Pokaż pełną wersje : Legendarn KNIGHTHOOD owned BERYLIA
http://rapidshare.de/files/17675331/UEatkExc.rec.html
COŚ PIĘKNEGO =]
miłego oglądania niew przewijać ;]
coment plz
ou have downloaded 45458 KB. Want to download more? bardzo bym prosil o rehosta :P
Olorion.
10-04-2006, 23:23
oni sa owned juz od dlugiego czasu. Nice ue combo anyways
piękne combo ;ppp uuhauhauh ;p nieźle nieźle ;ppp
Straznik Monopolowego
11-04-2006, 00:25
Chyba najlepszy filmik z wojen jaki ogladalem ale male pytanko czy ci all ktorzy padli to byli del'toro ?:P i czy sampzor znowu jest w del
Sampzor znowu działa razem z Dt.
Ci w czerwonych outfitach to wszyscy z knighthood.. :p
Stefan Wichura
11-04-2006, 10:23
no no zajebiscie ;P a co do wojny to ogladalem ladniejsza 2 sorkow vs okolo 20-30 osob oczywiscie 2 sorki wygraly ;D ale to byl najlepiej zorganizowany film i wojna jaka widzialem ;p
Zdecydowanie najlepsza i najszybsza akcja tej wojny. Szkoda tylko ze troche się spóźniłem.... po 7 minutach nie było już kogo bić ;)
Jestem ciekawy ile oni czekali tam na tego massloga zanim Knighthood wpadł :)
Akcja wyszła zajebiscie, mało takich już jest.
Ale jak ktos tam to ładnie ujął "Del'Toro" :)
Śliczna akcja ;] Kajn mam małą prośbę, napisz prosze kto wygrywa, niestety nie jestem zorientowany jaka jest sytuacja na berylii.
Sytuacja wygląda tak, że działanie Knighthood ogranicza się już tylko do masslogow i zabijania upatrzonego wcześniej celu. Online są praktycznie tylko w czasie planowania jakiegos ataku. A AO ciagle expi ;)
Hyhy sądziłem, że jest totalnie na odwrót ;] Dzięki za wyjaśnienie i wyprowadzenie mnie z błędu :)
No Naprawde Akcja pierwszej klasy tylko podziwiac :) Szkoda ze mnie nie było;(
Hail Aquarious Oyster
Glacial Hero
11-04-2006, 21:34
riiiiiiiiiiiihost :(
www.tibicams.com
Fire Necromacer
11-04-2006, 22:49
miłego oglądania
Bedzie mile ogladanie, jak rehostniesz na powyzszy link podany przez Glacial Hero ;P
Sir Pietruch
11-04-2006, 23:17
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/7821
~Cant touch me nanana;)~
~cos pieknego~
~i love Excail~
http://tibicams.tibianetwork.net/previews/8/0/0/4/7821.jpg
Plx............................... X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Akcja nieźle wykombinowana :) GZ AO
Hail Rad'Fah xD
Glacial Hero
12-04-2006, 10:44
Dzieki Sir Pietruch, dzieki tobie moge powiedzieć, że zajebista akcja x)). Jeszcze raz fenks ;p
Fire Necromacer
12-04-2006, 10:52
Ja tez baardzo dziekuje! Jakby nie ten rehost, nie obejrzalbym najlepszej akcji, ktora widzialem kiedy kolwiek xD
Uh bot Knighthood Never die! korobskura najlepiej pokazywała to uhając się na zielonym hp xD
hehehe śliczna akcja :DD naprawde gz :PP
Hellraider
13-04-2006, 01:06
Uh bot Knighthood Never die! korobskura najlepiej pokazywała to uhając się na zielonym hp xD
Wiesz akurat sorc ma prawo sie uhac na zielonym hp ;). A co do akcji to bylo widac na poczatku filmu, ze 5 osob sie lognelo praktycznie w tym samym momencie piekny masslog, najlepsza i najszybsza akcja jaka widzialem. No coz gz, ale juz od dawna wiadomo, ze ao wygra ta wojne ;).
Fajnie nareszcie dostalo w dupe Knight hood kiedys bbylem w del'toro i bylo zawaliscie stalem se pod dp walilem ludzi nikt mi nic nierobil 40 knightem walilem 50 puzniej wbilem 56 lvl i knight hood mnie zjechalo
DEL'TORO MUST BACK!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.