycach na Femor Hills.
Ekhm... dziś jest 7.04 ale mniejsza o to ;)

Bofedojo
07-04-2006, 17:59
Ta tam jest quest i na tibia.org.pl nad nim pracowali i go rozwiazali :] ale szczegoly zostawili w tajemnicy
Taaa... a ja mam klucz do skarbca w kazo... ;P

Legendy na ten temat kraza od dawna na kontynencie...Wedlug mnie quest polega na tym, aby od jakiegos NPC nauczyc sie scinac ta trawe... (przynajmniej tyle mozna wywnioskowac z ksiazki). Chyba zwykla macheta wystarczy :P

Alosh15
07-04-2006, 21:06
Taaa... a ja mam klucz do skarbca w kazo... ;P

Legendy na ten temat kraza od dawna na kontynencie...Wedlug mnie quest polega na tym, aby od jakiegos NPC nauczyc sie scinac ta trawe... (przynajmniej tyle mozna wywnioskowac z ksiazki). Chyba zwykla macheta wystarczy :P

Nie wierzysz to poszukaj sobie tematu o tym na tibia.org.pl. Do wykonania tego questu sa potrzebne jakies 3 trumny,ale moze quest juz zamkneli to update.

Sharthar
07-04-2006, 23:07
Sorki fakt chyba zegarek mi sie zjeb..!!! A kalendarza nie mam :P

verim1990
08-04-2006, 17:08
Sorki fakt chyba
zegarek mi sie zuwielbiam jeść banany..!!!
A kalendarza nie mam :P

Człowieku czy Ty sie dobrze czujesz, o co Ci w ogóle w tym poscie wyzej?? Coś o zegarq czy o bananach.

@topic
Sharthar troszke sie spóźniłeś bo takich postów było już dużo. Opcja szukaj plx.

CaldO
08-04-2006, 17:18
@UP:

chłopie, wszystko jest ok. moim zdaniem "uwielbiam jeść banany" to zamiennik wulgarnego słowa. Tak ustawił admin forum :]

verim1990
08-04-2006, 17:19
@UP:

chłopie, wszystko jest ok. moim zdaniem "uwielbiam jeść banany" to zamiennik wulgarnego słowa. Tak ustawił admin forum :]

Heh pierwsze słysze, ale skoro tak sądzisz być moze to prawda thx :)).

Upierz
08-04-2006, 20:58
Skoro w dzienniku było napisane że ziomek spróbuje jeszcze raz jak poskiluje ścinanie to może ta trawa jest od pewnego skila ścinania trawy tak jak np. bramka levelowa od pewnego lva

powyższe stwierdzenie jest równie pojechane jak ta cała zagadka :p

Kleszczu
08-04-2006, 23:04
Nikt chyba z was nie mial przygody "Aaa! pod moimi nogami jest trawa!" Chodzi o to ze jestes teleportowany o jedna kratke w prawo i trawa wyrasta a nie ze trawa wyrasta a ciebie przesuwa.... Jestem ciekawy o co tu chodzi

Sir Ghylster
08-04-2006, 23:14
Ja slyszalem ze ta trawa nie odrasta jak sie ma Pacc. Ale to tylko plotka :D