Pokaż pełną wersje : Palladyn
Czy jak sie gran palladynem to lepiej jest brac łuk i miecz czy tylko łuk ??
Kwadratowe Koło
08-04-2006, 09:03
Nie bardzo rozumiem. Jesli chodzi o tarcze, to luk, spear i tarcza, nie sword.
szymon287
08-04-2006, 09:05
chyba mu chodzi, ze jak mu sie arrowsy skoncza nie bedzie niczym umial bic to swordem ale z sword tez wazy, wiec wybierz sam :P
Ja tam zawsze brałem łuk/kusza + dwarven shield i barbarian axe i byłu cool :P
Ja nie nosiłem i nie noszę broni swoim palkiem, ale pewnie będę nosił (kiedy będę miał CAPa na bolty, bo teraz coś mało).
ViXi Paladyn
08-04-2006, 11:00
Ja tam swoim wczesniejszym palkiem oprucz luku/kuszy nienosilme dopiero na 70 lvl kupilem demon shield bo blokowalem dl :p a tak uwazam ze niepotrzeban jest tarcza wystarczy odlozyc troche amunicji na powrut takie jest moje zdanie
Pozdro ViXi
Trochę amunicji nie ochroni Cię, jak będzie Cię bił knight ze skillami 80/80 i D Lancą. Shielda zawsze trzeba nosić.
Venderer
08-04-2006, 13:47
Trochę amunicji nie ochroni Cię, jak będzie Cię bił knight ze skillami 80/80 i D Lancą. Shielda zawsze trzeba nosić.
Troche przesadzasz :p Mowa tutaj raczej o nisko levelowych paladynach xP
A jak rozumiem ty mówisz o Hi levelach bo nawet i tarcza by takiemu 20 lvlowi nie bardzo pomogła w tym wypadku ;)
Miecza się nosić nie opłaca, lepiej sobie zostawić troche amunicji na powrót. A tarcze najlepiej zacząc nosić poprostu gdy mamy na nią capa (Którego na low lvie może bardzo brakować ;))
@Down
No tak, zaznaczyłem, że tarcze najlepiej nosić ale gdy mamy na nią capa. BO np. taki 15 lvlowy Pallek w full eqip plus jakieś runqi, lina i ew. łopata jakby miał wziąść jeszcze tarcze to brakło by mu capa na runqi...
A tak pozatym to jakei ten knight miał skille? Jak mnie walił qmpel też knight, miałem na sobie Dragonke i 59 shielding to trafiał conajmniej 1/3 hitów...;)
@up
Nosze shielda na każdym lvlu i często się to przydaje. Jak bije Cię jakiś najt to zdecydowanie lepiej mieć shielda. Mojego palka (29lvl 71/58 wtedy) chciał ubić 44 knight. Jego hity wyglądały tak: <chmurka> <chmurka> <chmurka> <chmurka> <chmurka> <zbroja> <hit za 13> <hit za 1> <chmurka>. Dał sobie spokój dość szybko - a to wszystko dzięki temu, że wrzuciłem shielda.
Po pierwsze to nie ma czegoś takiego jak paLLadyn, tylko paladyn.
A co do tematu, to ja swoim palkiem najbardziej lubie speary/gwiazdki czy coś w tym stylu + shield, oczywiście nawet jak ide gdzieś z kuszą/łukiem to biore shield i pare gwiazdek, które prawie nic nie ważą.
Po pierwsze to nie ma czegoś takiego jak paLLadyn, tylko paladyn.
PaladIn.Nie paladyn
PaladIn.Nie paladyn
Paladyn w języku Polskim mistrzu, zobacz sobie w Diablo II, WarCrafcie III i innych Polskich RPGach :P
A w angielskim jest paladin =(
Propan Butan
10-04-2006, 23:07
Troche przesadzasz :p Mowa tutaj raczej o nisko levelowych paladynach xP
A jak rozumiem ty mówisz o Hi levelach bo nawet i tarcza by takiemu 20 lvlowi nie bardzo pomogła w tym wypadku ;)
niepomogla by tarcza...? o lol bez tarczy neiwychodze z depo a mając 25 lvl napadl mnei 70 knight ze skilami 80+(patrzylem na statystyki) i powiem ze bylo to na dragach wiec two handeta mial pewnei...a bez shielda bym neiprtzezyl
Pogromca Królików
11-04-2006, 17:02
tarcze nalezy nosic zawsze a miecza nigdy (juz lepiej sobie fist wytrenic i zabijac slabsze potworki w drodze powrotnej z piesci niz zawalac se capa ciezkimi mieczami -.-)
Silvaeris
12-04-2006, 14:54
@up: Fajny nick 8o
Zasadniczo mistrzu, myślę sobie tak:
do 35-40 lvlu na huntach strzelasz ze strzał (nie mówie tu o samym początku gdzie albo spearkami na trolle albo kamieniami na gobliny, żeby potrenić, ewentualnie troche dobić mieczem/toporem expa)
potem już raczej bolty all the way
Chociaż podobno na GSy z distem 100-105+ się opłaca chodzić ze strzałami ktoś Ci dał/znalazłeś, bo i tak nie doganiają a różnica w szybkości umierania nie boli aż tak. Ja z blokerem na OFie strzelałem strzałami czasem, wychodziło 35k/h tylko strzały szybko lecą.
A co do miecza to ja osobiście, nosze fire sworda (bardzo lekki) i czasem sobie coś zabije.
Pytajnik
12-04-2006, 16:40
@up: Fajny nick 8o
Zasadniczo mistrzu, myślę sobie tak:
do 35-40 lvlu na huntach strzelasz ze strzał (nie mówie tu o samym początku gdzie albo spearkami na trolle albo kamieniami na gobliny, żeby potrenić, ewentualnie troche dobić mieczem/toporem expa)
potem już raczej bolty all the way
Chociaż podobno na GSy z distem 100-105+ się opłaca chodzić ze strzałami ktoś Ci dał/znalazłeś, bo i tak nie doganiają a różnica w szybkości umierania nie boli aż tak. Ja z blokerem na OFie strzelałem strzałami czasem, wychodziło 35k/h tylko strzały szybko lecą.
A co do miecza to ja osobiście, nosze fire sworda (bardzo lekki) i czasem sobie coś zabije.
to juz lepiej nosic skull staffa, bo jest lepszy i lzejszy niz fire sword, a jesli drozszy to ledwie o kilka k
Damian SD
28-06-2006, 08:28
Ja nosze przy sobie dwarven shielda łuk i 300 strzał :baby:
Do 13 lvl'a nosze same speary i skilluje, później kupuje czar na tworzenie strzał (conjure arrow 450gp) i robie 1000 arrows. Później nosze 200 strzał + łuk. :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.