zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Advenced in lvl 26:)

zelimusik
08-04-2006, 23:47
Sory ze w bmp i ze sciagac trzeba ale inaczej nie umiem ;/ moj kochany advenced poszlo 5 k na wszystko bp mf + 2 bp hmm a zyskalem z 30 k exp ponad ;p"
sry oto link
http://rapidshare.de/files/17498873/tibiabr.bmp.html
dzieki za komentarze

keyu
09-04-2006, 02:47
Ej czlowieku niemam juz sily na ciebie 3 tematy juz zalozyles na wszystkich ten sam screen lol wez gon sie w poziomki nierozumiem takich ludzi jak ty.

zaraz pewnie tu wpadnie ripper i powie to samo co ja heh.
Może zalozymy taka małą Lożę poskramiaczy light hackow i innego scierwa i bedziemy tempic noobstwo, jak myslisz ;] heh

ripper
09-04-2006, 02:50
lawl. Wiem, że w tamtym temacie powiedział praktycznie to co ty - to w ramach solidaryzowania się w walce z cheaterstwem xD

keyu
09-04-2006, 02:57
Dobra Ripper ide spac , powalcz jeszcze troszku sam xD

<Kasowac wszystkie screeny na ktorych widnieje cheaterstwo>
Niech zyje sprawiedliwosc ! <XD>

zelimusik
09-04-2006, 09:58
Uwazacie mnie za noba? wieszx to jest moj pierweszy post(oprucz tych 2 nieudanych) a jesli chodzi o tibie to gram dluzej niz wy razem wzieci.......
i mam lepsze pvp co za tym idzie:P

PartyBoy
09-04-2006, 10:02
Uwazacie mnie za noba? wieszx to jest moj pierweszy post(oprucz tych 2 nieudanych) a jesli chodzi o tibie to gram dluzej niz wy razem wzieci.......
i mam lepsze pvp co za tym idzie:P

Nah... Może i grasz dłużej od nich, ale moja pierwsza postać (nie umiałem grać) miała wyższy lvl od twojego.

Jeżeli grasz dłużej możesz mieć wieksze doświadczenie, ale nie lepsze PvP. :confused:

Roni Shooter
09-04-2006, 10:03
Tak grasz dlugo ?? A nie dorosles to tego , jak sie zdjecia wkleja...???????:noob:

Crocir
09-04-2006, 10:06
tak masz lepsze pvp...grasz dlugo i dopiero masz adva na level 26 ktorym sie tak bardzo podniecasz!!!o.O...matko boska co za n00b:) jak bedzie publiczny test server przed wakacjami to jesli znajdziemy sie na jednym z servov to zapraszam sprawdze twoje odbre pvp:baby: :baby: kici kici:baby:

zelimusik
09-04-2006, 10:11
tak masz lepsze pvp...grasz dlugo i dopiero masz adva na level 26 ktorym sie tak bardzo podniecasz!!!o.O...matko boska co za n00b:) jak bedzie publiczny test server przed wakacjami to jesli znajdziemy sie na jednym z servov to zapraszam sprawdze twoje odbre pvp:baby: :baby: kici kici:baby:

Eh, gadaj z gównem to cie obsra........

napisz mi na gg znajdziemy jakis server pvp,,,,

Vicious Phoenix
09-04-2006, 10:18
Uwazacie mnie za noba?

Szczerze ? Tak :D

wieszx to jest moj pierweszy post(oprucz tych 2 nieudanych)

No niestety Cię zmartwie ale ten też Ci się nie udał :(

a jesli chodzi o tibie to gram dluzej niz wy razem wzieci.......

Created: Oct 17 2004, 17:48:13 CET
Tak, właśnie widać...

poszlo 5 k na wszystko bp mf + 2 bp hmm a zyskalem z 30 k exp ponad ;p"

Oj to naprawdę długo grasz, że jeszcze nie znalazłeś sposobu aby wbić 20~ lvl bez wastea...

mam lepsze pvp co za tym idzie:P

Oj, żeś rzeczywiście na Securze pvp wytrenował...

Sory ze w bmp i ze sciagac trzeba ale inaczej nie umiem ;/

Proponuje stronki : http://www.imageshack.us/ albo http://www.photobucket.com/
Aha, jakbyś nie zauważył to w paincie jest opcja żeby zapisać obrazek jako jpg albo gif

dzieki za komentarze

Nie ma za co :)

No i co jeszcze powiem... GRATZZZZZZZZZZZZZ !!!!!!!111111

Venderer
09-04-2006, 10:25
Ej no co wy!? Przecież to jest 26 level!!!!:dance: :dance: !!!!! YEAH!!! <SZALEŃSTWO!!> Już tylko 74 levele do Anni!!!!! TAK!!!! UhuHUhuhuh...

A tak na poważnie: Człowieku czym ty się podniecasz? Pozatym masz dość wygurowane mniemanie o sobie skoro sądzisz, żeś mistrz Pvp ;)

keyu
09-04-2006, 10:38
@Noobek

Zanim napiszesz ze grasz dluzej, ze jestes lepszy, albo inne klamstwo, proponuje sprawdzic z kim rozmawiasz..

pochwal sie moze od kiedy grasz w tibie
powiedz czemu uzywasz tbi, "przecierz niejestes noob, umiesz sam grac"
heh 45 mlvl moj brat wbil w 4 miesiace grania, a ty? miesiac na tbi?

heh nierozsmieszaj mnie nópku idz zabic solo draga, jak niepadniesz to daj screena, ale niekozacz zabardzo bo kombo dostaniesz lol bedziesz pewnie z sd bil bo twoje pvp jest dobre, ale ludzi nie da sie bic na battle xD tibia to nie ots

Vicious Phoenix
09-04-2006, 13:06
TBI, MC... Nie no full wypas, szkoda tylko, że w ten sposób łamiesz Tibia Rules, o ile wiesz co to wogóle jest :).

Tabulator
09-04-2006, 13:48
Nie ma bata macie rację. xD Też ostatnio wbiłem 26 level może za chwilę będę miał 27 i wcale nie uważam tego za nic wielkiego. LOLz:baby: