Pokaż pełną wersje : 21:21 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once
To co w temacie
Jestem ciekaw kto bedzie bloczyl zapewne Alusion knight ale jak to sie potoczy to zobaczymy
Uwazajcie :p licze na good loot
EDIT: No to sie zaczyna 21:24 Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives!
Przegiecie? 21:27 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again.
Zala Milis
07-04-2006, 22:23
ta uciekaj kto moze^^
moze wypadnie SoV?
No to by bylo fajnie albo g helmety, bo u nas jakotakich rarow nie ma
jak ja tak patrzylem to teraz nie az tak trudno orsha zabic przyklad: Pandora ogladalem stamtad filmik i zalatwili go w 5-10 min. moze wypadnie thunder hammer .Tak przy okazji jakby filmik byl to daj link
jak ja tak patrzylem to teraz nie az tak trudno orsha zabic przyklad: Pandora ogladalem stamtad filmik i zalatwili go w 5-10 min
U nas najwyzszy lvl to ~180 ale najbardziej zagielo mnie to
21:27 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again.
Milka518
07-04-2006, 22:44
Loot musi być dobry zresztą napewno nakręcą filmik all sie zobaczy :] :P
ale bym sie wkurzył jak by nie ubili orsha....... X( :evul:
No i cos poszlo jednak nie tak
Alusion knight
Apr 07 2006, 21:50:52 CET Killed at Level 169 by Orshabaal
a to najlepszy knight na pacerze, chyba nici z tego beda:/:/:/
wiecie co bedzie smieszne?? <smiech>>
jak ubijo orsha i nic nie wypadnie:D :D
A tak na serio podobno jak go nie ubijo to on idzie do thais i carlin a potem na wszystko co sie rusza BOJE SIE:baby: ;( :baby: ;( EDIT:ciekawe jak nasi rodacy (sabulus,aires) czy ubijajo wie ktos?? juz na game chacie wolajo Lozasig go go go xD(Lozasig-najlepszy gracz na pacerze)
Wyluzuj, to sie nie stanie, gdybys mial racje, na Refugii (u nas nie rozwalili Orsha :() to by wszyscy dedali :P
Na trade
22:22 Sabulus: 22:21 You lose 325 mana blocking an attack by Orshabaal.22:21 You lose 611 mana blocking an attack by Orshabaal.22:21 Youlose 360 mana blocking an attack by Orshabaal.22:21 You lose 1326 mana blocking an attack by Orshabaal.
nie jest dobrze on ma jakos 4,5k many na max
Na game-chacie:
Orsh is dead.
Loot thunder hammer znowu??? uwaga niepotwierdzone informacje ktos mogl se napisac ja tylko widizalem co ktos pisal nickow nie podaje bo widzialem na 2 kompie ten jest od otsa
Niestety nie
orshabaal 2- Pacera 0
Apr 07 2006, 22:31:04 CET Killed at Level 168 by Orshabaal
Deady Alusion Knighta. Czyżby juz nikt nie byl w stanie go bloknąć?
http://img216.imageshack.us/img216/8241/orshabal34bc.jpg
Male zdjotko ekipki (sabulus!) z orsha :D
Chcial bym pozbierac loot z tych martwych typow... a co do zdjecia to kto jst taki madry zeby isc z takim eq bez aol'a?? to jest warte ~100k
To nie moj screen zobaczylem go na game chacie ... 50 lvl knight chyba by nie szedl na orsha skoro 169 padl B)
WielkieYO
08-04-2006, 00:02
coś długo go biją niema komu go zlurować a blokera też coś niewidać :p Ja to czrno widze xD
Edit: Btw 22:57 You lose 426 hitpoints due to an attack by Orshabaal. xD
Edit2: Apr 07 2006, 22:31:04 CET Killed at Level 168 by Orshabaal
Są to dedy Alusion Knight (4 na liście expa elite knajt) xD
Edit3: Już każdy na pacerze uważa że nikt niebloknie tego bysiora ;])
i wszystko jasne
23:07 Lizard'Jevif: alls player dead by debug
gmy by juz dawno usunely orsha gdyby byl debug... Wedlug mnie zostal przywolany w nieodpowiednim miejscu i czasie. Np. godzina 20:00 Kolo ab tam by i facce walczyly
No wlasnie orshabaal ma tylko jeden i jedyny spawn, i jest on na edron
Dlamnie to nie problem ale jakby sie 100 lvlowi skonczyl pacc to by mial glupio bo 100 lvl sie przyda a nie czeka i na game chacie lapie co sie da i wspiera ich duchowo
Aolde Miko
08-04-2006, 10:14
kończąc temat, Orsh padł na serwie, oto dowód:
http://www.erig.net/kills-bosses.php?world=Pacera
chyba, że 'poległ' wraz z innymi graczami podczas debug'owania o którym wspominał Bakuo, no ale jak by nie patrzeć w statystykach padł :cup: :beer:
gratz dla tych co mieli odwagę się wykazać :)
Jak ktos wie kto bloczyl i jaki loot byl to niech pisze :D
@topic
Gz zabicia orshaa, a myslalem ze sie nie uda
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.