Pokaż pełną wersje : Twój ideał...
Dj Nekro
13-07-2004, 10:55
Twój ideał kobiety lub mężczyzny.
TheNatoorat
13-07-2004, 11:04
Ekhm... ile Ty masz lat (pewnie więcej ode mnie ale co tam :P )?
Jakie lubię dziewchynki? Nieważny color włosów, wniebowzięty jestem jak można z kobietą porozmawiać o innych sprawach niż kosmetyki, moda albo jak nie jest feministką.
Jak to kiedyś powiedział ktoś (nie pamiętam kto, ale big wyrazy shacunku):
"Nie ma brzydkich kobiet, są tylko kobiety, które nie wiedzą, że sa piękne."
Oryginalnie dodany przez Dj Nekro
Jakie lubish dziewczyny?
Żywe.
A jeżeli mash panienke to jaki kolor włosów ma :P
Normalny, choć nie mam.
Jaki kolor włosów u panienek lubish? :))
Naturalny...
@spider
Ładnie to ująłeś~ Kolejny temat na siłę =P
Ad tematu : Kobiety są różne i wszystkie są piękne na swój sposób. Ubóstwiam kobiety o długich kruczoczarnych (wręcz hebanowych) włosach, nie za wysokie i nie za niskie, o średnich piersiach i pełnych biodrach, inteligentne, miłe. Takie które porozmawiają z tobą na każdy temat. Twarz przyjemna, mały nosek, nie za duze usta (gratzz dla Jaggera), grzywka opadająca na czoło, nie na oczy.
<kiss Beatka> :rolleyes:
Dj Nekro
14-07-2004, 12:37
Oryginalnie dodany przez Adaras
Oryginalnie dodany przez Dj Nekro
Jakie lubish dziewczyny?
Żywe.
A jeżeli mash panienke to jaki kolor włosów ma :P
Normalny, choć nie mam.
Jaki kolor włosów u panienek lubish? :))
Naturalny...
@spider
Ładnie to ująłeś~ Kolejny temat na siłę =P
Nieotrzebnie tu cos napisales:P
Ale lubie czytac o ideałach dziewczyn:)
:* MuA x1000000000000000000000000000000 for Patrycja:rolleyes:
@Dj Nekro
Pół żartem, pół serio. Lubię dziewczyny takie jak napisałem (chyba, że jesteś nekrofilem, odsyłam do pyt.1).
Dr.Unknown
04-11-2004, 20:34
Wow, dobrze by było, żeby dziewczyny mnie lubiały:P
Niewysoka (~170), szczupła ale nie chuda (żeby było się do czego przytulić), włosy ciemny blond bądź ciemne i nie za długie – nie za krótkie (najlepiej delikatnie rozczochrane). Koniecznie delikatne piegi na nosie. Nieduży zgrabny nos, usta średnie ale nie wąskie (żeby można było lekko ukąsić :P). Koniecznie kobiece kształty - wydatne biodra i piersi (nie lubie ‘prostych’ jak słup). Twarz lekko okrągła, byleby nie trójkątna albo pociągła.
Jeśli chodzi o charakter, delikatna, pogodna, wesoła, czuła bez nałogów (ewentualnie kawa). Musi mieć poczucie humoru i umieć słuchać. Nie może być wulgarna. Musi umieć tańczyć (i to nie jakieś techno). Musi być wyrozumiała ale tez czasem umieć postawić na swoim. Lubiąca zwierzęta, nie lubiąca ciężkiej muzyki, nie wstydliwa ale tez nie za bardzo otwarta.
Mniej więcej taka. Można by pomyśleć że takich nie ma, ale wierzcie mi że są :)
Nightwalker
04-11-2004, 21:33
Mój ideał? mam wymagania :)
1. Nie może lubić tych durnych gazetek bravo, popcorn itp. (BOŻE jak baby mogąto czytać?!)
2. Inteligenta
3. Charyzmatyczna
4. Lubi kulturalne dyskusje
5. Miła, kulturalna, ew. delikatna (najlepiej by było :P)
6. Nie chce stracić dziewictwa jako 16 latka -_- ( u mnie jest baba, która sądzi, że 16 lat to za PÓŹNO na stracenie dziewictwa aż coś mnie skręca w środku ale to BTW) - patrz inteligenta ( w ogóle po co tracić dziewictwo z pierwszym lepszym?)
7. No i oczywiście ładna (chodź najbardzoej zależy mi na tych punktach powyżej.
A teraz głowna kwalifikacja dziwczyn (w mniej więcej moim wieku):
1. Bravo Girl (to określenie chyba wszystko wyjaśnia -_-)
2. Normalna, kulturalna, miła, elegancka (Żadki okaz)
3. "Ta która zjadła wszystkie rozumy"
hmm...
mnie tam wygląd to mało obchodzi (no... byleby zadbana była, ale nie "tapeta")
ja to cenie kobiety gdy są wygadane, mądre,z poczuciem humoru na całkiem wysokim poziomie... i żeby za niska nie była bo mam 196 cm :P
i umiała się bawić na imprezach :D
OCZYWIŚCIE ZERO TECHNO!!!!!!!!!
Togashi Yokuni
04-11-2004, 21:57
heh :) mam swoj ideał skryty gdzieś głęboko w duszy :) ale ja nie moge mysleć o laskach bo żadna na mnie nie poleci... po co sie łudzic :)
(...)
Wierzę :)
Ale wiesz co, Magus? Jak to przeczytałem, to tak, jakbym czytał o swoim ideale :D no, może z tymi piegami to w moim przypadku niekoniecznie, ale reszta... Hehe... :)
Wypisz, wymaluj moja ukochana (no, co do szczegółów można dyskutować, no ale... ;) )
Hmm, najchetniej w moim wieku lub rok mlodsza. Ciemna blondynka, niebieskie oczy, wzrost ok 170cm, normalnie wyposazona;), chuda, ale bez przesady z ladnym tyleczkiem ;)
Sluchajaca tej samej muzyki co ja, inteligenta z ktora mozna zawsze pogadac na kazdy temat.
No i przede wszystkim kochajaca oraz wierna :)
Niewysoka (~170), szczupła ale nie chuda (żeby było się do czego przytulić), włosy ciemny blond bądź ciemne i nie za długie – nie za krótkie (najlepiej delikatnie rozczochrane). Koniecznie delikatne piegi na nosie. Nieduży zgrabny nos, usta średnie ale nie wąskie (żeby można było lekko ukąsić :P). Koniecznie kobiece kształty - wydatne biodra i piersi (nie lubie ‘prostych’ jak słup). Twarz lekko okrągła, byleby nie trójkątna albo pociągła.
Jeśli chodzi o charakter, delikatna, pogodna, wesoła, czuła bez nałogów (ewentualnie kawa). Musi mieć poczucie humoru i umieć słuchać. Nie może być wulgarna. Musi umieć tańczyć (i to nie jakieś techno). Musi być wyrozumiała ale tez czasem umieć postawić na swoim. Lubiąca zwierzęta, nie lubiąca ciężkiej muzyki, nie wstydliwa ale tez nie za bardzo otwarta.
Mamy podobne gusta :D Czytałem to tak jakbym czytał opis takiej jednej znajomej, ale nie pisze, której bo kumple z RL jeszcze przeczytają :P Żebby tylko piegów nie miała i żeby nie słuchała metalu(przynajmniej nałogowo).
średniowysokie(nie wyższe odemnie:P), kolor włosów obojętnie jaki(naturalny ofcrz), włosy nie za długie, nie za ktutkie,
a teraz cechy chara:
miła, lojalna, troche szalona,zmysłowa, kobieca, inteligtna :king:
Jak dla mnie to za późno na szukanie ideałów, bo ja już jestem żonaty 8o. Tak więc moim ideałem jest moja prześliczna żoneczk (będąca jednocześnie najlepszym blokerem w tibii :tongue: ). Tak więc mogę z nią pogadać i o zainteresowaniach, i o pracy i o wszystkim.
a moim idealem jest ktos, kto jest dla mnie, a ja dla niego... nei musi jakos specjalnie wygladac. ma za to czytac ksiazki (nie znosze kolesi, ktorzy nie czytaja nic procz gazet) i przydaloby sie, gdyby sluchal muzyki zblizonej do mojej, bo jakos nie wyobrazam sobie, ze moglabym sie dogadac z kims, kto nie slucha czegos podobnego co ja... a. no i po ostatnich doswiadczeniach najlepiej po 30 ;)... i juz takiego wyluskalam ;)
1 m wzrostu z kwadratową głową i bezzębna.
Albo 90-60-90
Nie tak naprawde żeby była taka jak moja kuzynka:
SZalona oraz smieszna z niom nigdy nie da sie nudzić.
A co do wyglądu to musi być
-Brunetka,Blondynka
-Tusza taka w sam raz (żeby się niepołamać jeśli wiecie o co mi biega :D)
- Wzrost, Może być mała bo ja sam jestem mały.
hymm i to wswzystko. Nie mam za dużych wymagan
1 m wzrostu z kwadratową głową i bezzębna.
O stary, jak to przeczytałem to się pięć minut lałem ze śmiechu( mam fatalny gust) :) . Wracając do tematu bedzie to chyba jakaś dziewczyna z włosami ciemny bląd, niewysoka(mam może 165-170 cm), żeby miała ładne kształty, ale nie za duże. Żeby była inteligentna, lubiła książki miała dobry charakter. No i żeby była ładna naturalnie, a nie pod 5 cm warstwą tapety :) Echhhhhh... rozmarzyłem się ;( .
eeem..No dobra no to wymagania
1.Niższa albo mojego wzrostu.
2.Ciemne włosy (ciemny bląd i czarne)
3.Słucha tylko Jazzu rocka i metalu.
4.Zawsze znajdzie jakiś temat do pogadania.
5.Ubiera się w stroje dla Metali (jak ja nienawidze patrzeć jak ktoś jest w różowym1)
6.Chrześcijanka (ewentualnie Ateistka).
7.Nielubi głośnych imprez z wielkim tłumem ludzi.
8.Ładna(oh to przede wszystkim!), szczupła (ale nie za!)
Dobra to chyba by było na tyle ale mówie od razu taki ktoś jest 1 na 2000
Meroslaw
26-11-2004, 18:06
Ja, podobnie jak niektórzy tutaj, mam tylko jeden ideał... (Całuski for Miodzio:*). Ale co tam się łudzić, i tak mnie nie zechce... :P
moze i odnawiam stary temat ale jest caly czas aktualny...:]
moj ideal dziewczyny... taka ktora potrafi kochac...(:* for u Kaska:*)
to wszystko wyjasnia...:]
hehe...
Taka, ktora wie czego pragnie.... a nie laska, ktora sie mizga i chce byc tylko podziwiana...
Knight Simon Dark lord
23-03-2005, 21:55
mój typ
wygląd: długie najlepiej proste włosy mojego lub troche niższa/wyższa wzrostu
kolor włosów najlepiej jasne
charakter: miła uczciwa potrafiąca zrozumieć ( nie że nie mogę wyjść na randke a ta już że kłamie :P) i żeby nie kłamała
Baron Kaldrick
23-03-2005, 22:18
Prawdziwa. Kochająca. Inteligentna. I to by wystarczyło.
Szkoda tylko, że to i tak za dużo.
Hmmmm sam chciałem taki topic założyć :D
Mój ideał Kobiety:
Powinna być kobieca (a nie jak te dzisiejsze co palą i piją... no i przeklinają X( ), Delikatna. Skromna (tak jak ja), może nie lubiąca robić w okół siebie zbyt dużo hałasu. Włosy długie, czarne zlewające się z ciemnym brązem, oczy Piwne lub Zielone. Kształt oczu przypominający troche azjatyckie oczka :P . Nos nie za duży (mały, ale nie płaski ). Usta nie odstające ;P (nie takie grube że hey...). Wzrost 160-175 cm (niższa niż ja, ale bez przesady). Figura ... Biust Średni (nie lubie balonów) , sylwetka kobieca (chyba wiecie o co chodzi, tyłeczek większy niż brzuch, ale też bez przesady). Nogi nie za długie (nie lubie takich długich ), Palce u rąk nie za długie (sam mam dość długie i nie za bardzo to lubie ;P ) .Lubiąca ubierać się na czarny bądź biały kolor; nosić jeansy (podobają mi się u kobiet ;) ), krótka koszulka + jakaś kurteczka . Powinna także znać Angielski.
Może ją narysuje i pokaże na forum jak powinna wyglądać ;) .
Pozatym troche to poplątane no ale ... wiem że nie napisałem wielu rzeczy ale one raczje powinny zostać tylko dla mnie B) .
Wlosy: jasne blond
Usta: wielkie, krzywe i zle pomalowane szminka(?)
Wymiary: prosta jak deska, bez kawalka cycka i kwadratową dupą.
Dodatkowe +: krzywy nos, duza glową, zle nalozona farba do wlosow, bez szkoly, z patologicznej rodziny.
Musi: palic, pić, wąchac kleje i brąć w zyle.
Musi umięc: a co takie cus moze umiec? nic
Wzrost: 113 cm, albo mniej.
Na razie, to nie mam jeszcze jakiegoś wyobrażonego ideału, ale:
Włosy: Jakiekolwiek, raczej nie brązowe.
Oczy: Też nie ma różnicy, ale najlepiej niebieskie.
Nos: Taki jak powinien być, nie za duży, nie za mały, lekko zadarty.
Usta: Nie za duże.
Biust^^: A, to mnie jeszcze nie interesuje.
Mózg: No, pojemny jakiś.
Wzrost: Niższa ode mnie.
Wiek: Młodsza (max. 2 lata, jak dla mnie), albo w tym samym wieku co ja.
Ja sam kręcę się koło takiej czwartoklasistki, siostry mojego kumpla. Raczej spełna wymagania.
spider-bialystok
24-03-2005, 17:04
Ja sam kręcę się koło takiej czwartoklasistki, siostry mojego kumpla. Raczej spełna wymagania.
Toż to jeszcze dziecko..-.-"
Dan the Automator
24-03-2005, 19:27
Toż to jeszcze dziecko..-.-"
On też za stary nie jest... ;-)
Ghost Nieudany
24-03-2005, 20:23
Mój ideał kobiety?
Ta, z którą jestem od trzech lat. Ideał. Czemu? Bo tak. Jak wygląda, jaki ma charakter, co lubi - to was nie powinno interesować. Bo to tylko jej i moja prywatna sprawa...
Destruktor
26-03-2005, 08:22
Ideał kobiety?? Hmm. Mądra, dowcipna i niezbyt wymagająca (chyba wiecie o czym mowie:P)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.