PDA

Pokaż pełną wersje : Oto mój kochany Advence :):):):)

zelimusik
08-04-2006, 18:32
Sory ze w bmp i ze sciagac trzeba ale inaczej nie umiem ;/ moj kochany advenced :):):):) poszlo 5 k na wszystko bp mf + 2 bp hmm a zyskalem z 30 k exp ponad ;p"
sry oto link
http://rapidshare.de/files/17498873/tibiabr.bmp.html

keyu
09-04-2006, 02:34
omg. . .

wiesz co widze , widze czlowieczka na full light hacku (tbi - widac expo do lvla na górze ^) ktory mowi ~Pozdro dla Tibia.br~ i nabija 26 lvl lol

1. grats mlvl 45 bardzo dobry
2. grats bo zaloze sie ze byl robiony na macro
3. takie programy masz , zyczyc mozna tylko hacka
4. lol expic na guardach z hmm lol
5. dotego widze mc (tibia multi client)
6. jak jestes br to mow sobie pozdro dla tibia.br a jak jestes polak to cie nierozumiem.
7. zdjecie w .bmp
8. idz i niewracaj

Wezcie mody wejdzcie tutaj zobaczcie ten screen i skasujcie temat.
Proponuje tempic macro userow i wszystkie light hacki mnie to az razi po oczach. Nierozumiem was czemu nic nierobicie z tym. Jak GM zauwazy light hack na screenach to odrazu jest ban (wiem bo moj brat kiedys mial na swoim komputerze light hacka i dal screeny i po paru dniach ban). Wy Drodzy Modowie nic z tym nierobicie, a powinniscie . Niby jestescie tak skumplowani z tibia.com , ots zakazujecie a light hacki wolno.. dziwna akcja .

Prosze rozkminic i wyciagnac wnioski <kropka>

ripper
09-04-2006, 02:38
Super. Tak Cię ten lvl podniecił, że musiałeś wkleić screena (w .bmp w dodatku -.-) na forum? Poza tym, jak już miałeś TBI i MC to trzeba było sobie jakiegoś AimBota do kolekcji włączyć. Jak już musisz wrzucać screeny to bez tych wszystkich shitów. N/c...

GuteKK
09-04-2006, 07:47
Ojejejeje sprawdzajcie szybko komputerki antywiruskiem : HTML plx - bhauuhauhauh <KeyLoggerFucker>:baby: