Pokaż pełną wersje : Wiadomości (GNE)
Sir zajacc smialy
08-04-2006, 16:08
No mój WSPÓLNIKU OD PRACY (heh jak dobrze że sie zglosilem do tej TV z jednym z lepszych fake'owców pracuje :D ) Piękne studio :D
Alchander
08-04-2006, 16:16
Fajnie zrobione :)
Podoba mi się...Błyski flashy
Fajna grafa i wogóle tylko błysk troche niedopasowany ale jest spox.
Ciekawe jakie będą wiadomości ;)
Akórat? Akurat.
Hyhy, zapowiada się ciekawie... mogę dać 1 newsa: Powstały wiadomości w formie fake'a. xD
Lord Karrak
08-04-2006, 17:32
Hmmm całkiem ciekawie to wygląda. Odrazu kiedy to zobaczyłem nasunał mi się pewien pomysł. Otóż jak wszyscy pamiętamy jeszce dosyć niedawno była akcja ze 'Zdjęciem Dnia'. Można by niektóre newsy (albo i wszystkie) przedstawiać właśnie w ten sposób, jeżeli autorowi tego posta oczywiście takie coś by odpowiadało i, najważniejsze, chciałoby mu się takie coś robić, bo trzeba przyznać 'trochę' roboty z tym będzie ;). Na przykład w newsie jest wywiad z jakimś słynnym graczem (wątpię w taki obrót sprawy), więc autor tegoż tematu zrobi fake, że osoba robiąca wywiad i osoba udzielająca wywiadu (dobrze by było, jakby miały outfity z RL tibii) siedzą w jakimś pomieszczeniu (na przykład salon w jakimś wielkim domu, kominek dwa fotele, stolik, kawa etc.) i cały ten wywiad się przewija, czyli jest albo animacją flash, albo gifem.
Oczywiście to jest tylko moja propozycja, nic tutaj nie narzucam.
Co o tym myślicie?
Pozdrawiam,
LK
slawekmag
08-04-2006, 19:21
Spox. GNE sie rozkręca. A moje słaaaaaaaawek show 0 comentów.
sazuki san
08-04-2006, 21:17
chetnie wym ci pomugl ale..... nie gram w rl tibie gralem mialem 30 lvl a znowu zaczynam zeby ci wiadomosci jakies zdobyc niedlogo wysle na gg B)
UP@: LOL!? Przecierz to nie wiadomości ze świata Tibii, lecz Tibia.pl...
sazuki san
08-04-2006, 21:39
AA no tak to sorry :o
Pytałeś kto i dlaczego naszym zdaniem jest najlepszym użytkownikiem. Według mnie to Baradax, bo i pożądny fake umie zrobić, albo jak ktoś napisze coś typu "zrób lepszy fake" to nie mówie tekstów typu "Nie wiesz z kim mówisz, to ja wielki Baradax!".
PS. Bez obrazy dla innych wielkich i sławnych fake'owców.
@up: Ty nie zrozumiałeś tego żartu? Było pytanie "Kto jest waszym ulubionym użytkownikiem i dlaczego akurat Dark Kriss?". A fake ładny, tylko, że to głównie tekst... Ale ten żart z użytkownikiem był niezły ;)
pally mikmys
11-04-2006, 15:36
fake spox moze by o tym zarcie zrobic wiadomosci?? :>:p
srednie jak dla mnie, nie lubie tego typu ,,fake'ow''
jezeli nikt Ci nie podaje wiadomości to moze sam zacznij szukac ? ;) Narazie widze ze tylko czekasz az ktos Ci pomysl podsunie
Btw mozesz napisac o tym nowym sponsorze tibia pl
Daj zdjęcie dnia (mógłbym nawet Ci przesyłać), tylko nie takie Tibijskie (normalne, prawdziwe zdjęcia). Nie mam pojęcia co to ma wspólnego ale chciałeś jakiś pomysł xD
Sam również próbuje szukać, ale po co mam pisać o tym nowym sponsorze skoro wiem tylko co wy tzn. tyle co jest w tym newsie napisane, więc to niezbyt ciekawe ;)
A wątpie żeby to była jakaś rewelacja (poza tym że sponsorują Tibia.pl ;) )
Napisz, że to najlepsza hurtownia odtw. mp3, może coś od nich dostaniesz... ; )
slawekmag
12-04-2006, 09:40
Fajnie. Teraz daj newsa, że mentos sie poddał w WBK.:p
Poprostu Pitbul
12-04-2006, 10:07
ej no rob takie wydania z 2 newsamiX( bo tak to to krotkie bardzo jest:(
Sir zajacc smialy
12-04-2006, 10:14
@up
No to sam zrób jakiś fake a nie wybrzydzał.
@topic
No ładnie tylko faktycznie troche krótkie ale ogólnie spoko ;)
BTW. Jak zrobiłeś takie oświetlenie w studio? GIMP-em?
Hmmmm... Miałem nie oceniać fabuły, bo nie ma... Oka!
Pomysł: 8/10 <--oryginalny...
Grafika: 1.2/10 SuX! SuX! SuX! Zrobiłeś jednego pieprzonego screena i wkeliłeś tekst converterem!!! Zero interwencji! Do dupy jest wogóle całe to "gne"... Byście lepiej zrobili jakieś fajne story, niż takie śmiecie wrzucać! No ale skoro oceniam grafike, to... Mogłeś zrobić jakieś dodatkowe pokoje, ludzi, gości, publike. Powiem tylko "Shit"...
@up
No to sam zrób jakiś fake a nie wybrzydzał.
blz bez takich porownan... zrob lepsze -.- krytyka jest chyba potrzebna nie ? a nie same pozytywy byscie chcieli aby kazdy mowil super!
A to wydanie jakies takie krotkie ;] poszukaj wiecej wiadomosci o tibi pl i wtedy cos zamieszczaj a nie po 1 newsie ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.