zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Od jakiego lvlu można bezpiecznie pekować?

Cristiano Lisek
08-04-2006, 23:16
Nie wiedziałem gdzie to napisać ale w końcu pk to rodzaj potwora:p
Sorry jeśli temat sie powtórzył:(

Lasooch
08-04-2006, 23:20
Zależy czy umiesz i kogo chcesz bić. Można i na 6 lvl... zresztą tu nie tylko lvl jest ważny >.<

Cristiano Lisek
08-04-2006, 23:25
Chodzi mi bardziej o to że sobie spekujesz kogoś masz pk i od którego lvlu nie musisz uciekać w obawie przed zemstą. Bo każdy wie że taki 100 lvl moze sobie stac i pekować i nikt mu nic nie zrobi :]

Cristiano Lisek
08-04-2006, 23:25
Chodzi mi bardziej o to że sobie spekujesz kogoś masz pk i od którego lvlu nie musisz uciekać w obawie przed zemstą. Bo każdy wie że taki 100 lvl moze sobie stac i pekować i nikt mu nic nie zrobi :]

Adi Pro Knight
08-04-2006, 23:32
moja odpowiedz:

bezpiecznie pkowac nie mozna nigdy! jak sie ktos uprze to i takiego pk 250lvla by zabili jakby sobie grupką zaatakowali. wiedz nikt nie jest do konca bezpieczny

ale kazdy moze miec inne zdanie ;P

Ertil
09-04-2006, 00:23
moja odpowiedz:

bezpiecznie pkowac nie mozna nigdy! jak sie ktos uprze to i takiego pk 250lvla by zabili jakby sobie grupką zaatakowali. wiedz nikt nie jest do konca bezpieczny

ale kazdy moze miec inne zdanie ;P
Omg ale znawca się odezwał -.- Wpierw zabij noobcharem 250lvl nawet w 10 osób potem pisz.Wg mnie na pk najlepiej wybrać się na około 25lvl-jeśli serv jest w miare nowy,a około 40-jeśli serv już ma pare lat.Oczywiście nigdy niebędzie się bezpiecznym ale przy jakichś umiejętnościach da się radę

poreda
09-04-2006, 11:19
Czlowieku podaj swoja porfesje, skille mlv, co ja ci moge powiedziec jak nic nie podales?
Sorkiem na 50 mlv i 8 lev nie popekujesz za bardzo, a knajtem z 8 lev i skillami 75/75, juz tak. Zastanow sie najpierw nad czyms a dopiero pytaj. ;/

slawekmag
09-04-2006, 11:55
Knightem wogóle sam nie pekujesz. No chyba że w teamie. Można Pekować ale na baardzo wysokim lvl z dobrymi skillami. Bo 35 lvl sorc może zabić 50 lvl knighta. No i liczą sie też umiejętności. Palkiem spokojnie pekujesz od 40 lvl, chyba że w pobliżu sąlepsi gracze (45<) no nie licząc knightów. Sorciem lub drutem pekujesz od 30 lvl bezpiecznie a tak po prostu można nawet od 15. Bieżesz wand/rod do tego HMM albo inne runki i zabijasz.

=Pekin=
09-04-2006, 12:31
Zawsze trafi kosa na kamień.
Jak pkujesz i zabijesz kogos z dobrymi znajomosciami zaraz przybienie większy lvl od twojego i padasz :S

kasii
09-04-2006, 19:13
Zawsze trafi kosa na kamień.
Jak pkujesz i zabijesz kogos z dobrymi znajomosciami zaraz przybienie większy lvl od twojego i padasz :S
no niewiem ja raz zabilem synka 27 lev EK (ja mialem 21) synek poprosił kumpla o pomoc w zabiciu pk(on mnie zacza bic)
podlecial 40 RP i zaczyna mnie bic naco odpowiadam serją sd gfb explo + wand uhając sie niekiedy na 20hp
odziwo zabilem jeszcze raz tego ek i rp tez polegl bo 3 uh wziol i myslal ze mnie zabije na luzie;P
niestety potem jeszcze raz wpadli i tym razem to oni bili dosłownie z wszystkiego zaczynajac od hmm na sd konczac(pal)
nie pisze tu zeby sie chwalic ale poto zeby pokazac ze 21 sorc z 40 mlev durzo moze
a stwierdzenie podleci wyzszy lev i cie dojedzie wogóle niema przyszłości tu licza sie umiejętności ;>

Tapap
09-04-2006, 19:36
mnie na 66 lvlu ed zabil 20 sorc z sd. bo on mial kolegow i jak mowil ze sie bede lecyzl to mnie zabijol i ani tak mnie zabili i to dwa razy.

Pavelwizle
09-04-2006, 21:44
Jezeli juz dobrze grasz w tibie zrob sobie 40 masterka
Robisz Pare BP SDsow kupujesz plate secik
I mozesz pkowac. Najlepiej pkowac Carlin, Ab, Kaz Mozna z tamtad uciec na gran hurach w gory do goblinow. Jezeli znasz wejscie pod hunterem do rotwormow bedzie cie bardzo ciezko znalesc exiva. A Gdy minie skull szybko uciekasz na femor hills i przeplywasz sobie na edron, darama gdzie bedziesz juz bezpieczny.
Co ze soba zabrac? To proste.
Oczywiscie potrzebujemy UHy oraz SD.
Mozliwe ze przyda nam sie mana wiec potrzebujemy Mana fluidy.
Polecam Liferingi/Rohy ktore bardzo dobrze dzialaja po update do czarow offensywnych. Przyda sie parcel. Kazdy chyba sie domysla po co.
Reszta zalezy juz tylko od twoich umiejetnosci Takze powodenia!

Btw: Tapap To noob jak ktos mowi ponizej na 30 levl ze ma kolegow to lepiej i tak sie uchronic. Co to za roznica pasc od 20 levl czy od ich kolegow skoro i tak to juz dead? ... NOOB na 66 levl ... Wiesz ze 20 levl mogl klamac ......? BLXOR NOOB!

Bydle mac
09-04-2006, 23:12
umiejętności są of cors ważne, ale samo stwierdzenie "bezpieczne peczenie" jest smieszne... zawsze mozna pasc, niezaleznie od lv. Był film jak sobie pkowal jakis ~100, zleciało sie kilka ~100 i go ubili. Grupa to potęga B)

Odyn
11-04-2006, 12:30
Moja propzycja jest taka :

Zrób sobie sorca lvl około 20 (koniecznie 15mlv) chodź po mieście i szukaj afk jak Ci się roche poszczesci,może na kogoś trafisz (na danubi miałem przypadek,że noob charem tak się wałesałem i przed domkiem stał afk 25 drutek rs,pare hmm,sd dokonczylem i loocik boski : noble arm,p legsy,bp sd,bp uh,pare innych runek,g shield,q rod,szalik i c helm ;) oczywiscie odwet był natychmiastowy,ale w między czasie zdołałem przerzucić rzeczy na innego chara) także odrobina szcześcia i bez ryzyka możesz sporo zarobić :]