Pokaż pełną wersje : ->I wes zostaw AFK na noc do train<- LOOK>
Sir Many
13-07-2004, 10:12
A o to przyklad co moze stac sie z waszym characterem jak zostawicie go afk
Ten przypadek przedstawia specjalne zostawienie afk podczas treningu
http://members.lycos.co.uk/xmanyx/lol11.jpg
Jul 13 2004, 4:55 am Zimn AccBan game weakness abuse (Afk training MUCH longer than 15 min) 15 days
^^ :D:D ^^
iva-knight
13-07-2004, 10:20
nom niezbyt ladnie ze strony tego pana, ale to tez twoj blad nie trzeba tak bardzo sie poswiecac przeciez to tylko gra. ;)
Sir Many
13-07-2004, 10:44
To nie jest moja postac, to kolega z rl :P
Dj Nekro
13-07-2004, 10:49
LoL, Może Być :P
Przeżyłes? :berserk:
Master Of Dragon
13-07-2004, 10:49
llooll ;)
A Tak BTW ; tam z tyłu nie stoi czasami Game Master?
Hehe :) Co z tego pana wypadlo? :P
Sir Many
13-07-2004, 11:03
Tak w tym rzecz ze zginela postac, a stylu stal GM... i jest ban..hahahahahah
Ehh od dzisiaj chyba będę się pilnowała! :D
Animeczka
13-07-2004, 11:40
Mnie gm zbanowal za to ze nieruszalem sie dluzej niz prze 5 minut :baby:
Pan GM wpadl :D i zbanowal postac :)) LOL :P
No i dobrze ze zbanowal. nie ubie gdy ktos sdobie spi a jego postac sobie gra........banowac takich X(
No chlopak pecha mial.... No niestety tak sie zdaza.... Ale swoja droga koles mogl nie kablowac...
Yyy... Nierozmumiem. Powiedz kto afkowal, kto zginał. Wogle kto jest kim???
re: up
Syrnn - Nakablowal i atakowal Zimn'ego
Zimn - Afker
Gm~~ - Zbanowal :)
---
A co do zdjecia... nic specjalnego ;|
-a ten trup z boku to kto?
ja tam do treningu afk nic niemam ale jest stare dobre powiedzenie
"afk'owanie zabija!"
lord_yankess
13-07-2004, 21:08
taka jest prawda trening afk zabija i dlatego ja nigdy postaci nie zostawiam afk nawed na noc nigdy nic nie wiadomo :D
Szczawix
13-07-2004, 22:38
Muj kumpel z rl trenował bezprzerwy przez48h!!!
potem dostał banan razem z sparing partnerem(jeden spał drugi trenił i tak na zmiane)w sumie dlstał banna na 15 dni i naszczęście go nie zabili:p
gietol Julera
13-07-2004, 22:40
ten co na kablowal to debil X( X( X( X( X( X(
eh bez komenntarza ........... fajny sprzet ten :D magic plate armor i rapier w lape :D
hehe fajny fotomontaz :P Wchodze w www.tibia.com na kolesia Zimin i mi pisze level 5 rookgard free account i do tego 2 deady przez mino. Koles ktory by zdobyl takie eq napewno nie zgnie przez mino.
Tychanowicz
13-07-2004, 23:02
Re up
Nie Zimin tylko ZIMN!!
Slepy jestes jak na screenie nie widzisz?? 8o
aha srx monitor mi siadl :/ ej a wlasnie co stracil??
Oryginalnie dodany przez Bexeser
hehe fajny fotomontaz :P Wchodze w www.tibia.com na kolesia Zimin i mi pisze level 5 rookgard free account i do tego 2 deady przez mino. Koles ktory by zdobyl takie eq napewno nie zgnie przez mino.
powiem jedno LOL ktoś kto zdobył takie eq -_- ; weź ppls na wyższych lvlach od Zimna giną przez raty a ty o takim czymś gadasz ... a no tak nie zimin tylko zimn jakoś teo nie przeczytałem ^^ "
A nom dobze ze ded.
Takich AFK powinno banowac..
Jaka ja jakiegos zobacze to loguje sie na mojego PK chara i ide go siknac :D
Sir Many
14-07-2004, 12:54
Zauwazylem pytanie: co stracil?
N00bie ty jeden on mial AOL!! <przyklad prawdziwego n00ba OMG
Kto na takim eq chodzi bez aola.hmmmmm......tylko n00by :baby:
Sir Many: przywołuje do pożądku, bez zbędnych wyzwisk i odsyłam do tematu http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=13241&boardid=18&styleid=1&sid=f90a42fcd23772f45e11e524b786225e
Hehehehe. A ten Gościu dostał bana od GMa ?
Froggerr
14-07-2004, 17:35
OMG tak dostał bana od Gm X( X( X( X(
pihorinio
14-07-2004, 21:57
wypas a tak na serio to masz takie eq bo jak tak to wypas
Character information
Name: Syrnn
Sex: male
Profession: Druid
Level: 16
World: Amera
Residence: Thais
Last login: 14.07.2004 07:13:29 CET
Account Status: Premium Account
Account information
Real name: J Mock.
Position: Counsellor (tego jakoś nikt nie zauważył)
Created: November 16, 2002, 4:44 am
gietol Julera
15-07-2004, 00:51
moze dostal consulera wlasnie za to ???;p
eh no jezeli to byl consuler no to sie niedziwie ze nakablowal na tego goscia ;p
Soul Hunter
15-07-2004, 02:12
heh ja tam straciłem własnie account na którym miałem knighta, którego tak tesh treniłem....od skilli 53/49 do 75/70 ...kilka nocek tam było=p
no i gm nie wpadł.....
btw. co do tego czy ktos aol nosi czy nie to , nie jest nic pewnego raz na orkach w thais znalazłem ciało...mysle, pewnie jakis low lvl..otwieram tak co tu mamy....OMFG dsm, ss, bp sd,bp uh....i takie tam....komus chyba siadł prąd czy cos ^^ ale...mi przykro
chyba by zatłukł tego co nakablował.....grrrr
(ups, nie zauważyłem ze to counsellor ;p)
Według mnie ten CS wcale na niego nie nakablował tylko ktoś zajmujący się stroną techniczną gry został zaalarmowany długą nieaktywnością postaci i wysłał tam CS'a. CS zbadał sytuację i wezwał GM'a. To tylko moja hipoteza...
Oryginalnie dodany przez Nekromanta
Hehe :) Co z tego pana wypadlo? :P
A widziałes może że miał na sobie AOL'a?
Kamillllls
15-07-2004, 10:42
No niewiem, czy moge skomentowac...przeciez to zdjecie!!!!No dobra zaryzykuje ( ;) )...No wiec, ja dzisiaj tez sobie trenowalem i mialem wlaczone TO forum...zaczytalem sie na jednym z tematow...gdy skonczylem czytac...i zobaczylem co sie dzieje w grze 8o ...jakis cwaniak sobie potrzedl: ,,Hiho'' (przypominam: czytalem cos na forum wiec nie odpisalem...oj!!)...atakuje mnie magia...chyba hmm'ami...mialem juz malutko hp, gdy sie ,,obudzilem'', wiec......You are dead....prubowalem uciec ale... ;( ...w plecaku, ktory pewnie ten koles mi ukradl byla runka hmm, przeszlo ponad 300gp, jedzonko i takie tam, czyli strata materialna taka sobie...chodzi wiec o to, ze stracilem duuuuzo expa, skille i dobry chumor... :P
Tylko on nazywa sie Zimn a nie Zimin :baby:
Edit: ups nie zauważyłem że ten temat ma drugą strone i juz go wiele osób poprawiło....
1.A czy Zimn nie powinien dostac KICKA z to ze sie nie ruszał przez ponad 15minut? ale ogólnie szczenscia nie miał .
Enslaved Kajko
27-07-2004, 11:17
Ktos musial nakoapowac an Ciebie ?:D ale prznajmniej masz ss z GM ;]
1) Kto robil ssa?? Wyglada ze Zimn bo stoi w centrum ekranu... jak tak to niebyl afk :P
2) Czyje cialo lezy na ziemi??
Ufocznik
27-07-2004, 21:43
@Dj Nekro przeciez mowil ze to nie jego postac a ty sie pytasz czy przezyl... <?>
@topic to ze zostawianie afk na noc do nabijania skilli czesto konczy sie deadem to zadna nowosc, ja sam jednego goscia tak zabilem :)) (nie lubie jak ktos skilluje w ten sposob X( ) ale i tak fajne zdjątko ;)
ten koles co cie zabil jest teraz gm :))
@up:
Nie GM tylko CS jak bys nie umiał czytac :))
btw Zimn trenował afk więc ciągle cos robił i nie mogł kicka dostac bo atakował potworka :) I wszystkie te pytania co zadajecie są bez sensu i nie zadajcie juz więcej takich pytan bo wszystko mozna zobaczyc na zdjęciu i mozna przeczytac w opisie a to ze jestescie mało inteligętni niektórzy to co innego :D
A ja sobie trenuje dlugo ale nie afk :P
Bexeser to się pisze zimn a nie zimin czy jakoś tak
A propos ja jak bym trenował afk to jakoś bym odszedł jak najdalej na koniec lądu :)
A czy ktoś nie wie kiedy wchodzi ten upgrade??
Szukam kolesia ktury by mi założył paca za kase w tibi :):):):):):):)
AMERA
Maciek Mur
29-07-2004, 22:17
to ja chyba mialem pecha w szczesciu.. Trenuje afk juz 3 godzine loguje sie patrze (nie GM) stoje w ff i moj kumpel tez a obok 11 druid sie smieje. to ja szybko w hammera w reke i 4 hity starczyly na smiecia :D
Afk jest niebezpieczne na Non PVP a co dopiero na PvP
Lol dla tego pana.
Daktrotus_91
30-07-2004, 10:30
Hehehe ale was ktos w balona zrobil hehehe zcapil was :))
Najlepszy sposob na trening afk to wejsc gdzies na daszek zastawic parcelami brzegi i nikt nie wejdzie :D Wiem cos o tym to bardzo bezpieczny trening poniewaz Pk nie wejda :D Ale GM to co innego :P ;)
nawigator
31-07-2004, 19:35
Mhm ... a teraz zobaczcie postac " Dokein " jest to postac tego wlasnie GMa... powiem tylko ze ten GM swoja postacia ubija kazdego h levelowego Afka...
Powiem tylko ... co do ssa ... fajny staff ... ale skille SUX !!!
kain elder of druids
02-08-2004, 19:56
Oryginalnie dodany przez Bexeser
Jaki z Ciebie jest NOOB X( moze najpierw sie zastanow co sprawdzasz X( nie "Zimin"(ten to naprawde ma 5 lvl) tylko Zimn 64 Elit Knight X(
Uwarzajcie na macka mur'a on jest od w hamera uzalezniony lubi go uzwyac na ludziach :)) wiem bo sam dostlem (ale dragon hamerem) ;( ale zanic :baby: :P
Zidoge Powraca
02-08-2004, 22:50
Ale co sie stalo z tym twoim kolesiem ?? NIC ??? a GM nie zareagowal ze on jest PK dziwi mnie to :P
Grzes Przewodniczek
05-08-2004, 11:38
Oryginalnie dodany przez Master Of Dragon
llooll ;)
A Tak BTW ; tam z tyłu nie stoi czasami Game Master?
Brawo co za spostrzegawczosc stary!!!!
ja tak kiedys zostawilm chara na 12 godzin jak nie bylo log off za afk i 4 dni potem mi hakneli chara!!!!!!!!!
ale nie bylo konsekwencji :P
To twoj prawdziwy eq ? :]
rytelek10
15-08-2004, 21:23
Pan GM wpadl :D i zbanowal postac :)) LOL :P
KTO ZNA FAJNE QUESTY I NA CZYM POLEGA DESERT QUEST I JAKIE TAM SĄ POTWORY :berserk: :miecz:
Ja wole niezostawiać postaci na noc bo niewiadomo co sie stanie
za kablowanie powinien byc ban na 30 lat, spalenie domu i chłosta na peronie pierwszym Warszawa Wschód
Chomikvader
22-08-2004, 23:46
co za roznica zjmn (specjalnie ze wzgledu na ofrgrafie naszego kolegi tak napisalem) czesto dostaje bana za uczciwa gre a ostatnio i tak tak namieszal ze szkoda gadac... look here: froum amery (http://drake.host.sk/forum)
O ile dobrze wiem Syrnn to postac gm'a ale nie tego na screenie.
A ten Dead ppl to najwyrazniej ten kto trenowal z Zimem.
Ale sa 2 dziwne rzeczy z kad ten screen ?
a Druga to Knight chyba treni bez eq raczej ?
no bo wlasnie takie sa fujary z tych GM-ow. GM stal i patrzyl jak ten konsuler Cie zabije a potem dal Ci bana... raz moj kumpel trenil sobie na rotach i jakis noob ciagle mu je zabijal... ten sie wnerwil i zaczal za nim chodzic i tez mu je zabijal. okazalo sie ze ten noob zna GM. GM powiedzial ze ma przestac albo zostanie zbanowany. nie pomoglo to ze powiedzial ze ten noob robil tak samo i ze nie mozna banowac za takie cos. zostal zbanowany... oczywiscie GM wymyslil inny powod...
Sir Many
23-08-2004, 11:39
O ile dobrze wiem Syrnn to postac gm'a ale nie tego na screenie.
A ten Dead ppl to najwyrazniej ten kto trenowal z Zimem.
Ale sa 2 dziwne rzeczy z kad ten screen ?
a Druga to Knight chyba treni bez eq raczej ?
1. Ten dead ppl to jest czlowiek ktory zrobil summona dla zimna na ktorym zimn trenowal
2. Moze poprostu ten czlowiek mial wlaczone autorobienie screen'ow co 3 minuty dla kontroli....
3. Jak nie widac Zimn nie mial jedzenia... bez eq roty mogly go podczasz treningu zabic
He He to ja już mojego sorcka na noc na makro nie zostawiam
chba że znajde jakies spokojne miejsce do AFK :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.