zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Przydal by sie taki maly działek...

Sir Javcio
11-07-2004, 21:45
Tak sobie mysle ze jest dzial w ktorym morzna wypowiedziec sie co bysmy chcieli na stronie tibia.pl ale skoro jestescie OFICJALNYM przectawicielm TIBI w polsce to czy nie morzna by stwozyc dzialu w kturym morzna sie wypowiedziec czego brakuje na w samej tibi . Morzna by tam umiescic uwagi co do bledow a tagrze to czego nam brakuje i za co bysmy byli bardzo wdzieczni jesli by zostalo wprowadzone :rolleyes:

Bardzo dziekuje za morzliweos wypowiedzi
i pozdrawiam wszystkich tibjowiczow :lucznik: :2handed: :blazen: a gdzie rysuneczek czarodzieja i druidka ?? :D

eerion
12-07-2004, 09:27
omg.
Słownik ortograficzny plx.
Bo naprawdę trudno to zrozumieć.
po co taki dział, jak można taki temat i chyba był już taki temat ( wasze marzenia o tibii bodajże)

Fanfi
12-07-2004, 10:18
Jezeli chesz zlozyc propozycje to po co dluzsza draga?
Nieprosciej napisac na forum na stronie tibia.com ??

Parys
12-07-2004, 12:05
Ad. 1) Slownik ort. plx plx
Ad. 2) Gdy juz go kupisz idz na www.tibia.de ( tam amsz taki dzial) lub zloz propzycje na Tibia.com

Pasorzytek
12-07-2004, 20:31
dlaczego tu?? chyba prosta odpowiedz... tu napisze po polsku ktos przetluamczy i wysle ;p a tak to sam musi sie meczyc :baby:

Makrela
13-07-2004, 16:41
Jak sie nie zna angielskiego, to się żałuje. Wogóle jak można grać w tibię nie znając anglika? Chodzi sie i pyta pl? pl?

Dr. Omader
13-07-2004, 17:29
My nie jestesmy GMami, ani członkami CipSoft. Utrzymujemy z nimi kontakt, ale nie mamy wiekszego wplywu na ta gre niz wy. Na tibia.com na forum jest dzial PROPOSALS i tam mozecie dowolnie pisac co byscie chcieli zobaczyc w Tibii. Jednak nawet CipSoft potwierdzil ze nie zawsze znajduja czas na czytanie tych propozycji... co zreszta dobitnie widac.

Nie mozesz napisac swojej propozycji bo nie znasz angielskiego? Jak mi przykro... z tego co wiem to angielskiego teraz juz w podstawowce ucza... ale widze ze nawet z polskim wiele osob ma powazne problemy, nie mowie tu o drobnych pomylkach ale wystarczy spojzec na autora tematu...

Dan the Automator
16-07-2004, 10:49
Oryginalnie dodany przez Sir Javcio
skoro jestescie OFICJALNYM przectawicielm TIBI w polsce

Przykro mi, ale nie jesteśmy ;)...