zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co to demona??

Zabójca Jeleni
12-07-2004, 18:32
Znalazlem tabliczke na ktorej bylo napisane:
12:52 You see a sign.You read: Greetings fellow brother!Turn the switch to the right and follow the blue sunshine to get to Demona. You know the rest of the way.Zhandramon

Co to demona??
Co to wszystko znaczy po polsku??

Charles Blader
12-07-2004, 18:57
Demona jest to obszar pod MOLS (okolice Carlin) . znajdują się tam warlocki. Jest dostępny bodajże od lvla 60+

Parys
12-07-2004, 20:33
Hmmm chyba nie. Ja tam dokladnie nie wiem ale:

Demona: Jak kolega wyzej powiedzial MOZE byc to obszar pod Carlin/Abby, lecz jest on dostepny od lvl 30+. Nie ma tam tylko wrl, ale takze orc shamany, ds, no wszytko (oprocz tych dla Pacc). Jest tam takze ( tzn. byl przed upd.) stone golem z expem.

Demonia: Teren do ktorego mozna dostac sie przez hg (hell gate). Sa tam smoki, dle, mumie.

Nie jestem pewie tego co napisalem.
12:52 You see a sign.You read: Greetings fellow brother!Turn the switch to the right and follow the blue sunshine to get to Demona. You know the rest of the way

12:52: Widzisz tabliczke. Czytasz: Witaj kolego brata (?). Obroc przelacznik w prawo i podazaj za niebieskim swiatlem slonecznym zeby dojsc do Demona. (Ty)Bedziesz znal reszte drogi.

Ozon18
12-07-2004, 20:39
Trochę zmienie tłumaczenie, sorx...

12:52 You see a sign.You read: Greetings fellow brother!Turn the switch to the right and follow the blue sunshine to get to Demona. You know the rest of the way

Witaj, bracie. Przełącz "dźwignię" (switch - przełącznik) na prawo i podążaj za niebieską poświatą aby dostać się do Demony. Znasz resztę drogi.

Andrew [AfR]
12-07-2004, 20:42
Oryginalnie dodany przez Mateusz_90
Hmmm chyba nie. Ja tam dokladnie nie wiem ale:

Demona: Jak kolega wyzej powiedzial MOZE byc to obszar pod Carlin/Abby, lecz jest on dostepny od lvl 30+. Nie ma tam tylko wrl, ale takze orc shamany, ds, no wszytko (oprocz tych dla Pacc). Jest tam takze ( tzn. byl przed upd.) stone golem z expem.

Demonia: Teren do ktorego mozna dostac sie przez hg (hell gate). Sa tam smoki, dle, mumie.

Nie jestem pewie tego co napisalem.

12:52: Widzisz tabliczke. Czytasz: Witaj kolego brata (?). Obroc przelacznik w prawo i podazaj za niebieskim swiatlem slonecznym zeby dojsc do Demona. (Ty)Bedziesz znal reszte drogi.

Hm.. jak to delikatnie napisac... glupoty opowiadasz mosci kolego!

Obszar w podziemiach pod trolls' cavami w okolicach Carlin (pod North Port) jest obszarem krotko zwanym MOLS (Maze Of Lost Souls) mozesz z stojacej pod drabinka tablicy.

Natomiast Demona jest obszarem pod MOLS. Jeden z poziomow Demoni to obszar w ksztalcie pentagramu. W Demoni glownie wystepuja Warlocki ale nie tylko ;)

Natomiast obszar do ktorego dostajesz sie przez HG to Draconia.

Przetlumaczyles w miare zrozumiale ;)

Andrew.

Parys
12-07-2004, 21:38
Dzieki za poprawke, ale sie spieszylem sie jak to pisalem i nie do konca myslalem :P