Pokaż pełną wersje : Demony
hmm, aż dziwne, nie znalazłem żadnego tematu o blokowaniu demonów...
Niech ktoś doświadczony z nimi mi powie ile hp trzeba mieć na niego (mówie o blokowaniu) i jakie skile mniej więcej.
Teraz mam 1025 hp, skile 82/80, ale napewno to nie wystarczy ^^
Z własnego doświadczenia ci niepowiem :P
Ale jak moge opóścić bliźniego w potrzebie?
Więc masz tu informacje którą znalazłem na stronie o tibi:
Demon: Block 85/85/1200 (ta 1200 to liczba życia która jest potrzebna do blokowania)
Close combat (0-500 damage), Ranged combat (Great fireball with 100-250 damage, Great energy beam with 300-400 damage, Mana drain)
Immunities: Fire, Poison, Energy, Paralyze, Invisibility
Specials: Healing
Summons: Fire Elementals
Maximum damage within a turn: 1150
Ja tez nie mialem okazji blokowac demona jednak podam suche (uslyszane) fakty.Btw przeczytaj "poradnik dla knighta", tam masz cos niecos o blokowaniu demonow.
Kombo : 1000hp (srednio 500-600), kombo ~1000hp walnie, gdy summonnie 2 fe.
Sredni hit z lapy : 150hp, sredni z gfb : 300(dochodzi do 400), z ewave : 400-500.
Skille nie sa takie wazne, poniewaz demon glownie wali z magii...ale 80/80 sie przyda ;).Jesli jestes dobrym blokerem (tzn nie masz lagow i bedziesz sie uhal bardzo szybko ew. ktos ciebie ;) ), blokniesz na 65 lvlu spokojnie...Slyszalem o knighcie, ktory na 45lvlu bloknal demona, ale to juz tylko dla pr0 i ryzykantow :D
Niemoge Tobie powiedziec dokladnych informacji o blocknieciu demona :)) ale wiem ze napewno jest maly problem jak walnie kombo (do 1000 hp :D) oraz doszly mnie sluchy ze grozne jest tez Great Energy Beam wiec lepiej miec ok. 1300 hp :) taka jest moja opinia 8o
Plx poradnik Bartsa dla knighta, masz tam wypisane porady przez jednego z nielicznych knightow na forum ktory aktualnie blokowal demona.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.