Pokaż pełną wersje : Przydal by sie taki maly działek...
Sir Javcio
11-07-2004, 21:45
Tak sobie mysle ze jest dzial w ktorym morzna wypowiedziec sie co bysmy chcieli na stronie tibia.pl ale skoro jestescie OFICJALNYM przectawicielm TIBI w polsce to czy nie morzna by stwozyc dzialu w kturym morzna sie wypowiedziec czego brakuje na w samej tibi . Morzna by tam umiescic uwagi co do bledow a tagrze to czego nam brakuje i za co bysmy byli bardzo wdzieczni jesli by zostalo wprowadzone :rolleyes:
Bardzo dziekuje za morzliweos wypowiedzi
i pozdrawiam wszystkich tibjowiczow :lucznik: :2handed: :blazen: a gdzie rysuneczek czarodzieja i druidka ?? :D
omg.
Słownik ortograficzny plx.
Bo naprawdę trudno to zrozumieć.
po co taki dział, jak można taki temat i chyba był już taki temat ( wasze marzenia o tibii bodajże)
Jezeli chesz zlozyc propozycje to po co dluzsza draga?
Nieprosciej napisac na forum na stronie tibia.com ??
Ad. 1) Slownik ort. plx plx
Ad. 2) Gdy juz go kupisz idz na www.tibia.de ( tam amsz taki dzial) lub zloz propzycje na Tibia.com
Pasorzytek
12-07-2004, 20:31
dlaczego tu?? chyba prosta odpowiedz... tu napisze po polsku ktos przetluamczy i wysle ;p a tak to sam musi sie meczyc :baby:
Jak sie nie zna angielskiego, to się żałuje. Wogóle jak można grać w tibię nie znając anglika? Chodzi sie i pyta pl? pl?
Dr. Omader
13-07-2004, 17:29
My nie jestesmy GMami, ani członkami CipSoft. Utrzymujemy z nimi kontakt, ale nie mamy wiekszego wplywu na ta gre niz wy. Na tibia.com na forum jest dzial PROPOSALS i tam mozecie dowolnie pisac co byscie chcieli zobaczyc w Tibii. Jednak nawet CipSoft potwierdzil ze nie zawsze znajduja czas na czytanie tych propozycji... co zreszta dobitnie widac.
Nie mozesz napisac swojej propozycji bo nie znasz angielskiego? Jak mi przykro... z tego co wiem to angielskiego teraz juz w podstawowce ucza... ale widze ze nawet z polskim wiele osob ma powazne problemy, nie mowie tu o drobnych pomylkach ale wystarczy spojzec na autora tematu...
Dan the Automator
16-07-2004, 10:49
Oryginalnie dodany przez Sir Javcio
skoro jestescie OFICJALNYM przectawicielm TIBI w polsce
Przykro mi, ale nie jesteśmy ;)...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.