PDA

Pokaż pełną wersje : Internal error,closing connection.

miki II
07-04-2006, 16:32
Witam.
Mam taki problem po paru minutach grania wyskakuje ten oto error "Internal error,closing connection" klikam "Ok" daje relog i dalej gram ale grafiak jest zmieniona np. zamiast drzew sa crusader helmy sciany sa poucinane a wooden trash wyglada jak pies..
Pisalem juz do Cipsoftu ale nie wiedza jak mi pomoc.
Reinstallowalem praktycznie wszystko: windowsa,DirectX,sterowniki od kart.graf. i cala mozliwa reszte nawet formatowalem dysk ale dalej nic.
Dzieje sie to na kazdym koncie i w kazdym miejscu niespodziewanie.
Wczesniej tego nie mialem zanim mi padl komp(dokladniej HDD) teraz mam uszkodzone klastry na dysku i niewiem czy to moze byc spowodowane tym.
Ale raczej to cos z grafika.
Jakby ktos pytal mam Radeona 7000 64MB.

Shokei
07-04-2006, 21:26
sadze własnie ze to wina dysku jesli masz kase to juz za około 50zł+ mozna kupic dysk 20gb do 40gb nawet ;p ale bad sektory mozna usunąc niestety moja wiedza nie siega az tak daleko ;]

@wieszok
dobrze gadasz ;] niech wezmie dysk od kumpla i zobaczy co i jak ;]

miki II
07-04-2006, 21:50
No i wlasnie w tym problem ze niema pewnosci...
Kupie nowy dysk a sie okaze ze to wina grafiki i kasa w plecy.

Y@hu^^
07-04-2006, 22:27
A moze cos grzebales w pliku *tibia.spr*?

Vanhelsen
07-04-2006, 22:37
A próbowałeś tzw reinstalka tibii?

miki II
08-04-2006, 10:57
Reinstalowalem tibie milion razy... i nie grzebalem w .spr instalke mam z tibia.com jakby ktos pytal...
Serio ten problem jest dziwny nikt niemoze mi pomoc.

Vanhelsen
08-04-2006, 11:37
Porzycz od kolegi dysk twardy, podłącz pod swój zestaw i dowiesz się czy to wina dysku czy pozostałych komponentów, możesz też w drugą stronę, idź ze swoim dyskiem do kolegi. Jeśli okaże się, że to dysk, najpierw załatw formata, może to być tylko wina danych a nie mechaniczne uszkodzenie dysku.

miki II
08-04-2006, 13:04
Robilem juz format...
A kolegow mam takich ze sie boja otworzyc kompa zeby wyciagnac dysk.Dla nich to czarna magia mysla ze jak wyjma dysk to zaraz wszystko padnie i komp do smieci -.-

Lokfync
12-11-2006, 23:31
ja mam to samo tylko ze jak wpisuje pasy i probuje sie poloczyc
to pokazuje sie internal error.closing conection...nie moge sie zalogowac od 24 h;/;/