Pokaż pełną wersje : Muonline Pytanie co do Konta
Zillek Edonek
07-04-2006, 18:44
Mam pytanie co do zakładania konta czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć jak się tam zalogować? Bardzo proszę o szybką odpowiedź...
Błagam pomużcie mi... ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Sprawa jest naprawde prosta,wchodzisz na strone www.muonline.com nastepnie register no a dalej to juz powinno pujsc bez problemowo.;)
(oczywiscie chodzi ci o Global?)
Jeżeli nie radzisz sobie z angielskim na stronie to lepiej nie podchodź do gry...
Będziesz się co 2 minuty pytać wszystkich do czego są poszczególne przyciski, jak zabijać, co gdzie kupić i znane wszystkim "dasz coś?". Tacy gracze nie są mile widziani w grach online. Pograj w simsy -.-
Zillek Edonek
08-04-2006, 11:22
Ta zalogowałem się już kiedyś tyle że jak wpisałem password i accont to ładowanie ciągle się odnawiało i czekałem tak już z godzine i wyłączyłem to więc chyba musiałem żle się zalogoawć...
I jeszcze pytanie co do NickName y prubowałem ze 20 kombinacji typu Chaos Lord itp. ale ciągle to samo:Invalid nickname. Numbers and lowercase characters only. I właśnie nie bardzo kumam o co biega
tylko liczby i małe litery ;)
Zillek Edonek
11-04-2006, 23:04
Dobra dzięki za odpowiedzi jużsię zalogowałem ale mam ostatnie pytanie gdy otwiera mi się okno od Mu online klikam Connect i się to ładuje za każdym razem wczytywanie się nie powodzi a ja nie wiem jak temu zaradzić :confused: :confused: :confused:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.