Pokaż pełną wersje : DEMON HUNT - HARMONIA
demon hunt moich kumpli z gildii (i jak zawsze gościnnie sir maximo)
Ekipa:
Nosferatu Moonblade - Elite 68 (po 66)
Ratajczak Revenge - Master 51
Atroniss Moonblade - Elder 46 (po 47)
Sir Maximo - Master 65 (po 66)
http:/gondimil.friko.pl/demon.html
albo
http:/gondimil.friko.pl i wybierzcie dział demon
Teraz musi działać
Nie widze zdjęcia tylko X :(
Dark Trigger
11-07-2004, 12:01
hehe
fajne X
bardzo mi sie podoba
Popraw te zdjecia bo nic nie widze :baby:
Magic Creative from Libera
Niewiem poco sie męczysz te linki co podałeś były dobre tylko trzeba było je wklejać do przeglodarki.
Nawet spox foty. lotu jeszcze niezobaczylem bo linki usunoles.
Hehe bardzo ladne X dawno takich niewidzialem :D X(
A ja widze i gz im lotu z reszta już to zrobiłem dodam że mieli farta? 2 pary g legs:P
Gratz, gratz i jeszce raz gratz. Wy to szczescie macie 2x g-legsy XD. Tylko pozazdroscic. A co do ss.. Tez sa OK.
@ do tych ktorzy nie widza:
Wklejcie linki do przegladarki
Paladinka
11-07-2004, 13:19
GRATAz:D
Fajne ss'y z tych demonow.Ja ogladnelem cala ta strone i jestem podwrazeniem.
Sir Many
11-07-2004, 13:32
hehe zalezy ile demonow zakaicsz to bedizesz miec taki loot :D
Ja ostatnio zakacilem okolo 15-18 i wypadlynam 1 g legsy 8o
megagestapowiec
11-07-2004, 13:33
Fajne sski i gratz lootu :))
Widze że gondi niemogłes się doczekać kiedy ja zrobie skile po 80 i 40lv żeby pojsć na dl ale spoxoczywiście kto zgarnoł najwiekszy wpierd... Nosfe;)
A niedziwe się ze poszedł atroniss jak przez ostatnie 3 tygodnie napierał bp uh a ile juz ich ma 90:).
Dark duffy powruci na Harmonie ale niewiem kiedy zmieniłem serw.A zdjęcia są konkretne narazie Gondi.
mnie tam nie było, tylko kolega z gildii kazał pokazać te screeny, ja pójde jak zdobęde 15 m lvl bo przez te wszystkie pier***ne śmierci nabijam 5 lvli zanim 1 m lvl wskoczy
bardzo fajne sa te screeny... no w sumie loot moglbr byc lepszy :P..ale jak to sie mowi"jak sie nie ma co sie lubi to ise lubi co sie ama ":D:D:D:D:D
no tak brakowało e-plate...
fajne ss'y
gratz lootu :D
mam moze takie głupie pytanko
od jakiego lvlu i mlvlu opłaca sie chodzic na demon hunty? 8o
gratz huntu becznie wygladaja w starej grafie kolorowe bp ja jak sam robie grafe to prog mi zle pakuje i sa errory :( kit ale jeszcze raz gratz ladne ss pozazdroscic tych 2 g legow z lootu no no d shield tez niczego sobie .... i ludzie plx nie nabijac postow tekstami typu widze x jaki piekny x wystarczy ze jedna osoba to napisze i on poprafi anie 28k osob ja mam dlugo te konto na forum a mam malo postow bo komentuje tylko jak cos mi sie podoba anie wszytko co popadnie zeby nabic posty daje glowe ze tak samo robicie w tibi gracie tylko dla lvl skili i eq anie dla klimatu i rpg <----- to bylo kierowane do tych co sa na forum tylko poto zeby bic posty -.-'' ......
No .. teraz widze :D Fajne SS no i oczywiscie GRATZ lootu :P
don'diego
11-07-2004, 21:49
Ja gratuluje huntu oraz nie gratuluje lootu(poza g legsami i d shieldem) poniewaz na takim dugim huncie zwlaszcza demon huncie powinno sie zdobyc przynajmnie wiecej d shieldow i legsow a nawet 2 magic plate armorow (chociazprzyznam ze mpa jest niebywale rzadko wiec moglo wam sie nie trafic)...
Ale jeszcze raz gratz
Pozdrawiam :)
idZi Master Of Dizaster
11-07-2004, 23:39
fajne screeny .. loot tez niezly pozdro
wiesz don'diego... to jest tak: raz byli to wypadl e-plate, z tydzien temu byli to wypadł MM shield teraz byli i wypadl legi. Wypadł cały super staff więc itak jest dobrze. Z tymi kikom a e=plate to przesadzasz, żeby go trafić trzeba mieć fart, a ty jeszcze wyjeżdżasz że 2 naraz to trzeba jeszcze większego farta. A ty to wychodzisz z założeni że z każdych 10 demonów musi coś wypaść i po zabiciu 100 demonów ma sie staff za 4-5m gp... takie moje odczucie
fajne screeny tylko nie wiem dlaczego używasz starej grafy :D
Froggerr
12-07-2004, 10:20
:)) Gratzy wspanialych huntów nic wiecej niepowiem tylko gratzy
a i jeszcze jedno zaco dostałem Bana ??!! ;(
No Gratz pikne screenki ;] Loot sie udal dopiero :D
wypas...GRATZ oby więcej takich : )
Respect for Wade Walker
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.