zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Adresy stron z Keylogerami.

Parys
11-07-2004, 21:54
Po dużej ilości hacków postanowiłem założyć spis wszytkich stron o Tibii, które zawierają wszelkiego rodzaju wirusy/trojany/robaki. Starajcie sie pisac adres z jakims przerwynikiem zeby ktos nie wszedl:

WWW. TIBIA(nie wchodzic tu)PROGRAMS.PRV.PL
TIBIAA. PRV. PL

Wpisujcie tu adresy takich stron. Możecie też wpisywać adresy strona na których ktoś udostępnia takie programy z "niespodzinakami", ale także podróby stron Tibii itp.

]v[ichal
11-07-2004, 21:56
www.tibia.end.pl
z tego co slyszalem jest tu niebezpiecznie ( do tego stronka propaguje (chyba dobrze napisalem ) cheaterstwo , w downloadzie znajdziecie pelno packów z cheatami )

Raul
11-07-2004, 22:08
Z tibia.end ściągnąłem kiedyś fajny programik do logowania. Juz nie używam odkąd mam pacc. To jak mówisz, że tibia.end ma w downloadzie programiki niedozwolone to www.tibia.xx.pl ale tu zapewniają, że bezpieczne.

Villen
11-07-2004, 22:33
Sciagalem z tibi.xx.pl i skanowalem to nic nie wkykrylo(ale i tak juz takich gownie nie uzywam),jedynie co sciagnelem to bezpieczny tasker.

Parys
11-07-2004, 22:37
Tasker sam w sobie jest bezpieczny bo nie jest przeznaczony do Tibii. Moja mama w pracy miala go na kompie od jakis 5 lat wiec spoko. Nigdy nie wiadomo co ktoś doda to programu. Keylogera można nawet wkompilować w kod źródłowy programu......

Btw. Taskera nie używam

PiXik
11-07-2004, 23:30
hmm na tibi xx był ktoś szybiciej i ładniej to mają zrobione jeśli ukardłeś celowo ich pomysł bądź potempion:)

spider-bialystok
12-07-2004, 16:56
www.tibia.end.pl
przez ta strone zaliczylem dzisiaj hacka i moj 22lv palek ma teraz 1lv ;( 8o

Kubakapica
13-07-2004, 02:00
A skąd wiesz, że przez nią? Może miałeś mc z koilowanym keylogerem? Hmm? Skąd możesz wiedzieć? Może jak był u ciebei kumpel to ci wgrał (to zajmuje 10 sekund) Poza tym.... Kto ci kazał programy ściągac? Twoja wina. NIe obwiniaj strony

spider-bialystok
13-07-2004, 10:25
Jestem pewien bo nic innego do tibi nigdy nie ściągałem oprócz owego programu do logowania a program zapewnia że jest w 100% bezpieczny X( Żadnego kumpla do kompa nie puszczam, bo jak coś to my na podwórku siedzimy, nie przed kompem.

Arti
13-07-2004, 15:52
Mojego kumpla hackneli przez download ze stronki tibia.end wiec radze nie sciagajcie z tamtad rzeczy :baby:

Arti
13-07-2004, 15:53
No i jeszcze dodam ze ten kumpel wtopil Crusader Helmet , K - Set , Crown Shield , Fire Sworda no i jeszcze pare dupereli a postac miala chyba .. 27 mlvl :))

szkodi
13-07-2004, 16:21
W programach do czitowania jak jakieś Tibia GG i inne jest od 100 do 700 keylogerów więc minimum tyle osob ma wasze hasla po uzywaniu tego softu. Ja nie uzywam bo moim zdaniem to lamerskie i nie ma zadnej przyjemnosci ze zrobienia hlvlowej postaci na czitach.

n3m3s!s
13-07-2004, 17:12
Programy zamieszczone na tibia.xx.pl sa czyste, wiec nie robmy im zlej reklamy bo to nieladnie ;)

Kubakapica
13-07-2004, 18:37
Oryginalnie dodany przez szkodi
W programach do czitowania jak jakieś Tibia GG i inne jest od 100 do 700 keylogerów więc minimum tyle osob ma wasze hasla po uzywaniu tego softu. Ja nie uzywam bo moim zdaniem to lamerskie i nie ma zadnej przyjemnosci ze zrobienia hlvlowej postaci na czitach.

Ja skanowalem gg, programy do logowania i macra i.... Nie ma ani jednego... NIesamowite, nie?

szkodi
13-07-2004, 20:32
Oryginalnie dodany przez Kubakapica
Oryginalnie dodany przez szkodi

Ja skanowalem gg, programy do logowania i macra i.... Nie ma ani jednego... NIesamowite, nie?

Powiedz mi czym to skanowales :)

Wufei
13-07-2004, 23:16
Oryginalnie dodany przez Raul
Z tibia.end ściągnąłem kiedyś fajny programik do logowania. Juz nie używam odkąd mam pacc. To jak mówisz, że tibia.end ma w downloadzie programiki niedozwolone to www.tibia.xx.pl ale tu zapewniają, że bezpieczne.

tibia.xx.pl została shackowana :/ (offtpic)

Kubakapica
13-07-2004, 23:30
Mks, Norton, Wystarczy tyle. oza tym mam 2 fire wale wiec nich sie pocaluje... NIe uzywal outloka tylko innego emamailera. Nie ma szans. Gdyby bylo 500 key loggerow to by tibia gg zajmowala 8 mb a nie 26,5 kb... Myslenie to przyszłość

n3m3s!s
13-07-2004, 23:36
Mks, Norton, Wystarczy tyle. oza tym mam 2 fire wale wiec nich sie pocaluje... NIe uzywal outloka tylko innego emamailera. Nie ma szans. Gdyby bylo 500 key loggerow to by tibia gg zajmowala 8 mb a nie 26,5 kb... Myslenie to przyszłość

Większość keylogów nie jest wykrywana przez te programy. Gdyby bylo 500 key loggerow to by tibia gg zajmowala 8 mb a nie 26,5 kb...
Tu masz zdecydowanie racje, wystarczy jeden a skuteczny ;)

Elf Tom
14-07-2004, 02:07
Oryginalnie dodany przez n3m3s!s

Większość keylogów nie jest wykrywana przez te programy. Gdyby bylo 500 key loggerow to by tibia gg zajmowala 8 mb a nie 26,5 kb...
Tu masz zdecydowanie racje, wystarczy jeden a skuteczny ;)

Ja skanowałem T-R zawartości downloadu z www.tibia.xx.pl(bezpieczny), www.tibia.pl(bezpieczny), www.tibia.kgb(or)end(już niepamiętam które).pl(niebezpieczny).

Przypominam że T-R(Trojan-Remover) jest specjalnie stworzony do wyszukiwania takiego syfu w programach.

Arti
14-07-2004, 09:46
Ja jestem pewny ze na tibi end sa key logery :baby: no i ze tibia xx jest czysta 8) :))

mati9
14-07-2004, 09:47
Thx ża all poinformowales o stronach z kelogermai
I chyba jeszce www.tibia.xx.pl i www.tibia.end.pl ma kelogera tak mi sie wydaje ale na 100% nie jestem pewien 8)

Xifuzal
14-07-2004, 09:48
na tibia.end.pl jest program umozliwiajacy ci szybki logowanie lecz tak naprawde to keylogger , nie sciagajcie tego bo moj kolega tak zostal shakowany

n3m3s!s
14-07-2004, 10:01
Oryginalnie dodany przez mati9
Thx ża all poinformowales o stronach z kelogermai
I chyba jeszce www.tibia.xx.pl i www.tibia.end.pl ma kelogera tak mi sie wydaje ale na 100% nie jestem pewien 8)

Jest taka zasada, jesli chcesz cos napisac w danym temacie musisz go od poczatku do konca przeczytac zeby nie wyjsc na idiote. Tutaj mamy ewidentny przyklad ze uzytkownik mati9 nie przeczytal wogole tematu. Wniskuje wiec ze napisales to tylko po to zeby nabic post. Pierwsze ostrzezenie.

Tumek
15-07-2004, 17:57
Skoro na tibii end jest keyloger w postaci programiku do logowania to odpowiedzcie mi plx,czy jak usunołem ten program z komputera to juz moge czuć sie bezpiecznie odnosnie do niego ,czy lepiej przeinstalowac na nowo tibie ??

sory , te pytanie moze byc głupie ale jestem nooobem we wszystkim co jest związane z komputerami a nie jest besposrednio zwiazane z tibia ( to sie tyczy również hackowania ) :)

Gremlin
16-07-2004, 07:47
Zapominacie o 2 glownych:
reebow.net (jakos tak, moglem walnac literowke)
co kolwiek z cjb.

Z pierwsza mozecie sie klucic lub nie, ale prawda jest ze z ogolnej ilosci hakow ~50% bedzie spowodowane przez programiki ze strony Reebowa.

Drugie to jest po prostu darmowa domena (tak jak prv.pl) na ktorej ludzie lubia umieszczac haki.

Vilejuw
16-07-2004, 14:30
Tibia.end niby taka fajna stronka mi sie wydawala a wy mowicie o keyloggerach na tej stronce :( :( :(

Nova - ab'dendriel - Vilejuw - sorcerer - 23 lvl - 39 mlvl - 60 fishing - po hacku
Nova - ab'dendriel - Dark Vilej - druid - 11 lvl - 20 mlvl - 43 fishing

Soul Hunter
16-07-2004, 15:07
Ostatnia Rubera przeżyła plagę hacków, wszystko to spowodowane kilkoma (m.in. polakami) robiącymi strony typu .. www.wacek.prv.pl/anihilator***** <-- Rubera Quest , porażka... itd
jezeli dostaniecie adres takiej stronki, z rzekomym filmikiem.. to olejcie osobe lub podejmijcie inne środki..
(to akurat nie było o konkretnej stronie, na temat tibii)

ps. jeżeli jush wejdziecie na taką strone..to zmieńcie sobie cały plik tibii, potem numery....i wszystko..
I kompa se przeszukajcie...przeskanujcie itd.
pozdro

Haker
16-07-2004, 15:51
Uwaga!

na Calmerze (moze i innych servach) działa szajka hakująca!

ich strona to:

http://www.4pla(przerywnik)yers.prv.pl/home/?subtopic=account

NIE LOGOWAC SIE NA TEJ STRONIE!!!!

Po zalogowaniu jest normalna strona tibii.com ale z tą zminą ze każdy tekst jest zastąpiony słowem : Error

Nie dajcie sie shakowac X( X( X(

See you in hell!

------
Edit by Gremlin
MOWILEM nie dawac dokladnych lnkow na ktore ktos moze kliknac przez przypadek.
Wstawiajcie jakies smieci w linku albo przynajmniej wylaczcie konwersje do URL (opcja pod okienkiem gdzie sie pisze post).

szkodi
17-07-2004, 11:15
Mks, Norton, Wystarczy tyle. oza tym mam 2 fire wale wiec nich sie pocaluje... NIe uzywal outloka tylko innego emamailera. Nie ma szans. Gdyby bylo 500 key loggerow to by tibia gg zajmowala 8 mb a nie 26,5 kb...

chlopaki nie wiedza o tym bo sciagneli program z innej strony. co strona to byl dodawany keyloger. a taki o keyloger nie wazy duzo. wystarczy np. plik wazacy iles tam bajtow ktory wjebie Ci sie np do rejestru tibii i bedzie ladnie pobieral twoje dane :P jak ktos umie pisac keylogery to zrobi to baardzo male =)

Myslenie to przyszłość

Pamietaj o tym =)

phoenix(monq)
28-08-2004, 05:40
a czy jezeli tylko wszedlem na stronke reebow to czy musze cos zrobic czy tez jestem bezpieczny

Meroslaw
19-09-2004, 19:00
:baby: A ja mam takie pytanie, wiem że głupie.
Ściągnąłem z tibia.end jakiś program, zainstalowałem, nie spodobał się i wywaliłem. Potem puszczałem antywirusa, Ad-awara (nic nie wykryły) i dopiero potem odpaliłem tibię. Czy uważacie, że jestem bezpieczny? Podczas używania programu tibii nie włączałem. Z góry dziękuję za odpowiedź.

$corcerer
19-09-2004, 19:29
Jak dla mnie to NIE jesteś czysty...
Z takim szajstwem to nigdy nie wiadomo :/

Meroslaw
19-09-2004, 21:12
Nie pocieszyłeś mnie tą odpowiedzią :D Ale dzięki, chciałem, by było szczerze. Czy Waszym zdaniem (zakładając, że mam keyloggera, ale wątpię, całą sytuacja była jakieś 2 - 3 tygodnie temu i nic się nie wydarzyło niemiłego) pomoże, jeżeli:
a) Zainstaluję sobie Firewalla (Kerio, jeżeli to ma jakieś znaczenie)
b) Zmienię hasło w postaci

Myślę, że to powinno pomóc, ale głowy nie dam. Bo gdybym nawet miał tego keyloggera i zainstalował firewalla, to nie powędruje on do tego hackera, bo firewall zablokuje. Z tego, co ewentualnie do niego doszło też by nie skorzystał, bo zmienię hasło. Czy moje rozumowanie jest słuszne? A może po prostu jest jakiś sposób na wykrycie i zniszczenie keyloggera? Z góry dziękuję za pomoc. Zresztą to jest asekuracyjnie, bo myślę, że gdyby chciał mnie schakować, to by to zrobił już dawno. Ale ostrożności nigdy za wiele ;)

joey
19-09-2004, 21:45
ej? a powiecie mi czy TibiaPW z tibia.end.pl "made by Minerwa" jest bezpieczna?? plz

$corcerer
19-09-2004, 21:53
Nie sądzę.

Dan the Automator
19-09-2004, 21:55
ej? a powiecie mi czy TibiaPW z tibia.end.pl "made by Minerwa" jest bezpieczna?? plz

ROTFL!!!!!!!!!!

Chyba troche inaczej sie nazwyał ... :p

El Cubanito
19-09-2004, 22:03
Ludzie - nie wmówicie mi chyba, że Tibia PW jest niebezpieczna ?? Heh - programu uzywam dlugi czas, levelki mam dobre - to chyba powinni mnie shackowac no nie ... ? ;]

pozdro.

Wie ktos wiecej na temat TIBII PW ?