Pokaż pełną wersje : Księga czarów ?
Po co ona właściwie jest ?
( pragnę szybkiej odpowiedzi )
W księdze czarów wypisane są czary jakie masz zakupione, zaklęcie i ilość many jaką bierze dany czar :)) .
Co oznacza,z e zamiast przedmiotu za 150gp wystarczy Ci kartka z wykazem czarow obok komputera.
Ta książka jest po to by zarabiać sporo kasy na nowicjuszach, którzy nie wiedzą że jest ona zbędna.
Raz mnie kolej pol godziny meczyl, zebym mu pozyczyl ksiazki, bo musi sobie przypomniec jakis czar. I nie pomagalo tlumaczenie, ze moge mu powiedziec jak on brzmi. Jak w koncu zrozumial o co chodzi, to wyszlo na to, ze zapomnial jak sie mowi 'adori gran' :)
W dwóch słoach: Absolutnie zbędna
A ja Was zdziwie... Kupiłem tą Księgę, tylko i wyłącznie po to żeby ją mieć ;) Może i byłem wtedy nowicujeszem, ale nei jakiś 8-9lvl tylko ok. 13tego, postanowiłem ją kupić z trzech powodów:
1) Dla stworzenia klimatu, czym jest czarownik bez księgi czarów?
2) Dlatego, że wtedy sprzedałem kolejny BP of HMM czy FB i kasa udeżyła mi do głowy;)
3) Ostatecznie dlatego, że moja kartka często znika, bo z mojego komputera korzysta 3 inne osoby, które lubią zrobić "dobry uczynek" i posprzątać mi przy komputerze;)
Reasumując, Księga Czarów jest zbędna, ale ja nie żałuję, że ją mam ;)
Osobiscie wole wziasc hmm i zabic bh zeby wyciagnac ksiege.A czasami an repsach bh jest tego sporo bo po co ona komu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.