zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Parcel

djkuter
11-07-2004, 12:42
Jak wysłać parcela? prosze o szybką odpowiedź!!!

Ertai
11-07-2004, 13:19
No jak masz parcela i ten swistek taki -to sie chyba label nazywalo.To wkladasz co tam chcesz do parcela,labela na labelu "use".Piszesz imie postaci do ktorej chcesz cos wyslac,"enter" nazwe miasta.Z zaadresowanym parcelem idziesz do tej skrzynki pocztowej i wkladasz z plecaka/reki parcela na to,kladziesz na ta skrzynke ,a on znika-wysyla sie.

Vanessa
11-07-2004, 13:32
Na początek kupujesz parcel na poczcie. Kosztuje on 15gp. Kupując go dostajesz też label, na którym wpisujesz w pierwszej linijce nick, a w drugiej miasto.
Wkladasz rzeczy do parcela. Najlepiej na końcu włoż label i pamiętaj, żeby przypadkiem nie znalazł się głębiej (w jakimś bagu, który włożysz do parcela na przykład).
Potem tak przygotowaną przesyłkę kładziesz na skrzynce. Jeśli nie chce się wysłać to prawdopodobnie label jest źle wypełniony bądź też jest za głeboko.
To wszystko.

Wystarczyło poszukać na forum, ale mam nadzieję, że zdażysz przeczytać nim skasują ;) .

Ertai
11-07-2004, 13:41
Aha,pamietaj zeby na lebelu po wpisaniu w pierwszej linijce nicku ,kliknac "enter" i wpisac nazwe mista,Nie pamietam co dokladnie z tym zle robilem ,pamietam w kazdym razie ,ze cos tego entera chyba nie wciskalem tylko spacja przesuwalem albo cus i nie chialo sie wysylac.

Survi
11-07-2004, 13:50
@Up
Po imieniu ani po nazwie miasta NIE MOZE BYC SPACJI. Od razu po wpisaniu imienia naciskasz enter, wpisujesz nazwe miasta i dajesz OK.

Klusek07
11-07-2004, 15:23
a mozna w trezciej linijce sie podpisac ??
np.
Cieć
Carlin
Ziom

-_- moze tak byc ?? :baby: ?(

Ertai
11-07-2004, 15:29
O ile mi wiadomo to nie.

Klusek07
12-07-2004, 10:35
qrde ale widzielm gdzies "podpisywac sie na labelu" to o co w tym chodzilo ?? ?( ja bym sprawdzil ale jak wlaczam tibie to mam straszne lagi a jestem daleko od jakiego kolwiek miasta 8)