Pokaż pełną wersje : Ban
eLo poraz ostatni.
Z pewnych powodow, opuszczam forum, kanal IRC i wszystko co zwiazane z Tibia i Tibia.pl. Prosze pierwszego moderatora ktory tutaj zerknie o zbanowanie mojego konta dozywotnie. Prosze o to tutaj poniewaz nie chce posowac sie do spamowania forum, pisania o questach itd. po to zeby dostac tego bana...
Tak wiec chcialem powiedziec PAPA, podziekowac ze moglem przez spory kawalek czasu przebywac tutaj i ze dzieki temu forum poznalem kilku fajnych ludzi(szczegolne pozdro dla Gonza Von Krenzel, Eeriona i Sesaja) i zyczyc innym milego pisania na forum.
The End
idZi Master Of Dizaster
12-07-2004, 23:10
czlowieku co ty od*******asz daj se luz :D jeszcze ty odchodzisz pelno fajnych ziomow poszlo a ty chcesz wszystkich dobić ?? pomysl nad tym .. ale to twoja decyzja .. :(
Mam nadzieję, że jeszcze doczytasz mój post...
Nie napisze: Ah zostań, i sratatata, bo to tak jakbym nie uszanował twojej decyzji...
Napisze tak:
Byłeś (Jesteś) jednym z Userów którego naprawde ceniłem za to "coś", kontaktu z Tobą nie trace bo przecież jest GG... co dobre sie zawsze kończy - forum traci kolejnego swietnego usera, a straciło ich już mase... w sumie staram się być szczery i napisze prawde: Gewof nie obchodzi mnie to czemu odszedłeś, co się dalej z Tobą stanie, co będziesz robił itd. - mam to głębooooko gdzieś - tylko mogę życzyć Ci powodzenia... z resztą... wcale Twa deycjza mną nie wstrząsneła i teraz wiem, że jesteś wporzo ziom :rolleyes: - wolałbym z Tobą "przebywać" na RL... jeżeli się dobrze orientuje to nie ma an tym forum (prócz modków) normalnych Userów... tzn. takich których ja "lubie" :P - z resztą Gewof pierdol ten tekst co ja napisałem... Yo
Ej, Gewof, a ja cię lubię...
Oryginalnie dodany przez Dejvo
jeżeli się dobrze orientuje to nie ma an tym forum (prócz modków) normalnych Userów... tzn. takich których ja "lubie"
To chyba dlatego na tibia.gery.pl jak opieprzają jakiegoś nooba to mówią mu, żeby szedł na tibia.pl :)
To chyba dlatego na tibia.gery.pl jak opieprzają jakiegoś nooba to mówią mu, żeby szedł na tibia.pl
Może userowie ala nOOb na tibia.pl powinni być traktowani hamsko, ostro? Wtedy może będzie lepiej? Z góry każdego nOOba wysyłać daleko stąd, np. na tibia.gery.pl i obrzucić go wyzwiskami... ? Jechać z nimi równo aż każdy User tego forum będzie porządny/normalny?
Z resztą nie wiem... od kiedy zarejetsrowałem się na tym forum minęło już troche... i wydaje mi się, że jest duuuużo gorzej... Gewof nie wytrzymał, zresztą... ja też mam już maxymalnie dosyć...
Ogólne chyba opinie na temat Tibia.pl Forum nie są za dobre... a mają ludzie podstawy zeby tak sądzić... Kiedys miałem w podpisie taki napis "Tibia.pl - World of Frajers" - chyba sie zaczyna sprawdzać... Strzeżmy się i czekajmy na odpalenie nowego forum.. na którym oby było mniej nOObów, a walka z nimi była lepsza...
Żegnaj...:(
Nie pamiętam skąd, chyba z forum mmorpg.xt, ale Cię znałem. Jeden z nielicznych normalnych userów...
Cya & GL~
Zegnaj n00b kilerze.Mam nadzieje ze bedzie Ci sie dobrze wiodlo w zyciu.Twojego decyzja jest smutna ale nie bede Cie namawial bys wrocil.Cya 4ever!!
TheNatoorat
13-07-2004, 09:43
Obserwowałem Ciebie i Twoje posty... szkoda, że odchodzisz. Będzie nam brakło mądrości zawartej w Twych wypowiedziach, specyficznego humoru (to jako komplement ;) ) i wielkiego optymizmu. Nasze forum nigdy nie bedzie takie same bez takiego n00b killera jak Ty...
HAIL GEWOF!
Fakt faktem jest i nie ma co ukrywać. Jak to ładnie Drom napisał " Wszystko sie pierdoli". No może nie wszystko, ale sprawy z forum nie wyglądają najlepiej. Może i ci z gery.pl mają lepszych userów, ale to nie o to chodzi żeby się besztać nawzajem. Naszym zamierzeniem było stworzyć forum prawdziwe, mądre itd. Narazie nam to nie wychodzi.
Dejvo: Stwierdzenie tibia.pl - Worlds of Frajers jest w sumie trafne w 80% i to jest do dupy.
Może sobie myslicie teraz ze moderator nie powienien tak mowic o wlasnej stronie, ale taka jest niestety prawda, a prawda w oczy kole. 3majcie sie.
Ehhh.....Gewof.....Już zdążyem Cie polubić (zwłaszcza poprzez irca) a ty podejmujesz taką decyzje....................Ehhhh szkoda gadać...ostatnimi czasy forum straciło kilku świetnych userów a teraz ty...............mam nadzieje tylko ze bedziesz do nas czasami wpadał (na irca)....... . Żegnaj, oby nie na zawsze.............
Gewof... kilka razy łapałem się na tym, że myślałem, że jesteś moderatorem. Po prostu jesteś/byłeś tutaj jednym z najlepszych użytkowników. Pisałeś mądrze i zawsze wnosiłeś coś do tematu. Ech... Ja też chciałem odejść, ale się wycofałem dzięki temu, że Matheous zauważył, że mam taki zamiar i w porę mnie zawrócił. Jeśli tak dalej pójdzie... Widzę, że to forum upada już na początku jego istnienia. Istnieje krótko, a już tyle się na nim wydarzyło, że na pewno warto tu zaglądać i wywalać stąd n00bów. Zastanów się nad swoją decyzją. Jeśli wszyscy postarają się o nie dawanie n00bom prawa do głosu, wtedy forum znacznie się polepszy i... będzie można je normalnie odwiedzać. Nie banuj konta. Pomyśl tak naprawdę, że przecież nie jest tutaj aż tak najgorzej, a przy wysiłku wszystkich może być lepiej. Przynajmniej ja w to wierzę. Wiem, jestem niepoprawnym optymistą, ale nic na to nie poradzę. Przemyśl to jeszcze.
PS. Matheous przepraszam, że początkowo o Tobie zapomniałem, ale nie mogłem sobie naprawdę przypomnieć kto pomógł mi tutaj wrócić. Ale powiem, że zrobiłeś to dobrze i nie powinienem zapominać, że to akurat TY.
spider-bialystok
13-07-2004, 12:59
Ludzie, co to ostatnio za moda na opuszczanie forum????????Odchodzi mnóstwo osób, trzeba coś z tym zrobić, bo zaraz modki nawet odejdą 8o
Matheous
13-07-2004, 13:11
Wszystko kiedys sie konczy. Wszystko sie zmienia.
Nasze forum sie zmienilo. Mozna powiedziec, ze na gorsze. Dochodzi mnostwo noobow, powstaja tematy nie niosace zadnej tresci, napisane tylko po to, by nabic posta. Nie tak dawno byl temat 'p' ktorego trescia byla kropka. Nie pamietam, ktory mozg go zalozyl.
To ja, Pfk, przekonalem cie do zostania. W mych wlasnych oczach wydawalo mi sie, ze forum jeszcze nie spadlo na samo dno, ze jeszcze mozna je uratowac.
Najwyrazniej sie mylilem.
Jak to okreslil Spider, 'moda na opuszczanie forum' przyszla z chwila odejscia Bosala. Starzy userowie zrozumieli, ze bez niego forum nie bedzie takie samo, zobaczyli noobstwo szerzace sie na tibii.pl. Z forum odeszlo kilka osob, jednak ich brak byl zauwazalny. Niektorzy powrocili, niektorzy trwaja przy swym postanowieniu i nie wracaja... Gewof rowniez odszedl raz na krotka chwile, potem jednak wrocil. Najwyrazniej jego powrot jedynie umocnil go w przekonaniu, ze forum stoczylo sie dokumentnie.
Zegnaj, Gewof. Byles jednym z forumowiczow, ktorzy podtrzymywali innych na duchu, dostarczales innym nadzieje na 'odnoobienie' forum. Gdy pisalem do Pfk prosbe, by pozostal na forum, mialem w mysli kilku userow, ktorzy podtrzymywali klimat tego forum. Wsrod nich znalazles sie i ty.
Kolejny wielki forumowicz nie przetrzymal nawaly noobow atakujacej fora, nie zdzierzyl zarazy noobstwa szerzacej sie w tibii.pl.
Wypowiem się, gdyż taka była ostatnia wola Gewofa. On sam doskonale wie, co ja o jego odejściu myśle. Zaczęłam pisać na forum własnie dlatego, że, zostali tu jeszcze porządni userzy (między innymi Gewof). Jak któryś z nich odchodzi, sama się zastanawiam, czy to ma sens. Jednak ja Gewofa nie żegnam, gdyż będę się z nim widzieć na IRC-u i o ile wczoraj jego decyzja mnie zdołowała, to dziś mam już tylko nadzieję, że kiedyś wróci...
Teraz jego ostatnia wola:
@Bysiek
Gewof to przewidział......
Tylko czekaliśmy, kiedy się tu wypowiesz, nabijając kolejnego posta. I bardzo dobrze, że nie będziesz go namawiał do powrotu, bo to właśnie przez takich nabijaczy postów jak Ty, porządni ludzie zaczynają odchodzić. A jeśli według Ciebie, Gewof jest n00b killerem, to tym bardziej powinieneś się cieszyć (może sam wpadniesz na to, czemu).
I stało się...mam nadzieję, że nikogo przy okazji nie uraziłam...
@do wszystkich, którzy znają i lubią Gewofa
można go znaleźć na kanale #Daimon na quakenecie...zajrzyjcie przy okazji...
tylko jedna mala uwaga!
pamietajcie ze forum to nic wiecej jak ludzie... forum nie da sie naprawic przez super skrypty czy grafike... dobremu forum nie zaszkodzi garstka noobow piszaca tematy bez sensu...
wiec jesli odchodzicie to miejcie to na baczeniu.... ze przez wasza decyzje moze byc jeszcze gorzej.
Oczywiscie jeszcze wiekszym bezsensem byloby gdyby ktos pozostawal na forum z poczucia jakiegos obowiazku czy innej glupoty. Pisanie na forum musi sprawiac radosc, inaczej to wszystko nie ma sensu.
Ludzie przychodza i odchodza. 1 na 10 nowych nie jest noobem. ale to i tak dobrze. a wszystko przez masowy dostep do internetu ;)
Gewof.
To ty nakłaniałeś mnie żebym nie odchdoził wtedy.
LEcz teraz wiesz czemu odszedłem.
Częsć osób wróciła ( ja, ty, Dejvo), i tak jak ty, i teraz ja zobaczyła ze nie ma do czego wracać.
Dlatego w tym samym temacie proszę o bana na moje konto ( Drom- to ci sprawi dużą przyjemność wiec ty to zrób :D )
Narka. Już nie wrócę tutaj.
Za duzo tutaj noobów.
Mówie wam narka. POzdrawiam całą starą gwardie (Superman, Gonzo, Kotomaniak i inni)i stare grono moderatorskie ( heh. Yogi, Matkus, Nemezis, Gremlin, Dobo i to chyba wszyscy), oraz mło9dsza starą gwardie ( Gewof, Dejvo...) i wiele innych osób.
Narka.
Już tutaj nie wrócę i teraz dotrzymam słowa
I ja się dorzucę. Może jestem na tym forum nowy. Może powiecie "kolejny noob". Jednak nie sądze, bym był najwiekszym noobem tu, jeśli wogóle. Niektóre tematy i pytania tu są wręcz dobijające, ale wśród nich są perełki, dla których można zostać. Ale niektórzy odeszli przez pozostałe, te głupie. Powinno starać się , by pozostały jedynie perełki. Ale to będzie trudne, jesli nie niewykonalne. Jedno jest pewne: Gewof na 200 % noobem nie był. Czytając jego posty, zarówno przed, jak i po rejestracji na forum, widziałem, że są one pełne rozwagi, nie tak jak niektóre tu. Nigdy nie nabijał postów, pisał tylko wtedy, kiedy było to potrzebne.
Coz więcej mogę powiedzieć.
Żegnaj.
Dr. Omader
13-07-2004, 18:29
Nie zegnam sie z Gewofem bo pozostaniemy w kontakcie, on wie co o nim mysle i ze jestem wdzieczny za jego pomoc i aktywnosc na forum. Mam nadzieje ze jeszcze wrocisz...
A uzytkownikowi Bysiek gratuluje ladnego bana...
Kto jeszcze ma zamiar nasladowac Byska?
Oryginalnie dodany przez Matheous
Jak to okreslil Spider, 'moda na opuszczanie forum' przyszla z chwila odejscia Bosala. Starzy userowie zrozumieli, ze bez niego forum nie bedzie takie samo, zobaczyli noobstwo szerzace sie na tibii.pl.
Powiedz mi matheous, czy widziales na tym forum jakies posty bosala przez ostatnie ~8 miesięcy? Jeśli tak to pewnie o tostach itp. Bosal stworzyl to forum, przez pierwsze ~3 miesiace sie nim zajmowal, a potem zostawil to grupie moderatorow . I kiedy slysze userow mowiacych ze to forum bez bosala bedzie inne, to ogarnia mnie pusty smiech . Bo 90% z nich nie widzialo postow bosala poza tematem o slynnych tostach ( ktory zreszta osmieszal nie tylko bosala ale cala tibia.pl )
Oryginalnie dodany przez Matheous Z forum odeszlo kilka osob, jednak ich brak byl zauwazalny. Niektorzy powrocili, niektorzy trwaja przy swym postanowieniu i nie wracaja... Gewof rowniez odszedl raz na krotka chwile, potem jednak wrocil. Najwyrazniej jego powrot jedynie umocnil go w przekonaniu, ze forum stoczylo sie dokumentnie.
Zegnaj, Gewof. Byles jednym z forumowiczow, ktorzy podtrzymywali innych na duchu, dostarczales innym nadzieje na 'odnoobienie' forum. Gdy pisalem do Pfk prosbe, by pozostal na forum, mialem w mysli kilku userow, ktorzy podtrzymywali klimat tego forum. Wsrod nich znalazles sie i ty.
Kolejny wielki forumowicz nie przetrzymal nawaly noobow atakujacej fora, nie zdzierzyl zarazy noobstwa szerzacej sie w tibii.pl.
Nie przetrzymal nawaly noobow? Dokladnie, najlatwiej jest odejsc i posluchac pelno pochwal na pozegnanie, zamiast zostac i sprobowac z tym walczyc . Ale tacy sa nasi "userzy podtrzymujacy klimat" :)
Zreszta wg. mnie najdotkliwsza strate ponioslo forum w lutym, kiedy odszedl Yogi
Taa,ten ostatni post mi sie podobal,to jest prawdziwe noobostwo!Najłatwiej odejśc i posłuchać postów jakim sie nie było wspaniałym!LOL!Coraz częsciej dziwie się czemu tutaj postuje,coraz bardziej uwazam ogół tego forum za ..... Może mu wyślijcie po paczce z cukierkami ,bobonierki i najlepsze życzenia bo przecież odszedł z forum,no nie ,mam będe płakał.A najdziwniejsze,że najgorzej o noobach mówią własnie nooby.
Tyle,
pewnie zaraz ktoś w żałobie po cudownym Gewofie czy jak mu tam pacnie mi bana,ale .... mnie to...
Krótkie podsumowanie :
LOL!LOL!LOL!-jedyny inteligetny człowiek poza mna ,który wypowiedział się w tym temacie to Gimli.
Wogóle co to za podejście-zniszczyć noobów?Kolejny brak inteligecji.Zamiast werbować użytkowników chcecie ich wyganiać-samozniszczenie normalnie...moda na kamikaze?
Chcecie zniszczyć noobostwo ,bąźcie stanowczy,za nic nie wnoszace posty dawajcie od razu upomnienia ,jak nie pomoze bany,za obrazanie innych to samo,i sie "nooby" uspokoją.
Blah,żal mi większości z was...a te wasze pożegnania...nawet nie jesteście żałośni...
Matheous
15-07-2004, 20:23
Heh to bylo dobre-czytam te wszystkie pozegnania i placze nad tym ze Gewof odszedl a tu mi nagle takie 2 posty wyskoczyly ze az sie zaczalem smiac...
@Gimli-no dobra. Ja tam widzialem kilka postow Bosala a do tematu z tostami nawet nie zagladalem... Ale chodzi o to, ze brak bedzie samego 'ducha' bosala wsrod nas. Ja to odczulem... Po prostu po jego odejsciu czuc bylo ze CZEGOS nie ma. I nie chodzilo o to, ze brakuje naplywu 200 psotow dziennie napisanych przez kogos tam. Po prostu wiadomo, ze ten ktos odszedl i juz go nie ma na tym forum... Pewnie uznacie ze mowie to na sile zebyscie sie odczepili. Ale to na serio tak wyglada w moich oczach.
I wogole-Nec Hercules contra plures...Znacie to powiedzonko? Co to, jeden Gewof mialby probowac walczyc z ^200 noobami na forum i dodatkowa ~trzydziestka na dzien(moze przesadzam ale chcialem uwidocznic ta bezcelowosc:D)? Nooby sa na tym swiecie, sa i beda, i nie da sie z nimi walczyc...Tj da sie ale mozna tylko na etapie rejestrowania sie-potem to juz jest syzyfowa praca, bo jak zbanuje sie jednego nooba, to zaloguje sie dziesiec innych. Z noobami koncertowo poradzilo sobie UO-inaczej sie nie da. Nic nie dadza bany, upomnienia itd. Zniszczymy jednego nooba, dwoch, trzech... A w zamian przyjdzie dziesieciu, dwudziestu, trzydziestu...
Co do Yogiego-taaaaa...Pamietam jak byl modkiem(jak ja jeszcze tu nie pisalem)...Eeeech to byly czasy... Ale to nie znaczy, ze Yogi odszedl to straszne a pozostali odchodza-trudno, przyjda inni. Na forum jest zawsze kilka osob ktore trzymaja klimat danego forum i sa prawdziwymi userami a nie noobowatymi nabijaczami postow. I gdy takie osoby odchodza, to...:(
Ertai-juz byla taka gadka jak bodajze Dejvo zalozyl podobny temat o swoim odejsciu. Gdyby odszedl po angielsku, zostawiajac jedynie w podpisie informacje o odejsciu, to wielu by o tym nie wiedzialo, nawet jego(nie mowie dokladnie kogo-to jest teoretyka) forumowi kumple, a chcieliby sie pozegnac-a nawet nie wiedza o tym ze odszedl...A jak przeczytaja podpis, to w nich strzela grom-gosc odszedl przed moze nawet tygodniem, miesiacem-a oni NIC O TYM NIE WIEDZA...I po miesiacu to glupio im wyslac wiadomosc pozegnalna... Wg mnie taki akcent to moze wygladac na odrobine 'narcyzowski' ze 'PISZCIE JAK WAM TU BEDZIE MNIE BRAKOWALO GWAHAHAHA' ale to tez dobrze, bo mozna sie spokojnie pozegnac itd... W takich tematach to nawet ciezko mowic o tym ze ktos sobie posta NABIL-kazdy pisze pozegnanie z duszy, i tylko noob ktory by napisal 'Ech szkoda ale baj baj' i myslalby przy tym 'Co to za gosc??? ALE BEDZIE POST WIECEJ!' by wtedy posta nabijal...Kazdy kto znal odchodzacego powinien tu napisac jakiegokolwiek psota. Ale nie chodzi mi o kogos kto widzial raz jego xywe gdziestam w jakimstam temacie:P Po prostu ktos widzial duzo postow goscia, moze prowadzil z nim nawet dyskusje w jakims temacie, albo ma go na gg-taki ktos powinien juz tu postnac...
Ja co prawda Gewofa znalem jedynie z tresci jego postow, ale tych postow troche czytalem. Pamietam ze na kilka dni rpzed logowaniem widzialem jego posty i to taki sentyment...:/
Aha-pewnie myslicie ze nabilem se posta piszac drugiego w tym temacie. Ale po prostu WQRWIA mnie jak ktos pisze takie gadki w temacie... Kazdy ma swoj punkt widzenia, OK. Ale jak juz gosc odchodzi i chce o tym zawiadomic to mu nie piszcie w zamian 'I po cholere taki temat? Zeby ci pisali jak za toba tesknia???'...Zwlaszcza jak odchodzi ktos jak Gewof...
Jesli modkow irytuje widok 2 postow tego samego usera w takim temacie, to mozna je skleic w jeden ale mi sie wydawalo ze odpisywanie w jednym poscie na posta znajdujacego sie chyba 6 wypowiedzi nizej jest nieczytelne i glupie...
Aha, jeszcze jedno-takie tematy pozwalaja naprawde sie zastanowic, czy to forum juz sie stoczylo, czy jeszcze sa na nim normalni ludzie...Refleksje naplywaja...:P
@Gimli-no dobra. Ja tam widzialem kilka postow Bosala a do tematu z tostami nawet nie zagladalem... Ale chodzi o to, ze brak bedzie samego 'ducha' bosala wsrod nas. Ja to odczulem... Po prostu po jego odejsciu czuc bylo ze CZEGOS nie ma. I nie chodzilo o to, ze brakuje naplywu 200 psotow dziennie napisanych przez kogos tam. Po prostu wiadomo, ze ten ktos odszedl i juz go nie ma na tym forum... Pewnie uznacie ze mowie to na sile zebyscie sie odczepili. Ale to na serio tak wyglada w moich oczach. Czego? Gdyby nie to ze napisalismy newsa o odejsciu bosala prawdopodobnie nikt by nawet tego nie zauwazyl ( chyba ze by przypadkiem wszedl w dzial "team" ) . Bez obrazy, ale kiedy ja tu zaczynalem to bosal rzadko cos pisal,a juz potem na IRCu byla wielka podnieta "BOSAL ONLINE NA FORUM" po minucie "Juz poszedl..." . Szanuje go za to ze stworzyl ta strone i przez jakis czas nad nia pracowal, ale pozniej byl juz pratkycznie statysta .
Aha-pewnie myslicie ze nabilem se posta piszac drugiego w tym temacie. Ale po prostu WQRWIA mnie jak ktos pisze takie gadki w temacie... Kazdy ma swoj punkt widzenia, OK. Ale jak juz gosc odchodzi i chce o tym zawiadomic to mu nie piszcie w zamian 'I po cholere taki temat? Zeby ci pisali jak za toba tesknia???'...Zwlaszcza jak odchodzi ktos jak Gewof... Ale takie jest moje zdanie, i nadal uwazam ze po cholere taki temat . Zeby podkarmic czyjes ego?
Aha, jeszcze jedno-takie tematy pozwalaja naprawde sie zastanowic, czy to forum juz sie stoczylo, czy jeszcze sa na nim normalni ludzie...Refleksje naplywaja... Normalni - czyt. tacy ktorzybeda spiewac peany pochwalne na czesc kazdego odchodzacego uzytkownika ^^?
A jak przeczytaja podpis, to w nich strzela grom-gosc odszedl przed moze nawet tygodniem, miesiacem-a oni NIC O TYM NIE WIEDZA... to chyba jego dzialalnosc na forum nie byla dla nich taka wazna skoro przez miesiac by tego nie zauwazyli?
I wogole-Nec Hercules contra plures...Znacie to powiedzonko? Co to, jeden Gewof mialby probowac walczyc z ^200 noobami na forum i dodatkowa ~trzydziestka na dzien(moze przesadzam ale chcialem uwidocznic ta bezcelowosc)? Nooby sa na tym swiecie, sa i beda, i nie da sie z nimi walczyc...Tj da sie ale mozna tylko na etapie rejestrowania sie-potem to juz jest syzyfowa praca, bo jak zbanuje sie jednego nooba, to zaloguje sie dziesiec innych. Z noobami koncertowo poradzilo sobie UO-inaczej sie nie da. Nic nie dadza bany, upomnienia itd. Zniszczymy jednego nooba, dwoch, trzech... A w zamian przyjdzie dziesieciu, dwudziestu, trzydziestu... Czyli tibia.pl team powinien w tej chwili zlozyc dymisje i zamknac forum, bo skoro z n00bami nie da sie walczyc...
@ertai
Chcecie zniszczyć noobostwo ,bąźcie stanowczy,za nic nie wnoszace posty dawajcie od razu upomnienia ,jak nie pomoze bany,za obrazanie innych to samo,i sie "nooby" uspokoją. To wlasnie zamierzamy zrobic. A jesli sie nie uda ( czyt. nieobecni teraz modowie beda za lagodnym traktowaniem n00bow ) to ja osobiscie prosze matkusa o zdjecie mnie ze stanowiska moderatora .
hmmmm.
Gimli miał po części rację.
Gewof się poddał.
TAk samo jak Gonzo, Geowf i inni ( Bosal odszedł bo miał powody).
LEcz stawiajac sie w ich sytuacji.
Oni mogli po prostu nie wytrzymać.
nooby potrafia zameczyć, a jesli taka osoba miałą parę dni kiepskich w szkole to sie nei dziwie czemu odeszli. Zwłaszcza ze fala odchodzenia zaczęła sie pod koniec roku szkolnego ( wiadomo - egzaminy). Teraz w wakacje gewof, a potem eerion.
No, ale oni też mieli na pewno swoje powody.
@ Ertai
Wiesz. Poszedłeś za gimlim.
nie polizuj sie do modka.
POza tym nie nazywaj inteligenty po 1 poście.
@ Gilmli.
Tylko nie wierze zeby chłoapk który sie miesiąc temu lognął wiedział coś o takich rzeczach.
Ja też wprawidzie mało wiem, ale chyba wiecej od tamtego typa ( długo konta nie miałem).
Ale cłopak nic nie wie.
POdchwycił motyw gimliego i go sobie rozwinął, zeby poakzać że on sie buntuje rpzeciwko temu, że jest men i w ogóle...
i lick lick- patsz na tezt ointegiliencji.
I czemu skoro tak uważał nie naspiał tego od razu po załozeniu tematu, tylko po tobie?
Bał sie zę go wyśmieją czy jakl?
Żałosne...
Oryginalnie dodany przez Tuor
@ Ertai
Wiesz. Poszedłeś za gimlim.
nie polizuj sie do modka.
POza tym nie nazywaj inteligenty po 1 poście.
Jezeli ertai sie podlizuje mi, to znaczy ze cala reszta ktora plakala tutaj za gewofem podlizuje sie 2 innym moderatorom ktorzy wypowiedzieli sie w tym temacie
Ohoho, widze ze zrobilo sie niezle zamieszanie. Ok, zacznijmy od tego ze nie odszedlem z forum z powodu zbyt duzej ilosci nOObow, bo nigdzie tego nie napisalem, powod odejscia jest inny ale zachowam go dla siebie...
@ Gimli
Napisalem ten temat poniewaz nie chcialem dostac spam na gg dlaczego nie ma mnie na forum i ircu. Jezeli az tak bardzo on przeszkadza i zasmieca temat to prosze go skasowac.
Cytat: Aha, jeszcze jedno-takie tematy pozwalaja naprawde sie zastanowic, czy to forum juz sie stoczylo, czy jeszcze sa na nim normalni ludzie...Refleksje naplywaja... Normalni - czyt. tacy ktorzybeda spiewac peany pochwalne na czesc kazdego odchodzacego uzytkownika ^^?
Uwazam ze spedzilem troche czasu na tym forum i poznalem wielu ludzi wiec chyba moge sobie napisac jeden temat na pozegnanie no nie? ;)
@ Inni
Chcialem tez podziekowac innym za fajna opinie o mnie bo zawsze robi sie milo gdy ktos czyta fajne texty o sobie.
Jak juz Vanessa napisala mozna ze mna pogadac na GG lub na kanale irc (#sado-maso, #daimon i #cronous)
@ Ertai
Tak wiec jestes dla mnie kolejnym nOObem ktory pojawil sie na tym forum...
Tyle mialem do powiedzenia
(thx Drom za chwilowe zdjecie bana :) )
Dr. Omader
16-07-2004, 01:07
@Gimli-no dobra. Ja tam widzialem kilka postow Bosala a do tematu z tostami nawet nie zagladalem... Ale chodzi o to, ze brak bedzie samego 'ducha' bosala wsrod nas. Ja to odczulem... Po prostu po jego odejsciu czuc bylo ze CZEGOS nie ma. I nie chodzilo o to, ze brakuje naplywu 200 psotow dziennie napisanych przez kogos tam. Po prostu wiadomo, ze ten ktos odszedl i juz go nie ma na tym forum...
Jakiego ducha? Ja nawet nie widzialem kilku zielonych pixel ze jest online. Gimil to dobrze podsumowal, ze gdyby nie fakt ze dalismy newsa o tym to by NIKT nie zauwazyl odejsca bosala(poza ludzmi z IRCa). Prawda jest taka ze juz we wrzesniu ubieglego roku bosal ostatni raz cos na stronie zmienil wiekszego(wtedy byl jakis mini-update), a potem juz tylko MatKus robil kwestje techniczne(przebudowal beznadziejne skrypty ktore tylko spowalnialy strone strasznie, dodal wiele funkcji stornie, i wiele innych problemow ktorych na codzien nie widac) oraz kilku modow ktorzy dodawali tresc na strone(kto to mozecie w dziale kontakt na stronie zobaczyc macie wypisane).
Sam zawsze dziwilem sie takim tematom bo to troche dziwne dla mnie bylo. Odchodzisz to odchodzisz twoi kumple cie pozegnaja, ale pewnie jakbym sam kiedys odchodzil to tez moze taki temat zaloze, bo to fajnie o sobie takie rzeczy uslyszec. ;)
Ogolnie co do dyskusji jaka sie wywiazala to powiem ze lezka mi sie w oku kreci z zalu ze tak malo jest tak pieknych i na poziomie dyskusji na tym forum. Gdyby tego bylo wiecej to forum byloby to raj. Szkoda ze tak rzadko sie takie dysputy tworza... :(
@up: nie ma sprawy, zawsze do uslug i pamietaj ze z checia bym ci go na stale zdjal... ;)
btw: kanal #sado-maso powiadasz... hmmz... czyzbys znalazl nowe hobby po forum? moze dlatego odszedles :rolleyes:
j/k ofkors ;)
Oryginalnie dodany przez Gewof
Ohoho, widze ze zrobilo sie niezle zamieszanie. Ok, zacznijmy od tego ze nie odszedlem z forum z powodu zbyt duzej ilosci nOObow, bo nigdzie tego nie napisalem, powod odejscia jest inny ale zachowam go dla siebie...
@ Gimli
Napisalem ten temat poniewaz nie chcialem dostac spam na gg dlaczego nie ma mnie na forum i ircu. Jezeli az tak bardzo on przeszkadza i zasmieca temat to prosze go skasowac.
I tak dostales spam na gg "zostan,zostan!" wiec takie tlumaczenie do mnie nie trafia :)
Chcialem tez podziekowac innym za fajna opinie o mnie bo zawsze robi sie milo gdy ktos czyta fajne texty o sobie. I nadal wydaje mi sie ze po to powstal ten temat :P
Noob podchwycilem motyw??Jezu po ile wy macie lat??Macie racje proscie go zeby zostal bo skoczy pod pociag.Ty Gewof wspanialy jestes,jak mi przykro ,ze odszedles,byles taki wspanialy..nedzimy utrzymywali kontakty...chlip lol!!!!Buahahhaha!Tutaj naprawde jest ubaw.
Co do nowego userowania ,Gram w Mtg i jestem zarejestrowany na 5 czy 10 innych forach o podobnej jesli nie wiekszej popularnosci,mam setki postow po siedzeniu po kilka lat na forach ..to noobostwo nabijanie..W zyciu nie napiszesz tylu postow ile ja napisalem do tej pory,tak aby cos wnosily do tematu,mialy jakis sens.A wy goscia znacie??Popostowal ,jaki to on nie uroczy,a w rl moze byc chuj wie kim.Jak mozna zegnac kgos bo odchodzi z forum??jaki lol.Jesli jestescie kumpami z rl albo macie sie na gg??to po co sie zegnac..lol kolejny....Odejscia takie sa zalosne.Odchodzi w kij w to niech nic nie pisze poprostu idejdzie ktos kto go naprawde lubil zauwazy i sam zagada na gg czy jakos sie z nim skontaktuje.
Do tego wyzej.I po co mam lizac komus dupe?Na forum ,ktore ledwo sie kupy trzyma???tak samo bylem wiecej razy modem na roznych stronach niz wiekszosc z was bedzie kiedykolwiek..chyba,ze sami bedziecie te fora zakladac..Nie zalezy mi na tym forum,to tylko informacje,ktore pomagaja w grze,nowym graczom takim jak ja...a wy jesteście żałośni...
Gefow poprsił mnie żebym napisał w jego imieniu tego posta. Oto jego słowa:
Ertai, podnieca cie to ze byles modkiem na tylu forach albo miales iles tam posotw? bo mnie nie. I nie interesuje mnie ile tego bylo bo GOWNO MNIE TO OBCHODZI i wiesz co, forum jest dla ludzi, i mam prawo sie pozegnac, a jezeli tobie sie to nie podoba, to nie czytaj! @ Gimli Nie dostalem na szczescie ciezkiego spamu na g, jedynie na IRCu troche bylo pisania ;]
i,mam setki postow po siedzeniu po kilka lat na forach
Żałosny jesteś frajerze.
chwailić sie ze ma się tle, a tyle postów (typowe noobstwo)
W zyciu nie napiszesz tylu postow ile ja napisalem do tej pory,tak aby cos wnosily do tematu,mialy jakis sens
heh.
MYslisz zę ja też jestem na 1 forum tylko?
Młotokross z ciebie.
POza tym powtarzam noobku ze nie lcizy sie ilość postów a ich jakość (treść)
I po co mam lizac komus dupe?Na forum ,ktore ledwo sie kupy trzyma???
To forum się ledwo trzyma przez takich idiotów jak ty.
samo bylem wiecej razy modem na roznych stronach niz wiekszosc z was bedzie kiedykolwiek..
heh.
Proszę o przykłady, bo jak an razie to jak to czytam to mnie pusty śmeich ogarnia
Nie zalezy mi na tym forum,to tylko informacje,ktore pomagaja w grze,nowym graczom takim jak ja...
Przyznajesz zę ejsteś nowy, a sie wozisz jakbyś wszystkie rozumy pozjadał.
a wy jesteście żałośni...
A myślsiz zę ty jesteś wspaniały?
To ty jesteś załosny cłopacze.
A jak ci tak bardzo to forum powiewa to idź sobie na gery.pl
wiesz co, forum jest dla ludzi, i mam prawo sie pozegnac, a jezeli tobie sie to nie podoba, to nie czytaj! Czyli jesli piszesz ze jestem super to pisz, a jesli uwazasz ze jestem fe to zamknij mor**?
Gimli Nie dostalem na szczescie ciezkiego spamu na g, jedynie na IRCu troche bylo pisania ;] gdybys nie pisal tego pozegnania byloby jeszcze mniej pisania .
Bardziej imponuje mi styl w ktorym ze stanowiska moda odszedl zaglada ( a wlasciwie takze z forum bo teraz rzadko tu zagląda ) niz to jak odeszli dejvo, eerion ,gewof . I wydaje mi sie ze dostal mniej "spamu" na np.gg mimo ze dla tego forum zrobil duzo wiecej od tych odchodzacych z "pompą"
Czy macie to wrodzone?Kto tu sie jara,ja tylko probuje uswiadomic takim inteligentom jak wy ,ze nie jarzy mnie nabijanie postow na tym forum.Gewof -leczysz kompleksy tutaj?"niech chociaż na forum mnie pochwalą"?:lolA czesc tekstu wyjęta z kontekstu,zawsze można sie tak bawić ale po co?Własnie to jest tzw."noobostwo"
Tuor gratuluje umiejętności czytania ze zrozumieniem:
Moj tekst:
"W zyciu nie napiszesz tylu postow ile ja napisalem do tej pory,tak aby cos wnosily do tematu,mialy jakis sens"
Odp:
POza tym powtarzam noobku ze nie lcizy sie ilość postów a ich jakość (treść)
Brawa dla tego pana....
Aha,kolejny przykład,tu już Tuor pokazał swoją niebywałą inteligęcje.
Nie jestem nowym forumowiczem..bla.bla..mam setki postow na innych forach po kilku latach ...
Popisujesz sie!
Jeszcze większe brawa dla naszego idola....
Czy ja sie woze ,ze jestem prosem jesli chodzi o tajniki gry?jak bede mial ochote to pojde mi na gery.pl ,ale po co?ja tutaj tylko wiecej dowiaduje sie o grze?Lata mi jakie to forum.
gewof czy Ty nie miałes odejśc??-buahah kocham takich jak Ty, marny,żałośnych ludzików leczących sobie swoje kompleksy na necie...
TheNatoorat
17-07-2004, 14:57
LUDZIE! Opamiętajcie się! Odejście Gewofa zamiast smutku stworzyło nienawiść i gniew... rozpoczęła się wojna bez końca, wojna z moderatorami. Forum nie jest po to, by się kłócić, ale po to, by podzielić się opinią, zapytać o coś czy po prostu porozmawiać o czymś przyjemnym. Nie zamieniajmy go w rzeźnię!
Jakość postów ?
Hmm...
Pewnie chodzi o to, że ortografia jest cacy. :)
Po tym jak na tym forum wypowiada się Ertai nie sądze by jakość postów na innych forum była dobra, zresztą tylko n00by chwalą się - jaki to ja jestem wspaniały, mam milion postów, jakość I klasa itp. No właśnie, jeżeli "lata" ci jakie to forum to myślę, że powinieneś je zmienić bo mało kto cię tu lubi (mnie prawie niekt nie lubi, ale to szczegół :D). Jednak wywnioskowałem, że już raz zmieniłeś forum bo podobno na gery tyrają n00bów i każą iść na tibia.pl (lol, kto to wymyślił :blazen: ) .
Pewnie gewof stworzył ten topic żeby wiedzieć co nim myślą, a tylko ty o nim myślisz źle więc albo jesteś n00bem, albo go nie znasz, albo jesteś jakiś inny :P .
Nie wypowiadam się na temat Gewofa bo go bardzo dobrze nie znam, jednak po tym co zaprezentował na forum myślę, że to spoko gość :D
$corcerer
18-07-2004, 20:51
aaaa!!
juhuuu!!!
nareszcie jakas porzadna potyczka slowna!! jak ja dawno tego nie mialem... :>
no to jedziemy!
@Gewofek
Odszedles, twoja wola.. ale moglbys mi chociaz powiedziec czemu, fagasie jeden :>>
@Ertai
>Jezu po ile wy macie lat?
Ja mam 18 jesli o to chodzi...
>Co do nowego userowania ,Gram w Mtg i jestem zarejestrowany na 5 czy 10 innych forach o podobnej jesli nie wiekszej popularnosci,mam setki postow po siedzeniu po kilka lat na forach ..to noobostwo nabijanie..W zyciu nie napiszesz tylu postow ile ja napisalem do tej pory,tak aby cos wnosily do tematu,mialy jakis sens.
No dobra, ale CO Z TEGO ze "gdzies na innych forach" masz tyle i tyle postow, jestes modem i ogolnie powazanym czlowiekiem? tutaj póki co jestes zwyłym userem i NICZYM wiecej!! a texty typu "mam setki postow po siedzeniu po kilka lat na forach" to już czyste zwiekszanie swojego ego (" a ja mam TAM tyyyle postow a wy n00bki mozecie mi naskoczyc" itd. etc. )
> .A wy goscia znacie?
Ośmielę się stwierdzić że tak :>
>Popostowal ,jaki to on nie uroczy,a w rl moze byc c(cenzura)wie kim
tutaj uzyje takiego bardzo brzytkiego slowa: DOWODY. pokaz mi gdzie on tak napisal :>
>Jak mozna zegnac kgos bo odchodzi z forum?
Normalnie: zżyliśmy się z nim a teraz on nas opuszcza.. co w tym dziwnego?
>Odchodzi w kij w to niech nic nie pisze poprostu idejdzie ktos kto go naprawde lubil zauwazy i sam zagada na gg czy jakos sie z nim skontaktuje.
i teraz brawa dla Ciebie za umiejętność czytania ze zrozumieniem (a raczej jej brak) ponieważ w tym topiq jest napisane, że właśnie po to Gewof założył ten topik, żeby nie dostać zalewu maili i rozmów na GG
>I po co mam lizac komus dupe?
Jeżeli dla ciebie pożegnanie się= lizanie dupy to muszisz nieźle często lizać dupe ludziom :>
>Na forum ,ktore ledwo sie kupy trzyma?
Głównie przez takich jak Ty.....
>tak samo bylem wiecej razy modem na roznych stronach niz wiekszosc z was bedzie kiedykolwiek..chyba,ze sami bedziecie te fora zakladac..
ale mozesz mi wyjasnic CO TO MA DO RZECZY? bo jakoś nie łapę Twojego toku rozumowania...
>Nie zalezy mi na tym forum,to tylko informacje,ktore pomagaja w grze,nowym graczom takim jak ja...
i Ty jeszcze śmiesz narzekać że forum ledwo trzyma się kupy ?
>a wy jesteście żałośni...
Dzięki
Przynajmniej nie jesteśmy Tobą.. to dopiero byłby obciach...
@ nastepny Twój post
>Czy macie to wrodzone?
Ale konkretnie o czym mówisz?
>Kto tu sie jara
Ja na pewno się nie palę, nie wiem jak inni....
>ja tylko probuje uswiadomic takim inteligentom jak wy ,ze nie jarzy mnie nabijanie postow na tym forum.
jakbyś nie zauważył, to tutaj nie da sie nabijać postów.....
>Gewof -leczysz kompleksy tutaj?"niech chociaż na forum mnie pochwalą"?
To chyba ty tu leczysz komplexy najeżdżając na każdego kogo sie da (a już Gewofa najbardziej)
>Aha,kolejny przykład,tu już Tuor pokazał swoją niebywałą inteligęcje.
>Nie jestem nowym forumowiczem..bla.bla..mam setki postow na innych forach po kilku latach ...
Popisujesz sie!
troszke nie jaże, osohosi?
>Czy ja sie woze ,ze jestem prosem jesli chodzi o tajniki gry?
nie, wozisz sie bo masz mnooostwo postow na innych forach i nawet masz tam moda! (w domysle "o jaki ja jestem wspaniały, uwielbiajcie mnie")
>buahah kocham takich jak Ty, marny,żałośnych ludzików leczących sobie swoje kompleksy na necie...
Narcyz !!!!!!
fajnie było! ja chce jeszcze!!!! tylko plx jakas porządną polemikę, a nie popłuczyny :>
Matheous
18-07-2004, 21:05
@scorcerer-jak chcesz potyczki slowne to mi powiedz ze wolisz fallouta od BG :evil:
A poza tym to wg mnie(mozna tu snuc domysly?) Gewof odszedl bo musi sie oduzaleznic od Tibii czy cos takiego-patrz psot otwierajacy 'Z PEWNYCH WZGLEDOW MUSZE OPUSCIC TIBIE TIBIE.PL i wszystko co z tym zwiazane' czy jakos tak:) Ale watpie zeby taki byl powod bo to normalnie smieszne by bylo;)
@Ertai-pogratulowac inteligencji...Czlowieku, czytnij sobie wlasne posty... "Jam Jest Ertai, Bog Forumowy, Wy Zas Jestescie Mymi Slugami, Noobami Niegodnymi Lizania Mych Butow"
A co do takich klotni-plakac sie chce jak sie oglada takich inteligentow...Ale mam na to remedium-ludzie! Nie odchodzcie z forum!:D Oczywiscie mowie to do ludzi ktorzy maja IQ wyzsze niz glowka od szpilki-wiec, Ertai, ty mozesz isc:)
Baron Kaldrick
18-07-2004, 21:42
@scorcerer-jak chcesz potyczki slowne to mi powiedz ze wolisz fallouta od BG :evil:
FALLOUT RULAH!! BG SUXXORZ!! Plx =D Fallout 1&2 rzadzi na zawsze +P
Blah,nawet widze nie mam po co sie produkować z wyjaśnianiem wam ,geniuszom ,sensu moich postów- i tak pewnie nie zrozumiecie.
Aha ,Gratz jak na 18 lat jesteś kompletnym debilem , aż dziwie sie ,że są tak głupi ludzie.
Byłem moderaotrem,już nie jestem,przestałem postować już nie siedze na tamtych forach,napisałem to do tego....a zreszta...i tak jesteście zbyt "INTELIGENTNI" ,aby to pojąć...
Guzik15(woguvep)
20-07-2004, 00:50
Dobra dobra zedytuje. A więc tak, jeśli ma być bez przekleństw to o key.
Wszyscy nad waszą głupotą ubolewają. Chodzi tu o Ertai jak i o Scorcera (jego w szczególności). Kłućcie się dalej, miło na to patrzeć (walka idiotów 8o ). Wasza inteligencja nie przekracza wieku przedszkolnego. Musicie się bardziej postarać jeśli chcecie być zauważeni przez innych ludzi bo teraz to wygląda jak byście naprawde leczyli tu wasze kompleksy.
pzdr
$corcerer
20-07-2004, 00:51
@Ertai
1. miała być riposta a nie popłuczyny... swoją drogą drom wspaniale to skomentował:
[00:43:31] <Dr_omader> nie stac go nawet na riposte
Lenistwo powinno być tępione.. :>
>>wam ,geniuszom
i kto tu komu włazi w dupe?
[ Congratulations! You advacend in asslicking! ] :>
>>Aha ,Gratz jak na 18 lat jesteś kompletnym debilem , aż dziwie sie ,że są tak głupi ludzie.
Tutaj zamiast odpowiadać wprost, zrobię małe obejście:
podstawmy za Millera Ciebie a za Ziobrę mnie:
- Panie Ziobro pan jest dla mnie zerem!
- Lepiej być zerem niż leszkiem millerem
>>Byłem moderaotrem,już nie jestem,przestałem postować już nie siedze na tamtych forach,napisałem to do tego....
Nie rozumiem części "napisałem to do tego", pozatym skoro tam nie piszesz to czemu się ciągle wozisz?
>>a zreszta...i tak jesteście zbyt "INTELIGENTNI" ,aby to pojąć...
Jeżeli mierzysz mnie swoją miarą, to naprawde Twoje zdanie na temat mojej inteligencji mi wisi, dynda i powiewa.
Qrde człowieku wysiłbyś się na jakąś krytykę, to naprawde nie boli (ale żeby było konstruktywne, bo kupa wyzwisk to naprawde nie to)
@Guzik15(woguvep)
>>Dobra dobra zedytuje. A więc tak, jeśli ma być bez przekleństw to o key.
dzieki
>>Wszyscy nad waszą głupotą ubolewają.
Jest takie powiedzonko: "Jeśli ktoś twierdzi, że mówi w imieniu Boga, poproś go o pisemne upoważnienie:...
>>Kłućcie się dalej, miło na to patrzeć (walka idiotów ).
urrrrraaaaaa!!! :P :D =;]
>>Wasza inteligencja nie przekracza wieku przedszkolnego.
przynajmniej ja nie mam IQ=1 (trochę mądrzejszy od kwiatka w doniczce) jak Ertai :>
>>Musicie się bardziej postarać jeśli chcecie być zauważeni przez innych ludzi bo teraz to wygląda jak byście naprawde leczyli tu wasze kompleksy.
po 1 mam IRCa i tam jestem zauważany, wiecej nie potrzebuje :> A czy to moja wina że uwielbiam rzeczowe kłótnie i dyskusje z idiotami?
To czas żebym ja się naprodukował a więc:
Gewof-nie znam nie znałem i płakać nie będę ale jego postów kilka widziałem i czegoś w rodzaju nabijana postów nie.
Bosal-stworzył to forum i za to mu chwała ale rzeczywiście jakiś czas (8miechów??)nie pisał nic za bardzo a w końcu nie wiem czy sam odszedł czy "odszedł"bo wy mu kazaliście mniejsza o to.
Ten Ertai-Normalnie szkoda mi słów ale ty jesteś wspaniały miliony postów i wogóle...NC.Znam 1 człowieka który poświęcił się nabijaniu postów bez reszty Bysiek ale on miał zarąbistego pecha dla niego of cors że licznik postów zlikwidowali może zmądzrzeje??(taki zimny prysznicxD)
Pisze na forum bo:Mam blocked ip,mam różne pytania,czasami umiem na dużo z pytań odpowiedzieć
Nie walcze z nobami bo:Zostawiam to modkom:P
Znam 1 człowieka który poświęcił się nabijaniu postów bez reszty Bysiek
A przypomnij nam za co miałeś Bana...? ;)
Topic: Facet się chciał porzegnać, napisać ostatni temat na tym forum i co w tym zlego? Beda sie czepiac ze kilka ostatnich slow chcial powiedziec. Dajcie sobie na wstrzymanie. To jest jak ostatnia wola tuż przed śmiercią ;)
$corcerer
21-07-2004, 00:46
kto sie czepia ten sie czepia :>
Na początku poraz kolejny chciałbym pogratulować moim idolom niebywałego poziomu wypowiedzi.
">>wam ,geniuszom
[ Congratulations! You advacend in asslicking! ] :>"
-Wiesz synu co to sarkazm,ironia ?
Właśnie zauważyłem ,że noobki lubią najbardziej wyjmowanie zdań ,części zdań z kontekstu co całkowicie potrafi zmienić treść (tak dla niekumatych)
A dlaczego nie rozumiesz tamtej czesci?
Pójdź na kurs czytania ze zrozumieniem i przeczytaj powoli wszystkie moje posty w tym temacie oraz posty do których nawiązywałem ,tylko powol....spokojnie...
Nie wiem kim jesteś ,nie znam Cie,ale Ty za chuja nie masz 18 lat ,daj mi skan dowody osobistego albo coś ,bo nie jestem w stanie uwierzyć ,że człowiek pełnoletni jest takim niepoważnym,dziecinnym kretynem.
Oryginalnie dodany przez Ertai
Na początku poraz kolejny chciałbym pogratulować moim idolom niebywałego poziomu wypowiedzi.
">>wam ,geniuszom
[ Congratulations! You advacend in asslicking! ] :>"
-Wiesz synu co to sarkazm,ironia ?
Właśnie zauważyłem ,że noobki lubią najbardziej wyjmowanie zdań ,części zdań z kontekstu co całkowicie potrafi zmienić treść (tak dla niekumatych)
A dlaczego nie rozumiesz tamtej czesci?
Pójdź na kurs czytania ze zrozumieniem i przeczytaj powoli wszystkie moje posty w tym temacie oraz posty do których nawiązywałem ,tylko powol....spokojnie...
Nie wiem kim jesteś ,nie znam Cie,ale Ty za chuja nie masz 18 lat ,daj mi skan dowody osobistego albo coś ,bo nie jestem w stanie uwierzyć ,że człowiek pełnoletni jest takim niepoważnym,dziecinnym kretynem.
Znasz taką teorię: Jak komuś zaczyna brakować argumentów słownych żeby podważyć czyjeś (czyt. Scora) argumenty, przechodzi do czynów lub wyzwisk.
W Twoim beznadziejnych przypadku do czynów przejść nie możesz.
Aha ,Gratz jak na 18 lat jesteś kompletnym debilem , aż dziwie sie ,że są tak głupi ludzie
ale Ty za chuja nie masz 18 lat ,daj mi skan dowody osobistego albo coś ,bo nie jestem w stanie uwierzyć ,że człowiek pełnoletni jest takim niepoważnym,dziecinnym kretynem
... i wszystko na ten temat.
$corcerer
21-07-2004, 12:05
>>Właśnie zauważyłem ,że noobki lubią najbardziej wyjmowanie zdań ,części zdań z kontekstu co całkowicie potrafi zmienić treść (tak dla niekumatych)
dla niekumatych to była ironia.
>>A dlaczego nie rozumiesz tamtej czesci?
już wyjaśniam
>napisałem to do tego....
co do czego ?
>tak samo bylem wiecej razy modem na roznych stronach niz wiekszosc z was bedzie kiedykolwiek..chyba,ze sami bedziecie te fora zakladac..
tu z kolei nie rozumiem jaki to ma zwiazek z topikiem...
>Nie wiem kim jesteś ,nie znam Cie,ale Ty za chuja nie masz 18 lat ,daj mi skan dowody osobistego albo coś ,bo nie jestem w stanie uwierzyć ,że człowiek pełnoletni jest takim niepoważnym,dziecinnym kretynem.
Nie jestem obiektem kultu religijnego, nie musisz mi wierzyć. Ja wiem, że mówię prawdę.
I na przyszłość, nie wyzywaj kogoś, bo przez to zaniżasz poziom dyskusji i nawet jeśli masz dobre argumenty, to i tak ludzie mniej chętnie przychylają się do takiego człowieka, który używa wulgaryzmów :>
A mi zależy,żeby ludzie sie do mnie "przychylali"?...lol
$corcerer
22-07-2004, 00:07
Jeżeli się kłucisz, to chyba po to, żeby udowodnić swoje racje. Czyli chcesz przekonać innych...
rotfl, eerionek wrocil na konkurs modow. low...
@Matheos ty dobrze wiesz jaka jest prawda :P
@Ertai chłopczyku o co ci chodzi?? Gewof chciał się pożegnać to się pożegnał, przeszkadza ci to nie czytaj. Proste.
MayGyver
22-10-2004, 10:30
z tego co mi wiadomo to Gewof zdazyl juz odejsc i wrocic kilka razy i nigdy slowa nie dotrzymal, wiec raczej temat do zamkniecia
Po co w ogole Gimli odswiezales ten temat? Siedzial sobie gdzie tam daleko na dole, a ty go wyciagnales chyba niepotrzebnie..
Btw, Gewof prosil o "dozywotniego" bana;)
Po co w ogole Gimli odswiezales ten temat? Siedzial sobie gdzie tam daleko na dole, a ty go wyciagnales chyba niepotrzebnie..
Btw, Gewof prosil o "dozywotniego" bana;) lol, rzeczywiscie pomylilo mi sie, myslalem ze to pozegnanie eeriona . my own fault
Gonzo von Krenzel
22-10-2004, 14:59
BTW: Ostatnio widziałem kilka świeżych postów Gewofa...
Krzysiu wróciłeś? ;)
Dr.Unknown
22-10-2004, 16:00
BTW: Ostatnio widziałem kilka świeżych postów Gewofa...
Krzysiu wróciłeś? ;)No, ja też zauważyłem jego aktywność...każdy wraca(chyba, że ma bana na IP na zawsze:P).
MayGyver
22-10-2004, 16:19
> BTW: Ostatnio widziałem kilka świeżych postów Gewofa...
> Krzysiu wróciłeś?
jak zwykle przed konkursem na moda
hehe.. a teraz odezwie się ktoś z grona znienawidzonych (n00bów)
A więc tak: słuchajcie, bo prawdę wam powiem(boli mnie głowa więc moje rozumowanie jest trochę upośledzone :P)
po 1.. szkoda ze ci userzy, którzy mają trochę oleju w głowie odchodzą. Skończy się na tym że zostaną same n00by (w tym ja :)) i forum zostanie zapchane przez głupotę. Trzeba założyć temat o propozycjach, dotyczących bezpośrednio zwalczaniu głupoty (np. zauważyłem że przekleństwa są automatycznie cenzurowane :P.. można by wkleić słownik z worda :P :P :P[ale ile to miejsca zajmie -.-])
I może modki mają idealną broń (ban :)) ale nie są w stanie ogarnąć tego co się dzieje...(głupoty :))
po 2.. Trzeba by było wybrać kilku modków z grona userów... dobry by był gewof, ale on odchodzi(przynajmniej tak mówi). Dobrym modkiem był by gonzo no i przede wszystkim najinteligętniejsza osoba na tym forum czyli niepowtarzalny i jedyny...JA...(joke :P)
po 3.. Co można dodać? licznik n00bostwa? chm... dodam go w propozycjach :P
Gonzo von Krenzel
22-10-2004, 17:02
[...]Dobrym modkiem był by gonzo [...]Omg! Aż się wzruszyłem :).
Może jeszcze wystartuję w konkursie na moda? :confused:
Co Wy na to? :P
Dr.Unknown
22-10-2004, 17:04
jak zwykle przed konkursem na modaSłuszna uwaga.
<edit>:
po 3.. Co można dodać? licznik n00bostwa? chm... dodam go w propozycjach :PMyślałem o czymś w stylu 'systemu pięciu gwiazdek', trochę by to przypominało ten stary system w którym były rangi w stylu 'przybysz', 'rekrut', etc.
Chodzi o to, że każdy uzytkownik miałby o sobie opinie innych, która była by odzwierciedlana w gwiazdkach(lub innym symbolach od 0-5). Mozna by było wiedzieć od razu, czy pliki do pobrania od tego user'a są bezpieczne, i czy wie co mówi. Niewiem tylko jakby było z opiniami..czy to inni dawali swoje opinie o innych moderatorom, czy to oni(moderatorzy) musieli by się napracować i ocenić każdego, ze względu na osiągnięcia. To by niemiało nic wspólnego z licznikiem postów. Co myślicie??
Gonzo von Krenzel
22-10-2004, 17:11
Myślałem o czymś w stylu 'systemu pięciu gwiazdek', trochę by to przypominało ten stary system w którym były rangi w stylu 'przybysz', 'rekrut', etc.
Chodzi o to, że każdy uzytkownik miałby o sobie opinie innych, która była by odzwierciedlana w gwiazdkach(lub innym symbolach od 0-5). Mozna by było wiedzieć od razu, czy pliki do pobrania od tego user'a są bezpieczne, i czy wie co mówi. Niewiem tylko jakby było z opiniami..czy to inni dawali swoje opinie o innych moderatorom, czy to oni(moderatorzy) musieli by się napracować i ocenić każdego, ze względu na osiągnięcia. To by niemiało nic wspólnego z licznikiem postów. Co myślicie??Czy mi się wydaje czy to system reputacji, który został usunięty z tego forum?
Vegefa Ziom
22-10-2004, 17:19
Czy mi się wydaje czy to system reputacji, który został usunięty z tego forum?Tak, ale chyba chodzi o trochę inne wykonanie, nie byłoby by tylko ilość, ale jeszcze ranga i kolorowe znaczki:p . Tak jak jest na niektórych innych forach, ja osobiście nie jestem za, mimo, że inne kolorki i tytuły byłoby idealnie jak z reputacją. Coś w stylu "system jest zły... wiem!! zmieńmy opakowanie i dodajmy obrazki"
inne wykonanie...
Ale takie same problemy.
Znowu ktos by coś napisał a noob dał mu - bo miał za dużo plusów...
druga sprawa... Do Gimliego...
Wróciłe na kunkurs modów?
NIE wróciłę dla neigo.
A moja kandydatura to w gruncie rzecyz dla jaj bo wiadomo zę nie rpzejdzie.
Ludzie się zmieniają lecz wielu nei chce tego zoabczyc i kalsyfikuje ludzi w jakieś miejsca...
dodałem swoją wizję systemów reputacji w "opiniach i sugestjach :P"
Oceńcie
a jednak wróciłem eerion, od kilku dni sprawdzałem twój profil (czy aby nie wróciłeś), nie wiem czemu, ale na początku swej drogi z forum widzialem kilka twych posów ale nie byłyone "nabijane"
Dr.Unknown
22-10-2004, 19:37
Czy mi się wydaje czy to system reputacji, który został usunięty z tego forum?Nie reputacji mówie NIE,chodzi mi o coś jak allegro, system nazwał bym to 'zaufania'...
<edit> pozatym podałem 2 rozwiązania, wygląda nato, że moderatorzy mogli by poświęcić troszkę czasu na obserwowaniu użytkowników...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.