zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Palladyn

urich
08-04-2006, 08:37
Czy jak sie gran palladynem to lepiej jest brac łuk i miecz czy tylko łuk ??

Kwadratowe Koło
08-04-2006, 09:03
Nie bardzo rozumiem. Jesli chodzi o tarcze, to luk, spear i tarcza, nie sword.

szymon287
08-04-2006, 09:05
chyba mu chodzi, ze jak mu sie arrowsy skoncza nie bedzie niczym umial bic to swordem ale z sword tez wazy, wiec wybierz sam :P

Sashion
08-04-2006, 09:54
Ja tam zawsze brałem łuk/kusza + dwarven shield i barbarian axe i byłu cool :P

ripper
08-04-2006, 09:56
Ja nie nosiłem i nie noszę broni swoim palkiem, ale pewnie będę nosił (kiedy będę miał CAPa na bolty, bo teraz coś mało).

ViXi Paladyn
08-04-2006, 11:00
Ja tam swoim wczesniejszym palkiem oprucz luku/kuszy nienosilme dopiero na 70 lvl kupilem demon shield bo blokowalem dl :p a tak uwazam ze niepotrzeban jest tarcza wystarczy odlozyc troche amunicji na powrut takie jest moje zdanie
Pozdro ViXi

ripper
08-04-2006, 13:21
Trochę amunicji nie ochroni Cię, jak będzie Cię bił knight ze skillami 80/80 i D Lancą. Shielda zawsze trzeba nosić.

Venderer
08-04-2006, 13:47
Trochę amunicji nie ochroni Cię, jak będzie Cię bił knight ze skillami 80/80 i D Lancą. Shielda zawsze trzeba nosić.

Troche przesadzasz :p Mowa tutaj raczej o nisko levelowych paladynach xP
A jak rozumiem ty mówisz o Hi levelach bo nawet i tarcza by takiemu 20 lvlowi nie bardzo pomogła w tym wypadku ;)

Miecza się nosić nie opłaca, lepiej sobie zostawić troche amunicji na powrót. A tarcze najlepiej zacząc nosić poprostu gdy mamy na nią capa (Którego na low lvie może bardzo brakować ;))

@Down
No tak, zaznaczyłem, że tarcze najlepiej nosić ale gdy mamy na nią capa. BO np. taki 15 lvlowy Pallek w full eqip plus jakieś runqi, lina i ew. łopata jakby miał wziąść jeszcze tarcze to brakło by mu capa na runqi...
A tak pozatym to jakei ten knight miał skille? Jak mnie walił qmpel też knight, miałem na sobie Dragonke i 59 shielding to trafiał conajmniej 1/3 hitów...;)

ripper
09-04-2006, 02:46
@up
Nosze shielda na każdym lvlu i często się to przydaje. Jak bije Cię jakiś najt to zdecydowanie lepiej mieć shielda. Mojego palka (29lvl 71/58 wtedy) chciał ubić 44 knight. Jego hity wyglądały tak: <chmurka> <chmurka> <chmurka> <chmurka> <chmurka> <zbroja> <hit za 13> <hit za 1> <chmurka>. Dał sobie spokój dość szybko - a to wszystko dzięki temu, że wrzuciłem shielda.

Nagrix
09-04-2006, 09:46
Po pierwsze to nie ma czegoś takiego jak paLLadyn, tylko paladyn.
A co do tematu, to ja swoim palkiem najbardziej lubie speary/gwiazdki czy coś w tym stylu + shield, oczywiście nawet jak ide gdzieś z kuszą/łukiem to biore shield i pare gwiazdek, które prawie nic nie ważą.

$orcerx
09-04-2006, 18:41
Po pierwsze to nie ma czegoś takiego jak paLLadyn, tylko paladyn.
PaladIn.Nie paladyn

Sashion
09-04-2006, 18:45
PaladIn.Nie paladyn
Paladyn w języku Polskim mistrzu, zobacz sobie w Diablo II, WarCrafcie III i innych Polskich RPGach :P
A w angielskim jest paladin =(

Propan Butan
10-04-2006, 23:07
Troche przesadzasz :p Mowa tutaj raczej o nisko levelowych paladynach xP
A jak rozumiem ty mówisz o Hi levelach bo nawet i tarcza by takiemu 20 lvlowi nie bardzo pomogła w tym wypadku ;)

niepomogla by tarcza...? o lol bez tarczy neiwychodze z depo a mając 25 lvl napadl mnei 70 knight ze skilami 80+(patrzylem na statystyki) i powiem ze bylo to na dragach wiec two handeta mial pewnei...a bez shielda bym neiprtzezyl

Pogromca Królików
11-04-2006, 17:02
tarcze nalezy nosic zawsze a miecza nigdy (juz lepiej sobie fist wytrenic i zabijac slabsze potworki w drodze powrotnej z piesci niz zawalac se capa ciezkimi mieczami -.-)

Silvaeris
12-04-2006, 14:54
@up: Fajny nick 8o

Zasadniczo mistrzu, myślę sobie tak:

do 35-40 lvlu na huntach strzelasz ze strzał (nie mówie tu o samym początku gdzie albo spearkami na trolle albo kamieniami na gobliny, żeby potrenić, ewentualnie troche dobić mieczem/toporem expa)

potem już raczej bolty all the way

Chociaż podobno na GSy z distem 100-105+ się opłaca chodzić ze strzałami ktoś Ci dał/znalazłeś, bo i tak nie doganiają a różnica w szybkości umierania nie boli aż tak. Ja z blokerem na OFie strzelałem strzałami czasem, wychodziło 35k/h tylko strzały szybko lecą.

A co do miecza to ja osobiście, nosze fire sworda (bardzo lekki) i czasem sobie coś zabije.

Pytajnik
12-04-2006, 16:40
@up: Fajny nick 8o

Zasadniczo mistrzu, myślę sobie tak:

do 35-40 lvlu na huntach strzelasz ze strzał (nie mówie tu o samym początku gdzie albo spearkami na trolle albo kamieniami na gobliny, żeby potrenić, ewentualnie troche dobić mieczem/toporem expa)

potem już raczej bolty all the way

Chociaż podobno na GSy z distem 100-105+ się opłaca chodzić ze strzałami ktoś Ci dał/znalazłeś, bo i tak nie doganiają a różnica w szybkości umierania nie boli aż tak. Ja z blokerem na OFie strzelałem strzałami czasem, wychodziło 35k/h tylko strzały szybko lecą.

A co do miecza to ja osobiście, nosze fire sworda (bardzo lekki) i czasem sobie coś zabije.
to juz lepiej nosic skull staffa, bo jest lepszy i lzejszy niz fire sword, a jesli drozszy to ledwie o kilka k

Damian SD
28-06-2006, 08:28
Ja nosze przy sobie dwarven shielda łuk i 300 strzał :baby:

Majkelu
28-06-2006, 09:25
Do 13 lvl'a nosze same speary i skilluje, później kupuje czar na tworzenie strzał (conjure arrow 450gp) i robie 1000 arrows. Później nosze 200 strzał + łuk. :p